|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Termin dostawy mam na poniedziałek, ale wypadło święto, to co myślicie, dojdzie paczuszka dziś czy jeszcze nie?
|
|
|
|
#4894 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to przepraszam, widziałam przy biżuterii kilka razy znaczek "ostatni raz w katalogu" i myślałam, że zawsze tak jest. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Ja składałam zamówienie w piątek i miałam dostać wczoraj, ale pewnie przez świąteczny poniedziałek dzisiaj dostanę paczkę, Ty prawdopodobnie też
|
||
|
|
|
#4895 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Dla siebie z szóstki biorę: Mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu Nowy krem do twarzy z serii Avon Care Zestaw do pedikiuru Krem do stóp i chłodzący spray z wiśniowej serii nowy żel Aloha płyn do kąpieli truskawka ze śmietanką (mniam) ![]() czarną kredkę do oczu
|
|
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z 6 wybrałam: Wodę toaletową za 11,90gr (tylko jeszcze nie wiem którą )Wiśniowy krem do stóp Malinową mgiełkę do ciała Płyn do kąpieli truskawki ze śmietaną Konturówkę do oczu z ostatniej strony I może coś z nowej serii Clearskin (miała już może któraś z was coś z tej nowej serii?) A miałam nic nie brać dla siebie Ale w 5 katalogu nic sobie nie zamówiłam, to w 6 mogę poszaleć
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w 6 zaszaleje
![]() woda rare pearls perełki rozświetlające złociście połyskujący cień do powiek deep purple woda perceive intensywna kuracja antycellulitusowa planet spaz minerałami z morza martwego : maseczka błotna, maska do ciała i krem do stóp chłodzący spray wiśniowy mgiełka malinowa - boska jest! żel aloha diamentowa konturówka do oczu twilight sparkle ![]() A co do dostaw, to jeśli kurier Was nie zastanie, to jak się z Wami kontaktuje? |
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciał się za bardzo wchłonąć i świeciłam się strasznie Jakoś mi żaden krem z solution nie podchodzi
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4900 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Chyba, że ma się fajny kontakt z dostawcą, jego nr telefonu... niektóre dziewczyny złapały taki kontakt i sobie dzwonią...
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zwykle dostawe we wtorek,a paczke dostałam dziś. Ale było to zaznaczone w harmonogramie. Sprawdź i swój. |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj czekałam na kuriera, a raczej Tż oddelegowałam do tego zadania i biedaczek nie pospał, bo nasluchiwał kiedy kurier będzie Dopiero wieczorem spojrzałam do harmonogramu Tak to jest jak się pisze na katalogach wszystko automatycznie i nie patrzy na rzeczywistą date
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też oddelegowałam do czekania domowników jak idę do pracy
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szalejecie ze swoimi zamówieniami
![]() Ja twardo się trzymam i nie zamawiam z 6 nic
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18402557]hej malka
dawno cie tu nie widzialam jak pociecha? jak tam wogóle zamowienia, u mnie coraz bardziej krucho [/QUOTE]hej, Staram się czytać Was w miarę na bieżąco, ale już czasu na udzielanie się mam zdecydowanie za mało ![]() Dziękuję, pociecha w porządku na szczęście ![]() A zamówienia - dużo słabej niż zimą niestety. Avon nie próżnował w Święta (w przeciwieństwie do mnie), doprodukowali wykręcane błyszczyki Coral, mam je na fakturze |
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mama wyjeżdża, a jej koleżanki z pracy zawsze dużo zamawiały---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- ale i tak planuję zamówić: -maseczkę do włosów Tajski Kwiat Lotosu - maseczkę do twarzy TKL -krem do stóp wiśniowy -balsam do ciała malinowy i różany -żel pod przysznic Aloha -konturówkę do oczu diamentową - zestaw z gazetki za 37 zł |
|
|
|
|
#4909 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi co do podkładów w 7 zamówię sobie kompakt
,mam pytanie dot. nowego szamponu regenerującego co będzie w 7? Czy kogoś uczulił? Moja głowa nie lubi szamponów z Avon, tylko ten dla dzieci razem z dzieciakiem używam na zmianę, odżywki do włosów stosuję nic się nie dzieje. Jeżeli znacie opinię szamponu do brązowych włosów co do uczulenia też poproszę. Dzięki i Pozdrawiam
|
|
|
|
#4910 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiecie dziewczyny co bedzie mozna kupic w promocyjnej cenie w 6 za zamówienie powyżej 1000 w 5????
|
|
|
|
#4911 |
|
Raczkowanie
|
Ja na zamówienia nie narzekam, ale to dlatego, że byłam liderką i niektóre osoby wolały zostać klientkami niż konsultantkami
A z 6 dla siebie zamawiam: - wodę toaletową TTA Diamond - portfel Yesenia - perełki brązujące - kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu - różdżkę do ust 3 w 1 [Solar Rose] (z HT) - matujący mus 'Idealny kolor' [Nude] (z netto) Wezmę też pewnie troszkę próbek, skoro są połowę tańsze
|
#4912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na szczęście zamówienie też już mam na ponad 200zł, a tylko do dwóch klientek.
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Raczkowanie
|
Rozwiązań krzyżówki jeszcze nie ma, a szkoda
.Nie mogę jeszcze złożyć zamówienia z 06, a zwykle chyba już się dało .Tak mam, że tylko, jak dostanę choćby jedno zamówienie, to od razu wpisuje, bo niestety później zapominam, albo nie daje rady znaleźć .
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Hm.. to trzeba sobie to jakoś notować
![]() ja już 06 mam ^^ Ale nie widzę nic ciekawego :/ Oprócz truskawek z bitą śmietaną(do kąpieli) ^^ |
|
|
|
#4915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Rozeznanie
|
coś mi świta, ze ktoś już pisał odnośnie koloru podkładu w tym zestawie za 37, ale nie mogę tego znaleźć :/ możecie napisać? i jak to jest z kolorem szminki? jeden stały czy losowo?
|
|
#4917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
#4918 |
|
Rozeznanie
|
a ja z 6 niestety mam dużo za dużo dla siebie rzeczy nie, ale za pieniądze, które mogłam zarobić;p:
-torebkę VERENA, -zestaw z HT, -Meadow dew zresztą z 7 też niestety o wiele za dużo kasy pójdzie..
|
#4919 |
|
Zadomowienie
|
.
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- napisalam do avonu co bedzie mozna kupic w kat6 jesli w kat5 zamowienie bylo powyzej 1000zl oto odp '' informujemy, że za sprzedaż 1000 złotych w katalogu 05/2010 będzie można skorzystać w katalogu 06/2010 z wody toaletowej Ice Sheers Luscious za 6 zł.''
|
#4920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- A tak w ogóle, odnośnie tego zestawu z HT, to tak się zastanawiam i mimo jego korzystnej ceny, chyba go nie zamówię, chyba, że będę musiała coś domówić. Po pierwsze: jak wiele osób tutaj, postanowiłam rozpocząć kosmetyczny odwyk, bo zbliża się lato i potrzebne mi są nowe ciuszki i buty przede wszystkim, a z avonu, tyle zamawiam, że w życiu bym sobie nic nie kupiła . Po drugie: w sumie kosmetyczka potrzebna mi nie jest, szminka w odcieniu Pink Pop też nie, bo mam próbkę i nie bardzo mi pasuje. Podkład rozświetlająco-antystresowy w ogóle mi nie pasuje. Tusz jeszcze mam, choć właściwie on mógłby być. Błyszczyk w identycznym kolorze mam jeszcze cały, a że błyszczyków mam pełno, to mogłabym się opanować. No więc w sumie głupio byłoby zamawiać dla samych próbek . Spytam się mamy, może ona go będzie chciała, a jak nie to może jakaś klientka. Jednak szkoda mi 37zł, jeśli mi niepotrzebne te rzeczy są. No to się wyżaliłam , w sumie te postanowienia w ogóle do mnie nie podobne, no ale biorę się w garść i oszczędzam .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

)

Jakoś mi żaden krem z solution nie podchodzi
. Chyba, że ma się fajny kontakt z dostawcą, jego nr telefonu... niektóre dziewczyny złapały taki kontakt i sobie dzwonią...

[/QUOTE]
.