Zwariowany rocznik 1990 :D - Strona 178 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-28, 17:27   #5311
m0n!k@
Zadomowienie

Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Cytat:
Napisane przez ajali
Monika, bestio, gartulejszyn
Cytat:
Napisane przez olaaa99
Monia gratulacje
dziekowac dziekowac

Cytat:
Napisane przez Blair
Dostałam się do II LO w Gdańsku !!
Gratuluje
Cytat:
Napisane przez Blair
Jedyne co mi się nie podoba to to , że jest to klasa czteroletnia i w pierwszym roku ucze się tylko niemca :/ No i to że idę tam zupełnie sama bo moje koleżanki się nie dostały
Kochana! Ja bym byla wdzieczna, jakby mi znalezli gdzies w lbn taka klase z fr... niestety jestesmy chyba troche cofnieci
I pociesze Cie moze troszki tym, ze do tej samej klasy, do ktorej ja chce isc, idzie rowniez dziewczyna, z ktora jeszcze niedawno sie ****ialysmy... w koncu jednak uznala ze sie mnie boi (smiech na sali) i dala sobie spokoj dziewczyna
a do tego do tej samej klasy (artystycznej) idze nasz klasowy kujon, ktory nie wie, co to jest kreatywnosc, bo np na sprawdzianach z histy zawsze cytuje ksiazke - nie jest w stanie sie nauczyc inaczej (zauwazylam do dopiero pod koniec roku... a szkoda)
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 17:29   #5312
Olunia90
Zakorzenienie

Ja się dostałam tam gdzie chciałam Oczywiście LO

Klasa z wiodącymi przedmiotami historia,wos (podstawy dziennikarstwa) .Dodatkowo więcej woku
Olunia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 17:35   #5313
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freedka
m0n!k@ gratuluję dobrych wyników na delfie
Cytat:
Napisane przez kasienka.b
Monia gratuluje DELF'a
Wam rowniez dziekowac dziekowc

I gratuluje wszystkim, ktore sie dostaly do wymarzonych szkol
Shewa bedzie dobrze
A u nas wyniki dopiero w poniedzialek i do tego nie bedzie list (jak ja sie dowiem z kim bede w klasie??) tylko trzeba bedzie sprawdzac necie...
ja wtedy bede na obozie, starsi mi sprawdza

A w ogole to gdzie Eryczek??
czekalam az mi odpowie na pytanie jak mozna byc jednoczesnie zakompleksionym i zadufanym w sobie... czyzby za trudne pytanie dla niego?? nie wierze....
Stary 2006-06-28, 17:36   #5314
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olunia90

Klasa z wiodącymi przedmiotami historia,wos (podstawy dziennikarstwa) .Dodatkowo więcej woku
Niech zyje wok!!
ja bede miec pol-hist-wok + lacina
ale jak teraz o tym mysle to nie wiem, czy nie przeniose sie do klasy dziennikarskiej...:rolley es:
co mi radzicie - artystyczna czy dziennikarska??
no i gratuluje Olunia
Stary 2006-06-28, 17:40   #5315
shewa
Zakorzenienie

Stwierdzam, że może aż do takiej złej klasy nie trafiłam ... ehhh
Chciałam na pierwszym miejscu na biol-chem, zabrakło mi 2 pkt... na mat-inf pozniej... zabrakło 1:/
Dostałam sie do klasy z rozsz: przedsiębiorczością - ang/niem. - matematyka. Mogło byc gorzej, szkoła tak sama... jak bardzo mi sie nie bedzie podobać, to mam nadzieje ze bede mogła sie przeniesc
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 17:47   #5316
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Ja dalam do mickiewicza na biol-chem Bo jest klasa geo + costam Ale to cos to mata/hista/bio wiec nic mi to nie da A i tak ide do slowaka Shewa bedzie dobrze mowie ci Ja tez nikogo pewnie nie znam w kalsie Tzn w piatek sie dowiem
Stary 2006-06-28, 17:53   #5317
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Ja dalam do mickiewicza na biol-chem Bo jest klasa geo + costam Ale to cos to mata/hista/bio wiec nic mi to nie da A i tak ide do slowaka Shewa bedzie dobrze mowie ci Ja tez nikogo pewnie nie znam w kalsie Tzn w piatek sie dowiem
A ja sie martwie o moja Patlysie
bo idziem razem do szkoly (chodzilysmy razem do gima) ale przyjmuja tak mniej wiece od 110-120, a ona bedzie miala 80-90
bedzie mi przykro jak sie nie dostanie, nie chce zeby nam sie urwal kontakt (mieszmay w sumie dosc daleko od siebie)
Stary 2006-06-28, 18:06   #5318
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
A ja sie martwie o moja Patlysie
bo idziem razem do szkoly (chodzilysmy razem do gima) ale przyjmuja tak mniej wiece od 110-120, a ona bedzie miala 80-90
bedzie mi przykro jak sie nie dostanie, nie chce zeby nam sie urwal kontakt (mieszmay w sumie dosc daleko od siebie)
Ja tak mialam z Natalia. Przyjaciolki z podstawowki a w gimn sie zadko widywalysmy (2 rozne szkoly, 3,5 km roznicy ) A szkoda Ale ludzi z gimn mam blisko
Stary 2006-06-28, 18:29   #5319
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olunia90

Ja też się dostałam, nawet mi przysłali maila z powiadomieniem

Nie wiem, na którym miejscu, bo w szkole jeszcze nie byłam.

Profil taki sam jak Ty, dziennikarski

Nie wiem czy to dobry wybór, wyjdzie w praniu

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 18:36   #5320
olaaa99
Zadomowienie

hmm a u mnie wynikow nie ma a też chce.

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 18:38   #5321
m0n!k@
Zadomowienie

kurde ale sie wkurzylam
weszlam sobie w swoj profil na "www.lublin.edu.com.p l" i ja patrze a tam mi ptk policzyli... ale chamy i prostaki nie policzyli ptk za 2 msc w konkursie
a w ogole zauwazylam ze moja wychowa sie pomylila na swiadectwie
"2 miejsce w V wojewodzkim konkursie poetyckm i "swiat wierszy najpierwszy" (az 2 bledy w tytule konkursu i to "poetyckm i" )

a o tym, ze "poukladam" wszystko z przyjaciolka 'od zawsze', Kaska, nawet juz nie marze chce tylko zatrzymac kontakt z Patyska...
denerwuje mnie np to, Kaska ze bardzo krytykowala moj wybor szkoly - ze 8 ma taki niski poziom (akurat - w tamtym roku mieli najlepszy wynik z pisemnej matury z polskiego i do tego 100% uczniow mature zdalo, szkola jest na 22 msc w calym wojewodztwie), ze nie powinnam sie kierowac rozszerzeniem - przeciez moge chodzic na zajecia teatralne dodatkowo - ani jezykiem - przeciez chodze do AF - a w ogole to po co mi francski powinnam sie wziac za angielski bo sobie bez niego w zyciu nie poradze i takie tam... prykro mi sie zrobilo, tym bardziej ze ona przez 3 lata uczyla sie fr, a teraz wybrala niemiecki (ktorego przeciez nienawidzi!!), bo to jest przeciez lo5... tylko jak sie nie dostanie (zycze jej zeby sie dostala oczywiscie,ale sa strasznie wyskokie progi i wielu chetnych) to bedzie chodzila do 6, a tam juz poziom jest wiecej niz beznadziejny...

Ojc... zem sie rozpisala... ale troszki mi ulzylo, wybaczycie??
Stary 2006-06-28, 18:47   #5322
NaStoLatKa :)
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluje Tobie evelina tez

Ja w 1 szkole na 1 W drugije na 13 a w 3 na 16 Jednak do np. innych klas/szkol by;labym w pierwszych trojkach
Kaśka, w większości postów zauważam twoje jakby wywyższanie sie. Pokazujesz swoje ambicje , i wszystko Ja ja ja. Może ty tego nie zauważasz ale z boku to widać.
NaStoLatKa :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 18:50   #5323
Olunia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Niech zyje wok!!
ja bede miec pol-hist-wok + lacina
ale jak teraz o tym mysle to nie wiem, czy nie przeniose sie do klasy dziennikarskiej...:rolley es:
co mi radzicie - artystyczna czy dziennikarska??
no i gratuluje Olunia
Ja łacine miałam przez 3 lata w gimnazjum.Łatwy język .''Artystyczna czy dziennikarska''też brałam pod uwage te dwie klasy ; wybrałam dziennikarską .
Stary 2006-06-28, 18:55   #5324
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NaStoLatKa :)
Kaśka, w większości postów zauważam twoje jakby wywyższanie sie. Pokazujesz swoje ambicje , i wszystko Ja ja ja. Może ty tego nie zauważasz ale z boku to widać.
Mam nadzieje, ze ja sie nie wywyzszam??
pytam nie zlosliwie, tylko dlatego, ze mam tendencje do lekkich przechwalek
i nie chce nikogo denerwowac
Stary 2006-06-28, 18:56   #5325
Olunia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007
Ja też się dostałam, nawet mi przysłali maila z powiadomieniem

