|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
No nie wiem czy oluś wpadniesz jeszcze ale w każdym razie papa
No laski, ja pierwsza Klase mam nawet spoko, dwóch kolesi już znam 3 lata wiec jest gicior Wychowawca super Dyro przynudzał na akademi ale dałam rade Jutro mam na 7:10 ja niewiem jak wstane. Haha wymyślili, że każdy uczeń ma chodzic w czarnych trampkach A mi to nawet pasi Bo trampacze lubie. Dobra a jak u was?
|
#7802 |
|
Zakorzenienie
|
dubelek
|
#7803 |
|
Zadomowienie
|
20 dziewczyn i 7 chłopaków
klasa nawet spoko, dużo osób znałam wcześniej okaże się czy będzie dobrze
|
#7804 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
Ja też jestem z tego wspaniałego rocznika Na wizażu najpierw tylklo czytałam, potem przez wakacje nie wchodziłam aż w końcu postanowiłam zacząć się udzielać. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona ![]() Btw, kasienko.b pamiętasz jeszcze stare capsko? Myślę i mam nadzieję że tak |
|
|
|
#7805 |
|
Zakorzenienie
|
witamy, witamy, zapraszamy
Czuj sie jak u siebie w domu
|
#7806 |
|
Wtajemniczenie
|
23 dziewczyny i "7 wspaniłych" ale mysle, ze bedzie dobrze
, przynajmniej teraz bo nei trzeba sie uczyć
|
|
|
|
#7807 |
|
Raczkowanie
|
ok to ja tu pierwszy raz się wypowiem...
a więc 32 dziewczyny i jeden chłopaczek heh jeszcze nie poznałam całej klasy ale zapowiada się ciekawie zobaczymy jutro... jak się nie zgubie w tej szkole to wam opowiem
|
|
|
|
#7808 |
|
Zadomowienie
|
z 30 osób znam 8, rano poznałam już jedną dziewczynę
Jutro na 8 i mam 8 lekcji Boshe ale szkoła- duża i duuuuuża klasa a wniej 6 Monik!-"Monika do tablicy!" -"Która???" |
|
|
|
#7809 |
|
Zakorzenienie
|
heh u mnie jak narazie ok
z tych osob co znam to swietna ekipka a z reszta to sie jeszcze zobaczy wycha tez fajna młoda i chyba pierwszy raz wychowawczynią poszłam dzisiaj na to rozpoczęcie i myślałam że nie będzie ze fajnie bo miałam siedziec z eweliną a za nią nie przepadam :P ale siadłam z Kamilem hehe a on poodbno jest fajny hyhy no i jest spoko akademia trwala krotka a i tak nikt nie sluchal :P pozniej poszlismy do klasy to oczysiscie ta 'moja' ekipka zajela jeden rzad i od razu w nim bylo najglosniej hehe a w 2 pozostaly cisza jak w grobie lolek pozniej poszlam do domu a jak naobcieralam butami ojoj kupilam sobie spodnie na wf i poszlam do kumpeli zebrał się kawałek nowej klasy, kupilismy piwko i zleciał dzień zapowiada się nawet fajnie i dobrze ![]() capsko, infra_red hej hej witajcie ![]() ![]() (nie będe sie czule witac bo freedka zazdrosna ![]() )
|
#7810 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
noooo ja też... Ale teraz to chyba licealistki
![]() ![]()
|
|
|
|
#7812 |
|
Raczkowanie
|
taaaaa u mnie 4 chłopaków(choć nie wiem, czy jednego z nich można zaliczyć do osób płci męskiej.....
.....no i 27 dziewczyn!!!!! ........... W końcu to klasa pedagogiczno-psychologiczna. Który chłopak do niej idzie.. |
|
|
|
#7813 |
|
Rozeznanie
|
Heeej dziołchy!
![]() Ja to mam ku^wa szczęście....jak miałam komputer w rozsypce to było to włamanie o którym nic nie wiedziałam(do dzisiaj) . Jak już dorwałam się na wizaż to w następny dzień padł internet w bloku Wiem, wiem wstrząsająca historia...może napiszę o tym książke "Jak wytzrymac bez internetu prawie dwa tygodnie..." Ha! To będzie hicior
|
|
|
|
#7814 |
|
Zadomowienie
|
buuuuuuuu dziś miałam 8 lekcji
jutro 7Wy też czujecie sie jak takie małe "kruszynkowe" koty? Ja bardzo. |
|
|
|
#7815 | |
|
Rozeznanie
|
Heh ja tez jestem koteczkiem młodym jeszcze
Bardzo podoba mi się moja nowa kalsa, no moze oprócz 2 osób, ale nie można mieć wszytskiego na raz. Nawet wychowawczyni jest fajna! Ubolewam tylko nad tym, ze jest mało facetów. Sześciu. Ale za to jacy interesujący. Wszyscy preferują styl mhrook ![]() Cytat:
(a co!)
|
|
#7816 |
|
Zakorzenienie
|
basienka
to masz swietny profil psychologia to jest to co mi sie marzy a co masz rozszerzone? :Pfreedka z tymi trampkami to rzeczywiscie swietnie wyszlo heh u mnie to juz biwak planujemy na nocke ktoras we wrzesniu jeszcze ![]() hehe nagadaliśmy ze musimy sie lepiej poznac, ze nie mamy nawet kiedy pogadac itepe hyhy ciekawe jak to wyjdzie :P
|
#7817 |
|
Zadomowienie
|
mój jutrzejszy plan:
1.niemiecki 2.niemiecki 3.niemiecki 4.matma 5.niemiecki 6.niemiecki 7.wf Łoooomatkoooo ! Ale sama sobie taka klasa wybrałam ... ( oj glupia ja )
|
|
#7818 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorki za wcinanie się w wątek, ale przyszłam sprawdzić jak tam Wam w pierwszym dniu w LO i widzę, że jest ok. A więc trzymajcie sie dziewczyny |
