|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7831 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
A ja się cieszę, bo facet od chemii powiedział, ze klasa językowa (czyli moja) bedzie miała "chemie lajtową", bo pewnie nic nie "czają" ze ścisłych. Większość poczuła się obrażona
Ale ja cieszę się! Bo nigdy coś nie mogłam wyłapać tych wzorów ![]() Livhana: witamy!! Coraz więcej nas, prawda? ![]() --- PS. Kocham moja klasę!
|
#7832 |
|
Zadomowienie
|
ja mam 2 chemie w tygodniu, albo i 3
fakt jestem na bio-chem, ale chemia to nie jest mój ulubiony przedmiot. A i nie miałam dzisiaj niemca pana nie było, a miała to być nasza 1 lekcja pani od polskiego już na nas skarży, jest dobrze
|
#7833 |
|
Zakorzenienie
|
A powiem wam dziewczynki, że u mnie kiepsko
Klasa niezbyt... na 34 osoby gadam z 3... w porywach do 5... no ale cóż. Napisze wiecej jutro jak bedziecie chciały Bo dzis mam za duzo zadane A jutro do 16.10 w szkole
|
|
|
|
#7834 |
|
Zakorzenienie
|
hehe freedka to spoko ja chce labretaaa
![]() ![]() shewa jasne ze chcemy nie martw sie :PrzytuL: napewno sie jeszcze rozkreci ![]() heh u mnie to jednak na biwak za zimno ale na ognisko nie
|
#7835 |
|
Wtajemniczenie
|
nareszcie mi internet chodzi!!!!
no to tak: klase mam mala 22 osoby... 9 chlopakow i 14 dziewczyn ![]() klasa spoko ogolnie... nie narzekam jak narazie... ![]() nauczyciel od chemi i fizyki wymiata.... sam dokonczyl tablice mendelejewa zadanego jeszcze nic nie mam... choc moze z mtmy sie poucze dzis troszke... naszczescie zwolnili jedna grupe z infy na szczescie moja chyba zamiast niemieckiego bede miec wloski... w sumie to jeszcze nie wiadomo... 25 wrzesnia jedziemy na integracje do Bukowiny Tatrzanskiej juz niewiem co mam napisac.... ![]() witam wszystkie nowe i paule
|
#7836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj i przedwczoraj to chodził jak ślimak, żółw czy cos takiego podobnego :P ale to wszystko przez pogode, dzisiaj jest ciepło i nie ma takiego wiatru no i dziala
|
|
#7837 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi od poniedzialku juz nie chodzil... myslalam ze oszaleje....
a widze ze jakies zmiany na wizazu...
|
|
#7838 |
|
Zakorzenienie
|
nom jest kilka zmian
po tym jak hakarzy zaatakowali wizaż to sie pojawilo kilka nowości :P
|
#7839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
------ W mojej klasie tez zaczynają się robić jakies glupie grupki .
|
|
|
#7840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie wytrzymała :| :P i jaki jeszcze jezyk masz? masz jakis ?
|
|
#7841 |
|
Rozeznanie
|
Nooo nareszcie ktos tutaj cos pisze
Bo juz myślałam że jestescie w szoku jak poznałyście wasze nowe klasy i dlatego nikt nic nie pisze....![]() No więc (taa wiem nie zaczyna się zdania od więc ) klase mam zaje^bistą mimo że dwóch facetów na 32(chyba bo to sie jeszcze zmienia ) bab.W szkole na razie nie jest źle i nie stresują nas wizją kucia po nocach( ), ale i tak jestem wykończona, mimo że nic nie robieW piątek idziemy do jakiegoś pubu się integrowac więc na pewno będzie fajnie ![]() Ahh tak skonczyłam już moją przydługawą wypowiedź
|
|
|
|
#7842 |
|
Zakorzenienie
|
haha ale mam humor
normalnie moglabym gadac, pisac ile wlezie heh na wfie dzis troche nas wymeczyla facetka a jeszcze to po wakacjach ojoj bede miala zakwasy ehh :P jej... jestem glodna, czuje zapach naleśników, a jeszcze beda z bananami, bita smietana i takimi *******ami ja glodna byyyc! pisałam wczesniej ze mam w klasie Jadzie, nie? tak ? nauczyciele czytali: Jadwiga Katarzyna. ze katarzyna to nazwisko. no i caly czas myslilismy tak az na ktorejs lekcji nauczycielka przeczytala tak wyraznie jej nazwisko a to sie okaazlo ze ma Łabiga (chyba) heh a Kaska na imie. ale i tak Jadzka została
|
#7843 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm no w tym roku (klasie "0" ) mam jeszcze polski :P (2h ) , matme , wf, historie i informatyke ( po niemiecku )
I ja wcale nawet nie przepadam tak bardzo za niemieckim , ale po tej szkole ( kończę egzaminem DSD ) mam mozliwość studiowania na każdej uczelni w niemczech bez egzmainów językowych , więc chyba się opłaca pomęczyć przez ten rok
|
|
#7844 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja z niemcem chyba bym nie wytrzymała
juz teraz nawet nie mam niemca bo nie lubie :P
|
#7845 |
|
Zadomowienie
|
a mojego p Andrzeja Zygmunta dzisiaj nie było tzn. na naszej lekcji
a za kilka dni jest szkolna wycieczka do chorwacji i kilku nauczycieli pojedzie i przez 10 dni będzie fajnie ![]()
|
#7846 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no to fajnie Michasia
ja we wtorek mam slubowanie bleeee :|:Pa w poniedzialek 9 godzin ![]() :Pnareszcie weekend pierwszy weekend hehe :P
|
#7847 |
|
Zakorzenienie
|
WEEKEND