Nie wiem, na którym miejscu, bo w szkole jeszcze nie byłam.

Profil taki sam jak Ty, dziennikarski

Nie wiem czy to dobry wybór, wyjdzie w praniu
Też dostałam maila .
Stary 2006-06-28, 18:57   #5326
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
kurde ale sie wkurzylam
weszlam sobie w swoj profil na "www.lublin.edu.com.p l" i ja patrze a tam mi ptk policzyli... ale chamy i prostaki nie policzyli ptk za 2 msc w konkursie
a w ogole zauwazylam ze moja wychowa sie pomylila na swiadectwie
"2 miejsce w V wojewodzkim konkursie poetyckm i "swiat wierszy najpierwszy" (az 2 bledy w tytule konkursu i to "poetyckm i" )

a o tym, ze "poukladam" wszystko z przyjaciolka 'od zawsze', Kaska, nawet juz nie marze chce tylko zatrzymac kontakt z Patyska...
denerwuje mnie np to, Kaska ze bardzo krytykowala moj wybor szkoly - ze 8 ma taki niski poziom (akurat - w tamtym roku mieli najlepszy wynik z pisemnej matury z polskiego i do tego 100% uczniow mature zdalo, szkola jest na 22 msc w calym wojewodztwie), ze nie powinnam sie kierowac rozszerzeniem - przeciez moge chodzic na zajecia teatralne dodatkowo - ani jezykiem - przeciez chodze do AF - a w ogole to po co mi francski powinnam sie wziac za angielski bo sobie bez niego w zyciu nie poradze i takie tam... prykro mi sie zrobilo, tym bardziej ze ona przez 3 lata uczyla sie fr, a teraz wybrala niemiecki (ktorego przeciez nienawidzi!!), bo to jest przeciez lo5... tylko jak sie nie dostanie (zycze jej zeby sie dostala oczywiscie,ale sa strasznie wyskokie progi i wielu chetnych) to bedzie chodzila do 6, a tam juz poziom jest wiecej niz beznadziejny...

Ojc... zem sie rozpisala... ale troszki mi ulzylo, wybaczycie??
No to niezbyt mila kolezanka Ja uwazam, ze wybor szkoly to sprawa indywidualna. W koncu nie tylko profil sie liczy ale np. atmosfera w zkole, znajomi tez I szczerze mowiac mickiewicza nie wybieram w jakims stopniu wlasnie ztego powodu - bo zle sie tam poczulam

Pomylila sie na swiadectwie Ech to nie fajnie Nasz wychowawca dawal nam swiadectwa chyba ze 3 razy do sprawdzenia czy wszystko sie zgadza A to dlatego, ze w I klasie jednej dziewczynie wpisano 6 z w-fu a 5 z infy (a mialo byc odwrotnie) a rok temu innej dziewczynie babka z fizy nie poprawila oceny na 4 bo nie miala dziennika, potem zapomniala i w koncu karola miala 3 wpisane. A teraz jakby kmus cos takiego sie zrobilo (szczegolnie z przedmiotow punktowanych) to by sie chyba niezle wkurzyl I tak nasz wych wolala sie upewnic 3 razy czy wszystko jest tak jak powinno byc. Bo potem Ola i Kara polecialy do niego z pretensjami (jakby on mial cos wspolnego z ocena z fizy).

W jednej ze szkol w Chorzowie na klase dziennikarska na jakies 32-34 miejsca bylo 133 chetnych
Stary 2006-06-28, 19:01   #5327
paula007
Zakorzenienie

Ja też miałam pomyłkę na świadectwie

Odkryłam ją zaraz po zakończeniu w domu.

