|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Ahoy dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6212 |
Wtajemniczenie
|
wiatamy wiatamy
![]() ![]() standartowe pytanie.... co nam przywiozlas?? ![]()
#6213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo ja w 'Olsztinie' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6215 |
Zadomowienie
|
magdzialenk@ fajny podpis
![]() A ja osobiscie pozegnalam sie z moim filozoficznym podpisem... ![]() i tu jest prosba do Was: bede zmieniala co tydzien kawalek podpisu "w tym tygodniu:...", bo mam postanowienie opanowac tyle slowek, zeby za rok swobodnie rozmawiac z Francami, bo mam dosc sytuacji, kiedy Franc tlumaczy mi pol godziny jedno slowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6216 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#6217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale powiem Wam szczerze, że Francuzy nie sa ladne ![]() Jeszcze Frnacuzki jak Francuzki, ale Francuzi... ![]() Spodziewalam sie czegos lepszego ![]() ale wszyscy zachwycaja sie Polska ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#6218 |
Zadomowienie
|
Freedka - nienawidze palenia ! bleeee
evelinaa - spoko, moj podpis robi furore ![]() ja jestem w leciutkim dolku bo moj KOLEGA zastanawia sie czy warto wracac mu na studia do Polski... ![]()
#6219 |
Zadomowienie
|
Monique dziękuję
![]() Ja chcę wrzesień!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#6220 | |
Zakorzenienie
|
I znowu jestem
![]() ![]() ![]() Jak zwykle wróciłam z zakupów ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba nas przeniosa na podforum 'gry'
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#6222 |
Zakorzenienie
|
Nic szczególnego, pasek (złoty pleciony w sam raz do zakupionej przed paroma dniami spdódnicy
![]() ![]() ![]() ![]()
#6223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja sobie prostownice kupilam na allegro ![]()
![]() |
#6224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6228 |
Zadomowienie
|
byc moze przeniosa nas na podforum 'gry' lub zmienia nazwe gry na 'relaks' bo... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132449
ja juz tam powiedzialam co myslalam ![]()
#6229 |
Zadomowienie
|
A ja mam taką http://www.allegro.pl/item116713366_...p_okazja_.html i jestem z niej baardzo zadowolona
![]()
![]() |
#6230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#6231 |
Zadomowienie
|
Przepraszam od razu za to, co tu napisze, ale nie moge, po prostu nie moge juz dluzej!
Na obozie... Jeden z Francuzow poparzyl sobie twarz w skutek... no powiedzmy, w skutek nieszczesliwego wypadku. A wczesniej niektorzy sie z tej jego twarzy smiali... Dziewczyny prosze Was niegdy nie smiejcie sie z kogos z powodu ze ma taka czy inna twarz... nie chodzi mi o to, ze Was krytykuje czy cos, ale dopiero do mnie dotarlo, ze kiedys bylam taka okropna i smialam sie z kogos, bo ma "niewypalowa twarz" a teraz... Kiedy mysle, ze ktos, z kogo sie wczesniej smialam, moze miec cala twarz w bablach, pozniej w bliznach... Ten Francuz sie wstydzi wychodzic, bo 'wyglada okropnie'... Sadze, ze on sie po prostu boi, ze ktos moze sie z niego smiac czy cos... To musi byc okropne wstac rano i nie zobaczyc swojej twarzy tylko twarz poparzona, w bablach... Nie wiem, czy ktoras z Was kiedykolwiek miala wlasnie takie rozrywki (smianie sie z kogos z powodu np jego twarzy), ale prosze Was nie robcie tego. Szczegolnie, jesli ktos ma na twarzy blizny. Czuje sie okropnie. Dziekuje za uwage. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6232 |
Zadomowienie
|
Aha jeszcze jedno - chcialabym Wam cos wyslac... a dokladniej piosenke, ale tu mozna zalaczac tylko obrazki
![]() Chcialabym, aby te piosenke uslyszalo jak najwiecej osob. Jest swietna, na pewno Wam sie spodoba. Prosze, podajcie swoje e-maile... ![]() Ja wiem, ze to glupie, ale naprawde wazne jest dla mnie to, aby wiele osob to uslyszalo, a piosenka raczej nie jest znana w Polsce. |
![]() ![]() |
![]() |
#6233 |
Zadomowienie
|
opd jakim wzgledem dobra jest? slowa? muzyka? moj mail polska03@op.pl
a co do wysmiewania sie... czasem leca w towarzychu teksty typu: ale wypłosz itd ale tu raczej chodzi o zachowanie... mi szkoda ludzi chorych i skrzywdzonych wiec staram sie nie dokazywac,.
