|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
a ja moze pojade do mojego macka
![]() a jeli to by nie wyopalilo co jest niemozliwe, pojechalabym do olsztyna tam gdzie sie ucze i z nowymi znajomymi bym sie bawila wiec na razie mam full opcji ![]() a do tego dochodza jeszcze trzy opcje: jedynka, dwojka i tvn ![]() hehehee
|
#8732 |
|
Zakorzenienie
|
Taa nie ma jak 'sylwester z jedynką'
Ja idę na duuuzią impreze Z kumplami hihi Będzie około 60 osób (albo i więcej, nigdy nie wiadomo ) Mamy wynajęty klub, Dj'a i duużo wódki ![]() ![]() Hihi coś czuję że będzie cudnie ![]() ![]() Na pewno lepiej niż w zeszłym roku, chociaż impreza też zła nie była hihihi
|
#8733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie pamiętam kiedy ostatnio siedziałam z mamą w sylwka w domu....:hmmm: ![]() jam jadem do siostry ciotecznej i podobnie jak u fredzi 'będzie cudnie' ![]() ![]() i znowu podobnie jak u fredzi: 'duużo wódki' ![]() ![]() ![]() już się nie mogę doczekać tego sylwka od miesiąca ![]() ajajajś.... hihihihihi![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#8734 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Ja ajde w gory z rodzicami i (ich) znajomymi (bo na 5 dni w domu cie nie zostawimy PS: Jak cos to wpadajcie do Ustronia, ja nie chce tam isc sama Szczerze wolalabym zostc w Katowicach...
|
|
#8735 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka to Ty jesteś z Katowic czy z Chorzowa?
Ajć dawno tam nie byłam, a szkoda bo lubie tam jeździć
|
#8736 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do was dziewczynki w koncu
A sylwestra znowu spedze w domu Rodzice nie chca mnie puscic nigdzie A mialam byc u mojego skarba a tu nici, ja nie mam pojecia czemu oni mnie nie chca puscic A nie mam ochoty siedziec znowu w domu przy telewizorze, bo nie wytrzymam Eeeehhh
|
|
|
|
#8737 |
|
Rozeznanie
|
Oo widzę że wątek troche wspiął się do góry
bo już tu takie pustki były...![]() Atmosfera sylwestrowa się tu robi hihi Ja wybieram się do kuzynki...impreza pewnie bezalkoholowa bo gospodyni jest abstynentką No co ja poradzę, w tydzień jej nie rozpiję ![]() Lepsze to niż sylwester z Jedynka/Dwójką/Polsatem (...) |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8738 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej shewa, ja prowadziłam ostatnio rozmowy z rodzicami na ten temat i to bardzo długie i burzliwe rozmowy, i wiesz co...oni się poprostu boją...
ev...zawsze można przynieść swoje.... ![]() ![]()
|
#8739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, .ze oni sie boją. Ale to jest tak:
a) znaja mojego chłopaka b)znaja jego rodzicow c) na tym sylwku beda jego rodzice d) spac z nim nie bede, tylko w goscinnym, bo jego rodzice tez napewno nie pozwola Ehh w sumie kategorycznego nie nie powiedzieli jeszcze. Powiedzieli ze zobacza, i ze jak juz to niewiadomo czy na cala noc. Ale mam nadzieje ze sie uda Z kolczykiem i jego 18-tka bylo tak samo;p I kolczyk mam, a z 18-tki wrocilam o 3 do domu
|
|
|
|
#8740 |
|
Zakorzenienie
|
łał to faktycznie dziwne ze się niechcą zgodzić skoro będą tam jego rodzice
Oo a gdzie masz tego kolczyka?? Cooo? I nie pochwaliłaś się??
|
#8741 |
|
Zakorzenienie
|
właśnieeee shewaaa gdzie masz kolczyka?
pochwal się nam
|
|
#8742 | |
|
|
Cytat:
Dlatego pisalam ze to niedaleko mnie. A tak wogole mieszkam w Swiętochłowicach (taka wieś 13 km2, miedzy Rudą Śląską, Chorzowem a Bytomiem) ale zawsze mowie, ze z Katowic bo:a) nikt nie wie, gdzie Swiony sa b) ja w domu tylko nocuje (chociaz ostatnio coraz zadziej Ja bym w pepku chciala kolczyk ale rodzice za nic w swiecie nie pozwola
|
|
#8743 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to fajnie że masz blisko
ja mam blisko chyba jedynie do granicy ![]() ![]() :Pw pepku nie pozwola? przeciez tego nie widac prawie w ogole :P a chce już swojego kolczyka ale jakos sie zebrac nie moge i uzbierac $ ![]() ![]() co uzbieram to wydam hihi :P:P:P
|
#8744 | |
|
|
Cytat:
Ja tez mam do granicy blisko (100pare km do Czech i Slowacji ) A kase zbieram na wyprawe ;D tak teraz pomyslcie tu wielka fanka szpilek w Himalajach w jakze seksownych butach do chodzenia po gorach PS: Co chcesz sobie przekluc
|
|
#8745 |
|
Zadomowienie
|
ja mam kolczyk w pępku
|
|
|
|
#8746 |
|
Zakorzenienie
|
I tam w pępku jest beee
|
#8747 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam kolczyki w uszach :P
nie żebym sie chwaliła :P ale wiecej mieć nie chce wiem jestem dziwna, ale inne mi sie nie podobająwlasnie robie akcje zeby wypchac rodzicow z domu na sylwestra... jak narazie nie wychodzi, bo mimo ze mama jest pelna entuzjazmu to tato wygasł
|
#8748 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam własnie w pępku kolczyk, nawet sobie zdjecie zrobilam
Kiedys mi sie cholernie nie podobal, a tu prosze A z sylwestrem nadal nici buuu Mam nadzieje ze w koncu sie zgodza
|
|
|
|
#8749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widzisz ja mam 20 min drogi :cfaniak: ![]() ![]() ![]() Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#8750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa miesiące temu miałam tylleee planów , a tu się nagle okazało że wszystkim coś nie pasuje , gdzies tam idą i zostałam na lodzie . No ale cóż , zaprosiłam moją kuzynkę ( wprawdzie 3 lata młodsza ale jest naprawdę wporzo ) , kupię szampana , ściągnę jakieś fajne komedie i kurde bede się dobrze bawić . Za oknem u kolegi ( mało rozrywkowy ) gość będą koledzy ( również mało rozrywkowi ) no ale kto wie ...
|
|
|
#8751 |
|
Zakorzenienie
|
O ty
Ja mam do granicy jakieś 1,5 h drogi autem ![]() A i przebij sobie...brew, brew, brew ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#8752 | |
|
|
Cytat:
Zuzek 20 min Super Chciaz wiesz, 100km to godzina drogi (bo tam jest 4pasmowka ![]() A ja zycze Wam super sylwka, zeby was rodzice poscili i zebyscie sie extra bawily (z pewnoscia bedziecie le[piej niz ja, biedna sierotka w gorach) Za godzine wyjezdzam... Qrcze ja nie chce
|
|
#8753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdybym miała kase to bym dzisiaj poleciała ![]() ![]() ![]() a tu zawsze ten sam problem ![]() ![]() kasienka.b ale ty masz godzinę drogi samochodem a ja 20 min piechotą! hę! hehe cfaniara jestem co? tylko co mi z tego białoruś ![]() kasienka bardzo dziekujęmy i Ty tez bedziesz miała fajnego sylwka! zawsze cos fajnego wychodzi! ![]()
|
|
#8754 |
|
Zadomowienie
|
ja mam tylko 2 dziury- w uchach
a też bym chciała mieć jeszce gdzies
|
|
|
|
#8755 |
|
Wtajemniczenie
|
halo halo! to ja znowu
ktos mnie tu jeszcze pamieta?? jak powiem ze sie stesknilam to pewnie nikt mi nie uwierzy :P
|
#8756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#8757 |
|
Wtajemniczenie
|
łooooo tyyy niedobra :P aniolek sie znalazl :P przeciez wiem ze mnie kochacie <co jest>
|
#8758 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd możesz takie rzeczy wiedzieć, hę?
![]() ![]() A mi brat wczoraj prawie kolczyka wyrwał. Była krew, a teraz nie moge zamknąć oka bo boli A impreza już w niedziele, chociaż nie wygląda najgorzej, całe szczęście, bo wczoraj było bardzo źle :| A noi jeszcze sobie palca uciachałam i też była krew....normalnie masakra była, a to było około 12 w nocy, dobrze ze wszyscy spali
|
#8759 |
|
Zadomowienie
|
Uła , ja się dziś walnęłam hula holem w twarz i w tym samym momencie wbiłam zęby w wargę , też była krew .
|
|
#8760 |
|
Wtajemniczenie
|
NIECH ZYJE ZWINNOSC!! :p
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

) Mamy wynajęty klub, Dj'a i duużo wódki 

Rodzice nie chca mnie puscic nigdzie
Eeeehhh

No co ja poradzę, w tydzień jej nie rozpiję 

Za godzine wyjezdzam... Qrcze ja nie chce