Eksperci ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-11, 16:49   #871
mary_alice_young
Wtajemniczenie

Dot.: Eksperci ☠☠☠☠☠☠☠☠☠

hmm.. ja dostalam całą..
moze kurierowi sie podarlo i nie chcial sie przyznac
Stary 2008-09-11, 19:15   #872
paula-zla
Zakorzenienie

Dziewczyny, co to za firma kurierska dostarcza te paczki? I jak paczka jest zaadresowana, tzn pisze nazwa ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u, albo jakaś info, że coś jest darmowego? Bo ja już zwątpiłam, czekam 8 dni, paczki ni ma.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 23:22   #873
mary_alice_young
Wtajemniczenie

na mojej kopercie jest taka jakby nalepka z kodem kreskowym, jakimis cyframi, data i pod spodem adres nadawcy i moj adres i telefon ( dopiero teraz zauwazylam ze telefon) ii jakas inf o przetwarzaniu danych. naawca to General Logistics Systems i pod spodem jest jeszcze adres jakiejs firmy Nitrotek

ale nie pisze nic ze to jest darmowe.
Stary 2008-09-12, 09:54   #874
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co to za firma kurierska dostarcza te paczki? I jak paczka jest zaadresowana, tzn pisze nazwa ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u, albo jakaś info, że coś jest darmowego? Bo ja już zwątpiłam, czekam 8 dni, paczki ni ma.
Paczki dostarcza GLS, niemiecka firma. Taka sama firma kurierska jak UPS albo DHL. Paczka zapakowana jest w koperty GLS lub pudelka z ich logo. Nigdzie na pudelku nie ma informacji nt przesylki, czy jej zawartosci, tym bardziej czy sa w srodku darmowe produkty.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 14:32   #875
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny

Widzę, że jest sporo problemów i niejasności w związku z kampaniami ☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Jako jeden z pracowników, a nawet pracownizek postaram się w miarę możliwości monitorować ten temat i odpowiadać na nurtujące Was pytania.
Nie będę w stanie robić tego na bieżąco ale może od czasu do czasu będę pomocna
Pomocnik Ekspertki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 14:42   #876
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Na szybko wyjaśnię parę kwestii, które rzuciły mi się w oko:

1. Może być tak, że nie wszyscy widzą daną ankietę rekrutacyjną. Czasami wysyłamy do całej bazy, czasami tylko do wybranych osób (np. kobiet).

2. Niektóre ankiety dotyczące kampanii znikają inne nie. Np. raporty z rozmów są dostępne cały czas, raporty końcowe z reguły znikają po wypełnieniu.

3. Jak wspomniała jedna z dziewczyn żeby dostać się do kampanii należy spełniać określane przez naszych klientów kryteria. Bierzemy również pod uwagę aktywność Ekspertów np. wypełnianie raportów. Pamiętajcie również, że istnieje ograniczenie ilościowe uczestników dla każdej kampanii.

4. Każda Ekspertka powinna odesłać do nas oświadczenie. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłas proszę to nadrobić. Jeśli nie masz treści oświadczenia napisz do ada@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl. Wkrótce oświadczenie będzie widoczne w systemie ale jak pewnie zauważyłeście wciąż trwają nad nim prace

5. Wszelkie problemy z logowaniem i stroną zgłaszajcie na adres ada@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl. Nie oczekujcie odpowiedzi od razu. Czasem trzeba parę dni poczekać.

6. Warszawa z reguły odbiera paczki u nas, pozostałe miasta dostają kurierem. WAŻNE: pamiętajcie, żeby bezbłednie podawać adres! Jeśli w godzinach pracy kuriera 8-17 jesteście np. w pracy możecie podać adres firmy i tam odberać paczkę.

Chyba tyle na chwilę obecną
Stary 2008-09-12, 14:43   #877
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bAndzik Pokaż wiadomość
Dziewczny, czy jesli sie np. znudze to czy bez zadnych konsekwencji moge zrezygnowac z bycia ekspertka?

ZAWSZE możesz zrezygnować z bycia Ekspertką. Piszesz do nas maila z prośbą o usunięcie danych osobowych.
Stary 2008-09-12, 14:47   #878
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
ja założyłam konto mojej siostrze, ale to ja wypełniam wszystkie ankiety za nią zakwalifikowali mnie do kampanii U20, wypełniłam ankietę o słodyczach i alkoholach, i zobaczymy

No ładnie!!! Chyba trzeba coś z tym zrobić
Stary 2008-09-12, 14:50   #879
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Zielone_korale Pokaż wiadomość
mam tak samo, tyle ze z U20, nie wiem napisac do nich czy jescze czekac ??

