|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Monika no to ze sie opieprzasz to rozumiem, ale ze simsy
|
#9062 |
|
Zakorzenienie
|
Fredek no co ty??!!??!!??!!??!!
nawet sie nie wolno czepiac jak simsy... przecie to świete
|
#9064 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka.b chcesz nowa fotke do galerii?
![]() ![]() ![]() ![]() :P:Paaaa ja mam jutro spr z matmy aaaa :krzyk: :panika: :ucieka w popłochu: a ja nie widzilam matmy przez dwa tygodnie :głupek: hihi :P
|
#9065 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj robilam sciage z laciny o 23 dzisiaj wyjmuje zadowolona i nagle zimny pot: "omg, zamiast koncowek nominativu i ablativu wpisalam dwa razy nominativ" i po jakichs 5 minutach dopiero olsnienie - patrze w zle miejsce siagi |
|||
|
|
|
#9066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to wy źle na mnie działacie i mnie demoralizujecie !
|
|
|
#9067 |
|
Zakorzenienie
|
Blair Ty sie nas nie sluchaj. my zle dziewczynki jestesmy. my czasami nie wiemy co mowimy. bo wiesz... niektore z nas maja problemy z glową... mam tu na myśli panią F.
![]() ![]() ale uciekac... wolno ![]() aaa tam ciul z matma przypomnialam sobie conieco i zobaczymy jak nie bedzie 4 to trudno płakac nie będe ![]() smacznego! dziekuje! milego dnia! ![]() ![]() ![]()
|
#9068 |
|
Zakorzenienie
|
ZUUUUUUUUUZA SZATANIE ugryze Cie
|
#9069 |
|
Zakorzenienie
|
Też Cie Kocham
![]() aaa napisalam spr i 4 powinna być ![]() i zapisałam sie na konkurs z wiedzy o Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytani :głupek:
|
#9070 |
|
Rozeznanie
|
Zgłaszam swoją kandydaturę do klubu UU (ukrywających się uciekinierów)
bo moje ukrywanie się trwało od wtorku, a właśnie dzisiaj się skończyło ![]() m0n!k@ - ja też lubię simy...przecie faajne są.... |
|
|
|
#9071 |
|
Zakorzenienie
|
haha zaraz wyjdzie ze caly skład rocznika 1990 na wizazu chodzi na waksy
![]() nie no ja dzisiaj nie uciekalam z zadnej lekcji! (bylo tylko 3 ) noo ale spoznilam sie na pierwsza 10 min hihihi ![]() ![]() dziewczyny co robicie na dlugi weekend? gdzie majowka?
|
#9072 |
|
Zakorzenienie
|
przyznaje sie....uciekłam z dwóch ostatnich lekcji ale to wszystko przez Kondzia i Rafałka
![]() Długi weekend? ja tam bede piła Aaaa jade, jade, na rowerze daaaaaleko ![]() ![]() ![]()
|
#9073 |
|
Zakorzenienie
|
fredka
![]() pijaczka nie no ja jutro jade do chełma chyba hihi... i sobota z.... mrrr ![]() pozniej wroce, kilka dni wypady rowerowe :serduszka: i pozeniej pewnie pojade jeszcze do Kaska ![]() ![]()
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2007-04-27 o 14:27 |
|
|
|
#9074 |
|
Zakorzenienie
|
Ha a ja powinnam za godzine wyjść ze szkoły
Ale cóż Spr z maty dzisiaj był Ehhh mam nadzieje ze 3 bedzie ![]() No i nowy przepis w szkole... nie mozna nosic koszulek na ramiączkach ;/;/;/ I nowy plan na poniedzialek i wtorek... poniedzialek od 8.55 do 15.25... nie no jakos ujdzie... ale wtorek... od 8.00 do 16.10.. jak my w piatki od 9.50 nie wytrzymywaliśmy to ja nie wiem jak dam rade od 8
|
|
|
|
#9075 |
|
Zakorzenienie
|
zuz, mhhhh wykiziaj go pożądnie
![]() ![]() ![]() ![]() a mi zmienili plan do du.py teraz jest
|
#9076 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() Majowka Gory i imprezy
|
|
#9077 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i lepiej nie sluchaj tego co piszemy... kiedy uceikamy z lekcji jestesmy niepoczytalne wiec nam to sie nie liczy Evelinaa witamy w naszym doborowym klubie ![]() ![]() A co do simsow - to jest po 1 swietosc a po 2 tradycja i za to je kocham![]() Cytat:
ale na sobote i niedziele jade do Chelma:d bede tam z kumpela sie uczyc fr (ja mam mnostwo zaleglych prac domowych, ona - mature) oraz.... sie poopieprzamy![]() A plan tez mi zmienili i tez jest dupny wyobrazacie sobie, ze np w srode po 8 godz siedzenia w sql moja ostatnia lekcja bedzie... historia? |
||
|
|
|
#9078 |
|
Zadomowienie
|
A ja jutro jadę na spływ kajakowy
|
|
#9079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() m0n!k@ a no widzisz... u mnie tez troche bedzie historii, wosu, chemii, ang hmmm i świetoszek ![]() a kiedy w chełmie może sie zobaczymy gdzies na miescie i nawet nie bedziemy o tym wiedziały ![]() ![]() ![]() Blair faaaaajnieeeee ![]() ![]() ![]() a ja dzisiaj zrobiłam 20 km na rowerku ![]() ![]() :chwalipięta: hehehe
|
|
#9080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bede wieczorem w sobote i w niedziele (ale w niedziele to nie wiem do ktorej) Jakby co to planuje byc w lososiowej bluzce (dzisiaj kupilam ![]() ![]() ![]() ![]() <przechwala sie>![]() ![]() <krzykacz> Jakbys zobaczyla krzycz glosno![]() ![]() A - przperaszam ze pytam <zawstydzony wlasna niewiedza> - gdzie jest Wlodawa? czy to jakos niedaleko mnie, ze Ty tez do Chelma jedziesz?? |
|
|
|
|
#9081 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Monika ale jutro?
ja jutro bede balować w chełmie wlodawa jest od chelma jakies 50 km :P od Okuninki i Jeziora bialego 5 czy 6 km :PKasienka foto prosze bardzo: http://img444.imageshack.us/my.php?image=1003398wh2.jpg ![]()
|
#9082 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Monia widze, ze ty tez kochasz histe z calego serca, jak ja
Osatnio dostalam 1 bo sciag nie zdazylam zrobic z dat (miala pytac z genealogii piastwo a byla chamstka kartkowa z dat) i daje mi ta kartke z textem: pol punkta ci do 2 bralko (to trzeba miec pecha I babka nie wiedziala co odp i dyskusja sie skonczyla A tak OT to zapraszam na nowego BLOGA
|
#9083 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fantastycznie, ze masz tak blisko jezioro.... ![]() Cytat:
A ze histori juz nie kocham, tez z czystym sercem robie sciagi - jak na wszystkie przedmioty. Ludzie sie zastanawiaja dlaczego mam z laciny takie dobre oceny - a ja po prostu zawsze mam sciage ![]() ![]() ![]() ![]() to caly sekret
|
||
|
|
|
#9084 |
|
Zakorzenienie
|
Monika a gdzie chcesz imprezowac?
![]() eee dziewczyny ja hire chyba bede zdawac na maturze ![]() a jak narazie mam 2 z niej hiehie ale mam nauczyciela fajnego. cale szczescie nam sie zmienil z tego nudiarza na takiego mlodego.. z ladnymi oczami ![]() i przynajmniej mozna sie wsluchac i nie spac tak jak wczesniej hihihi :P
|
#9086 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mam zamiar sama sie uczyc (wlasnie w weekend) bo z ta kobieta to daleko nie zajde. najczestszy tekst? "nie chce mi se prowadzic lekcji, przeczytajcie podrecznik, jutro pytam" (kocham to, kocham!)Cytat:
|
|||
|
|
|
#9087 |
|
Zakorzenienie
|
Matko jaki sie tu ruch zrobił, aż miło popatrzeć
Co do matury to ja na 100 % biologie i chemie bede zdawać I matme chyba też I wszyscy mówią ze masochistka ze mnie ![]() Ajj chyba czas zeby avatar zmienic
|
|
|
|
#9088 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie świece :P
to on ma ładne oczy :P:P
|
#9089 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh dubel
Edytowane przez shewa Czas edycji: 2007-04-27 o 22:27 Powód: 2 razy sie wysłało |
|
|
|
#9090 |
|
Zakorzenienie
|
ej, Wy już wiecie co na maturze bedziecie zdawały? ja nie mam pojęcia
A "już" za 2 lata matura
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Gory i imprezy
może sie zobaczymy gdzies na miescie i nawet nie bedziemy o tym wiedziały ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)