|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Hahaah ja miałam dziś test z historii z całego gim . No i przez przypadek zamieniłam sie z kupelą kartkami i rozwiązałam pierwszą czeęśc testu dla grupy A , a drugą dla grupy B . Tylko ze w tej drugiej nic mi się już nie zgadzało bo jakos mi te pytania nie pasowały do tekstu z pierwszej kartki mojego ( nic dziwnego :P )
|
|
#8012 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
A bez butow na obcasie to juz tymbardziej Ladzia ja tez mam 'mundurek' (tzn poprostu sztruksowa, calkiem ladna marynarka) wiec to mi akurat nieprzeszkadza
|
|
#8013 |
|
Zakorzenienie
|
ehh mam problema :| ide do fryzjera nie dlugo i nie wiem sama jak chce sie sciac :| podoba mi sie takiego jak na dodanym zdjeciu i tu: http://pierwszamilosc.interia.pl/fotosy/4734/174202
http://pierwszamilosc.interia.pl/fotosy/4734/167506 http://pierwszamilosc.interia.pl/fotosy/4734/167504 tylko ze z grzywka :P czy moze tak ze na prosto, i z wierzchu troche krotsze (tez na prosto) a z pod spodu dłuższe. doradzcie! ta 1 fryzura mi sie podoba bardzo ale sie troche dygam ze nie bedzie mi pasowac i ze bede zalowac :| pomóżcie!!
|
#8014 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzek, fe mi się nie podoba ta fryzura, ja bym się tak nigdy nie wygoliła :|
Shewa, rany boskie to co sie dzieje w twojej szkole, to już przesada, u nas pilnują tylko, żeby mieć identyfikatory na szyi i trampki przebrane, jak nie masz to cie do klasy nie wpuszczą. Reszta to looz Na każdych lekcjach jest taka luźna atmosferka, a wtedy się lepiej uczy No na chemi tak nie ma ale baba jest poj***na na 2 lekcji (pierwsza była organizacyjna i takie regułki podała) to już miała wstawić około 25 jedynek, bo nikt się nie nauczył 2 regułek, ja oczywiście w tym że gronie byłam Ale się zlitowała i wpisała nam jedynie kropeczki
|
#8015 |
|
Rozeznanie
|
ee widzę, że u Was nieciekawie jest
![]() U mnie wręcz przeciwnie, nauczyciele ok (z 1 wyjątkiem), koledzy w klasie też. Sprawdziany z gimnazjum bedą, bo juz zapowiadają i straszą, ale napewno nie bedzie aż tak źle. Mozna chodzić w czym się chce, oczywiście w granicach rozsądku Nie jest źle
|
#8016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie wiem co zrobic :| :P
|
|
#8017 |
|
Rozeznanie
|
Mi sie podoba ta na 1 zdjęciu, jak ma rozpuszczone włosy. Jak jest w kucyku to nie :P
Zrób tak jak Ty uważasz, jesli sądzisz że będzie ci dobrze to do dzieła. Ale dobrze przemyśl. :P
|
#8018 |
|
Zakorzenienie
|
Idz do fryzjera ale na Boga! nie scinaj się tak!
Dobra rada od cioci fredzi ![]()
|
#8019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() fredka a czemu ci sie nie podoba?
|
|
#8020 |
|
Rozeznanie
|
...pojawiam się i znikam....
Noo i taak znów mnie 3 dni nie było.... Coś tam kombinowali u mnie w bloku z netem W szkole bez zmian a mam pytanko ...ile u was trwa ten "okres ochronny"? tzn. że nie mogą was pytać i wstawaic pał.
|
|
|
|
#8021 |
|
Zadomowienie
|
cały miesiąc
|
#8022 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie u mnie chyba nie ma :/ bo juz jedna mam pale i wstawiaja nauczyciele
|
#8023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest ciekawie, możemy nosić co chcemy, nikt się nie przpieprza, że chodzę w koszulce bokserce (nie tak jak w gimie, że bluzy nie mogłam sciągnąć ) Kolczyki można mieć (jestem żywym przykładem ) No u mnie z nauczycielami podobnie, jedna jest ci** Bo ta od niemca to nawet nie taka zła koledzy w klasie, są baaardzo fajni
|
|
#8024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tej fryzury to nie podoba mi się i już Zrobisz jak będziesz uważała
|
|
#8025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zrobie jak bede uwazała ![]() ![]() a ja 20 pazdziernika ide na półmetek :cfaniak: ![]() ![]() :P
|
|
#8026 |
|
Rozeznanie
|
U mnie niby dwa tygodnie ale liczone od 1 września nie wiedzieć czemu
Moze komuś parę dni nie robi w różnicy, ale ja mam zapowiedziane już na początek tygodnia jakieś tam kartkówki i nie wiem czy opłacą mi się kłócić o to z nauczycielami... zuzek9 szczerze mówiąć to mi ta fryzura tez sie nie podoba ![]() Ale rób jak chcesz Raz się żyje
|
|
|
|
#8027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie sie wyrozniac w tlumie ![]() :P
|
|
#8028 |
|
Wtajemniczenie
|
lol
u mnie tez nie ma okresu ochronnego coraz fajniem nam jest razem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#8029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z kim to idziesz na ten półmetek
|
|
#8030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze fajnie oczywiscie nas tez juz pytaja :| ale mnie jeszcze nie zapytali :P caly weekend bede chyba czytala mitologie :| albo opracowanie :P
|
|
#8031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z Heniem sobie ide ![]() ![]() kolega z klasy mojej sis ciotecznej widzialam go jakies 2 moze 3 razy w zyciu nawet z nim nie gadalam :P ale pewnie niedlugo to sie zmieni
|
|
#8032 |
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie
![]() Matko, ja zapomniałam na śmierć o tej mitologi, kurde w weekend to mi czasu nie starczy ![]() Ja się zaraz zmywam bo ide do tego kina, trzeba się przygotować, żeby jakos wyglądać niee
|
#8033 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
no trza trza a ja musze zrobic dla kolegi napis w photoshopie w stylu skate :|
|
#8034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A naszą klasę rozdzielili . Kilka fajnych osób jest w B a kilka okropnych w mojej ale kilka okropnych też jest w B . Jest coraz fajniej.
|
|
|
|
|
#8035 |
|
Wtajemniczenie
|
heh... czyli podobnie jak w mojej
na poczatku srednio fajnie bylo... a teraz juz ok
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#8037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie są najlepsze
|
|
#8039 |
|
Wtajemniczenie
|
Myśle ze twoj wychowawca sie swietnie bawil razem z wami
|
|
|
#8040 |
|
Zakorzenienie
|
ojeju.. ja juz padam na nos... to wstawanie o 6 sie teraz odbija...:P ide spac bo zaraz na stojaco zasne :| do bra nooc...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

Chyba, że to jakaś taka cienka bardzo to ewentualnie niektórzy sie zgadzają, ale niektórzy karzą chować a jak nie to do szatni. Bo w statucie szkoły jest napisane, że uczeń nie ma prawa być w klasie w okryciu wierzchnim
To że sie przytulać nie wolno też obeszłam, po prostu znalazłam miejsce gdzie nie ma nauczycieli
Ale zdarzają sie nauczyciele którzy po kryjomu olewają dyra i jest ok, mamy z nimi taki układ

:cfaniak:
Moze komuś parę dni nie robi w różnicy, ale ja mam zapowiedziane już na początek tygodnia jakieś tam kartkówki i nie wiem czy opłacą mi się kłócić o to z nauczycielami...
. Kilka fajnych osób jest w B a kilka okropnych w mojej