U20 jeszcze są rozwożone. Proponuję chwilkę poczekać.
Seboradin powinien chyba dojść do końca następnego tygodnia.

Dziewczyny jeśli jakieś przesyłki nie dochodzą to piszcie na ten adres z którego dostałyście informacje o zakwalifikowaniu się do akcji. Z reguły jest to imię@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl . Dajcie jednak nam czas. Nie piszcze od razu po paru dniach :P Poczekajcie z 2 tygodnie.
Stary 2008-09-12, 14:51   #880
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marissa26 Pokaż wiadomość
ja tez dostalam dzisiaj ale zdziwilam sie bo paczka przyszla rozerwana.Ja nie wiem . Kurire powiedzial ze taka dostal cos mi tu smierdzi . No ale niby wszystko jest

Nieszczęsne paczki przechodzą naprawdę długą drogę nim do Was trafią. Czasem się zdarza, że jakaś się lekko uszkodzi. Najważniejsze jest żeby wszystko dotarło co było w paczce.
Stary 2008-09-12, 15:14   #881
miss no nick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pomocnik Ekspertki Pokaż wiadomość
4. Każda Ekspertka powinna odesłać do nas oświadczenie. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłas proszę to nadrobić. Jeśli nie masz treści oświadczenia napisz do ada@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl. Wkrótce oświadczenie będzie widoczne w systemie ale jak pewnie zauważyłeście wciąż trwają nad nim prace
jakie oswiadczenie???? prosze cos wiecej na ten temat napisac
Stary 2008-09-15, 09:22   #882
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Oświadczenie na przetważanie danych osobowych. Wklejam poniżej treść. Nalezy podpisać poniższe punkty (na 3 nie ma obowiązku wyrażenia zgody, na drugi teoretycznie tez nie ale proponuję wyrazić ponieważ ta zgoda pozwala na udział w kampaniach np. z alkoholem). Drukujesz takie oświadczenie, podpisujesz ręcznie (wyraźnie imię i nazwisko, dobrze podać również e-mail przy nazwisku) i wysyłasz pocztą na adres:
☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o.
ul. Wołodyjowskiego 83
02-724 Warszawa
Z dopiskiem „Oświadczenie”

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......
----------------------------------
(miejscowość, data)
----------------------------------
(imię i nazwisko)
OŚWIADCZENIE
Wyrażam zgodę na umieszczenie moich danych osobowych w bazie danych ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie (02-724), przy ul. Wołodyjowskiego 83 oraz ich przetwarzanie w celu niezbędnym dla realizowanych przez przedmiotową Spółkę akcji promocyjnych i badawczych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (t. j. Dz. U. z 2002r., Nr 101, poz. 926 ze zm.).
Jednocześnie oświadczam, że swoje dane podaję dobrowolnie oraz
iż zostałem/ zostałam poinformowany/poinformowana o nazwie i adresie siedziby administratora danych, celu ich zbierania, a także o prawie dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

-------------------------------------------
podpis składającego oświadczenie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dotyczących nałogów przez ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o. w celu niezbędnym dla realizowanych przez przedmiotową Spółkę akcji promocyjnych i badawczych.

-------------------------------------------

Wyrażam zgodę na udostępnianie przez ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o. moich danych osobowych w celach marketingowych innym firmom współpracującym ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Sp. z o.o. *

---------------------------------------------

*przekreślić w wypadku braku zgody
Stary 2008-09-15, 12:57   #883
kbarcinska
Przyczajenie

Witam,
Ja się loguję do strony ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u dość często. Dziś np. strona nie działa. Wczoraj wróciłam z urlopu , weszłam na stronę i mam podpięte jeszcze raporty z BOŚ, które już dawno wypełniałam, czasem przychodziły potwierdzenia , czasem nie... Poza tym wczoraj miałam też podpięte raporty o szamponie. Do tej pory nic nie otrzymałam, ani szamponu, ani maila potwierdzającego, że się do tej kampanii załapałam. Gdzie mogę to wyjaśnić skoro strona nie działa i nie mogę z niej wysłać zapytania?
kbarcinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 13:25   #884
Pomocnik Ekspertki
Przyczajenie

Nie wiem co się dziś dzieje z tą stroną :/ ogólnie przed chwilą mi działała ale parę osób zgłaszało problemy.
BOŚ niedugo zniknie.
Jeśli chodzi o szampon to:
1. sprawdź spam i kosz w swojej skrzynce mailowej czy nie masz gdzieś informacj o zakwalifikowaniu do kampanii
2. jeśli nie masz napisz do: tereska@☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl i powiedz, że widzisz ankiety do kampanii a nie dostałaś informacji o zakwalifikowaniu.

Ja niestety nie udzielę Ci tej informacji.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości