|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
aa no ok
![]() a gdzie ?? |
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
łeee jak sobie pomyśle ze moi znajomi bawią sie teraz na woodstocku beze mnie to mnie aż coś normalnie......
A za dwa tygodnie Ostróda i cholera tez się znajomi beze mnie bedą bawić, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAle za rok.....
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
oo to Puławy już bliżej
..a gdzie mieszkasz w ogóle ? tam ?
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo wrocilam z imprezy
Chyba dlugo bede ja wspominac Nie no... ale o smutkach zapomnialam...
|
|
|
|
#337 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Hej dziewczyny
![]() Mam nadzieje, ze za mna tesknicie Ja chwilowo jestem w Kalkucie (tzn dzis przyjechalam a jutro wyjezdzam ![]() Mam nadzieje, ze Wasze wyjazdy sa rownie udane ![]() Pozdrawiam i zycze milego ostatniego miesiaca wakacji, Kasienka
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
|
Kasieńka, zazdroszczę Ci tej wyprawy straasznie
Indie to moje marzenie... Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się tam zajrzeć.. ![]() A póki co wróciłam znad morza gdzie zajadałam się lodami, smażonymi rybkami, pizzą, frytkami i innymi smakołykami i teraz widzę tego "odbicie" Normalnie moje ukochane, wysłużone spodnie, które zawsze mi były luźne teraz są ciasnawe Muszę coś z tym zrobić Ściskam Was mocno ![]()
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie bardzo serdecznie
mam wielka nadzieje, ze moge dolaczyc do tak wspanialego watku?
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
NIE!
żartowałam zesz nooo Jasne ze mozeszale i tak sie teraz jakosik nic nie dzieje bless
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Bym se poklęła, ale bana nie chcę w sumie. :/ Dojeżdzanko?
Fuck. Stancji nie znaleźć mogę. Szalom!
|
#343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zes mnie wystraszyla a ze cicho to i ja zauwazylam pewnie wszystkie korzystaja z powoli konczacych sie juz wakacji
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
czeeesc Waam
![]() ![]() to moze i ja sie do Was dolacze hehe....eeee, ja w w tamtym tygodniu w puławach byłaaam xD
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
jeej ale mnie tu dawno nie było. aż nie chce mi się tego wszystkiego czytać. może później. albo jutro. albo pojutrze.
![]() powiem tylko: ja nie chce końca wakacji!!
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
A ja własnie wróciłam z knajpy
Kończą się wakacje to fakt, ale moge powiedzieć, że te były najlepsze jak do tej pory ![]() Aaa a ja dziś ze znajomymi bralismy udział w grze, wymyslona przez jednego z kumpli, 71 całkowicie pokreconych zadan do wykonania na mieście i udokumentowanie ich na zdjęciach, bossko, jak dostane zdjęcia w swoje łapy to wam pokaze pare zdjęc hahah, boskie musi być to jak robimy kanapke (no wiecie, ludz na ludziu ) na środku rynku aaaj i to jeszcze z obcymi osobami Kocham takie jazdy, w czwartek krecimy filmik (zuz wiesz jakiego typu bo Ci pokazywałam :P ) ja nie chce ku*wa do szkoły łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee
Pamiętaj, że nieotrzymanie tego, czego pragniesz jest czasami cudownym zrządzeniem losu Edytowane przez freedka Czas edycji: 2007-08-15 o 20:11 |
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
hehe, te robienie kanapki z ludzi musialo byc bosskie
koniecznie bedzieszz musiala pokazac zdjecia |
|
|
|
#348 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
własnie dostałam smsa od kumpla, powiedział, ze ogladał juz nasze zdjęcia i jest pod wrazeniem bo nasz team ma najlepsze zdjęcia
wiec chyba wygrałyśmy
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
Jeśli tak to nie wiedziałam że aż tyle ludziów jest z tego rocznika
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() guadalajara się jara jara tralalalla ooo dziewczyny może chcecice spróbować hymnu mojego ukubionego baru? ![]() ![]() www.cekagie.com -> download -> Guadalajara - KaSZa feat. Ultimatum albo: http://www.myspace.com/BARguadalajara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fredek ja czekam na wszystkie fotki!
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
Freedka, opowiedz cos wiecej o tej grze, prosze ja Ciebie
![]() ![]() kiedys czytalam o czyms takim ale u mnie w miescie to niemozliwe chyba tzn czytalam o takim czyms zorganizowanym, zadania rozne, zagadki slowne itd. opowiedz ![]() ![]() mnie ludzie w ogole kreca i relacje miedzyludzkie i dlatego mnie ta gra krecila ![]() A ja sie z Freedka zgadzam - tzn moje wakacje te co jeszcze trwaja tez chyba sa najlepsze
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
hmm co więcej, zbieramy jak najwiecej ludzi, spotykamy sie w centrum, każda grupa (3-6 osób) dostaje liste z zadaniami, nie chce mi sie ich przepisywać bo jest ich za dużo :P trzeba mieć aparat, no i ruszamy w miasto, 4 godziny na wykonanie wszystkich zadan, za każde jest ileś tam pkt, zależnie od stopnia trudności, każde zadanie musi być uchwycone na zdjęciu, które są potem dowodem i na ich podstawie przyznają pkt
tzn w sumie ostatnio było pare zadan typu : przynieść na miejsce spotkania kostke brukową, 50kapsli od piwa, 40ulotek, zabawa przednia Kochama ten wzrok ludzi pt "biedne, chore dzieci" Zawsze myslałam, ze w moim miescie nie ma nic ciekawego, nudy, ale teraz widze że odpowiedni ludzie i jest ekstra
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
A tak jeszcze zapytam o organizacje. ktos konkretny musi sie tym zajac? czy zalezy od checi i inwencji? mow wiecej, jeszcze jakies zadania moze pamietasz
jak czas bedziesz miala i nagrody jakie was czekaja ![]() to musi byc swietne duzo was wzielo w tym udzial? jak sie dowiedzialas o calej akcji?
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
haha no, jak dziennikarz
To organizuje, ha, no wpadł na pomysł, mój kumpel, no w sumie dwaj kumple. No we wtorek było w sumie 30 osób, nagrody? hmm, liczy sie dobry fun mam kartke z listą zadan, ale 71 hmm no nie wiem, w sumie troche mi sie nudzi, zobacze :P
Pamiętaj, że nieotrzymanie tego, czego pragniesz jest czasami cudownym zrządzeniem losu Edytowane przez freedka Czas edycji: 2007-08-15 o 20:09 |
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
1.kanapka na srodku jagielonskiej 1/2 osoby z teamu +2 obce
2. zdjecie z bumboksem 2paca 3. rozbić szybe 4. wejść do kubła na śmieci 5.idąc zaczepić przypadkową osobe, a keidy sie odwróci, pomachac jej- w tym momencie drugi uczestnik robi zdjecie tej osobie (chodzi o uchwycenie miny "skad ja go znam"?) 6.wyjsc na budke tel. i imitowac jogę 7.przytulić kominarza 8.włożyć głowe do muszli klozetowej 9.włozyc rece do przednich kieszeni obcej osoby stojac za nią 10. wejsc do kamienicy (rzeka) po kostki/po kalana/po chuj?/po pas 11.ponumerowac ludzi markerem od 1 do 20 12,wejsc w pokrzywy, usiąsc w nich, kucnąć, zamnurzyc siew morzy pokrzyw 13.przyniesc 1 kostke brukową na miejsce spotkania 14.zdjecie z grubasem jedzącym coś 15.zdjecie uczestnika w wózku dziecięcym 16.zdjecie małej dziewczynki pokazującej ave satan 17. zdjecie salutującego uczestnika z garnkiem na głowie 18.zdjecie łysego z długimi włosami 19. wziąć sobie pod pache krowe 20. zdjecia z trzema blondi (takie typowe "dumb blondi" i róż) 21. zjechać na strazackiej rurze 22.uwolnić kropka 23.wejść do zamrazarki 24.zdjecie w basenie 25.stanąć boso na torach 26.zrobić sobie płaszcz z kotary w przymierzalni i stanąć w pozycji supemana 27. uzbierac 40 ulotek 