Miałam napisane "j.polski - uczestniczyła"

Stary 2006-06-28, 19:12   #5328
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez paula007

I co Wydrukowali ci je jeszcze raz i wpisali ci ocene
Stary 2006-06-28, 19:16   #5329
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
No to niezbyt mila kolezanka Ja uwazam, ze wybor szkoly to sprawa indywidualna. W koncu nie tylko profil sie liczy ale np. atmosfera w zkole, znajomi tez I szczerze mowiac mickiewicza nie wybieram w jakims stopniu wlasnie ztego powodu - bo zle sie tam poczulam
dla mnie chyba przede wszystkim liczylo sie to, zeby byl rozszerzony fr i zeby byla to 'kontynaucja' a nie 'od podstaw', bo bym sie zanudzila na smierc, jezeli ktos tlumaczylby mi jeszcze raz np passe compose oraz to, zeby angielski byl dodatkowy i 'od podstaw', bo zupelnie nic nie umiem (pozegnalam sie juz z marzeniami o klasie fr-hiszp)... druga sprawa to wlasnie byl profil - w wiekszosci szkol przy profilu humanistycznym byl rozszerzony wos - nienawidze no a trzecia wazna rzecz to to, ze 8 to jedna z tych niewielu szkol, ktore maja dodatkowa lacine - bo na pewno bede miec tak owa na studiach, moze mnie z niej zwolnia a w ogole to 8 jest jedyna szkola w Lbn, ktora naucza jezykow w grupach miedzyklasowych:P i to jest dla mnie szansa na gr z odpowiednim poziomem z fr
Cytat:
Napisane przez Olunia90
a łacine miałam przez 3 lata w gimnazjum.Łatwy język
latwy?? wszyscy mowia ze to masakra i ze zwariowalam
a ja bym po prostu chciala miec ja "za soba" i byc z niej zwolniona na studiach mysle przyszlosciowo
Stary 2006-06-28, 19:17   #5330
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula007

zieja z nich
Stary 2006-06-28, 19:24   #5331
olaaa99
Zadomowienie

my w tamtym roku dostalismy swiadectwa bez pieczatek, a kolezanka oceny z wfu nie miala wpisanej

Laski, ogladacie dzisiaj RINGA ?

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 19:24   #5332
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
dla mnie chyba przede wszystkim liczylo sie to, zeby byl rozszerzony fr i zeby byla to 'kontynaucja' a nie 'od podstaw', bo bym sie zanudzila na smierc, jezeli ktos tlumaczylby mi jeszcze raz np passe compose oraz to, zeby angielski byl dodatkowy i 'od podstaw', bo zupelnie nic nie umiem (pozegnalam sie juz z marzeniami o klasie fr-hiszp)... druga sprawa to wlasnie byl profil - w wiekszosci szkol przy profilu humanistycznym byl rozszerzony wos - nienawidze no a trzecia wazna rzecz to to, ze 8 to jedna z tych niewielu szkol, ktore maja dodatkowa lacine - bo na pewno bede miec tak owa na studiach, moze mnie z niej zwolnia a w ogole to 8 jest jedyna szkola w Lbn, ktora naucza jezykow w grupach miedzyklasowych:P i to jest dla mnie szansa na gr z odpowiednim poziomem z fr

latwy?? wszyscy mowia ze to masakra i ze zwariowalam
a ja bym po prostu chciala miec ja "za soba" i byc z niej zwolniona na studiach mysle przyszlosciowo
No to sie nie masz tak fajnie z tymi jezykami Jasne ze profil jest wazny ale mialam na mysli podobna sytuacje do mojej: mas zkilka szkol o tym samym/podobnym profilu i ktora wybrac Ja sie sugeruje pierwsza opinia: (nie smiac sie teraz!!!) gdy musialam po 3 klasie zmienic podstawowke (bo z mojej robili gimn) to poszlam do tej nowej i zle tam sie jakos poczulam. I jaki byl efekt Pierwsze wrazenie sie sprawdzilo - nienawidzilam tej szkoly z calego serca, w 5 klasie moja cierpliwosc sie wyczerpala i chcialam ta szkole zmienic ale doszlam z mama do wniosku, ze na rok sie nie oplaca. I efekt jst taki ze czas IV-VI klasy SP wycielabym sobie z zyciorysu gdybym tylko mogla A gdy weszlam do moejgo gimn po raz 1 to poczulam sie dobrze. I okres gimn bede baaaardzo dobrze wspominac

A ta lacine to ja pewnie bede miec nma studiach Bo an chemii/farmacji chyba to jest, nie W koncu te nazwy lacinskie trzeba rozumiec
Stary 2006-06-28, 19:33   #5333
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
No to sie nie masz tak fajnie z tymi jezykami Jasne ze profil jest wazny ale mialam na mysli podobna sytuacje do mojej: mas zkilka szkol o tym samym/podobnym profilu i ktora wybrac Ja sie sugeruje pierwsza opinia
No niestety... wim, co zes miala na mysli ino u mnie tak nie bylo (sory, ze tak wiesniacze, ale mam dobry humorek)
u nas klasy z profilami artystycznymi byly tylko 2 ale ocywiscie jak zadzwonilam do unii i sie pytam, czy jest mozliwosc rozszerzonego fr to myslalam, ze babk sie zaraz zacznie smiac, a przynajmniej taki miala glos, jakbym ja niezle rozbawila
jak pierwszy raz weszla do 8 to sie poczulam tak... fajnie i sa szafeczki ( ) nie bede musiala wszystkich ksiazek nosic i butow na zmiane
i nie mozemy sie z cibie smiac Kaska, jestes naszym guru
Cytat:
Napisane przez olaaa99
my w tamtym roku dostalismy swiadectwa bez pieczatek, a kolezanka oceny z wfu nie miala wpisanej

zieja
nie, ja nie ogladam ringa;/ poklocilam sie z matka (zrobila mi awanture, bo zostawilam w kuchni na stole talerz, noz i kubek) i jakos chyba nie moge ogladac "tak pozno" filmow, bo ona spi, a to jej przeszkadza
Stary 2006-06-28, 19:35   #5334
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
I co Wydrukowali ci je jeszcze raz i wpisali ci ocene
Musieli
Tylko, że drukarka w szkole nawaliła i wychowawczyni pisała ręcznie

Stary 2006-06-28, 19:39   #5335
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
No niestety... wim, co zes miala na mysli ino u mnie tak nie bylo (sory, ze tak wiesniacze, ale mam dobry humorek)
u nas klasy z profilami artystycznymi byly tylko 2 ale ocywiscie jak zadzwonilam do unii i sie pytam, czy jest mozliwosc rozszerzonego fr to myslalam, ze babk sie zaraz zacznie smiac, a przynajmniej taki miala glos, jakbym ja niezle rozbawila
jak pierwszy raz weszla do 8 to sie poczulam tak... fajnie i sa szafeczki ( ) nie bede musiala wszystkich ksiazek nosic i butow na zmiane
i nie mozemy sie z cibie smiac Kaska, jestes naszym guru

zieja
nie, ja nie ogladam ringa;/ poklocilam sie z matka (zrobila mi awanture, bo zostawilam w kuchni na stole talerz, noz i kubek) i jakos chyba nie moge ogladac "tak pozno" filmow, bo ona spi, a to jej przeszkadza
Tak guru A co z moja swiatynia W moim (juz tak chyba moge mowic ) LO jest kalsa DELF - rozszerzony franc + angol U mnie etz sa szafki Tzn platne 50zl ale 40 zwracaja na koniec roku (cos w rodzaju depozytu ) wiec teoretycznie koszt to 10 zl A jest to extra bo w SP mialam szafki A szkola chcac kupic szafki dla 700 osob chyba by zbankrutowala

Paula - To jest przyklad, ze lepiej najpierw sprawdzic 3 razy
Stary 2006-06-28, 19:44   #5336
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

Cytat:
Napisane przez paula007
Musieli
Tylko, że drukarka w szkole nawaliła i wychowawczyni pisała ręcznie
U nas wszystkie świadectwa piszą ręcznie
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 19:52   #5337
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez maniutek-mania
U nas wszystkie świadectwa piszą ręcznie
W innych klasach tez recznie pisali Ale nasz wych byl the best i wydrukowal nam je
Stary 2006-06-28, 20:55   #5338
kasienka.b

GG do kasienka.b

Gdzie wszystkich wcielo
Stary 2006-06-28, 21:18   #5339
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olaaa99

Jak nie usnę
ajali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 21:20   #5340
kasienka.b

GG do kasienka.b

A ja ide :P Musez sie wykapac Do jutra laski

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości