|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5311 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niestety jestesmy chyba troche cofnieci I pociesze Cie moze troszki tym, ze do tej samej klasy, do ktorej ja chce isc, idzie rowniez dziewczyna, z ktora jeszcze niedawno sie ****ialysmy... w koncu jednak uznala ze sie mnie boi (smiech na sali) i dala sobie spokoj dziewczynaa do tego do tej samej klasy (artystycznej) idze nasz klasowy kujon, ktory nie wie, co to jest kreatywnosc, bo np na sprawdzianach z histy zawsze cytuje ksiazke - nie jest w stanie sie nauczyc inaczej (zauwazylam do dopiero pod koniec roku... a szkoda |
||||
|
|
|
#5312 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dostałam tam gdzie chciałam
Oczywiście LOKlasa z wiodącymi przedmiotami historia,wos (podstawy dziennikarstwa) |
|
|
|
#5313 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I gratuluje wszystkim, ktore sie dostaly do wymarzonych szkol ![]() Shewa bedzie dobrze ![]() A u nas wyniki dopiero w poniedzialek i do tego nie bedzie list (jak ja sie dowiem z kim bede w klasie?? ) tylko trzeba bedzie sprawdzac necie...ja wtedy bede na obozie, starsi mi sprawdza A w ogole to gdzie Eryczek?? czekalam az mi odpowie na pytanie jak mozna byc jednoczesnie zakompleksionym i zadufanym w sobie... czyzby za trudne pytanie dla niego?? nie wierze.... |
||
|
|
|
#5314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bede miec pol-hist-wok + lacina ale jak teraz o tym mysle to nie wiem, czy nie przeniose sie do klasy dziennikarskiej...:rolley es: co mi radzicie - artystyczna czy dziennikarska?? no i gratuluje Olunia
|
|
|
|
|
#5315 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że może aż do takiej złej klasy nie trafiłam ... ehhh
Chciałam na pierwszym miejscu na biol-chem, zabrakło mi 2 pkt... na mat-inf pozniej... zabrakło 1:/ Dostałam sie do klasy z rozsz: przedsiębiorczością - ang/niem. - matematyka. Mogło byc gorzej, szkoła tak sama... jak bardzo mi sie nie bedzie podobać, to mam nadzieje ze bede mogła sie przeniesc
|
|
|
|
#5316 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Ja dalam do mickiewicza na biol-chem
Bo jest klasa geo + costam Ale to cos to mata/hista/bio wiec nic mi to nie da Shewa bedzie dobrze mowie ci Ja tez nikogo pewnie nie znam w kalsie Tzn w piatek sie dowiem
|
#5317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo idziem razem do szkoly (chodzilysmy razem do gima ) ale przyjmuja tak mniej wiece od 110-120, a ona bedzie miala 80-90 bedzie mi przykro jak sie nie dostanie, nie chce zeby nam sie urwal kontakt (mieszmay w sumie dosc daleko od siebie )
|
|
|
|
|
#5318 | |
|
|
Cytat:
A szkoda Ale ludzi z gimn mam blisko
|
|
#5319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, na którym miejscu, bo w szkole jeszcze nie byłam. Profil taki sam jak Ty, dziennikarski ![]() Nie wiem czy to dobry wybór, wyjdzie w praniu
|
|
#5320 |
|
Zadomowienie
|
hmm a u mnie wynikow nie ma
a też chce.
|
#5321 |
|
Zadomowienie
|
kurde ale sie wkurzylam
![]() weszlam sobie w swoj profil na "www.lublin.edu.com.p l" i ja patrze a tam mi ptk policzyli... ale chamy i prostaki nie policzyli ptk za 2 msc w konkursie a w ogole zauwazylam ze moja wychowa sie pomylila na swiadectwie "2 miejsce w V wojewodzkim konkursie poetyckm i "swiat wierszy najpierwszy" (az 2 bledy a o tym, ze "poukladam" wszystko z przyjaciolka 'od zawsze', Kaska, nawet juz nie marze chce tylko zatrzymac kontakt z Patyska...denerwuje mnie np to, Kaska ze bardzo krytykowala moj wybor szkoly - ze 8 ma taki niski poziom (akurat - w tamtym roku mieli najlepszy wynik z pisemnej matury z polskiego i do tego 100% uczniow mature zdalo, szkola jest na 22 msc w calym wojewodztwie), ze nie powinnam sie kierowac rozszerzeniem - przeciez moge chodzic na zajecia teatralne dodatkowo - ani jezykiem - przeciez chodze do AF - a w ogole to po co mi francski powinnam sie wziac za angielski bo sobie bez niego w zyciu nie poradze i takie tam... prykro mi sie zrobilo, tym bardziej ze ona przez 3 lata uczyla sie fr, a teraz wybrala niemiecki (ktorego przeciez nienawidzi!!), bo to jest przeciez lo5... tylko jak sie nie dostanie (zycze jej zeby sie dostala oczywiscie,ale sa strasznie wyskokie progi i wielu chetnych) to bedzie chodzila do 6, a tam juz poziom jest wiecej niz beznadziejny... ![]() Ojc... zem sie rozpisala... ale troszki mi ulzylo, wybaczycie??
|
|
|
|
#5322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#5324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pytam nie zlosliwie, tylko dlatego, ze mam tendencje do lekkich przechwalek i nie chce nikogo denerwowac
|
|
|
|
|
#5325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5326 | |
|
|
Cytat:
Ja uwazam, ze wybor szkoly to sprawa indywidualna. W koncu nie tylko profil sie liczy ale np. atmosfera w zkole, znajomi tez I szczerze mowiac mickiewicza nie wybieram w jakims stopniu wlasnie ztego powodu - bo zle sie tam poczulam Pomylila sie na swiadectwie Ech to nie fajnie Nasz wychowawca dawal nam swiadectwa chyba ze 3 razy do sprawdzenia czy wszystko sie zgadza A to dlatego, ze w I klasie jednej dziewczynie wpisano 6 z w-fu a 5 z infy (a mialo byc odwrotnie) a rok temu innej dziewczynie babka z fizy nie poprawila oceny na 4 bo nie miala dziennika, potem zapomniala i w koncu karola miala 3 wpisane. A teraz jakby kmus cos takiego sie zrobilo (szczegolnie z przedmiotow punktowanych) to by sie chyba niezle wkurzyl I tak nasz wych wolala sie upewnic 3 razy czy wszystko jest tak jak powinno byc. Bo potem Ola i Kara polecialy do niego z pretensjami (jakby on mial cos wspolnego z ocena z fizy).W jednej ze szkol w Chorzowie na klase dziennikarska na jakies 32-34 miejsca bylo 133 chetnych
|
|
#5327 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam pomyłkę na świadectwie
![]() Odkryłam ją zaraz po zakończeniu w domu. Miałam napisane "j.polski - uczestniczyła"
|
#5328 | |
|
|
Cytat:
Wydrukowali ci je jeszcze raz i wpisali ci ocene
|
|
#5329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)... druga sprawa to wlasnie byl profil - w wiekszosci szkol przy profilu humanistycznym byl rozszerzony wos - nienawidze![]() Cytat:
a ja bym po prostu chciala miec ja "za soba" i byc z niej zwolniona na studiach |
||
|
|
|
#5330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zieja z nich |
|
|
|
|
#5331 |
|
Zadomowienie
|
my w tamtym roku dostalismy swiadectwa bez pieczatek, a kolezanka oceny z wfu nie miala wpisanej
![]() Laski, ogladacie dzisiaj RINGA ?
|
#5332 | |
|
|
Cytat:
Jasne ze profil jest wazny ale mialam na mysli podobna sytuacje do mojej: mas zkilka szkol o tym samym/podobnym profilu i ktora wybrac Ja sie sugeruje pierwsza opinia: (nie smiac sie teraz!!!) gdy musialam po 3 klasie zmienic podstawowke (bo z mojej robili gimn) to poszlam do tej nowej i zle tam sie jakos poczulam. I jaki byl efekt Pierwsze wrazenie sie sprawdzilo - nienawidzilam tej szkoly z calego serca, w 5 klasie moja cierpliwosc sie wyczerpala i chcialam ta szkole zmienic ale doszlam z mama do wniosku, ze na rok sie nie oplaca. I efekt jst taki ze czas IV-VI klasy SP wycielabym sobie z zyciorysu gdybym tylko mogla ![]() A ta lacine to ja pewnie bede miec nma studiach W koncu te nazwy lacinskie trzeba rozumiec
|
|
#5333 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ino u mnie tak nie bylo (sory, ze tak wiesniacze, ale mam dobry humorek ) u nas klasy z profilami artystycznymi byly tylko 2 jak pierwszy raz weszla do 8 to sie poczulam tak... fajnie i sa szafeczki ( i butow na zmiane![]() i nie mozemy sie z cibie smiac Kaska, jestes naszym guru ![]() Cytat:
nie, ja nie ogladam ringa;/ poklocilam sie z matka (zrobila mi awanture, bo zostawilam w kuchni na stole talerz, noz i kubek
|
||
|
|
|
#5334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że drukarka w szkole nawaliła i wychowawczyni pisała ręcznie
|
|
#5335 | |
|
|
Cytat:
A co z moja swiatynia ) LO jest kalsa DELF - rozszerzony franc + angol U mnie etz sa szafki Tzn platne 50zl ale 40 zwracaja na koniec roku (cos w rodzaju depozytu ) wiec teoretycznie koszt to 10 zl A jest to extra bo w SP mialam szafki A szkola chcac kupic szafki dla 700 osob chyba by zbankrutowala ![]() Paula - To jest przyklad, ze lepiej najpierw sprawdzic 3 razy
|
|
#5336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

niestety jestesmy chyba troche cofnieci

) tylko trzeba bedzie sprawdzac necie...

Ech to nie fajnie
Ja sie sugeruje pierwsza opinia: (nie smiac sie teraz!!!) gdy musialam po 3 klasie zmienic podstawowke (bo z mojej robili gimn) to poszlam do tej nowej i zle tam sie jakos poczulam. I jaki byl efekt
A co z moja swiatynia