|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9422 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Dzięki za życzonka
![]() Kurde wiecie co ... tak się jakoś staro poczułam dziś, boże a co będzie za kilka lat ... tatatat strajk miał być i kupa była , na pierwszej lekcji kartkówka zamiast strajku :/
|
|
#9423 |
|
Zadomowienie
|
taa u mnie tak jak u Blair z tą różnicą , że był spr .
A najlepsze jak się zapytałam potem na korkach mojej pani z ang ( uczy w mojej szkole) to powiedziała, że dyrekcja zabroniła strajkować |
|
|
|
#9424 |
|
Zakorzenienie
|
łee musze napisać referat z historii, geografii i po blee.. i to dzisiaj i jutro. blee
ale już niedługo... koniec. o matko wlasnie widze w tv ze mowia o realitiszoł i holandii chyba, że kto bedzie mial przeszep nerki zadecyduja smsy widzow... :|
|
#9425 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam sprawdzian z calego roku z matmy
ale juz zalatwilam sobie... hm, korki u ladnego![]() kolegi![]() ciekawe czy uda nam sie w ogole uczyc matmy...??a znajac zycie to nasza dyrekcja tez zabronila strajkowac ![]() ![]() |
|
|
|
#9426 |
|
Zakorzenienie
|
a tyyyy uczyc sie a nie romansowac
![]() ![]() ![]() ja tez mam w piatek spr z matmy :| tzn taka kartkowa dluzsza. ciekawe czy bede miala 5 na koniec mogloby byc... ![]() ![]() i biwak
|
#9427 |
|
Zadomowienie
|
O, a ja wczoraj pisałam spr z matmy i dostałam nawet 4
Weście, u mnie w klasie mamy matmę z taką kobietą, że to jest horror. 25 osób jest zagrożonych. Jak dziś oddawała spr to w klasie był jeden wielki płacz. Naprawdę im współczuje, bo dla mnie jest głupotą, że nas tak cisną z matematyki i fizyki najbardziej. Jakby nam to potrzebne było :| |
|
|
|
#9428 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
A my wczoraj mielismy mate z wicedyrem (tez matematyk). I po raz 1 sie ucieszylam (i nie tylko ja), ze ktos ma z nami zastepstwo na 2 ostatnich lekcjach bo przynajmniej przez 1,5 lekcji rozjasnil nam to co nasz gosciu zaciemnil przez 6 ostatnich godzin
|
#9429 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale on nie musi o tym wiedziec. jemu powiedzialam, ze jestem zagrozona sposob "na slodka idiotke" zawsze wychodzi przynajmniej w moim wydaniu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#9430 |
|
Zadomowienie
|
Nie uwierzycie
Dostałam 5 ze sprawdzianu z PO I wystawił mi ołówkiem 3 na koniec Jeszcze jutro może poprawie się z przedsiębiorczości i nie powinnam mieć żadnej 2 na koniec, chociaż nigdy nic nie wiadomo, moja szkoła jest nieprzewidywalna A jak tam u Was
|
|
|
|
#9431 |
|
Zakorzenienie
|
zadnej 2???? o jaaaa... tez bym tak chciala
ja nie bylam w szkole dzis, i jutro tez nie ide. i nie jade na biwak
|
#9432 |
|
Zadomowienie
|
a czemuz to na biwak nie??
rodzice...? ja bede miala kilka dwoj ale nie mysle o tym wazne ze zdam, o oceny bede sie martwic za rok |
|
|
|
#9433 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
Cześć wszystkim
![]() Też jestem z 1990r. ;P I uważam, że to normalniee chyba najbardziej zakręcony rocznik :P ! |
|
|
|
#9434 |
|
Zadomowienie
|
witamy z otwartymi rencami
ocywiscie ze orcznik 90 jest najbardziej zakrecony a szczegolnie wizazanki z tego rocznika ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale szkoda. taka imprezka z klasa. ehh... trudno. moze kiedys nadazy sie jeszcze okazja ![]() a tez tak mysle. ze w 2 klasie bedzie trzeba sie przylozyc zeby swiadectwo wygladalo jakos. heh.. zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytat:
|
|
#9436 |
|
Zadomowienie
|
oczywscie, bedzie miec jeszcze ze 100 biwakow
![]() a swiadectwo z tego roku chyba spale. pomysl sobie - za x lat przychodzi do Ciebie Twoje dziecko, bo znalazlo gdzies swiadectwo gdzie od gory do dolu same dwoje |
|
|
|
#9437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tam wam dziewczyny mijają ostatnie dni roku szkolnego?
|
|
|
|
|
#9438 |
|
Zadomowienie
|
jakie ostatnie dni??
u nas powiedzieli, ze jak sprobujemy olewac sql po wystaweinu ocen to bedziemy miec naganne zachowanie gdybym nie znala tej szkoly to pomyslalabym ze to jakis joke ale nie! oni mowia serio...
|
|
|
|
#9439 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze można im powiedzieć, że w naszych ,niezwykle ciężkich, czasach samo zdanie do następnej klasy było sukcesem ![]()
|
|
|
|
#9440 |
|
Zadomowienie
|
no tak: "bo za moich czasow drogie dziecko..." |
|
|
|
#9441 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tak straszyli w gimie. teraz gowno moga
liczbe osob w mojej klasie bedzie mozna pewnie policzyc na palcach (jednej reki?)
|
#9442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas to sami nas puszczają ze szkoly, dziennie mam max 3 lekcje HeheNie ma to jak liceum profilowane
|
|
|
|
|
#9444 |
|
Wtajemniczenie
|
a my dzis mielismy rajd średniowieczny i szlismy na wycieczke cala szkołą a jak doszlismy do takiego zamku to sie przebieralismy i byly rozne konkurencje
było milo i przyjemnie ![]() och, juz czerwiec. juz w tym miesiacu wakacje !!
|
#9445 |
|
Zadomowienie
|
łeee a u nas ciągle poprawki i rzadko kiedy chodzimy do domu wcześniej
Weście dzisiaj facetka od matmy nam powiedziała, że wczoraj było jakieś zebranie i nie ma ustawy, że nie piszemy z matmy matury Ale trochę nie chce mi się wierzyć, bo podobno musielibyśmy żyć ze świadomością zdawania matury już od 1 klasy, a więc teraz mogą się wypchać Poza tym ona lubi nas dręczyć i straszyć , u mnie 18 osób jest z matmy zagrożonych i aż mi szkoda koleżanek, które codziennie przychodzą z zapuchniętymi, czerwonymi oczami od płaczu ... |
|
|
|
#9446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi kumpela mowila. ze jakas dziewczyna ktora widziala ktoras tam nauczycielke to dostawała drgawek. w nerwice ją wpechała :/ a mi to rybka. to i tak chyba sprobuje zdawac podst matme. nic nie trace ![]() dziewczyny? co powiecie na brutal death metal?
|
|
#9447 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa, potem mi to wysyła i ja tego słucham, i przez kogo ja sie zła stałam? Przez ta diablice
|
#9448 |
|
Zakorzenienie
|
a ta znowu zwala na innych.
wezie ją naprawcie. nieodpowiedzialna dziewczyna. mówie wam. ciągle zwala na innych!
|
#9449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nic nawet nie słyszałam z tego gatunku ;p Słucha tu ktoś dobregoo rapu? D
|
|
|
|
|
#9450 |
|
Zadomowienie
|
z tymi nieorbecnosciami to nas nie strasza ale mowia prawde;/
nasza szkola "dba o renome" choc zazwyczaj kosztem uczniow. ktos chyba zapomnial, ze to my ta szkole tworzymy. ludzie uciekaja jeden po drugim;/ klasa na pocztku ma 32 osoby, a w klasie maturalnej kurczy sie 25. albo i bardziej;/ albo sami odchodza, albo ich wyrzucaja, jesli nie pasuja do idealnego wizerkunku szkoly;/ juz dawno bym sie przebniosla gdyby nie fakt, ze mam tam bardzo kochanych ludzi ![]() ja slucham rapu (bo ja po francusku slucham wszystkiego: rapu, rocka, popou.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

mogloby byc... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)