|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Ja prawdopodobnie wynajmuje klub w 2-3 osoby i tam robimy. Wyniesie mnie tak samo jakbym miala robic sama impreze
|
|
|
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
ja nie robie.
bo po 1. mam urodziny 28 lipca czyli środek wakacji po 2. nie miałabym nawet kogo zaprosić. |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 9 lipca, ale przeciez w klubie jak sie robi to zawsze jest rozciaglosc 2-3 miesiace. I ja bede robic koniec czerwca-poczatek wrzesnia. Chyba ze sie jakos na poczatku wakacji uda. A jak nie to robie tylko dla swoich w piwnicy u TŻ
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
nono... właśnie gdybym się zdecydowała na impreze, to z kumpelą pod koniec wakacji, albo początek września. a urodzinki mam 21 lipca, a ona 17
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
Ja też opcja: wynajęcie klubu.. I to już niedługo, bo jakoś na początku marca ;o Strasznie się boję swojej własnej imprezy, tak chciałabym żeby wszyscy się na niej świetnie bawili.. Kurczę, bo też łażę ciągle na te klubowe i potrafią być w tym samym miejscu - beznadziejne, jak i fantastyczne.. Więc to jest jak rzut monetą? ;/ W ogole jak dla mnie jest za mało zaproszeń do wykorzystania, kolejny poboczyn problem pff Oczywiście najbardziej marzyłaby mi się fajna domówka
, ale nie mam warunków, cholercia ;/
|
#816 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc, oto wracam po dluzszej nieobecnosci i widze, ze temat osiemnastkowy sie zrobil!
![]() jak semestr? u mnie koszmar. lepiej bedzie, jesli odejdzie w niepamiec, teraz ciezko pracuje urodziny mam w marcu. robie w kwietniu z przyjaciolkami, w klubie. bedzie fajnie to pozdrowienia dla wszystkich wiernych, postaram sie pisac czesciej, a jest cieeezko
|
#817 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tzn klub był 28.12 razem z 4 kumpelami jakieś 800 osób ![]() 26 dla rodzinki a dzień potem posiadówa najbliższych mi dziewczynek
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba w lesie zrobie hahaha
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
oo good idea. mogę zmałpować?
![]() ![]() Tusio jaka francuzka??
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
haha jasne, że możesz
|
#822 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... Ja tez bym chciala w lesie.. Ognicho robisz nakupis zkielbasy i wodki i impreza pierwsza klasa
![]() A i gosci mozna znacznie wiecej zaprosic ![]() Ja swoja 18 - nastke najpewniej w lokalu jakims zrobie... Bo mi kurde wychodzi po mega cieciach i tak ze 30-40 osob ;/;/;/ I tak to jest miec wielu znajomych ;/;/A domowke robilam na sylwestra, bardzo pozytywnie, bylo ze 20 osob (taki "klasowy" sylwester) nawet strat nie bylo duzo... No chociaz zgonow i tak z podlogi musialm zdrapywac :P:P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i do tego robie w tych samych miejscach co ty tzn najpierw na kostce taki jakiś bardzo delikatny, a później sie jeszcze zobaczy .. ja 18 na pewno robie dla rodziny (kasiorka ) a dla znajomych tez bym bardzo chciała zrobić ale gdzie ja ok 50 os zmieszczę? ;| musiała bym sale wynajmować ale z tego co sie pytała moja koleżanka to u nas samo wynajęcie kosztuje ok 1000-1500 tak więc zrobię pewnie tak, ze zbiorę samych najlepszych znajomych, tezecika, kupie napoje wysokoprocentowe i pójdziemy na jakąś potańcowe chciała bym w lesie ale niestety 8 kwietnia to jeszcze jest zimno .. dziewczyny dzisiaj mnie kolega na studniówkę zaprosił (która jest 25.01) i co ja mam biedna począć hehe nie mam kiecki, botów itp. nie umiem tańczyć i w ogóle a szkoda mi tego kolegi trochu bo już zapłacił.. pff.. ale trudno mógł gadać wcześniej nie ? ..Uuu .. ale Wam przynudzałam .. dobra biorę sie za czytanie streszczenia Pana Tadka .. buziaki
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
angelka idź. pożycz od kogoś sukienkie i te inne pierdoły i idź się bawić
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez ide 25.01 :P I mam tylko kiecke... ![]() Pożycz cos idz i sie baw
