![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
no cuz ja juz mykam
ide sie uczyc ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
Zioniecie żywym ogniem. Aż żal patrzeć. Na nas też żal patrzeć. Nie wiem, może ja się muszę dowartościować, dlatego opowiadam o swoich sukcesach. Ale przyznam Wam się, że nie lubię się chwalić- wyjątkiem jest tu język polski, który naprawdę bardzo lubię. Wiem, na co mnie stać, wiem, ile umiem i może z jakiejś dziwnej próżności czy też chęci zaimponowania komuś, o tym mówię- może, nie wiem. Nie potępiajcie mnie tylko dlatego, że nie jestem do końca skromna
![]() Teraz patrzycie na gimnzjum z perspektywy czasu- bo nic tam nie miało znaczenia, nie liczyły się oceny, nie liczył się wynik testu i w ogóle. My pewnie to samo powiemy za rok czy dwa. Wy jesteście od nas starsze, a więc bardziej doświadczone i mądrzejsze. Szanuję Wasze zdanie i wy uszanujcie nas- wydaje mi się, że odnosicie się do nas z jakąś dziwną pogardą. A my po prostu nie wiemy, jak będzie w liceum- niedługo się przekonamy na własnej skórze i zweryfikujemy, czy to, co mówiłyście, rzeczywiście było prawdą. Naprawdę zależy mi na wyniku z testu- chcę dostać się do wymarzonego liceum, bo tam są naprawdę dobrzy nauczyciele, a poza tym niesamowicie odpowiada mi atmosfera tam panująca. Świat jest pełen nienawiści. Ile zawistnych osób spotkałam na swojej drodze!- zazdrościło mi jakiś tam małych sukcesików i zawiść tę z chęcią pokazywali publicznie. To bolało, ale nigdy nie chciałam być taka, jak oni- nie jestem złośliwa, próbuję zrozumieć pewne sytuacje i pewne zachowania, ale czasem po prostu pojać nie mogę niektórych ludzi. Ja koleżankę kujona lubię, bo jest dziewczyną miłą i wesołą, co nie zmienia faktu, że nie podobają mi się jej relacje z nauczycielami- to jest dla mnie po prostu żałosne. I ona wie, co o tym myślę, ale nie chce tego zmieniać, bo według niej to jest dobre. I niech tak pozostanie. Proszę Was, przestańcię tę bezsensowną walkę ![]() Ciekawe, czy ktoś doczytał do tego momentu. pozdrawiam.
#664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a)chodzic na olimpiady, konkursy etc - czyli ogolnie reprazentowac szkole (i nie blaznic sie) b)miec uzupelniony zeszyt z notatkami c)zglaszac sie na lekcji i "kojarzyc fakty" Widac szostka szostce nierowna... ![]() ![]() ![]() A co do matmy - ja mam dobra oceny z przedmiotow humanistycznych, ale nie przeszkadza mi to w pisaniu kartkowek z matmy czy z fizyki na 4... Wlasnie to, co trzeba zrobic na logike, robie bez problemu. Do maturzystek prosze Was, nie uogolniajcie... Ja sie tu moimi osiagnieciami nie chwale... Owszem, mam tak owe, ale wystarcza mi satysfakcja, nie musze rozpowiadac wszystkim jakie miejsce w jakim konkursie zajelam, ani co mi mowi polonistka... No i wcale nie uwazam, aby egzamin gim byl najwazniejszy na swiecie - wiem, ze matura jest wazniejsza. Zreszta pamietam jak moja siostra sie uczyla przed matura - az schudla z tego stresu i w ogole. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
A po gimnazjum i liceum gdzie się wybieracie?
![]() ![]()
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
No oczywiscie i ja sie tu wpisuję tylko jak zwykle ostatnia sie dowiaduje o wszytskim
![]() ![]() No nic jeszcze tu o mnie usłyszycie haha
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale tez mnie denerwuje. Bo chce miec 6 z historii, pomimo, ze nie brala udzialu w zadnych konkurach, nic. Ja jej zycze jak najlepiej, ale denerwuje mnie jedno - ona jest typowym "scislowcem", ale pcha sie do humana i chce miec 6 za friko. A nasz historyk takich nie lubi - jak zapytac o cos z drugiej strony, to odpowiedzi juz nie zna. Ja jej zycze jak najlepiej, ale takiej niesprawiedliwosci to bym nie przezyla - bo ja od 1 wrzesnia na ta 6 pracuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
U nas wystarczyło zapisać się do jakiegoś projektu całorocznego lub reprezentować szkołę na konkursach... Ja nie zrobiłam ani tego ani tego i teraz chodzę za facetem co mam zrobić na 6... No zależy mi na niej, bo rozważam klasę humanistyczną
![]() ![]() Gdzie idziecie na studia, pochwalcie się ![]()
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
Ale do ktorego lo idziesz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Rozeznanie
|
O madziuha, to my chyba niedaleko siebie mieszkamy
![]() [no nie wiem, może sa dwa Lubiny w Polsce ![]()
#675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz sie posikam ze smiechu... Sory, Madz!uHa, to nie z Ciebie, tylko z siebie... widac tu chyba moje skupienie ![]() ![]() a)za szybka b)zbyt roztargniona c)zbyt nieobecna. Coz - artystka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
spoks... artystki sa takie
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tez posiadam te 'zdolności' ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Wtajemniczenie
|
ja umiem grac na nerwach
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Rozeznanie
|
a mi się marzy dziennikarstwo, filmoznawstwo, tudzież jako bonus coś wizażowego. Ale nie wiem, czy to ma przyszłość.
Akorką kiedyś chciałam być, teraz raczej reżyserem- to jednak pozostaje w sferze marzeń ![]()
#681 |
Wtajemniczenie
|
a ja nadal nie mam planow na przyszlosc
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo w liceum faaajnie jest ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz: wizaż, spotkania z przyjaciółmi, a teraz oglądam sobie Muminki ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że z tymi ocenami dobrze się wyraziłam, chodziło mi o to, że w gimnazjum 3 było rzadkością, że reagowałam ze zdziwieniem, a teraz albo reaguję obojętnie albo skaczę z radości ![]() ![]() wybaczcie, ale mam taką małą manię, że muszę być pewna, że ludzie zrozumieli o co mi chodziło /nie, żebym Was miała za jakichś... ten ![]()
![]() |
#683 |
Wtajemniczenie
|
Kobitki... przestancie tyle pisac... przeciez nie moge tyle siedziec na necie... tylko 9 dni... musze przeciez powtorzyc wszystko
![]() Ok tyle mojej zlosliwosci Zdjecia przeslę jak zalatwię sobie kabelka ![]() Spac!! |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, my o jednym, Wy o drugim
![]() My się nie nabijamy, z tego, że jesteście gimnazjalistkami i uczycie się do testu ![]() ![]() ![]() Śmiem powiedzieć, że te z Was, które napisały tu szczerze, że miały po 60 pare powiedzmy punktów z próbnego i nie wychwalają się swymi "osiągnięciami" są dużo bardziej wartościowe od tych olimpijek, które przy każdym zdaniu dodają, że mają z czegos 5 (a nie to wstyd, przepraszam- 6) ![]() ![]() Atmosfera jest niezdrowa i mam nadzieję, że niektóre z Was też to widzą ![]() Nie lepiej pogadać o czymś przyjemnym, o czymś co interesuje każdą z Was? Bo przypuszczam, że większość ma gdzieś Wasze olimpiady, konkursy, punkty, oceny. To jest forum "plotkowe" i wątek "gimnazjalistki", a nie forum "przechwałki" i wątek "udowodnij swoją wyższość" Ja tylko radzę ![]() A tak na marginesie to ja pamiętam mój test gimnazjalny, część mat-przyr to leciała mi (pewnie ze stresu) krew z nosa i cały egzamin przesuwali dla mnie o 20 minut ![]() ![]()
#685 |
Wtajemniczenie
|
Skonczmy juz ten temat. Bo staję sie to nudne. Forum : Gimnazjalistki, wiec mozemy pogadac o wszytskim. Proszę, nie "uswiadamiajcie" nas, ze to niezdrowe czy cos w tym stylu, bo jak dotąd zastrzezeń nie było. BTW Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien. Wy nie macie ochoty od czasu do czasu sie pochwalic??
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
aniess lof ju
![]() ![]() my się nie chwalimy ![]() ![]() nasz watek sluzy odstresowaniu sie, tematu o szkole jest tu najmniej ![]() maturzystki sa super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
BAN stały
|
Ajali, my sie nie mamy czym pochwalić, bo przy Was wymiękamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
No to mykać na swoje forum
![]() Powodzenia na maturze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
BAN stały
|
Ajali nie bądż taka mądra
![]() ![]() ![]() Nie mam zamiaru się kłócić z Wami dziewczynki.... bo nie warto, tlyko Wam posty nabijamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.