Matko babe od niemca mamy straszną, od chemi też. Do dupy. A z matmy to już wogóle dno! Nie tłumaczy cipa jedna NIC! Eh aż mi się pisac nie chce, zmęczona jestem, jutro śpie DO POŁUDNIA
|
#7848 |
|
Zadomowienie
|
Pomyłka, w mojej klasie jest 40 osób 20 bab i 20 chłopów. Baba od niemca fajna i ta od anglika też. Ta od matmy straszna "Mili moi państwo"- zawsze tak mówi kilka razy. Z polskiego mam 15 lektur (obowiązkowe) nie zaliczysz jednej-nie zdajesz
Przedmioty zawodowe są bardzo fajne ale za to nauczycielka jednego z nich okropna. Księdza mamy młodego ale głupiego . Na informatyce uczymy sie podstaw. Bardzo tesknię za moją szkołą (gimn). Dziwnie sie czuje w tej.
|
|
|
|
#7849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wogoóle dużo macie osób w klasie ja za gimnazjum nie tęsknie, może za osobami w klasie, ale nie za szkołą, a tej mi sie bardziej podoba
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#7850 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... no to teraz ja opisze co sie dzieje u mnie w szkole... Mam 36 osob - 25chlopcow i 11 dziewczat... jestem na mat - inf...
Klase mam ok, ale nauczyciele sa straszni... babke od wf to chyba w wojsku powinni przyjac... jeszcze nei slyszalam jak krzyczy ale jak podniosla glos to na calym pietrze ja slychac bylo... AAA... i w mojej szkole mundurki nam wprowadza...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#7851 |
|
Zakorzenienie
|
Weź mnie nawet nie wkurzaj! U nas też ale od przyszłego roku
|
#7852 |
|
Zakorzenienie
|
Heh ja powiem tyle... jestem na profilu z rozszerzona przedsiebiorczością i juz mi sie niedobrze robi
Nienawidze tego przedmiotu !! Matma niby rozszerzona ale 4 godziny w tygodniu. Angielski rozszerzony, 5 godzin, babka świetna Młoda, dziś sie zastanawialiśmy jak można pić wódke i jak to jest że faceci robią taką okropną mine jak ją piją... i piją ją dalej Wycha od maty... nawet nawet, czasem gada tak szybko że sie zakręca i musi zaczynac od poczatku. Klase mam niebardzo... 34 osoby, 13 facetów, 21 dziewczyn. Od samego początku są grupki, chyba dlatego, że w naszej klasie są osoby ktore sa z jednej szkoły i tak sie trzymają. Zakumplowałam się z takimi trzema dziewczynami, i już nie jest aż tak źle... ale na początku była tragedia. Bardziej sie zintegrowałam z byłą klasą mojego TŻ Po rozpoczęciu poszłam z nimi na piwo i było fajnie, rzucali sie dżdżownicą TŻ na każdej przerwie prawie przychodzi i dajemy rade Plan mam w sumie nienajgorszy, tylko poniedzialek i piatek tragedia poniedziałek - 7.10-13.30 wtorek - 8.00 - 14.25 sroda - 8.55 - 15.20 czwartek - 8.00 - 13.30 piątek - 9.55 - 16.10 Na technologii informacyjnej to wogóle tragedia, czuje sie tam jak nie wiem. Mamy książki, i bedziemy robić jakies zadania Ostatnio przez 2h uczyliśmy sie... skrótów klawiaturowych No nie moge... Babka od polskiego okropna, kazała sobie kupić segregator, i koszulki jakieś hmm... 70... + do tego 5 ryz papieru co wychodzi jakieś 2500 kartek Od biologii w miare wporzadku tylko troche głosno gada, za to pozwala jeść na lekcji jak ktoś jest głodny Niby żartuje, ale w tych żartach są zawarte takie dyskretne groźby.. no bo te żarty są śmieszne jak nas nie dotyczą.Religie mamy z siostrą, w miare wporządku tylko dziwna jak na siostre. Dzisiaj mieliśmy sie porównać do czegoś żeby sie jakoś określić. Koleś porównał się do... prezerwatywy A dlaczego?? Bo nie lubi wpadek
|
|
|
|
#7853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas są jak gdyby grupki, bo część osób zna się już z gimnazjum i to bardzo dobrze. Ja np. jestem tu sama z mojej starej szkoły i narazie jest mi tak trochę "łyso" mimo, że rozmawiam z ludźmi i w ogóle.. Zobaczymy jak będzie dalej. W każdym razie wątpie, żeby była to tak zgrana klasa, jak moja gimnazjalna.
|
|
#7854 | ||
|
Zakorzenienie
|
shewa ale sie rozpisałas
myslalam ze nie przeczytam i to jeszcze po spani hyhy :Pu mnie jest coraz lepiej,wiecie..poznajemy sie, gadamy itepe heh :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no to świetnie! hehe ![]() mam w klasie takiego goscia z ktorego cala klasa ma brechte...jak cos palnie.. ![]() :P
|
|
#7855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz juz dzisiaj przespałam sie 2 godziny hie ![]() Cytat:
ale duzo... u mnie jest 32 :P
|
|
#7856 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanie..... palicie?
|
|
|
|
#7857 |
|
Zakorzenienie
|
|
#7858 |
|
Zadomowienie
|
ja też nie
|
|
|
|
#7859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7860 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

fakt jestem na bio-chem, ale chemia to nie jest mój ulubiony przedmiot. A i nie miałam dzisiaj niemca
A jutro do 16.10 w szkole

ja glodna byyyc! 

TŻ na każdej przerwie prawie przychodzi i dajemy rade