Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-31, 19:32   #571
shewa
Zakorzenienie

Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II

Ajj fajnie bylo, wytanczylam sie i wogole Z chlopakami nawet tanczylam Dobrze ze TŻ nie bylo hahaha A były nawet takie osoby po ktorych by sie nikt nie spodziewał. Sensacja dzisiejszego dnia "Ejjjj a fantasta wypił dwa piwa!!" , "eeej ale Aras niezle wywijał" Oj kurcze ja chce juz za rok polowinki Tez ide nie ma bata Chociaz... teraz bedzie tyle 18-tek ze jakos to bedzie
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 14:31   #572
magdzialenk@
Zadomowienie

oj tak tak pierwsze juz na poczatku stycznia
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 17:28   #573
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez magdzialenk@ Pokaż wiadomość
oj tak tak pierwsze juz na poczatku stycznia
I to jest piekne
Stary 2007-11-02, 19:37   #574
olaaa99
Zadomowienie

Wiecie co? Internet to szatan. :/
Siadłam trochę po południu, a to na forum wpaść, a to poczta, a to gg, a to to, a to tamto. I co? Z kilkoma przerwami zastała mnie 19 przed kompem. No masakra. Lekcje przynajmniej sobie trochę odrobiłam, zostało mi tylko nauczyć się z historii, geografii, przeczytać lekturę, odrobić polski. Nienawidzę podejścia nauczycieli do weekendów, jest ono bowiem takie- im dłuższy macie weekend, tym więcej czasu na odrobienie lekcji. I chyba wiele się nie mylę w ten sposób gdybając, bo ja weekendu, który od początku do końca nazwać mogłabym weekendem nie mam i dawno nie miałam. Ja szkoły totalnie poważnie nie traktuję, a narzekam, co więc mają ci, co na 6 w stu procentach lecą?
Ale grzeczna być muszę. 18 grudnia koncert Buldożego w Warszawie, chciałabym jechać koncertować z ekipą z foruma, więc potrzebne mi są fory u rodziców. :P Już niedługo urodziny to może będzie to dobra okazja do tego typu zapytania. A właśnie, urodziny. U mnie jest tradycja organizowania urodzin w domu, najczęściej robimy to z paczką znajomych u koleżanki na stancji. Są wtedy warunki do spania itd. W tym roku mam mały problem, może mi pomożecie. :P Koleżanka owa była nieco zdziwiona jak powiedziałam, że może u mnie zorganizujemy to, i powiedziała, że jakby co to oczywiście u niej możemy organizować. :P I tu sie zastanawiam nad tym czy - 1) robić u koleżanki, mniej problemu [ze spaniem na przykład, bo u mnie na stancji w łóżkach dziewczyn, z którymi mieszkam nie będą spali moi znajomi, pozostaje opcja śpiworków:P] 2) jeśli zrobię u mnie, w gronie znajomych [a jesteśmy ludźmi z jednej klasy, w jednym wieku] czy będzie fajną impreza taka jak zaproszę Bliskiego Kolegę, który jest od nas starszy, i w ogóle z innego środowiska może odrobinkę [tyci tyci]? Jak myślicie? Bo ja sama nie wiem, czy będę się dobrze bawiła, czy on będzie się dobrze bawił, i w ogóle. Myślę, że jak będzie to impreza u mnie, to po prostu go zapytam, czy ma ochotę pobyć z nami, będzie to wtedy zależało od niego, prawda? :P A jeśli nie, to innego dnia, albo tego dnia o innej porze uczcimy tę wielką uroczystość sami, a później to inaczej. :P
Co do połowinek to wiecie na co mam ochotę? Na sprzedaż swojego biletu... 100% klasy nie idzie na imprezę, w tym moja dobra koleżanka... Ile wy płacicie za połowinki? U nas kosztuje to 63pln +sukienka, buty itd. Trochę tego wyjdzie. Dlatego myślałam, że możnaby się za taką kasę w pełnym składzie gdzieś pobawić przed adwentem. :P Właśnie, Wy wszystkie macie te imprezy jakoś w październiku, listopadzie, ja mam w grudniu. Dziwnie. :P
A, i jeszcze jedno, miała któraś z was do czynienia z capoeirą? Mam ochotę się na to zapisać. :P Ale najlepiej będzie chyba jak przejdę się na trening.
Ale mi bycza wiadomość wyszła. Idę czytać 'Dziady3'.
aloha!

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 20:06   #575
shewa
Zakorzenienie

Ja za moje polowinki zaplacilam 10 zl za zapke do klubu i tyle Za rok tez ide, nie ma bata No i jakies 20 zl na 'dopalacze'
Stary 2007-11-03, 00:14   #576
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

ja za moje też 10 ziko i za "dopalecze" wypite zresztą przed też
Stary 2007-11-03, 11:59   #577
Michasia222
Zadomowienie

ja mam 130 zł od pary. kiecki nie kupuje bo mam z wesele, wiec dochodza tylko % , fryzjer i koniec.

ola tez musze czytac dziady a nawet nie mam w domu
Stary 2007-11-03, 15:01   #578
olaaa99
Zadomowienie

Ja już przeczytałam Lecimy z lekturami jak trzy burze. Kurde. Nie mam czasu na inne niż lektury książki.
Podejście pierwsze było... powiedziałam mamie o koncercie, ma czas żeby pomyśleć.

huhuuuu jutro już stąd jade. Ale zobacze nareszcie Pewnego Miłego Pana. wiecie co, mimo wszystko stwierdzam, że jakiekolwiek związki związane z bliskimi relacjami międzyludzkimi wymagają dużo poświęcenia, szczególnie ta niezależność którą tak lubię i dużo problemów: 'tak, czy nie?' 'isc czy nie isc?' bla bla bla
bedzie dobrzeee.

pozdr

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 11:04   #579
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Witam
a ja jestem nowa na wizażu i jakoś odnalazłam swój rocznik ;] widzę tu interesujące rozmowy. hehe to może się dołącze :P bo tak jak Wy teraz próbuje uporać się z III częścią "Dziadów" w sumie to już ją kończymy omawiać i za "Pana Tadeusza" trzeba się brać ;/ no i ja już miałam połowinki [równo 2 tygodnie temu.] i płaciłam 110zł od pary+sukienka itp, ale było suuuper!.
Pozdrowionka

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 18:35   #580
zanetka007
Wtajemniczenie

Oooo! Co Ja widze! Jakaś dobra duszyczka z Mojego miasta

Pierwsza osoba którą widze na wizażu z K.

Ja też już po połowinkach Miałam 27 października To jakieś 3 tyg temu już chyba będzie O prosze jak szybko zleciało...
Ja płaciłam 50zł ale będą zwroty więc jeszcze mniej wyjdzie (50zl- 1os 70zl-para) Było bardzo ale to bardzo fajnie Wytańczyłam się pomimo że nie miałam partnera A po jeszcze było małe afterparty Hihi

Pzdr

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 20:09   #581
kasienka.b

GG do kasienka.b

Ja za to ide za tydzien na polmetek LO z naprzeciwka do klubu Mam nadzieje, ze bedzie fajnie
Stary 2007-11-09, 20:45   #582
Tusio
Wtajemniczenie

witaj, evvcia
ech...a ja musze sobie przeczytac II i III czesc dziadow-III, bo bedziemy omawiac, a II-bo przypominamy. a ja nie omawialam tego w gimnazjum
Stary 2007-11-09, 22:55   #583
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Wink Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II

niestety ciężko w tych średnich szkołach z tymi lekturami ;/ ale cóż damy radę - od czego są opracowania :P hihihi

Żaneta: z tego co słyszałam to stary ogólniak miał bardzo fajne połowinki, pare znajomych mi osób było i mówiło, że było super

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2007-11-10, 09:42   #584
Joniss
Raczkowanie

GG do Joniss

Echhh, wszyscy mieli teraz te półmetki, a ja oczywiście co?!- jaaajco- mieliśmy półmetek bez nauczycieli i rodziców, więc szanowny pan ojciec na pójście zgody nie wyraził ;/ I wyniknęła z tego taaaaka awantura. W dodatku po półmetku czułam się jak jakiś alien- wszyscy tylko w kółko- co było na półmetku, jak było fajnie, kto i co zrobił. A ja mogłam tylko stać i się przyglądać...
Joniss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 11:16   #585
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joniss Pokaż wiadomość
Echhh, wszyscy mieli teraz te półmetki, a ja oczywiście co?!- jaaajco- mieliśmy półmetek bez nauczycieli i rodziców, więc szanowny pan ojciec na pójście zgody nie wyraził ;/ I wyniknęła z tego taaaaka awantura. W dodatku po półmetku czułam się jak jakiś alien- wszyscy tylko w kółko- co było na półmetku, jak było fajnie, kto i co zrobił. A ja mogłam tylko stać i się przyglądać...
E tam do tego da sie przyzwyczaic, mnie tak omijała KAŻDA impreza Ale na połowinki poszlam, ale ojciec odebral mnie o 24

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-10, 12:56   #586
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Thumbs down Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II

Nie martwcie się. ja też mam ten sam problem, jak już mnie gdzieś łaskawie puszczą to albo co chwila [no może nie co chwila, ale często] wydzwaniają, albo stawiają jakąś beznadziejną godzinę powrotu ;/ zupełnie jakby nigdy nie byli młodzi. Teraz w sumie moi rodzice już trochę odpuszczają, bo w końcu za pół roku będę pełnoletnia Czekam na to z utęsknieniem...

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2007-11-10, 13:33   #587
Joniss
Raczkowanie

GG do Joniss

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
E tam do tego da sie przyzwyczaic, mnie tak omijała KAŻDA impreza Ale na połowinki poszlam, ale ojciec odebral mnie o 24
No to też tak właśnie mam :| żadnych wyjść w weekendy, bo przecież mnie tam zgwałcą i zabiją i w ogóle. Wkurzające i upokarzające jak dla mnie. Czuję się jak przedszkolak
Najgorsze jest to, że ja nie mogę wychodzić, dlatego że to jest jakiś przejaw troski, choć tak mi tata mówi, ale -on- nigdzie nie wychodził, to ja też nie mogę
Joniss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 13:51   #588
kasienka.b

GG do kasienka.b

To u mnie jest nieco inaczej.na impre puszcza, wracam rano ale sama nikogo do domu nie zapraszam. Dlaczego? Bo rodzice nigdzie nie racza wysjc Do zadnych znajomych, do kina absolutnie nigdzie!!! Wolnej chaty nie miewam wiec ani popoludniami ani, co dopiero!, wieczorem lub na noc. Ale dla nich to nie jest problem mowia: to zapros kogos, przecioez my Ci nie bronimy! Taa jasne moze jeszcze chlopaka mam zaprosic i siedziec z nimi? W zyciu! Naprawde wkurza mnie, ze oni sa tacy antytowaryscy
Stary 2007-11-10, 13:59   #589
freedka
Zakorzenienie

Kasia, moi to samo trudno sie mówi, ja swoich rodziców sobie wychowałam Moge wychodzić bez problemów
Stary 2007-11-10, 15:48   #590
braszka
Przyczajenie

GG do braszka

Witam wszystkie rówieśniczki jestem nowa także się przedstawie orota bądz Braszka jak kto woli , jestem z kielc i chodze do LO jeśli chodzi o rodziców to zależy którą nogą wstaną, a co do pólmetku to mam dopiero w styczniu w konwencji "KICZ PARTY" miały być szlone lata 70/80 ale doszliśmy do wnosku, że mielibyśmy problemy z dobraniem muzyki i strojem
braszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 16:31   #591
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez freedka Pokaż wiadomość
Kasia, moi to samo trudno sie mówi, ja swoich rodziców sobie wychowałam Moge wychodzić bez problemów
Freedus zle mnie zrozumialas Moich tez wychowalam na tyle, ze z wyjsciami mam raczej luz. Chodzilo mi o to, ze to ONI nie chca nigdzie nigdy isc i nie mam wolnej chaty
Stary 2007-11-10, 17:04   #592
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
niestety ciężko w tych średnich szkołach z tymi lekturami ;/ ale cóż damy radę - od czego są opracowania :P hihihi
ee...nie jest tego zbyt wiele. wedlug mnie, oczywiscie.
a opracowania nie zawsze sa dobre i wartosciowe
Stary 2007-11-10, 17:16   #593
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka.b Pokaż wiadomość
Freedus zle mnie zrozumialas Moich tez wychowalam na tyle, ze z wyjsciami mam raczej luz. Chodzilo mi o to, ze to ONI nie chca nigdzie nigdy isc i nie mam wolnej chaty
nie, dobrze zrozumiałam, moi też nigdzie nie wychodzą, nawet na sylwestra tylko jak zwykle źle napisałam
Stary 2007-11-10, 18:58   #594
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Moi jakos ostatnio na imprezy zaczeli mnie puszczac , ale o urzadzeniu czegokolwiek w moim domu nie ma mowu (musialabym sie pozbyc dziadkow, rodzcow , brata i siostry :O ) .

Teraz jestem na wymianie w niemczech Rodzina u kotrej mieszkam pochodz z Turcji i jest przemila , ale ...

No wlasnie wszyscy niemcy z wymiany sa mlodsi ( maja po okolo 15 lat/16 lat ) i sa bardzo nieimprezowi . Alkoholu do ust nie wezma , na pubu nie pojda itp. Ja tu liczylam ze sie zabawie no ale coz nie tym razem.
Stary 2007-11-10, 19:53   #595
Michasia222
Zadomowienie

mnie na imprezy puszczają bez żadnego ale, ale kiedy jade z bratem, jak ide gdzieś sama to o 23 piszą mi że mam wracac do domu, że już jest poźno itp. Ogólnie to nie narzekam, w domu robimy coś rzadko, powód rodzice, ale jak np. jadą na wczasy to co innego

a lektur ostatnio już nie czytam, np te dziady cz III są dla mnie zbyt skomplikowane, ta akcja w różnych miejscach itp. po przeczytaniu streszczenia nic nie wiem, dopiero z lekcji coś zrozumiałam
Stary 2007-11-10, 20:12   #596
zanetka007
Wtajemniczenie

Braszka: Witamy witamy!

Evvcia: Dobrze słyszałaś Bardzo fajnie było Chociaż kapela czasem jakieś dziwne piosenki grała...

Moi Rodzice są coraz to bardziej układniejsi. Ale też oczywiście czasem mają 'ale' bo ''teraz dużo tych typów chodzi o ulicach itp itd nie wiadomo kogo można spotkać i co ci zrobi''. Kiedyś było gorzej ale już Im minęło. Chociaż też zdarza Im się przypominać że czas już wracać do domu Na szczęście tylko sygnałem lub smsem. Nigdy nie dzwonią

Lektury jak lektury Ja też się zabieram za Dziady III

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 20:50   #597
shewa
Zakorzenienie

Moi tez sie robia coraz bardziej tacy... jak mieli dobry dzien to mnie nawet 2 razy do chlopaka na noc puscili Też rzadko kiedy wychodza. Ale np jak w weekend D. przychodzi to siedzimy sobie u mnie w pokoju drzwi zamkniete. Albo oni sobie na zakupy jada albo do babki Chociaz cos sie moj ojciec ostatnio z D. na piwo umawial
Stary 2007-11-10, 21:25   #598
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Shewa: No mój TŻ {no tak TŻ bo to już poważna sprawa jest hihihi} spodobał się rodzince i może u mnie być tyle ile mu się tylko podoba i rodzice też szanują prywatność tzn. jak drzwi od mojego pokoju zamknięte to się puka a niestety podobnie jak koleżanka tam wyżej mieszkam z dziadkami również, więc ogólnie dom pełny jest prawie zawsze i nigdy nie mam wolnej chaty - ale nawet specjalnie mi na tym nie zależy.

Żaneta: a to grała orkiestra o nazwie BONUS jak się nie mylę to zespół mojej koleżanki taty - nigdy nie słyszałam ich na żywo, ale słyszałam, że nie najgorszy ten repertuar.

Tusio: No według mnie to lektur jest bardzo dużo!. Bynajmniej w LO, w klasach które mają 5-6 j.polskich w tygodniu. I to jeszcze jakie lektury, np. wspominane już Dziady część III, Pan Tadeusz, Nad Niemnem, Potop, Lalka, Zbrodnia i Kara - przecież to takie obszerne książki jak nie wiem ;/

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2007-11-10, 21:58   #599
shewa
Zakorzenienie

Własnie.. mało lektur?? Ja mam w tym roku 26 jakos
Stary 2007-11-10, 23:53   #600
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Własnie.. mało lektur?? Ja mam w tym roku 26 jakos
heh ja tez cos koło tego
narazie za mna dopiero faust, we wtorek zaczynamy Cierpienia Młodego Wertera, z tym, ze mój prof jest nienormalny :/ lekture "omawia" ze 2 dni :/ no jak tak można, ja sie wiecej dowiaduje sama z internetu i opracowań niż on nam powie :/ to w takim tempie bardzo szybko skonczymy te 26 lektur, masakra

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości