Zwariowany rocznik 1990 :D - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-12, 19:14   #481
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

ponizej to ja ejszcze nei mialam... ale powyzej 90 tez nie... zawsze cos mi braknie... to 87, to 85, a teraz 88

PS: karmie dzisiaj wszystkich dookolo
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-12, 19:14   #482
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienka.b
Ja tez Chociaz wyniki od 80 wzyz sa naprawde dobre
Zgadzam się
THX Ladzia
ajali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-12, 19:17   #483
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

no ale jestem dumna z mojej klasy napisalysmy najlepiej ze wszytkich
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-12, 19:25   #484
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b
Cool Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Cytat:
Napisane przez Ladzia_15
no ale jestem dumna z mojej klasy napisalysmy najlepiej ze wszytkich
O to tak jak nasza IIIE od 3 lat najlepsza z WSZYSTKICH klas z calym ZSO No ale my jestesmy klasa wybierana I dzieki Ladzia
Stary 2006-04-12, 19:32   #485
innuendo
Rozeznanie

ja się swoim chwalić nie będę, ale był dosyć wysoki, tak myślę .
Ale my jesteśmy zdolne!
Jeśli chodzi o ten zew. egzamin- liczę na 48 z humana i min. 40 z mat- przyr
Stary 2006-04-12, 19:50   #486
yousta
Raczkowanie

po 45 z obu (minimanlnie), i będzie najs .
yousta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-12, 19:51   #487
Tusio
Wtajemniczenie

myślę,że z humanistycznego będę mieć dużo pkt.jeżeli chodzi o część ścisłą-tak dobrze już nie będzie chyba...
Stary 2006-04-12, 20:00   #488
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez Tusio
myślę,że z humanistycznego będę mieć dużo pkt.jeżeli chodzi o część ścisłą-tak dobrze już nie będzie chyba...
U mnie odwrotnie Licze na conajmnije 46 z mat-przyra i minimum 40 z humana
Stary 2006-04-12, 20:07   #489
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie odwrotnie Licze na conajmnije 46 z mat-przyra i minimum 40 z humana
tak jak ja
Stary 2006-04-12, 20:16   #490
kasienka.b

GG do kasienka.b
Talking Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Cytat:
Napisane przez ajali
tak jak ja
Czyżby kolejny umysl scisly???
Stary 2006-04-12, 20:20   #491
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyżby kolejny umysl scisly???
Aktualnie : ściśnięty ;D

Coz, przedmioty scisle baaardzo lubie (oprocz fizyki :/ ), ale wybieram sie na profil... humanistyczny LoL
Stary 2006-04-13, 10:40   #492
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajali
Coz, przedmioty scisle baaardzo lubie (oprocz fizyki :/ ), ale wybieram sie na profil... humanistyczny LoL
Nie rob tego!! Moja siostra tez umysl scisly, a poszla do klasy dziennikarsiekj...;/ nie dosc, ze sie meczyla przez trzy lata (teraz studiuje) to i tak nic jej z tego nie przyszlo, teraz chodzi i powtarza, ze popelnila blad zyciowy...

A tak w ogole to sie poczulam przy Was glupia... Mialam 75 ptk na probnym i to byl najlepszy wynik w naszej klasie... No ale coz, tak to jest jak nie mamy chemii od trzech lat, bo nauczycielka nas olewa, a fizyca wprowadza do klasy terror... Fajnie jest popatrzec na 30 zestresowanych ludzi przed fiza (ja sie akurat nie boje), ale fizyca jest prawdziwym postrachem w szkole (CAŁEJ szkole)

Cytat:
O to tak jak nasza IIIE od 3 lat najlepsza z WSZYSTKICH klas z calym ZSO No ale my jestesmy klasa wybierana
IIIe? Ja tez jestem z IIIe My bylismy wybierani (zdecydowanie odmawiali przyjcia do nas kogos ze srednia ponizej 4,5), ale cos im nie wyszlo... Jedni z gorszych
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-13, 11:02   #493
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Nie rob tego!! Moja siostra tez umysl scisly, a poszla do klasy dziennikarsiekj...;/ nie dosc, ze sie meczyla przez trzy lata (teraz studiuje) to i tak nic jej z tego nie przyszlo, teraz chodzi i powtarza, ze popelnila blad zyciowy...

