Zwariowany rocznik 1990 :D - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-05-16, 17:01   #3421
Caramella
Wtajemniczenie

Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Cytat:
Napisane przez Gosiutka
A co to za szkoła?? W rybniku?
W Rydułtowach www.rybnik.edu.com.pl używasz tej strony? Czy macie inną?
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 17:01   #3422
paula007
Zakorzenienie

Miłej zabawy Kaśka

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 17:05   #3423
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b
Cool Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Dzieki Paula
Stary 2006-05-16, 17:11   #3424
redangel
Raczkowanie

GG do redangel

jako ktos kto w zeszlym roku mial taki problem,radze nie patrzec na renome szkoly itd., bo w kazdej jest ten sam tok nauczania,tylko zorientowac sie wsrod znajomych co do nauczycieli,i wybrac liceum z wymagajacymi nauczycielami (nie z wrednymi itd,tylko wymagajacymi) a renoma ma nic do tego ja poszlam na mat-inf i jestem b. zadowolona wsrod znajomych najwiecej osob zaluje pojscia na bio-chem bo ponoc te przedmioty,rozszerzone sa b. trudne w liceum,u mnie jest ciezko z nierozszerzona chemia (przez facetke,wredna) a co dopiero rozszerzona
redangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 18:30   #3425
Cambria
Raczkowanie

Ja to human (tuman?) całkowity jestem. Złożyłam na humanistyczno-prawniczy. Powinno być miodzio
Cambria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 18:35   #3426
Gosiutka
Rozeznanie

wow humanistyczno-prawniczy profil- suuuper
Caramella tak www.rybnik.edu.com.pl
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 18:43   #3427
Caramella
Wtajemniczenie

Liceum Ogólnokształcące w Rydułtowach Sprawdz sobie
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 18:49   #3428
m0n!k@
Zadomowienie

Moge sie troszke pouzalac? Ja nieeeeeeee chccccceeeeeeee do klasy z Maaaaartuniiiiaaaaaaaaa!! !!!!!!!!!! Z niej taki artysta jak ze mnie sportowiec... i taki sam artysta z Marlenki i kilku innych lasek, ktore ida do lo8 bo ja ide (nie rozumiem podejscia) i do klasy artystycznej, bo ladnie brzmi!! Ratunku!! Ja naprawde nie wiem czy ta klasa na pewno bedzie artystyczna (z takimi osobami)No ale jest jeszcze nadzieja ze ich nie przyjma Bo jest duze zainteresowanie ta sql ostatnio

A jesli chodzi o wybor to kierowalam sie glownie jezykiem i profilem... Z jezykiem odpowiednim znalazlam 2 sql, ale jak sie przyjrzalam profilom to wybralam 8 (czyli jedna z nich) Nauczyciele sa bardzo wymagajacy, a do tego w tamtym roku lo8 mialo najlepszy wynik na maturze pisemnej z polskiego, a ogolnie zajelo 22 miejsce (jesli chodzi o matury) z calego wojewodztwa...
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 19:02   #3429
olaaa99
Zadomowienie

czasem mnie smiesza osoby ze srednia 2.5 wybierajace sie do LO... mowisz o tym samym... ida, a raczej wybieraja sie gdzies bo "fajnie brzmi" a jakie jezyki wybieracie? ja od 6lat ucze sie ruska, anglika nie pamietam od kiedy... a tam gdzie ide, do LO, jest rusek od podstaw heheee

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 19:29   #3430
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaaa99
czasem mnie smiesza osoby ze srednia 2.5 wybierajace sie do LO... mowisz o tym samym... ida, a raczej wybieraja sie gdzies bo "fajnie brzmi" a jakie jezyki wybieracie? ja od 6lat ucze sie ruska, anglika nie pamietam od kiedy... a tam gdzie ide, do LO, jest rusek od podstaw heheee
ooo...i jak się uczy rosyjskiego? fajny jest? łatwy? bo jak pójdę do klasy jezykowej to będe miała do wyboru niemiecki, francuski albo właśnie rosyjski. Niemca nie chcę, zastanawiam się nad rosyjskim i francuskim... No chyba, że pójdę do dziennikarskiej, to problem będę miała z głowy

Stary 2006-05-16, 20:38   #3431
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

kaska tak czytam... wiesz ze ja bym z checia poszla na taki profil (mat+polak+wf) ale niestety w mojej szkole do ktorej sie wybieram nie ma tekiego profilu wiec ja wszedzie skladam na mat-inf dziziaj zawiozlam ostatnie podanie ale szkole tez juz wybralam jestem zdecydowana w 100% (ciekawe czy mnie przyjma )
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-17, 11:19   #3432
m0n!k@
Zadomowienie

