|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Wiecie co byłam wczoraj na takim jakby festynie , występowała tam min. doda, ale to nie ważne. Najlepsze było to, że tam wszystko było za dramo , całe żarcie łącznie z PIWEM w nieograniczonych ilościach
Ahhh dawno się tam dobrze nie bawiłam
|
|
#9242 |
|
Wtajemniczenie
|
monisiu, nie martw się. faceci to faceci. trudno ich zrozumiec. ja tez mam czaseto problemy, a obecnie jestem w podobnej sytuacji do ciebie.
tez się cham jeden nie odzywa, ba, unika mnie a wczesniej był taki milutkiii koniec z miłościa, biore sie ze naukę :P (lol) kurcze jeszcze nic nie ruszylam a jutro 3 spr !!! ha, bedzie wesolo im blizej wakacji tym bardziej nie chce mi sie nic robić a terazzzzz: prawo dorkiii (mat-fiz w końcu): czas do wakacji jest wprost odwrotnie proporcjonalny do chęci uczenia się. :P sorry, odbija mi na stare lata
|
#9243 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlaczego u mnie tak nie ma??Cytat:
![]() A co do "konca zmiloscia" - ja rok temu powiedzialam sobie "koniec blizszych znajomosci z facetemi" i co? i dupa;/ Cytat:
przez Ciebie przyszle pokolenia beda mialy o jedno prawo wiecej do nauki |
|||
|
|
|
#9244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego po nas nie zadzwoniłaś?????????????? Cytat:
|
|
#9245 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeewczyny, [jestem tu od niedawna i dopiero zauważyłam ten temat], czy przyjmiecie mnie do waszego wątku z otwartymi rękami ?
![]()
|
|
|
|
#9246 |
|
Zakorzenienie
|
baaaa przygraniemy Cie z otwartymi rencami
matko boska, browar za darmo
|
#9247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde. ale smaka mi sie narobilo tym bro a tak upalnie dzis <ociera sie> ![]()
|
|
#9248 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurde
pomylilam sie w moim prawie fizycznym! miało być ze czas do wakacji jest proporcjonalny do uczenia sie, a nie odwrotnie proporcjonalny. bo im mniej czasu tym mniej checi o tak !! :P<lol2> ale dzis mialam smeiszna lekcje PO pan dmuchał manekina a on był dziurawy :P wogole chcialam sie pochwalić. z tego sprawdzianu z histori co maiłam mp3 dostałam 5 wiem ze to nie uczciwa ocena i wogole. ale matury z histy na pewno nie bede zdawac, chce tylko zdać do drugiej klasy
|
#9249 |
|
Zadomowienie
|
Dorka ale w pierwszej wersji brzmi ladniej, bo skomplikowaniej
a co do Twojej 5... a czy Ty myslisz, ze my nioe sciagamy nigdy?? ![]() |
|
|
|
#9250 |
|
Zakorzenienie
|
to ja już nic nie rozumiem z tego prawa
a myślałam ze rozumiem ale pogoda
|
#9251 |
|
Zadomowienie
|
Pogoda??<zygi>
nienawidze upalow z kilku prostych powodow: 1)boli mnie glowa od cisnienia (to dziwne, bo jak jest ladna pogoda to jest wysokie a ja jestem niskocisnieniowcem;/) 2)jak pije kawe cisnienie sie nie podnosi tylko serce mi szybciej bije, rece mi sie telepia i w ogole;/ 3)dusze sie. doslownie. jak jest upal (dzisiejsza pogoda juz popada dla mnie pod upal) wydaje mi sie ze jest mniej powietrza, jest duszno i obrzydlwie 4)a do tego poce sie jak mala swinka, szczegolnie w komunikacji miejskiej;/ |
|
|
|
#9252 |
|
Wtajemniczenie
|
heh. lubie gmatwać, jak to mat-fiz :P
no. u mnie tez strasznie duszno. ledwo wróciłam do domu, i od razu wleciałam pod prysznic. no i jeszcze musialam wlosy wyprostowac bo oczywiscie w najwieksza ulewe siedziałysmy z dziewczynami w parku. a moje włoslu lubia się babrac podczas deszczu. co do ściagania. heh, chyba kazdy sciaga. PRAWEI kazdy. mam w klasie kolezanke ktora mowi mi ze ona jest uczciwa i nigdy nie sciaga, nawet kiedys sie z nia o to poklociłam bo mi zarzuciła ze zdobywam niesprawiedliwie oceny. :P no wiec o tej sciadze na mp3 jej nie powiedziałam ![]() ale np. z matmy jeszcze nigdy nie sciagnelam nic, zadnych wzorów. z PL tez. wole dostawac ocenki jaki mi sie naleza zeby wiedziec jak to bedzie z maturą. a inne przedmioty mozna olac :P lol,musze przeczytac na jutro lekturę (na ktora mialam miesiac) i w tym problem ze jej nie mam :P musze walnac jakies streszczenie, mam nadzieje ze przejdzie bo faceta mam wymagającego, ale on mnie lubi :P wszyscy mnie lubią (ciiiicho :P)