28.wejsc do opony 29.stanąc na jednej nodze na murze obok kapliczki obok mostu lwowskiego (min. 3 uczestników) 30. znaleźć najtanszy napój alkoholowy w miescie 31. zamienic sie z kims ubraniem 32.zdjecie z tabliczką ostrzegajacą przed groźnym psem (być po drugiej stronie siatki) 33.zdjecie z 30-toma osobami 34.stanąć na baczność z dwiema obcymi osobami na tle napisu CHWDP 35.zrobić krąg z 6 osobami, w tym 3 lub 4 obce 36.zebrac 50 kapsli po piwie 37.wejsc do skrzyni z ubraniami w lumpexie 38.zrobić nosorożca lodem w rożku (przylepić go sobie) 39. stoczyć sie po trawiastym stoku przytulonym do obcej osoby 40. aniołek na komendzie policji 41.dwie maski teatralne z "łysmi pałami" 42. chwycic zakonnice za welon 43. włożyć reke do odbytu kurczaka w sklepie mięsnym 44.dostac upomnienie 45. zdjecie w fartuchu lekarskim 46.stanać na puszkach i nie miażdzyc ich przy tym (przynajmniej 3 pionowo, jedna na drugiej) 47. na płycie ratuszowej ułożyć 6/10 par butów (zależnie od liczebności teamu) 48. 2 osoby z teamu siadają po obu stronach kogos obcego, sciągają buty i kładą stopy na kolanach tejże osoby 49. wejsc do sklepu i od wewnątrz zrobić zdjęcie dwóch uczestników przyklejonych do szyby 50. zdjecie z kims wygladającym na emo 51. przybić piątke z harnasiem 52. wejsc do wózka na zakupy (wersja hardcore-wujechac nim na ulice) 53. zdjecie z wibratorem w rece 54.zbadac uczestnika stetoskopem 55.znalezc kogoś w czarno-niebiesko-rózowym stroju 56.udawac bum'a (tzn położyć sie na ziemi w miejscu publicznym z flaszką i tekturą z napisem "zbieram na kebab" -min 3 obce osoby w tle) 57. podniesc samochów (prawdziwy!) 58. wejsc z obcą osobą na przyczepe cięzarówki 59. zdjecie uczestnika skaczącego z garażu z rekami rozłożonymi jak samolot (uczestnik musi być uchwycony w locie) 60. wejsc do kanału 61.namówić 4 obce osoby do pokazania języka 62. zdjecie X osób w budce tel 63. zdjecie z 5 ptakami : pawiem, zurawiem, jaskółką, kanarkami i pingwinem 64: pocałować tanią panią w twarz 65. zdjecie w radiowozie 66. założyć obcej osobie na głowe skórke po bananie 67. wsadzić głowe miedzy arbuzy i zrobić wyjątkowo nietypową mine 68. rozsmarować obcemu coś lepkiego na twarzy 69. zdjecie w lokomotywie 70. uscisnąć reke strażnikowi/ochroniazowi 71. Oszczać kogoś (DOSŁOWNIE + nalezy ująć dynamike moczu) Ostatnie było powalające a i oczywiście do każdego zadania interpretacja dowolna
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
ale wypas ja tez tak chce! ale punkt 43 (włożyć reke do odbytu kurczaka w sklepie mięsnym) i 71 (Oszczać kogoś (DOSŁOWNIE + nalezy ująć dynamike moczu) ) mnie rozwalil xD jeszcze ujecie dynamiki moczu... EDIT: 64 punkt rowniez mi sie podoba xD
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
No, kupiłyśmy kurczaka specjalnie po to
tania pani My zrobiłyśmy zdjęcie plakatu taniej odziezy na którym było zdjęcie jakiejś pani zasłoniłyśmy tylko "odzież" a na kartce napisałyśmy "pani" ![]() ![]()
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe fajne. ale nie podoba mi się 3, 8 i 43
:P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

A za dwa tygodnie Ostróda i cholera tez się znajomi beze mnie bedą bawić, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nie no... ale o smutkach zapomnialam... 

Muszę coś z tym zrobić

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)