Paula - ja co prawda nie uczylam sie ruska, wiec doradzic Ci nie moge... ale powiem ze francuski jest naprawde fajny... i wcale nie taki znou trudny, jak mowia... Z drugiej strony jak sie uczysz anglika to taki "wschodni" jezyk tez by sie przydal Ale ja nie robie az takiego hardcore'u - jakbym wziela jeszcze ruski to mialabym... 5 jezykow!!
Olaaa - mnie tez denerwuje, ze wszedzie francuski jest od podstaw... Jakbym znowu przerabialam passe compose (mialam to juz 3razy) to by mnie szlag trafil...
PS Musze powiedziec ze troszki mi sie sklamalo jak pisalam o tym, zem jest laureatka (ale nieswaidomie). okazalo sie, ze............ zajelam 2 miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Jak wroce z francuskiego, to znow bedzie dzien karmienia I Gosiutka dzisiaj tez dostanie
Stary 2006-05-17, 11:30   #3433
evelinaa
Rozeznanie

GG do evelinaa

heheh a że mnie dawno nie było to postanowiłam podokarmiać widzę że wątek opanowały już rozmowy o profilach i szkołach....ufff jeszcze tylko złożyc papiery i czekać aż mnie przyjmą
evelinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-17, 13:00   #3434
n@ta
Rozeznanie

GG do n@ta

A ja sie chciałam troche pużalać.... wy tez macie teraz takie ujadanie w szkole ?? Wiecznie kartkówki i klasówki, dosłownie dzień w dzień. Każdy jeden dzionek zawalony. Kurczęta...ja myślałam że po tych egzaminach (które i tak kosztowaly nas niejeden siwy włos !!) dadzą nam troszke luzu...ale widocznie za dużo chciałam ;(. Mało powiedziane...bo teraz naprawdę edukacja w naszej szkole przybrała na intensywnośći. Jesli gdzieś wyjechać to tylko w godzinach popołudniowych (np. na zawody)po lekcjach, wcześniej tak nie bywało. Czy wy też zauważacie w swojej szkole takiego kręciła ??

P.S: ja nie mówie tutaj o zwykłej gorączce przed końcem roku. Bo wiadomo, że wszyscy gonią aby dotać sie do wymarzonego liceum. Ale mówie o perfidnym i irytującym (nagłym?) obudzeniu się z edukacyjnej śpiączni

P.S2: a może wyolbrzymiam ?
Stary 2006-05-17, 13:24   #3435
Gosiutka
Rozeznanie

n@ta !!!! DOkładnie!! Codziennie nawał, pełno kartkówek, spr Mam dość tej budy, a teraz liczą sie jak najlepsze oceny, a tu taka zawierucha :/
Stary 2006-05-17, 13:35   #3436
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

Cytat:
Napisane przez Gosiutka
n@ta !!!! DOkładnie!! Codziennie nawał, pełno kartkówek, spr Mam dość tej budy, a teraz liczą sie jak najlepsze oceny, a tu taka zawierucha :/
nooo... wlasnie mnie przedwczoraj babka z histy zapalowal ;( i to jeszcze ona jest taka wredna ze teraz musze sie wysilic i to poprawci bo i nie da 5 na koniec ;/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-17, 14:36   #3437
olaaa99
Zadomowienie

o taaak kupa sprawdzianow i jeszcze czasem pomagam kolegom i kolezankom dzisiaj za nich oprawialaam prace z chemii ale dobra ze mnie kolezanka heee

co do nauki jezyka rosyjskiego... ja tam w miare go lubie. taki troszke podobny do polskiego ale fajny,. ma inne literki wcale sie nie martwie ze poziom podstawowy, bo pisze potem mature z tego, czego nauczylam w liceum czyli jedynie z trzech lat czyli latwiej. a jesli patrzec pod innym aspektem czyli ogolnie o tym, ze CHCE umiec jezyk, to mysle ze wybiore sie w swoim czasie na jakis kurs, bo szkola jezyka nauczyc nie potrafi...

Stary 2006-05-17, 14:55   #3438
paula007
Zakorzenienie

To jakich języków będziecie uczyły się w liceum?

Bo w tym moim można niestety tylko dwóch, nawet w klasie językowej, a szkoda, bo chciałabym uczyć się ze trzech.
Będe na pewno uczyła się angielskiego i francuskiego albo rosyjskiego.

Stary 2006-05-17, 15:07   #3439
Gosiutka
Rozeznanie

a ja angielskiego i niemieckiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-17, 15:35   #3440
dusiaczek15
Wtajemniczenie

GG do dusiaczek15

a ja bede sie uczyla a ngielskiego i..... albo niemieckiego albo wloskiego.... zalezy do jakiej klasy mnie przydziela... ja tam wogole glowy do jezykow nie ma... rodzinne...

dzis sie wkurzylam bo pojechalam z podaniem i nam nauczyciel w szkole mowil ze zawozi sie jedno a oni sami przenosza do drugiej szkoly (jesli sa w tym samym rejonie) a tu dupa.... musze wydrukowac sobie jeszcze jedno i zanies... pewnie wyrecze sie kims...

dusiaczek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-17, 15:37   #3441
paula007
Zakorzenienie

Jak jabym chciała się uczuć włoskiego, Może kiedyś mi się uda.