|
|
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
no z tym pożyczeniem to tez mam problem ;| bo jestem 'dość' wysoka a jak już jakaś koleżanka ma to jest 'dość' niska
.. ale ja marudzę ;| .. Shewa pochwal se sukienką
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
No to pozycz od dosc niskiej kolezanki sukienke do połowy łydki to dla ciebie bedzie krotsza
Też miałam problem bo jestem 'dośc' mała i chuda Wymiarami sie raczej nie mam co chwalic Sukienke mam taka : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=185 |
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
Shewa bardzo ładna sukienka
juz mi sie przypomniało ze ją widziałam .. to ja jutro lece w poszukiwaniu sukienek ..
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
Lec i kupuj
![]() I dobrej zabawy BTW: jaka sala kosztuje 1000-1500?? Ja z moja kalsa robilismy prywatny polmetek (tzn ze tylko nasza kalsa i %%) to za sale dalismy 70 zl. A ta sala co ja planuj wynajac na 18 to kosztuje 150 ale mozna sie targowac tak ze anwet i za 130 moze sie uda
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wynajecie klubu to zalezy... wiem ze Savoy jest za 1000, a Vega jest w tygodniu 600, a w weekendy 800, tylko ze jest mniejsza
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no 1000-1500 to dużo masakrycznie. a 70 to mało ![]() u mnie są po 300-500 zł. tak mniej więcej
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.savoy.pl/ - ja chce tu ja chce tu
Ale w 2 osoby to mi wyjdzie 500 zl Trzeba szukac innych osob bo mi sie marzy tam robic ![]() No a jak nie to zostanie mi Vega... ;/ Tylko w tygodniu.. na 2 osoby wtedy mi wyjdzie 300 http://www.ftb.pl/klub.asp?id=834
|
|
|
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
zuzek-jade na wymiane, ona przyjezdza do mnie pierwsza
ciezko to widze, ale mam nadzieje, ze dogadamy sie po angielsku, chociaz z tym francuskim radze sobie nienajgorzej (noo, pasuje sie uczyc, skoro mam zamiar zdawac rozszerzony ).ja zastanawiam sie, skad wykombinuje kase na osiemnastke. chcialabym popracowac w weekendy, bo oprocz wynajecia klubu, pasuje sobie sprawic jakies ciuchy fajne, szukam gorseciarni
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 25 lutego i dlatego sobie tak juz mysle...
Z wynajęciem sali to u Mnie w mieście cieżko. A nie chce robić imprezy, na którą wynajmę stoliki ludzie będą jeść pizze popijąc sokiem < na taką ''imprezę'' idę w pt zob jak to tam wyglądać będzie wszystko. Innych możliwości u Mnie nie ma... Cóż takie miasto (wbrew pozorom bardzo je lubie )Marzyła Mi sie domówka, ale trochę za małą powierzchnie ma Moje mieszkanko. Dla rodziny raczej zrobie jakieś tam dziadki ciocie wujki kuzynostwo (oczywiście powód - kasa; nikomu nigdy za dużo) Zobaczymy co to wyjdzie...
|
|
#835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny ja proponuje zrobic kalendarz i wpisaywać kiedy każda z nas ma 18 .. (moge sie podjąć takiego wyzwania )
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
no myśle że to ciekawy pomysł
|
|
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem za
Moja przypadaja na 20.10 ^^ :P
|
|
|
#838 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra dziewczyny to podawajcie daty swoich 18
a ja jak przyjdę (idę zaraz na zmulony wykład na prawko ;/) to zorbie kalendarzyk
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
ja 28.07
też bym już chciała zdawać prawko.. ale jeszcze troche.. |
|
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
to ja po dłuższej przerwie znowu chciałam sie przywitać w wątku
![]() urodziny mam 3 marca a ferie zaczne dopiero 11 lutego, ale akurat tak nam przypadają rekolekcje, że mamy 6-8 więc pół tygodnia dłużej
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

, ale nie mam warunków, cholercia ;/
u mnie koszmar. lepiej bedzie, jesli odejdzie w niepamiec, teraz ciezko pracuje 

i wogole o tym nie mysle

tak więc zrobię pewnie tak, ze zbiorę samych najlepszych znajomych, tezecika, kupie napoje wysokoprocentowe

.. ale ja marudzę ;| .. Shewa pochwal se sukienką