|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
Cytat:
Teraz to tylko watpie w babe do w-fu - co lekcje sie z nia kloce ("przynies ni zwolnienie od lekarza" "przynioslam pani" "to przynies mi lekarskie" "no to przynioslam pani" "no to prynies mi od lekarza" i tak przez jakies 5 minut )
|
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz to tylko watpie w babe do w-fu - co lekcje sie z nia kloce ("przynies ni zwolnienie od lekarza" "przynioslam pani" "to przynies mi lekarskie" "no to przynioslam pani" "no to prynies mi od lekarza" i tak przez jakies 5 minut )
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam najbardziej lubie pana Marka - ma zawsze za krotkie rekawy i jest aki zneiwiescialy... A w ogole to juz ja sie bardziej znam na ksiazkach niz on (moja mam jest bibliotekarka). Wchodze z Syl do b. i widzimy p. Marka Syl: "Chialam wypozyczyc mit o rodzie labdakidow" P. Marek: "no to nie mozna chyba pojedynczego mitu, trzeba mitologie... znasz autora?" Ja: "Mitologie Parandowskiego kolezanka by chciala" P. Marek znika miedzy kaiszkami. wraca za 5 minut i mowi: "przyko mi, nie mamy mitologi Paranodwskiego" Ja: "No to moze byc Markowskiej" P. Marek znow nika i wca za 5 min.: "Markowskie chyba tez nie mamy"
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
PS sorki za literowki ale paznokietki maluje
|
|
|
|
#3695 |
|
Zadomowienie
|
Dobra widze ze siem nie odzywacie... ide spac
|
|
|
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe u nas w bibliotece jest wszystko dozwolone.
Pani Madzia nie ma nad niczym kontroli z krzywym, niewyschnietym manikiurem.. Moi kumple buduja wieze Eiffla ze stolow i krzesel, kumpele ogladaja w Tv "Rozmowy w toku" a ja robie wszystkim herbate Prawie jak dlugi dom...A ten gość to naprawde jakiś inny, ale podejrzewam ze wiele bibliotekarzy maja jakies urazy psychiczne siedzac sam na sam ze swoimi ksiazkami w tych nieludzkich pomieszczeniach zwanych bibliotekami (bez obrazy dla mamy, bo są normalni bibliotekarze )Idę plusk-plusk, MAMA WOŁA - odrobiłaś już zadanie..?
|
|
#3697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aczkolwiek przyznam Ci racje, ze bibliotekarze maja problemy z glowa czasami Moja mamuska tez ma odchyly i dlatego kiedy inne dzieci dopiero uczyly sie literek czy cos niewyraznie dukaly, ja plynnie czytalam![]() Ale ostatnio to mnie wkurzyla, bo powiedziala ze marnuje talent matematyczny (jesne... ja i talent matematyczny... ona chyba zyje w matrixie
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
PS sesji dzisiaj nie bylo, bo... no coz kiedy wyszlysmy na w-fie na dwor zobaczylam pewnego chlopaka, ktory mi sie kiedys podobal i musialam mu sie blizej przyjzec... w koncu stwierdzilam, ze on ma zjechana morde, a ja problemy z osobowoscia (jak mogl mi sie podobac?!) i zem zapomniala o sesji
Acz moze sie postaram o lepsze zdjatko
|
|
|
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
no u mnie wf byl dzisiaj zwaloony... nie dosc ze kolo od wfu zadnego cwiczenia nam nie wyyjasnia, nie pokazal ani razu w gimnazjum jak sie skacze w dal, jak sie pcha kula itd to jeszcze dzisiaj nas wkurzyl totalnie. caly tydzien pchalysmy kula, bylo ladnie pieknie tyle ze jemu sie odwidzialo dzisiaj ze bedzie w inny sposob mierzyl odleglosci. no i kazda spadla o conajmniej pol metra
wzielysmy sie za wymyslanie przedstawienia na koniec ![]() jedziemy ostro po nauczycielach ich wlasnymi tekstami scena w pokoju n-lskim włefista wpada z propozycja wyjazdu na mundial tylko do kiedy jest mundial ? ![]()
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem ledwo zywa :/ Będę jak dojdę do siebie
![]() PS: Mozna karmic
|
|
|
|
#3701 |
|
Rozeznanie
|
a umnie dzisiaj na wf biegalysmy na 600 :/ w srodku upału, a potem grałyśmy w wywoływanki
![]() |
|
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh, wy to jakieś strasznie patologiczne te wf-y macie
![]() My na boisku to w krzaczory i opalanko... Nienawidzę poniedziałków.
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
oj wez... ja to w ogole mam zwalony humor... robie dobra mine do zlej gry
a tak na prawde to zyc mi sie nie chce... ehhh
|
#3704 |
|
Wtajemniczenie
|
czy my wszystkie dzis mialysmy wf??
![]() ja dzis opierniczalam na tym wlasnie przedmiociie gdyz wszyscy cos zaliczali a ja juz jestem po... tylko oprocz 100 m. no to pobieglam a ona mi czasu nnie zmierzyla! ale bylam wkurzona... w czwartek jeszcze raz...
|
#3705 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Mojego w-f nic nie przebije... Pomagalam wychowawcy i uwinelam sie z tym w 10 minut. I tamta i nastepna lekcje przesiedzialam u nich w takim malym pokoiku gadajac sobie z 2 nauczycielkami przy herbatce i ciasteczkach
|
#3706 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez mam wfy w pon. ,ale nasza wf-istka jest chora więc dziś nie było lekcji .
|
|
#3707 | |
|
|
Cytat:
I zastanawiam sie, czy isc jutro na niemcol...
|
|
#3708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tylko w czwartek nie mam wfu...
|
|
#3710 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo widze zeszlysmy sie wszystkie
![]() Kasienka idz na niemcola, potem sie nam bedziesz chwalic slowkami (dobra lipna motywacja ALE JAKAŚ) Milej pogawedki, ja zmykam, impreza sie szykuje ]:-> (troche glupi dzien, ale nie pogardze)
|
|
#3711 |
|
Zadomowienie
|
ehhh a ktoras uczy sie ruska?
|
#3712 | |
|
|
Cytat:
Ale nie uczymy sie NIC!!! Tzn ona nic nie robi poza spr'ami
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam!!!
wrocilam po weekendzie... masakra.... nam zmienili babke od wf... bo stara poszla na macierzynski (wyobrascie sobie jak jezdzila z nami w 8 - m-cu po rzeszowach na zawody na niemickim to od 1 klasy sie u nas w skzole nic nie uczymy a ja sie wlasnie ucze na wos.... i siedze na wizazu wiec jak narazie mi nauka dosyc oporwnie idzie ![]() co do alkoholu... hmm.... ja nie lubie piwa... wole wodke... ewentualnie winko... ale ja dosc rzadko pije
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#3714 |
|
Rozeznanie
|
Ladzia hej
miło widzieć kogoś z okolicy
|
#3715 |
|
Wtajemniczenie
|
lawendziu jesli nadal wybierasz sie na guzikowke to pragne cie poinformowac ze od wrzesnia bedziemy chodzic do jednej szkoly
(o ile mnie przyjma
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#3716 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Tylko nasza to wredna krowa jest... i PRZEKLINA!!! Cytat:
|
|
#3717 |
|
Wtajemniczenie
|
lawendziu jesli nadal wybierasz sie na guzikowke to pragne cie poinformowac ze od wrzesnia bedziemy chodzic do jednej szkoly
(o ile mnie przyjma
|
|
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
Wagary wagarami... ale u nas byla dzisiaj afera. Na ang. Miala byc kartkowka - ucieklo 2 dziewczyny (nie 1-szy raz). Babka skapowala i poleciala do dyrka!! Ma perfidny plan, zeby przypilowac kobitki (i, jak podejrzewamy, nie przepuscic). A my tez bedziemy cierpiec, bo zapowiedziala powtorki od poczatku roku :/ Lacznie z czytankami itp. :/
Jak galeryjka?? |
|
|
|
#3719 |
|
Wtajemniczenie
|
łooo... u nas babka od gegry sie czegos dowiedziala o naszych chlopakach... podobno jakies wielkie swinstwo jej zrobili... tylko ze nikt nie iwem jakie
i sie po nas wyzywa... robi nam sprawdzian... ale my nadal nie iwme za co!!!
|
|
|
#3720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc walczę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

("przynies ni zwolnienie od lekarza" "przynioslam pani" "to przynies mi lekarskie" "no to przynioslam pani" "no to prynies mi od lekarza" i tak przez jakies 5 minut
)

a tak na prawde to zyc mi sie nie chce... ehhh
wrocilam po weekendzie... masakra.... nam zmienili babke od wf... bo stara poszla na macierzynski
i sie po nas wyzywa... robi nam sprawdzian... ale my nadal nie iwme za co!!!