|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Cytat:
Papapapa |
|
|
|
|
#5342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) tez jest profil DELF, chyba 7 h/tydz francuskiego... no i moj ojciec dzwoni do tej szkoly (zebym znalazla szkole, musial dzwonic do wszystkich lo w lbn |
|
|
|
|
#5343 |
|
Zadomowienie
|
Ps Ajali zmienilas opis??
![]() lubisz bol?? ![]() a moe tak tylko...?? |
|
|
|
#5344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przygotujcie się na całą serię |
|
|
|
|
#5345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz jestem spokojna ![]() dobra ja pomykam bo przeciez musze wylaczyc kompa PRZED 22... dobranoc ![]() ![]() Ave Kaska |
|
|
|
|
#5346 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja ide... nie bede tak sama siedziec
|
|
|
|
#5347 |
|
Rozeznanie
|
a ja ma język angileski i tak oddałam świadectwo. Małe przejęzyczenie, mam nadzieje ze sie nie przyczepią. Czemu tak sie mylą? kurde nie sprawdzaja, zawsze sie coś sprawdza czy jest okczy jest czegoś sztuk dwie czy 100
|
|
|
|
#5348 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś byłam na basenie
a więc... poszłam tam sobie z bratem i jego narzeczoną, pływałam sobie na plecach a w pewnym momencie słyszę że mnie ktoś woła więc przerwałam pływanie. Stoję i patrzę o co chodzi a brat mi mówi: "cycki!" Patrzę na siebie i szok. Wylazł mi ze stanika jeden cycek No cóż z krzykiem schowałam go szybko i pod wodę żeby mnie nikt nie widział. Braciszek powiedział że jakiś chłopak gapił się na mnie i miał dziwną minę taką jakby zdziwienie czy coś. Łoo matko...
|
|
|
|
#5349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5351 |
|
Wtajemniczenie
|
eeeee..... no wiec gratuluje wszystkim przyjecia do szkol
mam nadzieje ze nigdy nie bedizecie tego zalowac ![]() a ja mam cholerny klopot, bo sie wciaz nie moge zdecydowac.... niby juz zlozylam swiadectwo w jednej ale chwile pozniej mialam ochote sie tam wrocic i wyrwac moje dokumenty tej babce co mnie przyjela.... a teraz mysle ze dobrze zrobilam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#5352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poprztykalam sie ze rodzicami na koniec dnia, ojciec udal ze nie pamieta ze to na dwojce, przelaczyl na tvn, mysle-nie bede o nic prosic, poszlam i zasłam. no. milego dnia Kobitki
|
|
#5353 |
|
Zakorzenienie
|
Ej laski ale sie kurka rozpisałyście
![]() ![]() ![]() Jee ja chce już piątek, a dokładnie 14:00 ![]() U nas co noc leje i burza jest, a potem w dzien to taka mniemrawa pogoda i mokro więc jak tu się opalać Więc siedzę na tym kompie i mi się nudzi a Was nie ma ![]()
|
#5354 |
|
Rozeznanie
|
Noo tylko my zostałysmy
![]() Chociaż ja też sie za chwile zbieram....idę do mojej nowej szkółki trza pokibicować znajomym żeby też sie dostali
|
|
|
|
#5355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5356 |
|
Rozeznanie
|
Normalnie śmiech na sali. Słuchajcie to. Dzisiaj z rańca ( bo wczoraj zgapciłam sprawe) pojechałam zobaczyć liste do lo. Pierwsze co zobaczyłam to ile ostatnia osa miała punkt. -145) Czyli miałam już pewnośc że mnie tu na liście nie ma. Bo ja startowałam z 136,66 ( o dziwo jedna szkoła mi policzuła 135,38) . Patrze na czarną liste i mnie też nie ma
. No to może na innej liście będe, a gdzie tam. Tez nie. Wiec biegiem do sekretariatu. I sprawe wyjaśniłam. Wogóle mnie na żadnej liście ani w kompie nie było. Dopiero podliczyły mi babki punkty. Ta sekretara to bardzo nie miłe babsko ale dla mnie dzisiaj o dziwo była, już nawet po imieniu do mnie gadała . Ale ja przezorna pojechałam z odwołaniem. Dałam i tel. w poniedziałek. Albo albo. Kurde będzie co ma byc, na siłe nie bede nic robić. A byłam druga na liscie co sie nie dostały wiec mam szanse chyba duże. A w drugim lo byłam 57 na 157. A w lo z którym już wogóle nie wiąze przyszłosci ale papiery w razie czego złożyłam byłam 8 co sie dostała Hahah. I teraz widać poziom między szkółkami. See You |
|
|
|
#5357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja tez sie wahałam miedzy dziennikarską- ale jednak poszłam na ....turystyczną ![]() |
|
|
|
|
#5359 |
|
Zadomowienie
|
ja mieszkam ok60km od miastaz moja szkola, wiec na razie listy nie zobacze a w necie w wynikach podali tylko ze dostalam sie do szkoly i oddzialu tego, ktory wybralam jako pierwszy. a reszte mam tylko wpisene ile mam punktow a czy bym sie dostala t onie.
ide tam mam nadzieje chyba ze moja pseudokolezanka dostala sie na ten sam profil to wtedy pomysle :P nie chce z nia.
|
#5360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5361 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie kilka dni a tu się tyle działo
a jak się rozpisałyście! U mnie wyniki 3.07 o 10
|
|
|
|
#5362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam jutro i już się doczekać nie moge a nie jeszcze czekac do poniedziałku
|
|
#5363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nas upal, upal i jeszcze raz upal a dzisiaj bylo jeszcze gorzej - niby chmury i brak slonca, wychodze sobie w dzinsach i bluzce a tu goraco i duszno a ja a w ogole bylam dzisiaj u fotografa ![]() wyszlam beznadziejnie ale pomijam... zastanawiam sie tylko jak ta babka to zrobila, ze na zdjeciu moje wlosy wyszly rude bo jak patrze w lustro to sa brazowe )i znow byly zakupy tym razem spodnie caly czas sie doluje ta sprawa z Kaska i proboje poprawic sobie humor zakupami... od tamtego czasu kupilam torebke, 2 pary spodni, bluze, szorty, spodnice, bluzke i 2 pary butow... ile ja na to kasy wydalam
|
|
|
|
|
#5364 |
|
Zadomowienie
|
Ja się dostałam do mojej wymarzonej, bardzo dobrej szkoły i do klasy 1 wyboru
Strasznie się cieszę, bo 3 pkt mniej i już bym tam nie była
|
|
#5365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5366 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
A wiecie co W mickiewiczu jk poszlam zabrac swoje appiery to ta baba mi : a pozwolenie rodzicow na odbior teczki jest A ja tam jakie pozwolenie A ona mi jakas kartke daje i to ma byc podpisane
|
|
#5367 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziś tyle łez wylałam
, bo w moim mieście liceum do którego naj chciałam iść, robiło takie cyrki ze tragedia w końcu poszłam na ost. aktualizację list, a tu się okazuje że się nie dostałam - a byłam 2 pod kreską, czyli 2 rezerwowa. No to wkroczyłam tam z mamą, mama pyta co i jak. Ja ryczę W końcu mówi żeby mnie dopisać do listy. Uff nawet nie wiecie jak się cieszyłam |
|
|
|
#5368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się nie dostnanę to się rozryczę u Pana Dyrektora
|
|
#5369 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj byłam w szkole wpłacić 40 zł na radę rodziców - obowiązek (
Dziwne, bo to dobra szkoła, jedna z najlepszych w moim województwie
|
#5370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

Do jutra laski 

a więc... poszłam tam sobie z bratem i jego narzeczoną, pływałam sobie na plecach a w pewnym momencie słyszę że mnie ktoś woła więc przerwałam pływanie. Stoję i patrzę o co chodzi a brat mi mówi: "cycki!" Patrzę na siebie i szok. Wylazł mi ze stanika jeden cycek 
mam nadzieje ze nigdy nie bedizecie tego zalowac 

poprztykalam sie ze rodzicami na koniec dnia, ojciec udal ze nie pamieta ze to na dwojce, przelaczyl na tvn, mysle-nie bede o nic prosic, poszlam i zasłam. no. milego dnia Kobitki 
. Ale ja przezorna pojechałam z odwołaniem. Dałam i tel. w poniedziałek. Albo albo. Kurde będzie co ma byc, na siłe nie bede nic robić. A byłam druga na liscie co sie nie dostały wiec mam szanse chyba duże. A w drugim lo byłam 57 na 157. A w lo z którym już wogóle nie wiąze przyszłosci ale papiery w razie czego złożyłam byłam 8 co sie dostała