|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Bardzo wam dziękuję za pomoc. Czekałam ze złożeniem zamówienia bo myślałam ze się uporają ze stronką a tu lipa. Światełek nie ma- chwilowo niedostępne...
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Rozeznanie
|
posmucilyscie mnie
dziewczyny tak sie nastawily na Majke. zamowienie skladam dopiero we wtorek, wiec dalej mam nadzieje ...
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
@czwartek
Dzieki za informacje To w takim razie go nie biore, tym bardziej, ze kupilam supershocka z 3 za 16.90.Na biezaco na pewno doprodukowuja krem do mycia twarzy z glinka marokanska roza. Mam wrazenie, ze netto to nie tylko sluzy do oproznienia zapasow magazynowych, ale jak cos im dobrze schodzi to wola to nawet doprodukowac jak np. ten krem do mycia twarzy. ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Jezeli chodzi o braki z netto z 4 to na pewno nie ma: Zestawu Accolade Krem "Laser" na popekane naczynka |
|
|
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ratujcie...Właśnie składam zamówienie z kat 04(wiadomo co się dzieje z stronką
)Może któraś z Was ma formularz zamówień?! Potrzebuję kod na : -próbki wody toaletowe PUR BLANCA BLOSSOM Będę bardzo wdzięczna za pomoc
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
45864 3,75zł
|
|
|
|
#1927 |
|
Wtajemniczenie
|
45864
Proszę) Edit:uprzedzono mnie
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tu cały cennik do k04 i k05https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17638083 Oni przygotowują nowy wygląd strony Avon, dlatego są takie utrudnienia :S
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, o ręcznikach też marzę
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
Ja na szczęście nie miałam zbyt dużych problemów ze złożeniem zamówienia.
Znów się zezłościłam bo na podglądzie faktury widzę zera przy maseczce oczyszczającej Tajski Kwiat lotosu z serii SPA . nowość w k06 a już niedostepna |
|
|
|
#1931 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo Wam dziękuje
![]() Zamówienie wysłane.Zielone światełko przy: -wykręcanym błyszczyku do ust CHOCOLATE i CARAMEL -błyszczyku do ust Kameleon -multi-róż do policzków
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
a ty składasz zamówienie z katalogu 6??
|
|
|
|
#1933 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochote sprobowac ten wykrecany blyszczyk w katalogu 5 kiedy bedzie on w wkatalogu za 6.90. Kolor Coral albo Mauve. O ile ktorys przyjdzie choc nie nastawiam sie na niego jakos specjalnie, choc dosc dobre opinie sa na KWC
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- @melisska Dzieki za informacje. To w takim razie pewnie stwierdzili, ze oplaca im sie doprodukowywac tak jak w przypadku tego kremu z glinka bo ciesza sie powodzeniem A jak sie sprawuje? Probowalas go?
|
|
|
|
#1936 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie wiem jaki jest wewnątrz bo zamawiałam dla koleżanki po tym jak dziewczyny odwiodły mnie a ja koleżankę od zamiaru kupienia diamentowego "cuda".
![]() Datę sprawdziłam bo jeszcze nie odebrany jest. Nawiasem mówiąc to był tu bardzo chwalony ten z netto. |
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego zestawu megahitów za 37 zł mam szminkę Pink POP < dobrze bo ta akurat mi schodziła >![]() jakby komuś była koniecznie potrzebna Maja to mam jedną na zbyciu
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Wtajemniczenie
|
rozjaśnijcie proszę moje wątpliwości...
robiłam zwrot biżuterii [zaznaczyłam że chcę wymianę na nową bo ta uszkodzona] za 29,90zł. Dziś patrze że wartość biżuterii odjęli mi od Avon Club i zrobili na nią korektę. Ta biżuteria powinna zostać dołączona do następnego zamówienia, czyli jej wartość zwiększy mój Avon Club i bazę opustu z tegoż zamówienia tak? |
|
|
|
#1939 |
|
Rozeznanie
|
Tak dla rozeznania w cenach torebek avonowych na allegro:
![]() 1. Hannah - 50,00 zł 2. Babette - 25,90 3. Ruthie - 29,00 4. Heidi - 56,90 5. Teallie - 59,90 6. Verena - 44,90 To najniższe ceny jakie znalazłam w opcji Kup teraz. Jak widać nawyżej ceniona jest Teallie . W stosunku do ceny katalogowej to żadna rewelacja . Tak samo Verena . Vereny ktoś sprzedający posiada sztuk 20 ( 1 sprzedana ) |
|
|
|
#1940 |
|
Przyczajenie
|
HEj dziewczyny
Nie macie moze kodu na próbkę nowego odcienia szminki Anew- Crinnaberry. Nigdzie go nie ma.... |
|
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a miała któraś z was już do czynienia z migoczącym cieniem do powiek ? Przeszukałam poprzednie wątki, wątek zdjęciowy i KWC ale nic nie znalazłam (no może poza jedną fotką, ale jeszcze w starej wersji). Mam zamówienie na 2, ale dziewczyna pytała, czy to chociaż warte zachodu, ale ja nie mam pojęcia bladego co to za "cudo"
Pomożecie ? Wadzilla - Chyba nie ma próbek, bo próbowałam nawet znaleźć je przez wyszukiwarkę w strefie, ale nie znalazłam, na formularzach do kat 6 włącznie też ich brak... Edytowane przez malbar Czas edycji: 2010-03-05 o 00:40 |
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oglądałam testery w COK i nawet mam "paćki" na kartce, ale nie mam czym sfotografować Wszystkie trzy są ze złotymi drobinkami, a ten Cinnaberry to pomieszanie brązu kakaowego z wiśnią, choć wg Wikipedii Cynober (chińska czerwień, vermilion) - odcień koloru czerwonego wpadający nieznacznie w kolor pomarańczowy. Sable to wg mnie terrakotowy, a Tea-Lightful to dość ciemny beż, trochę przypominający odcień Never so Nude w szmince, nie na ustach. |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że ta maseczka przychodziła ostatnio w programie lojalnościowym na wyższych poziomach w katalogu 03, więc trochę faktycznie dziwne, że już jej nie ma. |
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nooooo lekka przesada ......a chciałam się pochwalić, ze w katalogu 04 przekroczę 1000zł, co u mnie baaaaaardzo żadko się zdarza
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-03-05 o 07:50 |
|
|
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was bardzo serdecznie w ten śniegowy poranek brrrr :P poradzcie mi jaki kolor powinna wybrac klientka majaca dość jasna karnacje? Zastanawiam sie nad sand beige , shell i nude? Kolor taki który by lekko "opalał" buzie ale nie odznaczał sie ... chyba że zaproponujecie inny kolorek? oraz czy używałyście kremu na noc z serii''witalność natury" katalog 04 strona 118? co o nim sądzicie? zaznacze ze klientka ma skłonności alergiczne
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli klientka ma skłonności alergiczne to proponowałabym najpierw poekserymentowac z próbeczkami, zeby mega wpadki nie było
|
|
#1948 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a co do podkładu polecam nude ewentualnie shell
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

, ten ze specjalnej edycji jakoś szybciej mi się skończył, w ogóle był jakby bardziej suchy, i szybko zaczął drażnić oczy. wolę kupić zwykły choć droższy super shock
dziewczyny tak sie nastawily na Majke. zamowienie skladam dopiero we wtorek, wiec dalej mam nadzieje ...
To w takim razie go nie biore, tym bardziej, ze kupilam supershocka z 3 za 16.90.

jakieś ręczniki plażowe itp. 

nie nooooo lekka przesada ......
poszalałaś jamapi