#6234 |
Zakorzenienie
|
monika, poproszę tą piosenke fredka11@op.pl
Ja zazwyczaj nie wyśmiewam się z ludzi tylko dlatego że mają taką, czy inną twarz, tym bardziej że sama nieraz słyszałam przykre uwagi na temat mojego wyglądu i wiem jak to boli.
#6235 |
Zakorzenienie
|
zuziaczek9@wp.pl
u mnieto podobnie jak u oli ale znam takie osoby co sie wysmiewaja, nasladuja chore osoby :/
#6236 |
Zadomowienie
|
Olaaa99 - piosenka jest dobra pod kazdym wzgledem
![]() ![]() A co do wysmiewania sie z innych - napisalam to dlatego, ze czuje sie winna, ze sama kiedys tak postapowalam... smiali sie najpierw z Patricka, z jego twarzy, wlosow, ale nie poejrzewali, ze moze sie stac cos takiego... rozumiecie o co mi chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#6237 |
Zadomowienie
|
A teraz moze slowa...??
Je veux nager Tu penses que les femmes m'adorent Tu penses quemon nez n'est pas trop grand Tu penses que je suis intelligent Tu penses que je pense Et moi je veux nager Encore une fois avec toi Et moi je veux nager Ma femme n'est pas la J'suis pas James Bond Tu penses que je peux etre un star Tu penses que je suis assez beau Tu penses que j'ai une tete de veau Et moi je veux nager... Tu penses que je suis pas trop petit Tu penses que je peuv etre heureux Tu penses que je vais mourir Tu penses que je dis des conneries Et moi je veux nager... Moi j'aime Dieu Moi je fais ce que je veux J'adore Hollywood J'aime l'ete a St Tropez Et moi je veux nager... I wanna swim with you In the moonlight, in the moonlight Je veux nager, nager avec toi In the moonlight Bez akcentow, bo przepisywalam z kartki, bezposrednio tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6238 |
Zadomowienie
|
I tłumaczenie...
Chcę pływać Ty myslisz, ze kobiety mnie uwielbiaja Ty myslisz, ze moj nos nie jest za duzy Ty myslisz, ze jestem inteligentny Ty myslisz, ze ja mysle A ja, ja chce plywac jeszcze raz z toba A ja, ja chce plywac mojej zony nie ma tutaj Ja nie jestem Jamesem Bondem Ty myslisz, ze moge byc gwiazda Ty myslisz, ze jestem wystarczajaco piekny Ty myslisz, ze jestem glupi (doslownie - mam glowe cielaka) A ja, ja chce plywac... Ty myslisz, ze nie jestem zbyt maly Ty myslisz, ze moge byc szczesliwy Ty myslisz, ze niedlugo umre (dolownie - zaraz umre) Ty myslisz, ze gadam glupoty A ja, ja chce plywac... Ja, ja kocham Boga Ja, ja robie to, co chce Uwielbiam Hollywood Kocham lato w St Tropez A ja, ja chce plywac I wanna swim with you In the moonlight, in the moonlight Ja chce plywac, plywac z toba In the moonlight * *niestety angielskiego nie znam w ogole, z tym radzcie sobie same ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6239 |
Zakorzenienie
|
Monique nom fajna fajna nawet
![]() ![]() ![]() a ja po francusku jestem Suzanne ![]()
#6240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W świetle księżyca, w świetle księżyca Ja chcę pływać, pływać z Tobą, W świetle księżyca. *zaraz odbiore piosenke
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.