![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Eksperci ☠☠☠☠☠☠☠☠☠
Dziewczyny, co to za firma kurierska dostarcza te paczki? I jak paczka jest zaadresowana, tzn pisze nazwa ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u, albo jakaś info, że coś jest darmowego? Bo ja już zwątpiłam, czekam 8 dni, paczki ni ma.
![]()
#873 |
Wtajemniczenie
|
na mojej kopercie jest taka jakby nalepka z kodem kreskowym, jakimis cyframi, data i pod spodem adres nadawcy i moj adres i telefon (
![]() ale nie pisze nic ze to jest darmowe.
#874 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Widzę, że jest sporo problemów i niejasności w związku z kampaniami ☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Jako jeden z pracowników, a nawet pracownizek postaram się w miarę możliwości monitorować ten temat i odpowiadać na nurtujące Was pytania. Nie będę w stanie robić tego na bieżąco ale może od czasu do czasu będę pomocna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Przyczajenie
|
Na szybko wyjaśnię parę kwestii, które rzuciły mi się w oko:
1. Może być tak, że nie wszyscy widzą daną ankietę rekrutacyjną. Czasami wysyłamy do całej bazy, czasami tylko do wybranych osób (np. kobiet). 2. Niektóre ankiety dotyczące kampanii znikają inne nie. Np. raporty z rozmów są dostępne cały czas, raporty końcowe z reguły znikają po wypełnieniu. 3. Jak wspomniała jedna z dziewczyn żeby dostać się do kampanii należy spełniać określane przez naszych klientów kryteria. Bierzemy również pod uwagę aktywność Ekspertów np. wypełnianie raportów. Pamiętajcie również, że istnieje ograniczenie ilościowe uczestników dla każdej kampanii. 4. Każda Ekspertka powinna odesłać do nas oświadczenie. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłas proszę to nadrobić. Jeśli nie masz treści oświadczenia napisz do ada@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl. Wkrótce oświadczenie będzie widoczne w systemie ale jak pewnie zauważyłeście wciąż trwają nad nim prace ![]() 5. Wszelkie problemy z logowaniem i stroną zgłaszajcie na adres ada@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl. Nie oczekujcie odpowiedzi od razu. Czasem trzeba parę dni poczekać. 6. Warszawa z reguły odbiera paczki u nas, pozostałe miasta dostają kurierem. WAŻNE: pamiętajcie, żeby bezbłednie podawać adres! Jeśli w godzinach pracy kuriera 8-17 jesteście np. w pracy możecie podać adres firmy i tam odberać paczkę. Chyba tyle na chwilę obecną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
U20 jeszcze są rozwożone. Proponuję chwilkę poczekać. Seboradin powinien chyba dojść do końca następnego tygodnia. Dziewczyny jeśli jakieś przesyłki nie dochodzą to piszcie na ten adres z którego dostałyście informacje o zakwalifikowaniu się do akcji. Z reguły jest to imię@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl . Dajcie jednak nam czas. Nie piszcze od razu po paru dniach :P Poczekajcie z 2 tygodnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nieszczęsne paczki przechodzą naprawdę długą drogę nim do Was trafią. Czasem się zdarza, że jakaś się lekko uszkodzi. Najważniejsze jest żeby wszystko dotarło co było w paczce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Przyczajenie
|
Oświadczenie na przetważanie danych osobowych. Wklejam poniżej treść. Nalezy podpisać poniższe punkty (na 3 nie ma obowiązku wyrażenia zgody, na drugi teoretycznie tez nie ale proponuję wyrazić ponieważ ta zgoda pozwala na udział w kampaniach np. z alkoholem). Drukujesz takie oświadczenie, podpisujesz ręcznie (wyraźnie imię i nazwisko, dobrze podać również e-mail przy nazwisku) i wysyłasz pocztą na adres:
☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o. ul. Wołodyjowskiego 83 02-724 Warszawa Z dopiskiem „Oświadczenie” ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...... ---------------------------------- (miejscowość, data) ---------------------------------- (imię i nazwisko) OŚWIADCZENIE Jednocześnie oświadczam, że swoje dane podaję dobrowolnie oraz iż zostałem/ zostałam poinformowany/poinformowana o nazwie i adresie siedziby administratora danych, celu ich zbierania, a także o prawie dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. ------------------------------------------- podpis składającego oświadczenie Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dotyczących nałogów przez ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o. w celu niezbędnym dla realizowanych przez przedmiotową Spółkę akcji promocyjnych i badawczych. ------------------------------------------- podpis składającego oświadczenie Wyrażam zgodę na udostępnianie przez ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o. moich danych osobowych w celach marketingowych innym firmom współpracującym ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o. * --------------------------------------------- podpis składającego oświadczenie *przekreślić w wypadku braku zgody |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja się loguję do strony ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u dość często. Dziś np. strona nie działa. Wczoraj wróciłam z urlopu , weszłam na stronę i mam podpięte jeszcze raporty z BOŚ, które już dawno wypełniałam, czasem przychodziły potwierdzenia , czasem nie... Poza tym wczoraj miałam też podpięte raporty o szamponie. Do tej pory nic nie otrzymałam, ani szamponu, ani maila potwierdzającego, że się do tej kampanii załapałam. Gdzie mogę to wyjaśnić skoro strona nie działa i nie mogę z niej wysłać zapytania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co się dziś dzieje z tą stroną :/ ogólnie przed chwilą mi działała ale parę osób zgłaszało problemy.
BOŚ niedugo zniknie. Jeśli chodzi o szampon to: 1. sprawdź spam i kosz w swojej skrzynce mailowej czy nie masz gdzieś informacj o zakwalifikowaniu do kampanii 2. jeśli nie masz napisz do: tereska@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl i powiedz, że widzisz ankiety do kampanii a nie dostałaś informacji o zakwalifikowaniu. Ja niestety nie udzielę Ci tej informacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.