Zwariowany rocznik 1990 :D - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-02, 20:39   #331
m0n!k@
Zadomowienie

Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Cytat:
Napisane przez yousta
przecież to ostatni rok razem, więc takie miłe wspomnienie na koniec to pozytywne podsumiwanie waszej trzyletniej przygody z tą szkołą.
Pozytywne podsumowanie mojej szkoly... Dobre Od razu po koncu roku bede ja omijac szeeeeeeeeeeeeeeerokim lukiem (czyt. nie zbilze sie na odleglosc blizsza niz 500 metrow, chyba ze bede sobie bezpiecznie siedziec w autobusie)

Nie wiem jak Wy, ale ja to sie ciesze, ze juz nie bede chodzic do tej szkoly... I nie bede juz ogladac twarzy tych ludzi, ktorzy maja zadze mordu w oczach za kazdym razem jak ktos dostanie ocene lespsza od nich, a sami sie nie ucza.... i ludzi, ktory wypowidaja sie na tematy, o ktorych nie maja pojecia... Tak pry okazji to wyobrazcie sobie sytauacje: chlopak smieje sie z obozow koncentracyjnych, a nauczycielka zamiast zwrocic uwage smieje sie razem z nim... Żenada
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-02, 20:44   #332
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Pozytywne podsumowanie mojej szkoly... Dobre Od razu po koncu roku bede ja omijac szeeeeeeeeeeeeeeerokim lukiem (czyt. nie zbilze sie na odleglosc blizsza niz 500 metrow, chyba ze bede sobie bezpiecznie siedziec w autobusie)
Absolutnie się pod tym podpisuję

Cytat:
I nie bede juz ogladac twarzy tych ludzi, ktorzy maja zadze mordu w oczach za kazdym razem jak ktos dostanie ocene lespsza od nich, a sami sie nie ucza....
Żądze mordu w oczach to ja mam, ale z zupelnie innych powodów Mam dość niektorych osob po prostu

Cytat:
Tak pry okazji to wyobrazcie sobie sytauacje: chlopak smieje sie z obozow koncentracyjnych, a nauczycielka zamiast zwrocic uwage smieje sie razem z nim... Żenada
U mnie sytuacja identyczna. Czy my się znamy??

Edytowane przez ajali
Czas edycji: 2006-04-03 o 08:00
ajali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-02, 20:46   #333
ajali
Wtajemniczenie

Jednak nie. Lublin to nie moje strony
Stary 2006-04-02, 21:05   #334
yousta
Raczkowanie

a u mnie nie. miło wspominam. . a szkoły omijała nie będę, bo najbliższy przystanek autobusowy pod nią jest ;p.
yousta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-02, 21:25   #335
paula007
Zakorzenienie

Wiecie co, ja to mam mieszane uczucia...

Z jednej strony mam już dość tej szkoły. Męczą mnie nauczyciele, cała ta gimnazjalna atmosfera. Chciałabym już zmienić szkołę.

Ale z drugiej strony wiem, że będę nie tyle tęsknić, co będę chciała wrócić to tej bardziej wyluzowanej, mniej zobowiązującej szkoły, bo wiadomo, że w liceum jest dużo więcej nauki i obowiązków. Teraz mam zgraną klasę, a co będzie, jeśli trafi mi się nieciekawa grupa? Czasem to aż się boję.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-03, 13:26   #336
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajali
Żądze mordu w oczach to ja mam, ale z zupelnie innych powodów Mam dość niektorych osob po prostu
Skad ja to znam... Ja & moje 3 kolezanki z klasy (bo z reszta nie idzie sie dogadac) tez mamy zadze moru w oczach jak widzimy 3 "laski", aczkolwiek czasami mozna sie z nich posmiac...
Stary 2006-04-03, 13:27   #337
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajali
Jednak nie. Lublin to nie moje strony
A juz myslalam za przynajmniej jedna osoba (oprocz mnie) z mojej szkoly wie, co to jest wizaz... Coz, mylilam sie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-03, 16:04   #338
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b
Cool Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Cytat:
Napisane przez yousta
kasieńko.b - dogadaj się z klasą i wychowawczynią, to nawet i taki wystawny pewnie dałoby się zorganizować. przecież to ostatni rok razem, więc takie miłe wspomnienie na koniec to pozytywne podsumiwanie waszej trzyletniej przygody z tą szkołą. a czemu spodnie? pewnie dlatego, że masz długie nogi i uważasz je za skarb, który trzeba pieczałowicie chować przed światem .
Och wiesz to nie jest takie proste
Bo po pierwsze moja klasa sie na taki wystawny komers nie zgodzi (bo koszty - sukienka, bo po co ), a po 2. naszym wychowawca jest facet Ktory jest swietny i ma ogrooooooooomne poczucie humoru Ale jesli powiedzialabym mu ze nie chce isc w spodnicy/sukience bo sie zle w tym czuje to by zaczel sie smiac i powiedzial ze przeciz ja mam takie piekne dlugie nogi A ja jednak wole je trzymac ukryte i eksponowac szpilkami

Cytat:
Napisane przez paula007
Wiecie co, ja to mam mieszane uczucia...

Z jednej strony mam już dość tej szkoły. Męczą mnie nauczyciele, cała ta gimnazjalna atmosfera. Chciałabym już zmienić szkołę.

Ale z drugiej strony wiem, że będę nie tyle tęsknić, co będę chciała wrócić to tej bardziej wyluzowanej, mniej zobowiązującej szkoły, bo wiadomo, że w liceum jest dużo więcej nauki i obowiązków. Teraz mam zgraną klasę, a co będzie, jeśli trafi mi się nieciekawa grupa? Czasem to aż się boję.
Podpisuje sie pod tym. Co prawda ja moja szkole lubie, i jesli tylko nie mialabym takich wygorowanych ambicji, to bym w tym LO zostala Ale i tak zmieniam szkole co 3 lata, wiec teraz tez czas. Mecza mnie niektore osoby + germanistka, ktora tez uczy w liceum Mam nadzieje, ze moja klasa w LO bedzie rownie fajna. I wiecie co??? Czasem wpadne odwiedzic starych znajomych i kilku milych nauczycieli Za to konczac podstawowke mialam w sercu taka nienawisc do tej szkoly, ze nigdy tam nie przyszlam () I wszystkim ja odradzam
A, i z mojeje szkoly nikt jeszcze o isntnieniu wizazu nie slyszal
Stary 2006-04-03, 16:18   #339
paula007
Zakorzenienie

Z tego co wiem, to z mojej szkoły tez nikt nie slyszał o wizażu Nie wiedzą co tracą

Stary 2006-04-03, 16:26   #340
kasienka.b

GG do kasienka.b
Talking Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Cytat:
Napisane przez paula007
Z tego co wiem, to z mojej szkoły tez nikt nie slyszał o wizażu Nie wiedzą co tracą
Dokladnie Ale ja im nie powiem Niech sami odkryja najlepsze forum jakie istnieje
Stary 2006-04-03, 17:20   #341
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka.b
Dokladnie Ale ja im nie powiem Niech sami odkryja najlepsze forum jakie istnieje
Nie sadze, aby ktokolwiek z moje szkoly (a juz na pewno z klasy) trafil tu bez drogowskazow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-03, 17:30   #342
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Nie sadze, aby ktokolwiek z moje szkoly (a juz na pewno z klasy) trafil tu bez drogowskazow
Tez tak mysle I wcale, ale to wcele, mi to nie przeszkadza
Stary 2006-04-03, 18:15   #343
yousta
Raczkowanie

ahahaha. ja raz dla jednego kolegi pokazałam, ale on jako 100% samiec stwierdził, że to nie dla niego. .
Stary 2006-04-04, 17:50   #344
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez yousta
ahahaha. ja raz dla jednego kolegi pokazałam, ale on jako 100% samiec stwierdził, że to nie dla niego. .
spoko
Stary 2006-04-04, 18:00   #345
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

.. ja dzisiaj pisalam egazmin probny (kolejny....) z czesci humanistycznej... nie poszlo za bardzo tentegas.... zreszta temat byl tak zjechany ze chba bardziej sie juz nie dalo... normalnie wszystko o panu tadeuszu!!! ja wymiekam... mialam serdecznie dosc jakich kolwiek testow po poltorej godzinie... i jeszcze strasznie glupia rozprawka byla....

PS: czy ktoras z was mi wytlumaczy co to jest epitet metaforyczny i czy "okregi nieba" moze byc zaliczone jako to??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-04, 18:31   #346
ajali
Wtajemniczenie

Wspolczucia :/ Jeszcz was katują egzaminami probnymi??
Stary 2006-04-04, 18:53   #347
yousta
Raczkowanie

epitet metaforyczny, mhmm.
Cytat:
Specyficznym rodzajem epitetu jest tzw. epitet metaforyczny. Użyty w tej funkcji wyraz określający traci swe podstawowe znaczenie, przybiera zaś inne.
okręgi nieba? myślę że powinno być dobrze. chodzi o to, że nie np. czerwona sukienka albo smaczny obiad. ja bym napisała: ostra krytyka, głęboka myśl.
Stary 2006-04-04, 19:35   #348
madziaaakk
Rozeznanie

GG do madziaaakk

Cytat:
Napisane przez Ladzia_15
.. ja dzisiaj pisalam egazmin probny (kolejny....) z czesci humanistycznej... nie poszlo za bardzo tentegas.... zreszta temat byl tak zjechany ze chba bardziej sie juz nie dalo... normalnie wszystko o panu tadeuszu!!! ja wymiekam... mialam serdecznie dosc jakich kolwiek testow po poltorej godzinie... i jeszcze strasznie glupia rozprawka byla....

PS: czy ktoras z was mi wytlumaczy co to jest epitet metaforyczny i czy "okregi nieba" moze byc zaliczone jako to??
Epitet metaoryczny to tak jak zwykly epitet okreslenie rzeczownika, tylko ze ten epitet musi miec przenosne znaczenie. Mysle ze "okregi nieba" sa nim jak najbardziej
madziaaakk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-04, 21:00   #349
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajali
Wspolczucia :/ Jeszcz was katują egzaminami probnymi??
My mielismy w poniedzialek z biologi, geografi i chemi....;/ i pisalismy tylko 45 minut, jak zwykly sprawdzian... Chyba ci nauczyciele powariowali, bo beda nam z tego oceny wystawiac i bedzie to mialo znaczacy wplyw na ocene koncowa... idioci totalni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-04, 21:19   #350
madziaaakk
Rozeznanie

GG do madziaaakk

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
My mielismy w poniedzialek z biologi, geografi i chemi....;/ i pisalismy tylko 45 minut, jak zwykly sprawdzian... Chyba ci nauczyciele powariowali, bo beda nam z tego oceny wystawiac i bedzie to mialo znaczacy wplyw na ocene koncowa... idioci totalni
Właśnie tez uwazam ze to jest chore....... Na polrocze tak samo bylo ze brali pod uwage zwlaszcza te oceny. Dla nauczycieli byly najwazniejsze:/. A juz nie liczy sie dla nich ze ktos sie uczy na sprawdziany itp. :/:
madziaaakk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-04, 22:41   #351
yousta
Raczkowanie

wydaję mi się, że ocena z próbnych jakiś tam wpływ na ocenę końcową mieć może, ale broń Boże nie decydujacy! nauczyciele niech się pukną! !
Stary 2006-04-05, 11:24   #352
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziaaakk
Właśnie tez uwazam ze to jest chore....... Na polrocze tak samo bylo ze brali pod uwage zwlaszcza te oceny. Dla nauczycieli byly najwazniejsze:/. A juz nie liczy sie dla nich ze ktos sie uczy na sprawdziany itp. :/:
U nas to samo :/ Babka z chemii chciala mi dac 4, bo mialam taka ocene z probnego! (reszta ocen to parę piątek i jedna czwórka) Jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie??
Stary 2006-04-05, 11:44   #353
goldi89
Raczkowanie

Wolałabym pisać egzaminy gimnazjalne niż mieć przed oczami perspektywe powoli zbliżającej się matury Niby jeszcze dwa lata, ale to TYLKO dwa lata. Głupek jestem, bo już się boję Jeśli tak jak była mowa wprowadzą mojemu rocznikowi obowiązkową matematykę, to ja nawet podchodzić nie będę, bo to będzie tyko strata czasu . A z gimnazjalnych miałam mało, myślałam, że będzie więcej, miała 38 z humanistycznego i 30 z matematyczno-przyrodniczego. A mój brat pisał chyba trzy lata temu o ile się nie mylę, i miał truteń jeden 43 z humana i 45 z mat-przyr . A się uczył mniej niż ja
Kasienka.B., wątpie, żebyś zdała chemię W gim nie miałam żadnych najmniejszych problemów z chemią, teraz nie nadążam
goldi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-05, 12:57   #354
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldi89
Kasienka.B., wątpie, żebyś zdała chemię W gim nie miałam żadnych najmniejszych problemów z chemią, teraz nie nadążam

co za szczerosc
przeciez w liceum chemia jest banalna. nawet ja - mozg humanistyczny bylam w stanie skapowac.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-05, 13:18   #355
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
U nas to samo :/ Babka z chemii chciala mi dac 4, bo mialam taka ocene z probnego!
U nas nasza porabana matematyca chciala nam wystawic z probnego oceny (to co, ze oprocz matmy byla tam geografia, biologia, chemia i fizyka!), ale odezwaly sie glosy sprzeciwu (czyt. glownie moj glos)
Stary 2006-04-05, 13:19   #356
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldi89
Jeśli tak jak była mowa wprowadzą mojemu rocznikowi obowiązkową matematykę, to ja nawet podchodzić nie będę, bo to będzie tyko strata czasu .
I ja chyba tez wtedy zrezygnuje
Stary 2006-04-05, 13:21   #357
paula007
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Co tam u Was? Bo ja choruję Najlepsze jest to, że w piątek mam jechać do Opola na konkurs z polaka. Mam nadzieję, że mi przejdzie do tego czasu...

Stary 2006-04-05, 13:50   #358
yousta
Raczkowanie

ja mam rekolekcje :P.
Stary 2006-04-05, 15:55   #359
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
u nas babka od chemi gdzies tam wyczytala ze tak nie wolno i oznajmila to w pokoju nauczycielskim wiec nie bylo u nas takiego problemu... chociaz i tak niektorzy brali pod uwage egzaminy przy wystawianiu ocen na polrocze....

dzisiaj pisalam druga czesc... poszlo mi dozo lepiej niz polski mysle ze stracilam ok 3-5 ptk
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-05, 16:34   #360
Caramella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yousta
ja mam rekolekcje :P.
I ja
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości