|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Cytat:
Moja kuzynka rok temu poszła zbierać , chyba po czterech godzinach uzbierała ( nie wiem dokładnie ale neiwiele koszyków ) , stwierdziła że więcej tam nie pójdzie bo ma dojśc i poszła po wypłatę , a oni powiedzieli że płacą dopiero po tygodniu pracy ... A i miała dostawać 0.50 gr za koszyk . Według mnie za taka kasę nie opłaca się tego robić , bo prawie tyle to się dostaje za oddanie butelki po piwie do sklepu .
|
|
|
#5103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5104 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka kurczę będę się musiała przyzwyczaić do twojego nowego avka
a propo nowego to fajnie wyszłaś na zdjeciu
|
#5105 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
I drogie Panie: INTERIA przestala wariowac i udalo mi wgrac galerie http://gimnazjalistki1990.w.interia....azjalistki.htm Jesli o kims zapomnialam, a chcial byc to piszcie to dodam
|
|
#5106 |
|
Wtajemniczenie
|
WLASNIE zwrocilamuwage na twoj nowy avek kaska
![]() a ja terazna ogniskopedze
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#5107 | |
|
|
Cytat:
A jak wam sie galeria podoba Nie nadazalam za zmianami avatarkow dlatego amcie takie, jakie mialyscie gdy je sciagalam
|
|
#5108 |
|
Zakorzenienie
|
o też bym sobie jakąs prace znalazła
![]() no nie wiedziałam że taki wątek jest więc ja też jestem rocznik 1990 ![]() ..
|
|
|
|
#5109 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przeglądam galerie, kasienka jak znajde jakies poczciwe foto to mnie tesz dodasz?
|
#5110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to moze dobrze jak uda mi sie zalatwic nowe (aktualne, ze zmiana fryzurki ) to wstawisz??![]() A co do zbioru truskawek/innych owocow. Ja sama jestem 'szczesliwa' posiadaczka pola na wsi. Tzn moi rodzice sa, ja bede za kilka lat... Powiem tak: przeklenstwo na cale zycie. Mamy maliny i porzeczki. A dokladniej: 7 rzedow malin po jakies 170 metrow i 5 rzedow porzeczek (czarnych) po... 1 km!! ![]() Porzeczkami ja juz sie nie interesuje - rodzice nie pozwalaja mi ich plewic (jakby mi zalezalo ![]() A malinki moje ukochane... (czujecie ironie??) No coz po pierwsze plewienie i kazdego dnia trzeba zerwac wszystko, bo nastepnego beda juz nowe owoce. zalet brakA tak of topic - kiedys to sie bardziej oplacalo. Po wejsciu do Unii ceny owocow (ogolnie chyba wszystkich) spadly;/ porzeczki sa gora po 50-60 gr. Ledwo zwraca sie za nawozy i inne;/ |
|
|
|
|
#5111 |
|
Zadomowienie
|
PS ale zem sie rozpisala
jakbym byla jakim czlonkiem kolka rolniczego podsumowujac: zbieranie owocow to 'brzydki bak' a co do pracy - ja tez chcialam, ale zem juz inaczej wakacje zorganizowala PS sadzicie, ze JEZELI zdalam DELFa to od nowego roku znajdzie sie ktos, kto chcialby ode mnie korki z fr? albo pisanie wyracowan za kase? |
|
|
|
#5112 |
|
|
Jasne, ze dodam
Ale jak bedziecie wysylac to prosze podpiszcie sie (MMS) albo wpiszcie w temacie(mail) swoj nick bo ja potem nie wiem kto jets kto I glow sie kto jest kto ![]() Ja (w roq szkolnym) daje korki (5-10 zl/h) z chemii/fizy/gety/angola I do tego jetsem konsultantka w Ori wiec pare groszy sobie zawsze dorobie
|
#5113 |
|
Zakorzenienie
|
no zbieranie truskawek cięzka sprawa
![]() ale w sumie co my możemy innego robić w tym wieku ?? ![]() ![]() ktoś ma jakies poropozycje .. hehe bo wiadomo .. każdej kasa by się przydała . . .
|
|
|
|
#5114 |
|
Zadomowienie
|
a ja, czlowiek problemowy, znow mam pytanie
jak zrobic, zeby w podpisie miec linka, ale zeby nie byl to taki chamski adres (http://gimnazjalistki1990.w.interia....azjalistki.htm) tylko zeby bylo napisane: galeria rocznika 1990?? (tak jak ma w podpisie Kasienka). bo to wszystko dla mnie za madre troszke techniki i monisia sie gubi |
|
|
|
#5115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam mozliwośc zostac kelnerką na weselach
praca jest co tydzień, zaczyna się piątek popołudniu, potem w sobote rano i przez całą noc i potem w niedziele po południu, jest tego troche ale od jednego wesela mam 300zł mam nadzieje ze to wypali
|
#5116 |
|
Zadomowienie
|
No ja wpadlam na ta kmine z korkami... moja kumpela ma szczescie, syn jej znajomej (3 lata mlodszy
) ma problemy z matma, a ona jest z tego dobra, wiec mu pomagala (szczegolnie przed testem 6 klas ) i sporo sie dorobila - na koniec roku okazalo sie ze duzo osob jest zagrozonych z plastyki |
|
|
|
#5117 |
|
Zakorzenienie
|
no to jej współczuje
![]() ![]() najwidoczniej za ładnie malowała ![]()
|
|
|
|
#5118 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka może byc takie foto ??
Jak dodasz to mi napisz tutaj, a jak zrobie sobie lepsze to mi najwyzej wymienisz
|
#5120 | |
|
|
Cytat:
Bo dzis nie chce mi sie juz wgrywac znowu tego wszystkiego na interie
|
|
#5121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za taką kasę to ja moge dużo zrobic
|
|
#5122 |
|
Zadomowienie
|
co do truskawek to w mojej okolicy nie ma innego zrodla zarobku dla niepelnoletnich, ja jade do rodziny i podobno maja mi placic 1,50 zl za koszyczek, czyli duzo. a do tego mam nocleg i jedzenie za darmo
pozdrawiami kasia super galeria
|
#5123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co sadzicie o tych korkach z fr? czy ktoras z Was pokusila by sie na nauke u 16-latki?? I swietna jest ta rozkmina z weselami Freedka. Ja bym sie nie zastanawiala nad tym
|
|
|
|
|
#5124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo ja wymiekam przy niewinnych malinach w tym roku sie wycwanilam i jade na oboz 2 lipca czyli malinki zobacze dopiero jesienia, przy plewieniu |
|
|
|
|
#5126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie bys miala gdyby sie udalo, nawet jedno wesele, to juz bedzie duzo kasy i na jakies swoje potrzeby Ci wystarczy
|
|
#5127 | |
|
|
Cytat:
Pozatym ja lubie wesela Zawsze mozna jakiegos milego faceta poznac (oczywiscie nie pana mlodego ma ktos jakis pomysl ![]() Monia ja uczylam dzieciaki z mojego gimn, bo jak mnie tak we wszystkich klasach nauczyciele chwalili to sie roznioslo, ze ja z tego dobra jestyem i prosili o help no top ja im ze ok ale nie za free. I pasowalo im to. A ze z 2 zaczynali dostawac 4 to i rodzice byli happy Wiec powinnas sprobowac
|
|
#5128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ja jade na oboz 10 lipca wiec tez dlugo tam nie bede :P licze na to ze do piatku w sobote musze byc w domu ale z drugiej strony po wakacjach moge mowic ze bylam na wakacjach u babci i ze pracowalam, ale to nie wazne ze to bedzie jednoczesnie :P a najlepsze w tym jest to ze babcia dzisiaj pojechala na wczasy ![]()
|
|
#5129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kazdy ma prawo do wakacji, prawda??
|
|
|
|
|
#5130 |
|
Zadomowienie
|
przeciez ze ma, tylko ona wyjechala a ja do niej jade :P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

no i nowy/stary watek 
Tym razem to JA
A nie moja podobizna wirtualna
Nie nadazalam za zmianami avatarkow dlatego amcie takie, jakie mialyscie gdy je sciagalam 

I glow sie kto jest kto
ma ktos jakis pomysl