|
|
|
|
#7819 |
|
Zakorzenienie
|
Blair kochana ja Ci wspoczoje. ja nienawidze niemca
a ja jutro mam na 9 cala klasa ma na 8 bo ja tylko mam francuski no ale za to bede ktoregos dnia konczyla po 8 lekcji :|:P
|
#7820 |
|
Zakorzenienie
|
Matko boska, ja się zaje**ie są matematyką, wczoraj dwie, dzisiaj dwie, jutro jedna, a zapisaliśmy już z jakieś 15 stron w zeszycie, pierwszego dnia dała nam 5 zadań ze zbioru zadań i 4 strony w cwieczeniach, a dzisiaj to chyba z 6 zadań ze zbioru. Ja sie wykończe, oj bedzie cieszko, trudno najwyżej się na humana przepisze
A jutro dyktando z polaka, w przyszłym tygodniu spr z matmy
|
#7821 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuję bardzo za miłe przywitanie
U mnie w klasie są bodajże 32 osoby z tego chyba 10 facetów tak naprawdę to nie wiem ile dokladnie ich jest Ale już nas straszą że tyle nauki i w ogóle.. Ehh mam nadzieję że nie będzie tak źle jak mówią
|
|
|
|
#7822 |
|
Zakorzenienie
|
jejq juz ktorys raz pisze ta wiadomosc i za kazdym razem komp mi sie zawiesza wrr :[ jakis chory jest, trzeba mu przeszczep podobno jakis zrobic...
freedka a to nie wiedzialas na co sie piszesz? :P w takich profilach zawsze tyle zadan.. masakra :P ale mam babsko od bioli o matko boska jezusowa ojoj... a fuj.. głupia ble :P
|
#7823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile masz niemieckich w tygodniu?! A tak w ogóle to witam wszystkich, bo dawno tu nie zaglądałam. Jestem w klasie dziennikarskiej. 23 dziewczyny i 8 chłopaków. Powoli już rozpoznaję twarze z mojej klasy Z większością osób już rozmawiałam dłużej czy krócej Klasa jest ogólnie ok (narazie ) tylko już jakby tworzyły się jakieś grupki..a to mi się nie podoba. Mam nadzieję, że jeszcze lepiej się zgramy. Nauczyciele w sumie w porządku, wydają się być wymagający. Za tydzień pierwszy sprawdzian z chemii No to powodzenia w nowej szkole dziewczęta!
|
|
#7824 |
|
BAN stały
|
E, dziewczyny nie martwcie się. MI się przypomniało, że w 1 LO przez dwa pierwsze tygodnie miałam testy z każdego przedmiotu, chodziło o to, żeby sprawdzić na jakim poziomie z czeog jesteśmy.
|
|
|
|
#7825 |
|
Zakorzenienie
|
heh to fajnie ze ok paula007
jak to jest w takich klasach gdzie jest malutko chlopakow? hehe fajnie czy nie? bo nie wiem nigdy takiego czegos nie doswiadczylam hehe ![]() no u mnie tez juz tak jakby grupki :/ mam nadzieje ze jeszcze sie zgramy dobrze oby ten biwaczek byl :pilz:
|
#7826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz moze troszke... bo napisze glupoty pewnie ![]() wiem ze z historii bede tez miala za jakis czas z matematyki jakos pojdzie moze tylko musze sobie poprzypominac wzory itepe a najbardziej na matematyce podoba mi sie to ze mozna kaluratorow uzywac hehe bo u mnie w gim facetka nie pozwalała :|:P
|
|
#7827 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
właśnie odnalazłam ten wątek na forum ![]() ![]() nie podejme się czytania wszystkiego od początku, bo aż tak wytrwała nie jestem... ale obiecuje regularnie tu zaglądać ![]() ![]()
|
|
#7828 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ależ czemu nie :P:P
![]() rozumiem ze tez jestes z naszego rocznika livhana :P
|
#7829 |
|
Zakorzenienie
|
No niby wiedziałam, ale....dobra
Historyka mam super Na pierwszej lekcji oznajmił mi, że będzie mi robił terror psychiczny bo mam kolczyki gdzie indziej niż w uszach Noi dzisiaj wychodze z klasy a tu on. No to ja mówie -dzień dobry panie profesorze ( i smile oczywiście ) A on:-Oo! Moze jakieś małe zakażonko masz No wiesz, jakieś prątki bakteri Na co ja (żeby się ucieszył )-Oj niestety dzisiaj nie mam, ale postaram się na jutro ![]() Nasz dialog oczywiscie wzbudzi ogólne zainteresowanie wiary zebranej na korytarzu, wszyscy mieli ładną polekwe, ale największą to chyba ja ![]() Dobra dziewuchy ide sie uczyć.....jeździć na desce Jutro mam spr z infy....z worda
|
#7830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ależ oczywiście że jestem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

Klase mam nawet spoko, dwóch kolesi już znam 3 lata wiec jest gicior
ja niewiem jak wstane. Haha wymyślili, że każdy uczeń ma chodzic w czarnych trampkach
Bo trampacze lubie. Dobra a jak u was?

klasa nawet spoko, dużo osób znałam wcześniej
Myślę i mam nadzieję że tak
zobaczymy jutro... jak się nie zgubie w tej szkole to wam opowiem 

kupilam sobie spodnie na wf i poszlam do kumpeli ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)