|
#9253 |
|
Zakorzenienie
|
M <przytul>
ja nie mam takich problemów. ale czasami też nie lubie takich upałów. szczególnie jak to kolejny tydzień pokolei bez nawet jednego dnia odpoczynku. ale widok lata mnie wprawił dziś w dobry humor ![]()
|
#9254 |
|
Zadomowienie
|
Zuz, mnie widok lata przyprawil o goraczke;/ doslownie
rozchoruje sie chyba![]() Dorka a co to za lektura?? moze Ci cos powiemy;p
|
|
|
|
#9255 |
|
Zadomowienie
|
To ja Was pocieszę, że na jutro mam Potop
Niestety, wielkie chęci i starania na nic się zdały bo zdołałam dotrwać do 130 strony z 970-ciu. Cóż przynajmniej próbowałam Skoro zostałam przyjęta z otwartymi 'rencami' to powiem coś o sobie Jestem w klasie humanistycznej, najbardziej na świecie nienawidzę geografii, zaraz po niej fizyki i upałów bo mi niedobrze. Dziękuję
|
|
|
|
#9256 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie mogeCi powiediec Angel, ze Cie kocham;p mamy dokladnie identyczne upodobania
![]() a co do potopu... dam Ci dobra rade gdzies na koncu, w przedostanim czy moze 2 od konca rozdziale jest list o zaslugach kmicica napisany przez krola i odczytany przez ksiedza w kosciele
|
|
|
|
#9257 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Pogoda? Extra - Monia ja sie zle czuje (ach ta kochana meteopatia
) tylko przy złej. Niestety mam tylko zimna wode do czwartku i musze kapac sie i myc wlosy u babci A tak pozatym to fatalnie - wszystko mi sie wali
|
#9258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chociaz to troche niesprawiedliwe Chamstwo. Jestem wybrakowanym modelem! jezeli Cie to pocieszy - mi tez sie wszystko wali ![]() placzmy razem a ja dzisiaj plakalam 2 razy, zjadlam czekolade i snickersa super.... i cuje sie wiele lepiej polecam na dola![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9259 |
|
Zadomowienie
|
M0n!k@ dziękiii wielkie poszukam zaraz tego
Ej, dziewczyny co wy się dołujecie i płaczecie co ? ! Trza się cieszyć bo, hmm niedługo wakacje ? Taa, może i nie zbyt mi wychodzi pocieszanie, ale jestem pewna, że słodycze pomogą na wszystko |
|
|
|
#9260 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie cierpie upałów
duszno mi, słabo, mokra jestem zraz po tym jak wyjde z domu, czerwona na buzi ble, lubie wychodzić po zachodzie słonca, wtedy jest tak przyjemnie, cieplutko ale nie upalnie ale mnie kolano boli i tez mam chyba doła
|
#9261 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiu, nie martw się, jutro może byc gorzej
![]() to taki żarcik :P u mnie tez nie wesoło. zwłaszcza w domu. mam ciagle spiecia z rodzicami i czarno widze moje pojscie w srode na koncert bladych loków i leniwca....eh. a co do lekturki - to "Giaur" byrona. zaczelismy przerabiac juz romantyzm bo jak na mat-fiz przystało wszystkie zastepstwa to mielismy z panem od polskiego i skonczylismy podreczniki do pierwszej klasy i zaczelismy drugą. jutro na w-fie przeczytam streszczenie bo dzis nie amm siły a jeszcze zadanko z matmy musze zrobić :P (zadanko = 10 zadań :P)
|
#9262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla wszystkich za każdą chmurką świeci słońce (tzn. nie dosłownie jak nie lubicie upałow)hihi ![]() ![]() ![]() no a tak w ogole to ja zaspalam i nie poszlam juz do szkoly
|
|
#9263 | |||
|
Zadomowienie
|
Angel znalazlas??
