Zwariowany rocznik 1990 :D - Strona 179 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-28, 21:24   #5341
ajali
Wtajemniczenie

Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Cytat:
Napisane przez kasienka.b
A ja ide :P Musez sie wykapac Do jutra laski
Ave Kaśka Papapapa
ajali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 21:49   #5342
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
W moim (juz tak chyba moge mowic ) LO jest kalsa DELF - rozszerzony franc + angol
Oj z tego to zieje mialam. u nas w jednej szkole (mam ja na 2 msc) tez jest profil DELF, chyba 7 h/tydz francuskiego... no i moj ojciec dzwoni do tej szkoly (zebym znalazla szkole, musial dzwonic do wszystkich lo w lbn bo sie dowiadywal o klasy fr rozszerony + hiszp dodatkowy, ale nawet kuratorium nic nie poradzilo). no i dzwoni do tej szkoly i pyta czy bylaby taka mozliwosc. a babka mu na to, ze maja klase z profielm DELF, a moj ojciec:"ale corka zdaje DELF w tym roku" i po drugiej stronie cisza. babka musiala wygladac mniej wiecej tak i pozniej tak niesmialo: "to moze nauczanie indywidualne..."
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 21:50   #5343
m0n!k@
Zadomowienie

Ps Ajali zmienilas opis??
lubisz bol??
a moe tak tylko...??
Stary 2006-06-28, 21:53   #5344
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Ps Ajali zmienilas opis??
lubisz bol??
a moe tak tylko...??
To przez Tosty...

Przygotujcie się na całą serię
Stary 2006-06-28, 21:55   #5345
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajali
To przez Tosty...

Przygotujcie się na całą serię
A juz sie balam, ze z Toba cos nie tak
juz jestem spokojna
dobra ja pomykam bo przeciez musze wylaczyc kompa PRZED 22...
dobranoc
Ave Kaska

Stary 2006-06-28, 21:57   #5346
ajali
Wtajemniczenie

To i ja ide... nie bede tak sama siedziec

Stary 2006-06-28, 22:12   #5347
NaStoLatKa :)
Rozeznanie

a ja ma język angileski i tak oddałam świadectwo. Małe przejęzyczenie, mam nadzieje ze sie nie przyczepią. Czemu tak sie mylą? kurde nie sprawdzaja, zawsze sie coś sprawdza czy jest okczy jest czegoś sztuk dwie czy 100
NaStoLatKa :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 22:27   #5348
magdzialenk@
Zadomowienie

A ja dziś byłam na basenie A jaki był wstyd a więc... poszłam tam sobie z bratem i jego narzeczoną, pływałam sobie na plecach a w pewnym momencie słyszę że mnie ktoś woła więc przerwałam pływanie. Stoję i patrzę o co chodzi a brat mi mówi: "cycki!" Patrzę na siebie i szok. Wylazł mi ze stanika jeden cycek No cóż z krzykiem schowałam go szybko i pod wodę żeby mnie nikt nie widział. Braciszek powiedział że jakiś chłopak gapił się na mnie i miał dziwną minę taką jakby zdziwienie czy coś. Łoo matko...
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 22:32   #5349
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

Cytat:
Napisane przez magdzialenk@
A ja dziś byłam na basenie A jaki był wstyd a więc... poszłam tam sobie z bratem i jego narzeczoną, pływałam sobie na plecach a w pewnym momencie słyszę że mnie ktoś woła więc przerwałam pływanie. Stoję i patrzę o co chodzi a brat mi mówi: "cycki!" Patrzę na siebie i szok. Wylazł mi ze stanika jeden cycek No cóż z krzykiem schowałam go szybko i pod wodę żeby mnie nikt nie widział. Braciszek powiedział że jakiś chłopak gapił się na mnie i miał dziwną minę taką jakby zdziwienie czy coś. Łoo matko...
aaaaaaaaa

zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 07:08   #5350
Olunia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0n!k@

latwy?? wszyscy mowia ze to masakra i ze zwariowalam
a ja bym po prostu chciala miec ja "za soba" i byc z niej zwolniona na studiach mysle przyszlosciowo
Ajjj tam masakraprzesadzają .Dla mnie łatwy
Olunia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 08:46   #5351
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

eeeee..... no wiec gratuluje wszystkim przyjecia do szkol mam nadzieje ze nigdy nie bedizecie tego zalowac

a ja mam cholerny klopot, bo sie wciaz nie moge zdecydowac.... niby juz zlozylam swiadectwo w jednej ale chwile pozniej mialam ochote sie tam wrocic i wyrwac moje dokumenty tej babce co mnie przyjela.... a teraz mysle ze dobrze zrobilam z tym ze 10 miut temu myslalam ze zle i w ogole to zle ze mnie wszedzie przyjeli.... bo mam teraz problem.... dlaczego ja jestem tka strasznie niekonsekwentna,,,,,
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 09:54   #5352
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajali
Jak nie usnę
zem se kurna obejrzala... poprztykalam sie ze rodzicami na koniec dnia, ojciec udal ze nie pamieta ze to na dwojce, przelaczyl na tvn, mysle-nie bede o nic prosic, poszlam i zasłam. no. milego dnia Kobitki

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 11:07   #5353
freedka
Zakorzenienie

Ej laski ale sie kurka rozpisałyście

Jee ja chce już piątek, a dokładnie 14:00

U nas co noc leje i burza jest, a potem w dzien to taka mniemrawa pogoda i mokro więc jak tu się opalać
Więc siedzę na tym kompie i mi się nudzi a Was nie ma
Stary 2006-06-29, 11:24   #5354
evelinaa
Rozeznanie

GG do evelinaa

Noo tylko my zostałysmy

Chociaż ja też sie za chwile zbieram....idę do mojej nowej szkółki trza pokibicować znajomym żeby też sie dostali
evelinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 12:36   #5355
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez freedka
Ej laski ale sie kurka rozpisałyście

Jee ja chce już piątek, a dokładnie 14:00

U nas co noc leje i burza jest, a potem w dzien to taka mniemrawa pogoda i mokro więc jak tu się opalać
ehh szkoda gadać. U mnie znowu ma sie na deszcz, i niestety bede musiała solarium odwiedzić chyba. Brrrr
Stary 2006-06-29, 12:47   #5356
Rozeznanie

Normalnie śmiech na sali. Słuchajcie to. Dzisiaj z rańca ( bo wczoraj zgapciłam sprawe) pojechałam zobaczyć liste do lo. Pierwsze co zobaczyłam to ile ostatnia osa miała punkt. -145) Czyli miałam już pewnośc że mnie tu na liście nie ma. Bo ja startowałam z 136,66 ( o dziwo jedna szkoła mi policzuła 135,38) . Patrze na czarną liste i mnie też nie ma . No to może na innej liście będe, a gdzie tam. Tez nie. Wiec biegiem do sekretariatu. I sprawe wyjaśniłam. Wogóle mnie na żadnej liście ani w kompie nie było. Dopiero podliczyły mi babki punkty. Ta sekretara to bardzo nie miłe babsko ale dla mnie dzisiaj o dziwo była, już nawet po imieniu do mnie gadała . Ale ja przezorna pojechałam z odwołaniem. Dałam i tel. w poniedziałek. Albo albo. Kurde będzie co ma byc, na siłe nie bede nic robić. A byłam druga na liscie co sie nie dostały wiec mam szanse chyba duże. A w drugim lo byłam 57 na 157. A w lo z którym już wogóle nie wiąze przyszłosci ale papiery w razie czego złożyłam byłam 8 co sie dostała Hahah. I teraz widać poziom między szkółkami.
See You
Stary 2006-06-29, 12:49   #5357
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ladzia_15
eeeee..... no wiec gratuluje wszystkim przyjecia do szkol mam nadzieje ze nigdy nie bedizecie tego zalowac

a ja mam cholerny klopot, bo sie wciaz nie moge zdecydowac.... niby juz zlozylam swiadectwo w jednej ale chwile pozniej mialam ochote sie tam wrocic i wyrwac moje dokumenty tej babce co mnie przyjela.... a teraz mysle ze dobrze zrobilam z tym ze 10 miut temu myslalam ze zle i w ogole to zle ze mnie wszedzie przyjeli.... bo mam teraz problem.... dlaczego ja jestem tka strasznie niekonsekwentna,,,,,
ja też wogóle niezdecydowana. Każda szkoła prezentuje coś fajnego i do każdej troche ciągnie. Życie samo pokaże.
Stary 2006-06-29, 13:01   #5358
Gosiutka
Rozeznanie

Cytat:
W innych klasach tez recznie pisali Ale nasz wych byl the best i wydrukowal nam je
Nam tak samo
A ja tez sie wahałam miedzy dziennikarską- ale jednak poszłam na ....turystyczną
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 13:04   #5359
olaaa99
Zadomowienie

ja mieszkam ok60km od miastaz moja szkola, wiec na razie listy nie zobacze a w necie w wynikach podali tylko ze dostalam sie do szkoly i oddzialu tego, ktory wybralam jako pierwszy. a reszte mam tylko wpisene ile mam punktow a czy bym sie dostala t onie.
ide tam mam nadzieje chyba ze moja pseudokolezanka dostala sie na ten sam profil to wtedy pomysle :P
nie chce z nia.

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 13:41   #5360
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olaaa99
ja mieszkam ok60km od miastaz moja szkola, wiec na razie listy nie zobacze a w necie w wynikach podali tylko ze dostalam sie do szkoly i oddzialu tego, ktory wybralam jako pierwszy. a reszte mam tylko wpisene ile mam punktow a czy bym sie dostala t onie.
ide tam mam nadzieje chyba ze moja pseudokolezanka dostala sie na ten sam profil to wtedy pomysle :P
nie chce z nia.
bedziesz w internacie mieszkac?
Stary 2006-06-29, 14:20   #5361
magdzialenk@
Zadomowienie

Nie było mnie kilka dni a tu się tyle działo a jak się rozpisałyście!
U mnie wyniki 3.07 o 10
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 14:27   #5362
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdzialenk@
Nie było mnie kilka dni a tu się tyle działo a jak się rozpisałyście!
U mnie wyniki 3.07 o 10
Kurcze to strasznie denerwujące jak ja nie wiem a inni wiedzą
Ja mam jutro i już się doczekać nie moge a nie jeszcze czekac do poniedziałku
Stary 2006-06-29, 16:29   #5363
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freedka
Och ile ja bym dla za taka pogode...
u nas upal, upal i jeszcze raz upal
a dzisiaj bylo jeszcze gorzej - niby chmury i brak slonca, wychodze sobie w dzinsach i bluzce a tu goraco i duszno a ja

a w ogole bylam dzisiaj u fotografa
wyszlam beznadziejnie ale pomijam... zastanawiam sie tylko jak ta babka to zrobila, ze na zdjeciu moje wlosy wyszly rude bo jak patrze w lustro to sa brazowe (wolalabym jednak rude)

i znow byly zakupy
tym razem spodnie
caly czas sie doluje ta sprawa z Kaska i proboje poprawic sobie humor zakupami... od tamtego czasu kupilam torebke, 2 pary spodni, bluze, szorty, spodnice, bluzke i 2 pary butow... ile ja na to kasy wydalam ale nie potrafie juz inaczej
Stary 2006-06-29, 16:41   #5364
Paris
Zadomowienie

Ja się dostałam do mojej wymarzonej, bardzo dobrej szkoły i do klasy 1 wyboru Strasznie się cieszę, bo 3 pkt mniej i już bym tam nie była
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 16:56   #5365
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paris
Ja się dostałam do mojej wymarzonej, bardzo dobrej szkoły i do klasy 1 wyboru Strasznie się cieszę, bo 3 pkt mniej i już bym tam nie była
gratuluje
Stary 2006-06-29, 16:58   #5366
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez Paris
To gratuluje A wiecie co W mickiewiczu jk poszlam zabrac swoje appiery to ta baba mi : a pozwolenie rodzicow na odbior teczki jest A ja tam jakie pozwolenie A ona mi jakas kartke daje i to ma byc podpisane Dobrze, ze tata w centrum katowic pracuje bo nie mialabym juz cierpliwosci latac tam po raz kolejny
Stary 2006-06-29, 17:35   #5367
monik@_monik@
Zadomowienie

a ja dziś tyle łez wylałam , bo w moim mieście liceum do którego naj chciałam iść, robiło takie cyrki ze tragedia
w końcu poszłam na ost. aktualizację list, a tu się okazuje że się nie dostałam - a byłam 2 pod kreską, czyli 2 rezerwowa.
No to wkroczyłam tam z mamą, mama pyta co i jak. Ja ryczę , dyra mówi że jestem ''mało inteligentna emocjonalnie''.
W końcu mówi żeby mnie dopisać do listy.
Uff nawet nie wiecie jak się cieszyłam
monik@_monik@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 17:38   #5368
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monik@_monik@
a ja dziś tyle łez wylałam , bo w moim mieście liceum do którego naj chciałam iść, robiło takie cyrki ze tragedia
w końcu poszłam na ost. aktualizację list, a tu się okazuje że się nie dostałam - a byłam 2 pod kreską, czyli 2 rezerwowa.
No to wkroczyłam tam z mamą, mama pyta co i jak. Ja ryczę , dyra mówi że jestem ''mało inteligentna emocjonalnie''.
W końcu mówi żeby mnie dopisać do listy.
Uff nawet nie wiecie jak się cieszyłam
Dobry patent Jak się nie dostnanę to się rozryczę u Pana Dyrektora
Stary 2006-06-29, 17:44   #5369
paula007
Zakorzenienie

A ja dzisiaj byłam w szkole wpłacić 40 zł na radę rodziców - obowiązek ( ) i się okazało, że nie tylko jestem pierwsza w klasie dziennikarskiej, ale miałam na jwięcej punktów z całej szkoły Dziwne, bo to dobra szkoła, jedna z najlepszych w moim województwie

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 17:47   #5370
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007
A ja dzisiaj byłam w szkole wpłacić 40 zł na radę rodziców - obowiązek ( ) i się okazało, że nie tylko jestem pierwsza w klasie dziennikarskiej, ale miałam na jwięcej punktów z całej szkoły Dziwne, bo to dobra szkoła, jedna z najlepszych w moim województwie
Gratuluję, a ile miałaś pkt?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości