|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Cytat:
ja tez latam na wolontariat ale to tak troche dla lepszych ocen .. W wakacje pracowałam 2 tyg w CCC i zarobiłam 800 zł to była praca .. w te wakacje tez mam nadzieje ze znajde w miare dobrą (no i dobrze płatną ) prace na lipiec i w sierpniu bede odpoczywać tak jak to bylo w tym roku .. ojjj u mnie też wiosna .. nawet mnie mój tezecik dzisiaj na rower wyciągnął :P .. a jutro pierwszy dzień po feriach do szkoły ![]()
|
|
#1292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to co Ty tam robilas?
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Mnie tez TZ wyciagnal na spacer
A jak o maturze mowa to moja bedzie wygladać na 99% tak: polski, angol, chemia, matma i gegra (chyba ze dojde do finału olimpiady, wtedy pisac nie bede bo bede miec 100% ) I zeby potwierdzic, ze jestem masochistka to tylko polski na podstawiea reszta na rozszerzenie :co jest: I szczerze mowiac jedyne co mnie przeraza to mata. Gegra i chemia mysle ze bedzie ok, angol tez polski mam nadzieje jakos pojdzie ale mata mnie dobija
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
pakowałam buty i skladalam i segregowałam kartoniki
.. wbrew pozorom praca ciężka ;| ..
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam nasza-klase ale mi to tak muli że zadki tam bywam XD
A co do wakacji to mam wielkie planyy ( na serio) jezeli bym chciała wszystkie wprowadzić w życie to wakacje musiałyby sie już zacząc bo mi czasu braknie . A tak apropo jeszcze pracy to ide w sobote na inwentaryzacje . 8 ziko za h , dwie godzinki liczysz produkty a reszte czasu stoisz w kolejce do kasy . Zdecydowanie lobię inwentaryzacje .
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? dziewczyny musze Wam sie wyżalić .. przed chwilą wrociłam z jazdy cała zaryczana .. stwierdziłam ze już nie chcę jeżdzić tym głupim samochodem .. instrukrtor sie na mnie ciągle drze i jak ja mam sie przez tego debila skupić ;/ .. jak sie go coś pytam to on mowi ze powinnam już to wiedzieć (taaa po 3 jazdach ;/) .. az w końcu wjechałam na skrzyżowanie i z kazdej strony mi jechały samochody to on mi kazał jechać i sie przestraszyłam i zachamowałam i ten sie tak na mnie wydarł ze miałam ochote wysiąść z tego samochodu .. ale dotrwałam na szczescie do końca chodz ledwo jechałam bo miałam całe oczy zaryczane i raz najechałam na linie bo nic nie widziałam to sie znowu na mnie darł ;/ (ogolnie to cały czas sie darł;/).. i kazał mi sie nad sobą nie uzalać ;/.. i tak własnie dzieki niemu pie****e tą całą nauke jazdy ... i albo tato mi zmieni instruktora albo już wiecej jezdzić nie bede, bo jak to moj szanowny pan stwierdził ze sie w końcu zabije! Przepraszam ze sie tak rozpisałam ale musiałam i już mi lepiej ..
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idiota.
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmień instruktora, nie powinien się na Ciebie drzeć, mój mi wytyka wszystkie błędy ale pożartować i pogadać z nim można.
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
angelkaa Nigdy nie byłam na kursie , ale też Ci radze zmienić instruktora. Płacisz za to , a nikt nie ma prawa się na Ciebie wydzierać .
Ja na kurs chyba nie pójdę . Naprawdę nie wydaje mi się żebym była stworzona do jazdy samochodem Chodzi o moją beznadziejną orientacje w terenie . Ja się gubię dosłownie wszędzie i jak myślę że miałabym gdzieś samochodem pojechać i przed oczami mam te skrzyżowania brrrr ...
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
90 ... hymmm... to wypadałoby się tu zapisać
W tym roku już pełnoletność się kłania Widzę, że piszecie o planach na wakacje , heh moje są ... chyba najpiękniejsze jakie do tej pory miałam ... co prawda lipiec spędzę w pracy, ale to ma swoje dobre strony - za to Sierpień - w Chorwacji 2 tyg, a potem ze znajomymi tylko też mam problem gdzie iść do tej pracy... :/
|
#1301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Nika witamy ..
Dziewczyny dziękuje Wam bardzo .. jesteście koooochane ![]() a tak poza tym to zobaczmy kto ma dzisiaj urodziny NASZ OSIEMNASTKOWY KALENDARZ 18 styczeń -Flames 25 luty - Zanetka007 -- sto lat sto lat !! 3 marzec - Michasia222 10 marzec - Tusio 21 marzec - Michalewa 1 kwiecień - Evvcia_ 8 kwiecień - Angelkaa 29 maj - Blair 4 czerwiec - Zabka5 5 czerwiec - Hollus 7 czerwiec - Magdzialenk@ 18 czerwiec - Little.b.blue 21 czerwiec - Tamonita 23 czerwiec - Kika17 9 lipiec - Shewa 14 lipiec -Freedka 21 lipiec- Zuzek9 28 lipiec- Miss90 4 wrzesień - Mariolka16 12 wrzesień - Kasienka.b 21 wrzesień - Es. 20 październik - Ladzia_15 Żanetko wszystkiego naj naj naj naj naj ![]() .. spełnienia wszystkich marzeń i żeby Ci zawsze słonko świeciło ..
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Żaneta wszystkiego naj
|
#1304 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żanetko spełnienia marzeń
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj Żanetko
Ja tam zostane modelka ktora bedzie podbijac swiat |
|
|
|
#1308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? albo chociaż jakim oddźwiernym ?
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
W mojej firmie bedzie zawsze pełno miejsc pracy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
o LOL shewa znajdz tez cos dla mnie w takim razie
![]() Wszytkiego najlepszego dla naszej solenizantki Żanetki
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
Na kurs prawa jazdy wybieram sie w polowie marca jakoś, co prawda umiem juz jeździć ale boje sie ze tam spanikuje i wjade na jakieś drzewo, ale co tam raz kozie śmierć i idę :P z myślą że zdam za pierwszym razem
![]() ![]() ![]() ![]() a Żanetce życzę spełnienia wszystkich marzeń i radości !
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
jak dobrze płatna to i ja się przyłącze chętnie
![]() ![]()
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
No super płatna bedzie, 10 zł za godzine + 15 za nadgodziny
Ehhh... szkoda tylko ze te moje marzenia to dupa i ich nie spełnie Czyż te auta nie sa piekne?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe no mogą byc :PP .. a swoim pracownikom jakie samochody kupisz ;d ? hmm .. ja to myślałam że ze stówkę za godz nam dasz :PP .. nie badz taka skąpa :PP ..
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
oh jeju jak by mi się kasa przydała. shewa mogę ja też? a może daj jakąś zaliczkę (
) ![]() ![]() ![]() eee jak to chcę garbuska. pomarańczowego ![]() takiego jak o tutaj np. http://www.photoblog.pl/mirembe/12496932 prawda, że śliczny?
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie jak sie bedziecie dobrze spisywały to stawki podwyższe
Garbusek ciekawy Ale Hondy to moja miłosc |
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
Żanetko STO STO STO LATTT !!!!!
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanetko 100 lat
![]() A dziewczyny macie jakis dobry pomysl skad wziasc rozoffego garbusa, najlepeij naturalnych rozmiarow? ;> Moze byc z papieru :P:P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Zanetka sto lat
Ladzia, może zrobić? xD
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
0002121.jpg
0002126.jpg 0002141.jpg a to mooje skromne marzenia oczywiście je zrealizuje:P:P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

o!
no cóż na razie żyje z podwójnych kieszonkowych i nie narzekam nawet
.. 

.. jesteście koooochane
? albo chociaż jakim oddźwiernym 
)