a slodycze zawsze pomagaja na wszystko. nawet na mdlosci![]() Cytat:
znaczy dla nas nie miło, ale w grupie rażniej![]() ja też uwielbiem wychodzić po zachodzie ![]() A w dzień (szczegolnie 11-15) po prostu... spie ![]() Dorkaa a myslalam ze tylko na nasza klase spadla taka kara boza nie ma to jak human - wszystko nam trzeba mowic dwa razy minimum, z reszta sorka nie lepsza - w koncu tez humanistkaCytat:
Cytat:
szlam do sql z mina szczesliwego dziecka, ale kiedy zobaczylam to cos i ludzi z tego czegos zrobilo mi sie niedobrze i... zawrocilamA co do doła... coz, czasem jest potrebny, chyba. zrozumialam kilka rzeczy jak je przemyslalam, a normalnie (bez dola) bym tego nie wymyslila |
|||
|
|
|
#9265 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiu, trzymam kciuki
monis : masz rację, czasem doł jest potrzebny, żeby sobie wszystko przemyśleć. a ja jutro bede miała wesoły dzien jak cholera (przepraszam za wyrazenie :P) trzy matmy i dwie fizyki (mat fiz w końcu) bosh, już mam dosyć....nie wiem jak to przeżyję. !! juz boli mnie głowa. a wszystko przez te matury....dowalili nam akurat takie zastepstwa !
|
#9266 |
|
Zadomowienie
|
Hihi, i pewenie mysla, ze sie cieczycie, bo taaaaaka Wam przysluge zrobili
Kasienka dasz rade ja sie pochwale - ze spr z kilkudziesieciu dat (pisalam o tym wczesniej) dostalam...4!!!!!!!!!:jup i:
|
|
|
|
#9268 |
|
Zakorzenienie
|
Uh jutro u mnie też bardzo cieżki dzień, nie dość ze 2 matmy, 2 fizy, biola to jeszcze mam zaliczenie z niemca i boje sie cholernie, trzymajcie kciuki aby mi jako tako poszło
|
#9269 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Trzymamay
ja dzis mialam zacmienie umyslu - zwalilam kartkowe zmaty z czegos, co dobrze umiem i napisalam niezwykle inteligentna rzecz - drogie panie od dzis -3 do kwadratu nie rowna sie 9 a -6
|
#9270 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienka kazdemu sie zdarza pomylic
![]() ![]() a zeby nie było to ja też się pochwalę: spr z ang (nic się nie uczyłam), odp z bioli (uczyłam się ale mało z deka), no i może z tego wosu mnie zapytać żeby zaliczyć spr i klapa... :P ![]() ide jeść śniadanie ![]() dziękuję
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Ahhh dawno się tam dobrze nie bawiłam 

dlaczego u mnie tak nie ma??

o tak !! :P
a myślałam ze rozumiem