Stary 2006-05-17, 15:58   #3442
olaaa99
Zadomowienie

a ja jeszcze nie wiem... bo nie wiem do jakich oddzialow pojdem biore pod uwage rosyjski, angielski, moze byc jeszcze wloski (ale czyba jednak tego profilu nie wezmnę) łacina gdzies jest mozliwa, niemiecki . . . .bla bla duzo tego i nie wiem w koncu gdzie isc

Stary 2006-05-17, 17:28   #3443
dusiaczek15
Wtajemniczenie

GG do dusiaczek15

a faktycznie lacine chyba tez mam w jednej szkole....

dusiaczek15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-17, 17:30   #3444
m0n!k@
Zadomowienie

N@ta - co racja to racja... Nauczyciele nagle sobie przypomnieli ze nie mamy ocen i to jest jak zwykle nasz wina... oczywiscie nauczyciele tacy jak nasz historyk nie ma problemu - przez caly rok mielismy normalne sprawdziany, ale taka chemiczka czy matematyca... sprawdian za srawdzianem<zygi>
Paula - czy Ciebie, za przeproseniem, powalilo na twarz? Ja tam bym sie cieszyla jakbym mogla sie uczyc tylko 2 jezykow... Tylko ze: a)francuskiego chce sie uczyc b)anglika musze sie uczyc (wymog szkoly;/) c)hiszpanskiego, bo mnie siostra molestuje i kaze mi sie go uczyc (jej ukochany jezyk;/) d)laciny - bo to "dodatek specjlny" dla kl artystycznej

Powiedzialam co wiedzialam, wiec teraz macam i Ciebie, Gosiutka tez
Stary 2006-05-17, 17:32   #3445
m0n!k@
Zadomowienie

PS laski mam pytanie (tak, to kolejne pytanie z serii "zyciowe pytania monisi") wiec chodzi o to, ze nie wiem w koncu, czy zdawac ten certyfikat z francuskiego, czy nie... I mam dylemat... Bo ja nie zdam to strace jakies 180zl;/ Doradziec mi, prosze
Stary 2006-05-17, 17:34   #3446
paula007
Zakorzenienie

Nie powaliło mnie, ale ja lubię języki, a wiem, że w przyszłości mi się przydadzą. Szkoła, do której idę jest szkołą bardzo dobrą, ale no właśnie nie wiem jak z tymi językami. Angielski ponoć na wysokim poziomie, a reszta to nie wiem. Szkoda, że nie będę mieć łaciny..bo ona jest chyba tylko w klasie medycznej

Stary 2006-05-17, 17:48   #3447
m0n!k@
Zadomowienie

Lacina jest przede wszystkim trudna (przegladalam jakies tabele odmian, ktore znalazlam u siostry) i jest duzo pamieciowki... ale jezeli pojde na studiach gdzie bedzie lcina to zawsze bedzie mi juz troche latwiej... a moze nawet mnie zwolnia z pierwszego semestru...
Stary 2006-05-17, 19:03   #3448
paula007
Zakorzenienie

Wiem, że trudna, wiem. Tylko potem na pewno się przyda

Stary 2006-05-17, 19:21   #3449
olaaa99
Zadomowienie

hmm wlasnie wydrukowoalam podanko... pomijajac fakt ze mam drukarke hp ktora drukuje krzywo, i na krawedziach stron podania sa jakies dziwne napisy w stylu adresu strony, numeru strony itd to jest ok tez tak macie?

hmmm kurcze... moja szkola nie wprowadzila mnie jeszcze do swojego tam "serwera" wiec nie moge zmienic danych , ale potem chyba bede mogla nie? i wydrukuje sobie jeszcze raz to podanie ? jak myslicie? mozna taak?

Stary 2006-05-17, 19:38   #3450
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

ja jeszcze nie wypełniłam i nie wydrukowałam :P zrobie to w najbliższych dniach bo nie mam tuszu w swojej drukarce :P a teraz jestem chora wiec za kilka dni i po sprawie
ja ide na profil europejski (rozszerzone: Historia, wos, angielski) ... nie wiem czy dobrze wybieram, no ale cóż... :P tzn mam nadzieje że sobie poradze a wybrałam ten profil bo jak zdam mature np z historii to łatwiej dostane się później na resocjalizacje
a jak dobrze pójdzie to bede miała angol i francuski a jak źle to zamiast francuskiego - niemiecki ... :P
pozdro
zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości