![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
jesli moge sie znowu wypowiedziec i zakopac topor wojenny....
![]() bierzmowanie mam 12 czerwaca... mamy beznadziejnie bo musimy byc na wszystkim co sie odprawia: rozaniec, droga krzyzowa, gorzkie zale a teraz mnie czeka jeszcze nobazenstwo majowe... bleee okropienistwo... i jeszcze spowiedz comiesieczna... indeksy mamy... spotkania tez z animatorkom na ktorych zasypiam czesto... ![]() ![]()
#753 |
Wtajemniczenie
|
jest beznadziejnie... juz czekam z utesknieniem na ten koncowy dzien...
![]() jaka jest u was pogoda? bo u mnie cos sie niebezpiecznie chmurzy... a bylo tak ladnie... ![]()
#754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Wtajemniczenie
|
u mnie teraz jest tak slicznie ze az podejrzanie
![]() ![]() wspaniala pogoda szczegolnie ze o 16 jest meczyk ![]() BTW: ja bierzmowanie juz mialam i sie z tego powodu berdzo ciesze ![]() nie musze chodzic na majowki ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie trzeba bedzie zaraz sie ruszyc i spalic te swiateczne kalorie...
![]()
#758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a)jestem bezczelna b)trakuje nauczycieli z wyzszoscia (lub pyskuje - to zalezy od humoru mojej wychowy ![]() c)jestem "najwredniejsza dziewczyna w klasie" No coz, powiem tylko, ze czesciowo "usprawiedliwia" mnie kolor wlosow - jestem 'wredna-bo-ruda' ![]() ![]() A poza tym to widzialm cos o bierzmowaniu... Ja mam 11 maja(??). Jak sie zapytalam ksiedza dlaczego dopiero w maju (moje koleznaki z innych parafii juz mialy!! ![]() ![]() A imie wzielam Klara ![]() I mamy zaliczenia - jakies modlitwy i ok. 30 pytan z katechizmu. Ale i tak polowe mowi za mnie ksiadz, a pozniej stawia mi i tak szostke - bo przeciez "jestem stworzona do wyzszych celow" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
ja tez wzielam sobie łucja
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]() Cytat:
![]() ![]() M0n!k@ ja tez zazwyczaj mowie prosto z mostu co mysle i mam tendencje do pyskowania. Ale to tylko niektorym. Gdy przyszlam 3 lata do gimn to nauczyciele zobaczyli sobie paniusie na szpileczkach i z dlugimi pazurkami. I pomysleli ze beda ze mna klopoty. A po 2 miesiacach zorientowali sie jak sie mylili. Teraz nie rozumieja matematyczki: bo Marysie, Kasienka to taka mial dziewczyna, nie mozliwe zeby ci napyskowala. A jednak. To byl przyklad blednej opini wystawionej na podstwie 1 wrazenia ![]() ![]() ![]() Tym razem to ja wszystkich karmie ![]()
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
ale zanim wyjde to sobie cos zjem....
![]() ja to tylko pyskuje panu od wosu... jakos nie mam potrzeby do kogos innego... do niektorych sie przyczepic nie ma o co... ![]() jak wam sie moj nowy avatar podoba? nie wiecie moze czy ktos taki juz ma??
#762 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#764 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
no to sprawdzmy....
![]() kasienka wlasnie cie nakarmilam... ![]()
#766 |
Raczkowanie
|
ja mam 24.04 kozacko tuż przed testami .. na szczęście ksiądz nas do niczego nie zmuszał i tak jest ok. biorę imię Elwira albo Alruna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
Niech mnie ktos kopnie...
A po testach to scinam włoski... tylko nie wiem jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
po testach postanowiłam się też jakoś zewnętrznie zmienić, nie wiem, czemu akurat po testach, ale tak sobie powiedzialam
![]() Mi się marzy zafarbować włosy na głeboki brąz, mmm! Tylko boję się, że babcia rzuci na mnie jakąś klątwę. W ogóle znając życie, to ja testy będę miesiąc przeżywać ![]() ![]()
#769 |
Wtajemniczenie
|
ja sobie farbuje wloski po zakonczeniu roku szkolnego... uz bym chciala ale u nas w szkole nie mozna
![]()
#770 |
Wtajemniczenie
|
widze że wszytkie Kobitki na spacerki wybyły... tak trzymać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Wtajemniczenie
|
to ja tez wybywam... juz jestem spoznjiona (jak zwykle)
![]()
#773 |
|
![]()
Dzieki Dusiaczek
![]() Ja mam blond pasemka bo u nas w szkole mozna farbowac wlosy 9ale nie np. na rozowo) I scielam wloski wferie zimowe ![]() ![]() ![]()
#774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Rozeznanie
|
hej....ja mam bierzmowanie gdzies w czerwcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
Egzaminy mam za 2 tygodnie, a bierzmowanie w czerwcu. Nie moge się doczekać egzaminów bo wtedy skończą się "dodatkowe" obowiązkowe lekcje (są po lekcjach a i tak musimy na nie chodzić bleeeee).
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
Moje imie do bierzmowania: Aleksandra
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zadomowienie
|
Co do bierzmowania to dla mnie najwieksza bzdura sa indeksy... bleeee.... Musimy miec (teoretycznie) wszystkie niedziele i swieta, spowiedz comiesieczna (dokladniej: 9 spowiedzi), min. 8 rozancow, spotkania (bylo 6, a ja swoja obecnoscia zaszycilam tylko 3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Apropo bierzmowania: tylko ja mam taka fajna parafie ze na nic poza spotkaniami nie musialam chodzic???
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
Witam Dziamdziaczkki
![]() No, no wątek sie rozwinął! Jak tu ostatnio byłam to chyba było 9 stron (kupa czasu). Z każdą stroną, coraz bliżej egzaminów :O No cóż, nie będę bzdurować że nic nie umiem, bo jak się na ocenki pracowało to zawsze na teście logicznie wymyśleć coś się da! Uau to nie tylko ja tak sie pyszcze do nauczycieli? U nas w szkółce to rzadkość żeby podskoczyć psorkowi (WYJĄTKI ![]() A jak tam u was po świątkach? Ja sobie obiecałam wziąść się do powtórki, ale mam tyle roboty ocenkowej że szoook. Chyba za ambitna jestem. Jak spędzacie ostatni dzień wolności po świętach (wolność jak wolność zaraz wkuwam na 5 przedmiotow ;()? U mnie to chyba ciśnienie spadło bo mi sie nieeeeee chceeeeee niccccc.... Sprawa bierzmowania jak dla mnie zamknięta - katowali mnie do 5 marca (niedługo właściwie) spędziłam w kościele 4/5 mojego cennego czasu. Tylko dla tego trzeciego imienia? No bo dlaczego innego? Dary Ducha Św? Jakoś nie czuje tego cudnego daru mądrości czy daru rozumu... a tym bardziej daru pobożności. Teraz odechciało mi sie chodzic do kościoła. A kościoł i tak tego nie zauważa że mnie w nim nie ma, bo teraz zreformowany kościół nie ocenia naszej wiary tylko nasze stosunki towarzyskie. W ogóle nie można mieć życia swojego, bo ma się GRZECH! Jak ktoś myśli inaczej to ja zwracam honor, ale mój ksiądz jest zasranym pedofilem, smyra nas zawsze i wszędzie. Nienawidzimy się (w sensie ja i on) - dre morde na niego jak tylko go widze, a on mi się odwdzięcza jakimiś zboczonymi docinkami. I jak tu być katolikiem? Chyba sie teraz nie dziwicie że ja jestem w kościele raz na jakiś czas... EHH.... CO U WAS? Bo się jak głupia rozpisałam? P.S. ja kogoś kiedyś karmiłam ale chyba nie wyszło, jak was nakarmić mam? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.