![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
m0n!k@, dzięki za odpowiedz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#92 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]()
Ja dzisiaj dostalam wyniki egz. probnych - 45 human
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
![]()
To ja sie wpiisuje tym bardziej ze ja tu nowa jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Do Caramelli No więc ja osobiście radzę francuski... bo tak mi to siostra tlumaczyla (studiuje ibersystyke): we francuskim to jest najpierw trudno, a pozniej to z gorki, a w hiszpanskim poczatek jest latwy, ale pozniej sie jazda zaczyna[robi sie trudno]. No i ja to musze potwierdzic... Zawsze sie mowi ze hiszpanski jest latwy itd, ale dla mnie to czarna magia... Pamiętam pierwsza i druga klase - piatka za piatka, naprawde cos umialam, a teraz... masakra! (Z francuskim od zawsze na piatkach
![]() Do Kasieńki I Ty jeszcze niezadowolona? Zalecialo mi biol-chemem i mat-fizem (ale nie bierz tego do siebie!, po porstu nie lubie tych przedmiotow). Ale moze Cie pociesze, jak Ci powiem, że od zawsze bylam "wielkim talenetem matematycznym", a pozniej takze fizycznym, biologicznym... az do 2 klasy. No tu jeszcze bylo ok, zadania bez problemu, olimpiady (z matmy nawet kiedys bylam w 2 etapie) az nagle (bez zadnego powodu) moja 'kariera' sie zalamala. Okazalo sie, ze nie potrafie zrobic najlatwiejszego zadania, przestalam cokolwiek rozumiec Jak to sie stalo? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Kasienka, ja też gratuluję wyniku, szczególnie tego z mat-przyr, bo moim zdaniem, te humanistyczne są tak ułożone, że chodzi praktycznie o myślenie a nie o wiedzę
![]()
#97 |
Zakorzenienie
|
ja też moge tylko pomarzyć o takim wyniq...:P
ja nie wiem jeszcze na jaki profil iść do liceum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja w liceum wybieram angielki i francuski ![]() http://www.imho.fora.pl/viewtopic.php?t=83 też chyba fajne ![]() ![]() pozdro PS. też się dopisuje do GWG (czy jak to tam bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
|
![]() Cytat:
Jednak chyba wybiore angielski i hiszpanski ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o ta 2 czesc twojego postu, to ja bylam 2 razy w 2 etapie z gety i raz w 2 z chemii. Niestety z chemmi zrobilam 1 glupi blad za duzo i braklo 5 pkt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Czy Wy nie będziecie musieli przypadkiem na maturze zdawać matmy obowiązkowej? Bo mieli wprowadzić od tego rocznika, który teraz kończy gimnazjum.
#100 |
Zakorzenienie
|
Kasienka taki wynik to moje marzenie...
![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
kasienka b. przy Twoich wynikach czuję się jak totalny głupek... Dziewczyny, w jakich wy szkołach się uczycie? Szkoda, że ja nie jestem taka mądra =p
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Ja mam w szkole Anglika i Francuski...już mi to gęganie bokiem wychodzi... ;/ a Przez maturę z matmy będę miała duuuże kłopoty z jej zdaniem....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko widze,że Ty gurujesz z matmy więc nawet nie będe debatowała
![]() A ja się ucze w szkole katolickiej (tylko z nazwy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agatka_90 ![]() Edytowane przez Sylussia Czas edycji: 2006-03-04 o 19:26 Powód: nie podpisałam się... =] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Skoro juz mowimy o nauczycielach... Najbardziej kocham geografice, co taki ruski akcent ma ("Zjemja jest łokongła" - najbardziej znane zdanie w naszej sql). Ostatnio jednak poczynila postepy - zna juz moje imie (tat, tak po 3 latach nauki wczoraj po raz pierwszy wymowila moje imie
![]() Pozatym to ja mam ciekawa teorie - wszystkim matematyczkom smierdzi z ust... ![]() Pozatym... tak naprawde mam tylko 2 nauczycieli, ktorzy sa naprawde w porzadku - polonistke i historyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
hmm... ja to nawet wyboru gim nie mialam(teoretycznie
![]() ![]() ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
dopisuje sie do grona 3-cio klasistek, próbne miałam w mikołajki :/ a tymi prawdziwyim jestem z deka przerażona,bo jednak trzeba je dobrze napisać żeby dostać sie do dobrej szkoły. Najbardziej boje się części matematycznej..ja kompletnie matmy nie umiem to jest straszne. Wynikami z próbnych sie chwalić nie będę,bo nie ma czym. Wiem jedno - jak takie same będę miała z tych prawdziwych to sie załamie...ale i rekrutacji sie strasznie boje..mam nadzieje,że zdobędę to minimum punktów (120) i mnie przyjmą bez problemu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() "jezeli jedna ameryka ma 24 km2 to znaczy ze druga ma mniej niz polowe czyli 17" "w tatrach sa nagie stoki oraz oraz ostre granie ![]() a dotąd nie pamieta jak sie nazywamy chociaz uczy nas juz 3 rok mam równiez swietna nauczycielke od historiii... ona ma powyzej 60, nigdy sie nie zwalnia i zawsze jest w szkole(nawet jak stracila glos to przyszla do szkoly i puszczala nam lekcje z kasety magnetofonowej ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
ja sie boje wszytskiego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Ja powiem tak: olewam ich wszystkich (licea, testy, nauczycieli etc.) A wiecie dlaczego? Jest JEDNO liceum w całym Lublinie, z rozszerzonym francuskim. Próg? 72 ptk.... Z testu mialam 75. To nie ja wybieram liceum l to liceum wubiera mnie... Zabije tego, kto wymyslil to cale pieprzone gimnazjum!
![]() A propos nauczycieli - mamy jeszcze boska chemice. Po 3 latacvh nauki chemi bylam z siebie dumna, gdy zrobilam DWA ROWNANIA, rozumiecie? DWA! Ona nie jest w stanie nas wiecej nauczyc... Jej lekcja wyglada tak: 10 minut po dzwonku. Pani L. biegnie w nasza stone. "3e?". "tak". Otwiera szybko sale. Wchodzimy. 15 minut po dzwonku. Siedzmy w lawkach. Pani L. przypomina sobie, ze nie wziela dziennika. Wyciaga kartke. "Kogo nie ma?". Cisza. Sporo osób ucieklo, nikt nie chce sypac, mozenie zczai. A ona rozglada sie po klasie jakby jakis wielki drapierzny ptak czychajacy na kolejna ofiare. "T.! Nie ma T.! Nie ma K.!"(nigdy nie mowi do nas po imieniu zawsze nazwiskami). Rozglada sie dalej. "A gdzie Sz.? A prawda, zwolnila sie..." I tak dotad, az znajdzie wszystkich... 25 minut po dzwonku. Przepisujemy z tablicy temat, notatke, jakies niezrozumiale rownania (ktore zapisala poprzednia klasa, 3f). "Nie rozumecie, to mowcie, wytlumacze". Agata: "To moze pani wytlumaczyc to i to, bo nie rozumiem?" Wybalusza na nia ocy, jakby pierwszy raz w zyciu zobaczylaucznia, ktory mial czelnosc sie do niej odezwac. "A co ja ci bede tlumaczyc, masz na tablicy!" 35 minut po dzwonku. "T.! Do tablicy! Zrób równanie dysoscjacji jonowej kwasu takiego a takiego!" T., jako jedny, ktory umie cokolwiek z chemii, podchodzi do tablicy, robi rownanie. "B.! Zrob...." "Nie umiem" "Jak to nie umiesz?! Rób!" 40 minut po dzwonku. "Ćwiczenia! 39, 40, 42, 45...." Dwonek na przerwe. Klasa z okrzykiem radosci wybiega co predzej z 'jaskini lwa'. Pytanie: jak ta osoba ma mnie przygotowac do testu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
u nas tak wyglada niemiecki
![]() pani b spoznia sie 15 minut... kolejne 10 minut zajmuje jej usadzenie nas w lawkach... pozniej zaczyna pytac.... -agnisiu do tablicy!!! -mam podejsc do tablicy czy mia pani te galke od razu wpisze?? to typowe rozpoczecie konwersacji z nauczycielem... pozniej sie nad toba lituje i wpisuje ci nieprzyygotowanie, a reszta klasy z nagla potrzeba albo wychodzi albo domaga sie np ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku, co to za głupie babsko? Nie zgłaszaliście tego nigdzie? ![]() Wiesz, ja mam dobrych nauczycieli od chemii, ale nigdy jej nie rozumiałam, nie potrafiłabym ani jednego równania zrobić, mam zaległości jeszcze z 1 klasy gimnazjum, kiedy to omijałam lekcje i nie uczyłam się w ogóle. Ten przedmiot to dla mnie czarna magia, jedyna 5 jaką z niego dostałam to za referat i pierwszą kartkówkę z symboli pierwiastków ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
u nas mamy strasznie glupia chemice( w sensie charakteru i sposobu bycia) ale swietna z niej nauczycielka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Nasza chemica jest super babką, ale uczyć to ona nie potrafi... nasza lekcja wygląda tak, że ona nam powie:
'otwórzcie książke na str. 47 i przepiszcie' i mówi co mamy zaznaczyć... my przepisujemy a ona sobie coś pisze :P świetnie ![]()
#118 |
Raczkowanie
|
a ja miałam przez 2 klasy nauczycielke od chemii,która mnie nic nie nuczyła,ale w tym roku przyszła nowa,która chwała Bogu umie wytłumaczyć i troche umiem chemie
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() PS: m0n!k@ ja tez jestem w 3e ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ja nauczycieli to mam super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.