A tak w ogole to sie poczulam przy Was glupia... Mialam 75 ptk na probnym i to byl najlepszy wynik w naszej klasie... No ale coz, tak to jest jak nie mamy chemii od trzech lat, bo nauczycielka nas olewa, a fizyca wprowadza do klasy terror... Fajnie jest popatrzec na 30 zestresowanych ludzi przed fiza (ja sie akurat nie boje), ale fizyca jest prawdziwym postrachem w szkole (CAŁEJ szkole)
No bez przesady Ja znam dziewczyne (choc nie ejst ona z mojej szkoly), ktora miala rok temu LACZNIE 28 pkt rekrutacyjnych (czyli egzamin+ oceny) i ledwo ja do zawodowy przyjeli Pozatym 75 to nie jest zly wynik

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
IIIe? Ja tez jestem z IIIe My bylismy wybierani (zdecydowanie odmawiali przyjcia do nas kogos ze srednia ponizej 4,5), ale cos im nie wyszlo... Jedni z gorszych
W naszej klasie nie ma nikogo, kto mial po podstawowce srednia nizsza niz 4,9 A teraz mamy srednia klasowa 4,4 i 2 najlepsze srednie w ZSO (taka Ola i ja ). Qrcze wszystkie klasy do nas porownuja Bo ta IIIe to jak byla w I/II klasie to... Bo IIIe miala najlepszy wynik z egzaminu w II i probnego w III klasie (a na oficjalnym na 100% tez wszystkich pobijemy ) Jak to milo byc zawsze w najlepszej klasie Jak ktos sie mnie pyta o gimnazjum to slyszy; idz do reja na kalse europejska Bo klasy e to najlepsze sa z kazdego rocznika (a my ewenement bo najlepsi z calej szkoly). I nikt nie zaluje
Stary 2006-04-13, 11:44   #494
shikai
Raczkowanie

weźcie mnie nie dołujcie, z mat-przyr mam 20-30 punktów jestem głupia ;( ktoś z was też ma takie problemy? co prawda z póbnego humana miałąm 43 no ale co mi z tego jak max 60 pkt bede miec ;( a teraz to już zupełna masakra za 2 tyg.. ale potem będzie już spokój bal gimnazjalny.. wakacje... najlepsze jest to że chodzę na profil matematyczny a ledwie zdam z .. matmy...
shikai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-13, 11:47   #495
Caramella
Wtajemniczenie

shikai, nie martw się, ja też z maty ledwo zdaję i też czuję się tutaj głupio... z mat-przyr licze też na jakies 20-30 pkt, łącznie licze na jakies 65 no a potem do liceum na marne 110-120....
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-13, 14:08   #496
dusiaczek15
Wtajemniczenie

GG do dusiaczek15

dzisiaj mialam okropny sen.... snilo mi sie ze to byl juz dzien egzaminow i siedzialam juz w tej klasie w ktorej mam pisac... siedzialam tam z pusta glowa i nie wiedzialam co ja tam robie... obudzilam sie zestresowana i oblana zimnym potem... jeszcze jak sobie o tym teraz przypomne to przechodza mnie dreszcze.... tylko szkoda ze nie przysnily mi sie zadania jakie beda na matematycznym...

dusiaczek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-13, 15:18   #497
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Coz... u mnie malo jest profili przyrodniczcyh, albo biol-chem albo mat-fiz :/ Nie mam szans. Poza tym lubię historię, wos, ang, polski ujdzie Bedzie dobrze - tak sobie powtarzam
Stary 2006-04-13, 15:26   #498
yousta
Raczkowanie

kiedy się u was składa papiery? u nas od 10 IV do 10 V. zaraz święta, więc nim się obejrzę już trzeba będzie to zrobić.
yousta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-13, 15:40   #499
kasienka.b

GG do kasienka.b
Wink Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

U mnie tez sklada sie podania od polowy maja czy jakos tak PO zmianie terminow (krotszy rok szkolny ) sie troche pogubilam i musze oblookac w necie jak to teraz jets bo wczesniej bylo od 26.V. O patrzcie Mamy juz prawie pol tysiaca postow Moj jest 499

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-13, 16:16   #500
evelinaa
Rozeznanie

GG do evelinaa

hej all ja sie dzisiaj zarejestrowalam i sie baaardzo ciesze ze jest wątek na którym będę mogła sobie pomarudzic o egzaminie oczywiscie dopisuje się do szanownego grona gimnazjalistek buziaki
evelinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 09:45   #501
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
No bez przesady Ja znam dziewczyne (choc nie ejst ona z mojej szkoly), ktora miala rok temu LACZNIE 28 pkt rekrutacyjnych (czyli egzamin+ oceny) i ledwo ja do zawodowy przyjeli Pozatym 75 to nie jest zly wynik
No to u nas by sie ta laska dostala do liceum nr 6 do klasy mat-geogr
Zawsze sie pocieszam, ze jak cos mi nie pojdzie, to znajde sobie miejsce w tejze klasie

Cytat:
Napisane przez ajali
Coz... u mnie malo jest profili przyrodniczcyh, albo biol-chem albo mat-fiz :/ Nie mam szans. Poza tym lubię historię, wos, ang, polski ujdzie Bedzie dobrze - tak sobie powtarzam
No skoro tak, to trzymam kciuki (ale jak mozna lubic wos?!)

Cytat:
Napisane przez shikai
weźcie mnie nie dołujcie, z mat-przyr mam 20-30 punktów jestem głupia
Nie przejmuj sie, w probnym mat-przyrze mialam 32 ptk i uratowala mnie jedynie biologia (bylam na olimpiadzie, wiec cos mi w glowie zostalo). Ale jak nie bedzie biologii na wlasciwym to leze... A juz szczegolnie, jak dowala fizyke

Cytat:
Napisane przez evelinaa
hej all ja sie dzisiaj zarejestrowalam i sie baaardzo ciesze ze jest wątek na którym będę mogła sobie pomarudzic o egzaminie oczywiscie dopisuje się do szanownego grona gimnazjalistek buziaki
Witamy
Stary 2006-04-14, 09:49   #502
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m0n!k@

Moj nauczyciel od wosu robił wszystko, żeby nas do tego przedmiotu zniechęcić. Ale mu sie nie udało Tak naprawdę polubiłam wos dopiero w tym roku, gdy zdawałam na szóstkę (do przerobienia i nauczenia była cała książka :/) Ale się udało
Stary 2006-04-14, 10:08   #503
innuendo
Rozeznanie

Wos z klasy drugiej wspominam bardzo miło. Bo mieliśmy niesamowitego nauczyciela - nie nauczył nas zupełnie nic, na lekcjach mogliśmy robić, co chcemy, a na pseudosprawdzianach każdy miał otwartą na oścież książkę na ławce. Pan był tak zestresowany i przestraszony, że bał się komuś zwrócić uwagę, aby nie oberwać .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-14, 10:28   #504
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
Napisane przez m0n!k@

Jak można nie lubić wosu
Stary 2006-04-14, 11:02   #505
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Aniess, watki CI się pomyliły??

