|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Ja mam już fakturę, braków 0,ale nie miałam nic z netto ani maji.
Ten zestaw przyborów co był za 0,50 gr za zamowienie za jakastam kwote w 2/2010 rozsypal mi sie zupelnie i napisalam do nich maila w tej sprawie.. zalatwili to, nie powiem, ale tak , ze wysyłać zestawu nie muszę, a skorygują mi to. Czyli dostane 0,50 gr zwrotu! Przesadzili |
|
|
|
#1862 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hehe 50gr to zaszaleli |
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Jest po 19, a u mnie strefa to nadal jeden wielki błąd
|
|
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie złożyłam zamowienie, bo mam dzisiaj termin regularny, a tam brak informacji o dostępności produktow.
Niech no tylko czegoś braknie i nie doliczą mi do upustu, to za siebie nie ręczę. Tak być nie może przychodzi termin zamawiania i są problemy. Niech ustawiaja stronkę w nocy lub dzień wcześniej, lepsze to niż takie opóźnienia.Nie stać ich na porządnych informatykow.
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
Czy możesz napisać coś więcej na ten temat?
|
#1866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
Nie dziwie sie,ze avon potem nie daje prezentow.Juz bym sobie podarowala zglaszanie reklamacji,bo tak za duzo programow motywacyjnych nigdy nie bedzie...
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszamy Centrum Obsługi Konsultantek na DNI KOBIECOŚCI. PODCZAS TYCH DNI BĘDZIESZ MOGŁA: - ZBADAĆ POZIOM NAWILŻENIA SKÓRY PRZY POMOCY SPECJALNEJ SONDY ( - SKORZYSTAĆ Z PROFESJONALNEJ PORADY KOSMETYCZKI I WYKONAĆ BEZPŁATNY MAKIJAŻ - ZAPOZNAC SIE Z OFERTĄ BIEŻĄCEGO KATALOGU - WYPRÓBOWAĆ NOWOŚCI -ZROBIĆ ZAKUPY I OTRZYMAĆ PREZENT - NIESPODZIANKĘ ZAPRASZAMY!BĄDŹ Z NAMI W TYCH DNIACH! Cytat:
jak spytalam czy wiadomo kiedy bedzie juz dzialalo wszystko powiedzial"nie mamy na ten temat wiazacych informacji" jak p[owiedzialam ze to troche niepowazne zeby rano w czasie obowiazywania katalogu 4 na stronie byl widoczny nadal 3 to mi powiedzial ze " ale to tego nie da sie tak odrazu zmieniac prosze Pani" rece mi opadly ;]
|
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
u mnie to samo. po raz pierwszy się cieszę, że jestem dzień C, bo jakbym dzisiaj miała składać zamówienie to chyba szlag jasny by mnie trafił
![]() o torbie maja to już lepiej nie wspominać. coś kiepsko ten szpieg działa - po lekturze forum wiadomo było że zamówień na maję będzie bardzo dużo, a tu kicha, braki. nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.... Edytowane przez czwartek Czas edycji: 2010-03-04 o 19:46 |
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
przez blad z netem drugi raz wkleilam tego samego posta.
powiem w takim razie ze dostalam jeszcze maila od OMS ze zacheca mnie ( tym razem) do zostania liderem.dobre sobie tak nie daje znaku przez 3 lata a tu 2 maila w ciagu tygodnia
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2010-03-04 o 19:53 |
|
|
|
#1873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zero dostępu do plików - czyli cennika próbek - telefon dzisiaj u nas urywał się od KK, szczególnie tych nowych, które nie wiedziały o co chodzi z tymi komunikatami technicznymi. Na szczęście zamówienie daje się złożyć bez problemu. |
|
|
|
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SZPIEGU ---->>> zadziałaj wreszcie w dobrym kierunku i zmień to. Dziewczyny jak liczone są kuracje antycellulitowe? po 69 z wypracowanym czy po 39 z 10%owym upustem. Bo czytam tę kretyńską tabelkę na trzeciej stronie w HT4 już chyba dziesiąty raz i nie wiem. "Twój całkowity zysk", "Twój maksymalny zarobek" (myślałby kto), a żadnych konkretów. |
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam...blueconnect ;/
swoja droga...ja im gratuluje informatykow i tego ze o problemie wiedza od godziny 13
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2010-03-04 o 20:03 |
|
|
|
#1877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamawiała któraś z Was te kuracje z "! SUPER PROGRAMU MOTYWACYJNEGO"? z HT4? |
|
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Wystawili mi już fakturę z 06
braki w próbkach: PR. KURAC/TW Z KW.GLIKOL (X5) brak w magazynie PR.KR DZ/N DOJRZALE PIEKN(X2) brak w magazynie Brak w magazynie oznacza, ze jeszcze to doslą prawda? bo wartosc tych probek doliczyli mi nizej normalnie do faktury. Poza tymi próbkami wszystko jest, kulki rozświetlające także. Skład zestawu kosmetycznego z solutions, tego po szkoleniu: KK KURACJA INTENS. NAWILZ. KK KREM P/OCZY MOC NAWILZ. KK MINIKR. DZ/N MOC NAWILZE. KK WYSZCZ. KR. ANTYCELULIT. Jestem tez ciekawa, coz to za minikatalog dodali? bo mam zafakturowane normalnie 5 szt katalogow a do tego MINIKATALOG 07/2010 KK bezplatny ... minikatalog?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#1879 |
|
Rozeznanie
|
Podajemy skład zestawu Demo dla LS na katalog 04/2010: CT PODWÓJNA KREDKA BLACK/PURPLE CHŁODZĄCY SPRAY DO STÓP WIŚNIOWA ŚWIEŻOŚĆ NATURALS BALSAM SOCZYSTA MALINA ŻEL POD PRYSZNIC ALOHA 250 ML TONIK OCZYSZCZAJACYPORY Z KWASEM SALICYLOWYM OCZYSZCZAJACY TONIK PRZECIW WĄGROM Z 2% KWASEM SALICYLOWYM NATURALS BALSAM SPRAY DO CIAŁA SOCZYSTA MALINA UJĘDRNIAJĄCY BALSAM DO CIAŁA "LETNI BLASK" PŁYN DO KĄPIELI TRUSKAWKI I ŚMIETANA PALETKA DO UST SŁODKIE SERUSZKO PINK PASSION ZŁOCISTY PUDER W PĘDZLU KREM MOC NAWILŻENIA NA DZIEŃ
|
|
|
|
#1880 |
|
Przyczajenie
|
uffff mam juz fakture wystawiona
Oczywiście brak torby mai na ktora wyliczyli upust 10%...Produkty alternatywne: 10 04 73486 ODSWIEZAJACY PUDER/STOP VA produkt alternatywny a brak 30049 MESKI KOJACY BALSAM/GOLENIU nawet nie dali w zamian produktu alternatywnego;/ 04 80416 KREM/DZIEN Z GRAN. KOLOR. VA produkt alternatywny 04 70201 CLEARS. ZEL MYJ.P/WAGROM V2 produkt alternatywny Edytowane przez Zancia0609 Czas edycji: 2010-03-04 o 20:19 |
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Aha, jest też szalony konkurs w katalogu 06
![]() Super konkurs, super okazja! Czs trwania - tylko kat.06 Liczy się każdy zakupiony certyfikat o nr 00638 za 3 zł. ratujący jedno drzewo/ patrz str. 142,143- kat.06/ Warunek udziału w programie - zakup min. 3 certyfikatów Nagroda- specjalnie zaprojektowana i uszyta na miarę sukienka / dla Panów - marynarka/ przez projektanta Kubę Boneckiego - dla 4 Konsultantek w Polsce. Szczegóły w regulaminie na www.avon.com.pl
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to nic, prawdopodobnie juz w poniedzialek sie przekonam co to za minicudo
|
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
ja tez juz mam w koncu fakture ale jestem niepocieszona, brakow wprawdzie 0, ale machnelam sie i zamiast 3 szt jednej rzeczy zamowilam 1 i przez to mam zmniejszony opust do 25%
bo bylam na granicy, co za pechco ciekawe do tej pory w historii zamowien mam 0 kartonow wpisane Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2010-03-04 o 20:15 |
|
|
|
#1887 |
|
Przyczajenie
|
wie ktoś może jaki jest kod na próbki u by ungaro fever, bo nie mogę otworzyć plików do pobrania
|
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
45021
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no nie taki sam, ale takie dodatkowe oferty
![]() A może się szarpnęli i coś na lato przygotowali jakieś ręczniki plażowe itp.
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na formularzu od dwojki kod: 45021
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Odpisali już to nie wiem czy coś wskóram, no i zupelnie nie wiem jak się o to upomnieć

tak nie daje znaku przez 3 lata a tu 2 maila w ciagu tygodnia 
jakieś ręczniki plażowe itp.