Dziewczynom życze powodzenia w dostaniu się do wymarzonej szkoły
Malutka466 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 11:08   #506
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez evelinaa
Witamy
O ja tez uwazam ze WOS nie jets zbyt passjonujacy Szczegolnie, ze zazwyczaj wyreczam na tej lekcji mojego wychowawce (a popros ta pania o wypisanie tego, a zrobto, idz tam )
Stary 2006-04-14, 12:27   #507
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez innuendo
Wos z klasy drugiej wspominam bardzo miło. Bo mieliśmy niesamowitego nauczyciela - nie nauczył nas zupełnie nic, na lekcjach mogliśmy robić, co chcemy, a na pseudosprawdzianach każdy miał otwartą na oścież książkę na ławce. Pan był tak zestresowany i przestraszony, że bał się komuś zwrócić uwagę, aby nie oberwać .
Zaraz, zaraz... Ja sie chyba zle wyrazilam Ta jedna godzine tygodniowo, podczas ktorej:
a)odrabiamy prace domowe
b)uczymy sie na nastepne lekcje
c)śpimy
d)gadamy
e)robimy co tam jeszcze chcemy,
bardzo lubie No bo to jest taka dodatkowa godzina, gdzie wszystko mozna zalatwic, spisac, zrobic sciagi etc. Ale wos jako przedmiot? Nigdy w zyciu!! Bo to mniej wiecej wyglada tak: ocena rosnie wprost proporcjonalnie do glebokosci dekoldu i odwrotnie proporcjonalnie do dlugosci spodnicy (wciaz jestem pod wplywam fizy, ktorej sie uczylam). A w spodniach nie mozna liczyc na nic wiecej niz 3, chociazby sie cala ksiazke znalo na pamiec.... Oblesny zboczeniec i tyle!! (mowie o facecie od wosu)
Stary 2006-04-14, 12:38   #508
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Zaraz, zaraz... Ja sie chyba zle wyrazilam Ta jedna godzine tygodniowo, podczas ktorej:
a)odrabiamy prace domowe
b)uczymy sie na nastepne lekcje
c)śpimy
d)gadamy
e)robimy co tam jeszcze chcemy,
bardzo lubie No bo to jest taka dodatkowa godzina, gdzie wszystko mozna zalatwic, spisac, zrobic sciagi etc.
No wlasnie Ja wolalabym isc do domu godzine wczesniej niz sie nudzic kolejna lekcje

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Ale wos jako przedmiot? Nigdy w zyciu!! Bo to mniej wiecej wyglada tak: ocena rosnie wprost proporcjonalnie do glebokosci dekoldu i odwrotnie proporcjonalnie do dlugosci spodnicy (wciaz jestem pod wplywam fizy, ktorej sie uczylam). A w spodniach nie mozna liczyc na nic wiecej niz 3, chociazby sie cala ksiazke znalo na pamiec.... Oblesny zboczeniec i tyle!! (mowie o facecie od wosu)
Wspolczuje. My mamy WOS i histe z naszym wychowawcom, ktory jets swietny. Wiec nie masz oceny za wyglad. Ale ogolem trzeba byc nielzym mlotem zeby u niego miec 3 z WOSu Bo kto nie umie napisac CV conajmniej na 5???
Stary 2006-04-14, 14:02   #509
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Ja wolalabym isc do domu godzine wczesniej niz sie nudzic kolejna lekcje
Ale wos to nasza pierwsza lekcja Ale to jest bardzo pozytywne: jak np nie umiem zrobic cwiczen z chemi to zawsze sie znajdzie ktos, kto da mi je przepisac

Cytat:
Wspolczuje. My mamy WOS i histe z naszym wychowawcom, ktory jets swietny. Wiec nie masz oceny za wyglad. Ale ogolem trzeba byc nielzym mlotem zeby u niego miec 3 z WOSu Bo kto nie umie napisac CV conajmniej na 5???
A propos - wie ktoras z Was jak napisac biznes plan?? Bo jakos mialam to znaiesc ze 2 miesiace temu, ale "drukarka mi sie popsula"

I jeszcze jedno - dostalyscie kody, dzieki ktorym bedziecie mogly sprawdzic wynik testow? Gdzie mozna sprawdzic swoje dane (czy nie ma bledow)? Bo nam wychowa to kazala zrobic, ale nie wysilila sie na tyle, zeby nam powiedziec, na jaka strone mamy wejsc i co zrobic....
Stary 2006-04-14, 14:48   #510
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Ale wos to nasza pierwsza lekcja Ale to jest bardzo pozytywne: jak np nie umiem zrobic cwiczen z chemi to zawsze sie znajdzie ktos, kto da mi je przepisac
Ja mam WOS w srodku Ale chodzilo mi o to, ze bez wosu mielibysmy 1 lekcje mniej

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości