|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
ja wyjezdzam na cały sierpień nad morze, ale na praktyki...troche popracuje a wiekszosc czasu wolna.......
fajnie za darmo na cały miesiac a jeszcze pewnie kase jakąs dostane, niestety tylko gdzies ok 100zł ale zawsze cos
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. ja dlatego już dawno zaczęłam kurs żeby w wakacje sie nie męczyć .. a macie dziewczyny już jakieś plany na wakacje ?NASZ OSIEMNASTKOWY KALENDARZ
18 styczeń -Flames 25 luty - Zanetka007 3 marzec - Michasia222 10 marzec - Tusio 20 marzec - Dusiaczek15 21 marzec - Michalewa 1 kwiecień - Evvcia 8 kwiecień - Angelkaa 29 maj - Blair 4 czerwiec - Zabka5 5 czerwiec - Hollus 7 czerwiec - Magdzialenk@ 18 czerwiec - Little.b.blue 21 czerwiec - Tamonita 23 czerwiec - Kika17 9 lipiec - Shewa 14 lipiec -Freedka 21 lipiec - Zuzek9 28 lipiec - Miss90 10 sierpień -Martik77 4 wrzesień - Mariolka16 12 wrzesień - Kasienka.b 21 wrzesień - Es. 20 październik - Ladzia_15 21 listopad - Magdallen21
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
oj ja mam bardzo ambitne plany, od maja prawko, więc pewnie się przeciągnie na wakacje, od lipca praca na 2 miesiące i oprócz tego pilna nauka wszystkiego na maturę z historii
|
|
|
|
#1745 |
|
Wtajemniczenie
|
A Ja praktycznie cały weekend przesiedziałam w domu...
Ale jakoś specjalnie się nie martwie. W jakiś trzeba odpocząć (: Ja jeszcze nie wiem gdzie jade na wakacje, ale wiem że chce znaleźć jakąś prace Tylko chyba trudno z tym będzie w Moim mieście...
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w piatek byłam na imprezie, wczoraj u TŻ a dzisiaj w domu siedze i sie nudze
![]() A wakacje... w lipcu chyba oboz nad morze, albo grecja. No i zapewne jakies wypady ze znajomymi nad jezioro. A sierpien to latanie do klubu, zaproszenia, spisanie umowy, listy utworow, wybranie dj'a ogolnie sprawy 18. A w połowie TŻ wraca po 3 miesiacach wiec do konca miesiaca razem Jakis wypad nad jezioro, nad morze. W planach mam sciemnic ze jedziemy nad morze i ulokowac sie u niego w domu na pare dni ![]() Ogólnie to jesli wszystko wyjdzie to beda smutne, ale mimo wszystko udane wakacje A jak nie wyjdzie to beda tylko smutne...
|
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
jest moze jakas dziewczynba z lodzi ktora ma chec poznac nowa osobke?? pozdrawiam
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Shewa, czemu smutne?
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Smutne bo samotne, TŻ od maja wyjezdza, tato prawdopodobnie też, zostane tylko z mama. Przyjaciolka bedzie krazyc po swiecie. Takze jak moje plany nie wypala to nie bedzie zbyt ciekawie.
|
|
|
|
#1750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? ja w lipcu z 2 tyg popracuje a w sierpniu na 2 tyg nad morze z tz i znajomymi (czyli powtorka z tamtego roku )ehhhh .. i znowu ten okropny poniedziałek ;/
|
|
#1751 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a później na prawo na uj |
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow dziewczyny!! Jestem pod wrazeniem... Ja zadnej nauki na wakacje nie planuje :P:P (Najwyzej nie zdam matury... co mi tam) Ale prace musze znalesc ;/;/ I to koniecznie ;/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
lol. ja też nie zamierzam się uczyć, bo wiem, że tego nie zrobię. to nierealne heh
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie, kochane!
![]() wracam po dluzszej przerwie, mialam przerwy w polaczeniach z netem ![]() wszystkim, ktore skonczyly te magiczne 18. lat-zycze wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, pomyslnosci "na nowej drodze zycia". uwazajcie na tanie wina! ![]() u mnie...mialam w marcu francuzke. fajnie bylo! dogadywalysmy sie dobrze (moj francuski nie jest najgorszy ![]() eech...ja planow na wakacje nie mam, nie wiem, gdzie wyjade. w maju lece do francji, wiec nie wiem, jak bedzie z lipcem i sierpniem chcialabym znalezc jakas prace i nauczyc sie plywac. no i musze poprawic oceny-zeby znowu nie powtorzyl sie koszmar sprzed roku...tak wiec sciskam i pozdrawiam was wszystkie!
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
O wlasnie :P:P Bylam w sobote na 18 u kumpla i byly ziomki z wymiany xD ;p Mialysmy 2 kolegow z cypru - niestety alkohol im nie służył.... :P:P O 23 trzeba ich bylo odtransportowac by sie przesapali... A komentarze po imprezie sa +/- takie polska wodka jest disgusting i mamy naprawde fajne sposoby na zabawe :P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
a to fajne wam.. kazdy gdzies wyjezdza.. a ja jak zwykle u babci w polu bede rwac truskawki i pozeczki
przynajmnej zarobie ... ale i tak planuje sie uczyc do matury.. bo pozniej nie bede mnie czasu ... ja chce na Kube łeeee
|
#1758 |
|
Zadomowienie
|
ja się we wakacje do matury też nie będe uczyć bo mam w planach jechać do Holandii do pracy, a jak nie pojade do chce iść gdzieś na miejscu. Okaze sie
a do nauki się nie wezme na pewno jeszcze się pochwale: zdałam prawko
|
#1759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
Po przerwie powracam
Michasia222 Gratuluje tobie to dobrze ![]() a za którym razem jeśli można ?? |
|
|
|
#1761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a francuzi to fajne ludzie i wodke pili rowno ![]() ja wlasnie zabieram sie do nauki. mialam jechac po buty, bo wypatrzylam cudowne baleriny, akurat pod kolor plaszcza, ale...nie chce mi sie dzisiaj pomoge za to mamie i umyje gary.mielismy dzis straszny pogrom na polskim, kolezanki pobiegly na interwencje do dyrekcji za bardzo nie chce mi sie tutaj pisac, ale...mowie wam, cos strasznego, co sie dzialo.poza tym-w piatek jest koncert. i spotkanie z dziewczynami z klasy. nie wiem, co wybrac! chyba to bedzie zalezalo od mozliwosci finansowych. zastanawian sie nad pokolorowaniem wlosow na czarno, na kilka myc. boje sie, bo nie wiem, jak to po hennie wyglada. i wpadlam na glupi pomysl...kolczyk w sutku sama sie zdziwilam, ze cos takiego mi wpadlo do glowy. nie odwaze sie chyba...michasia-congratulations!
"Zważcie plemienia waszego przymioty; / Nie przeznaczono wam żyć jak zwierzęta, / Lecz poszukiwać i wiedzy, i cnoty..." Edytowane przez Tusio Czas edycji: 2008-04-15 o 16:38 Powód: chcialam jeszcze pogratulowac...:))))))))) |
|
|
|
|
#1763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!
Ja czekam na termin. A jak było co musiałaś zrobić itp ? Napisz coś więcej. Cytat:
Ja też mam dylemat co do piątku, ale troche innego typu. Może jutro się coś rozwiąże. A ten pomysł to faktycznie dziwny...
|
|
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
zdałam za pierwszym razem nie wiem jakim cudem ale jakoś poszło, plac tzn obsługa łuk i górka wyszła mi bez żadnych problemów. Później pojechałam na miasto, auto zgasło mi 4 razy i myślałam, że na tym mnie obleje, ale tak to nie miał się chyba do czego doczepić. Miałam zrobić parkowanie, na jakims parkingu tak na wprost płotu, później zawrócić z uzyciem wstecznego, raz byłam na rondzie i tak pare razy skrecalam w lewo, ale ogolnie to dawal mi w prawo![]() tyle z mojego prawka teraz czekam 2 tyg i moge smigac az nie moge uwierzyc ze mi sie udalo, ale jak mowil mi moj instruktor to mialam w porzadku kolesia, smsy ciagle pisal
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Michasia to super
gratuluję ![]() mnie coraz bardziej ciągnie do auta. ale eh nie będę miała teraz prawka. chociaż mogłabym już zaczynać buu a ja w piątek tez mam koncert. mam nadzieję, że pójdę hehe ![]() a kolczyk w sutku hymm.. czemu nie Tusio mam dwie sztangi nie używane. chcesz?
|
#1766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mogę marzyć jeszcze poczekam na prawko... a co do matury to Wiecie co chcecie zdawać ja rozszerzony WOS jak powidziałam gościowi że podstawa to mnie wyśmiał niemicki-podstawa polski ;[ i może geografie
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
ja jade nad nasze polskie morze, ale nie wiem dokladnie jeszcze jakie miasto,...a ty do jakiej szkoły chodzisz?? pewnie cos z hotelarstwem,
|
#1768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() .. lubie takie szkolne historie ..
|
|
#1769 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki odzew
![]() hm...na polskim...po prostu nauczyciel odmowil nam wystawienia nieprzygotowan. zrobil kartkowke z wiedzy o tekscie z podrecznika-byly trzy ksiazki na prawie trzydziesci osob nie uwzglednil mojego np, a przy okazji jakichs dwudziestu paru osob ![]() oczywiscie, podniosl sie lament, facet sie na nas wydarl...zamieszanie straszne, kolezanki pobiegly do dyrektorki...zawita do nas jutro na godzinie wychowawczej, by z nami pogadac ![]() nie mam kasy na tego kolczyka i mam niezlego stracha. ja tego chyba nie zrobie na pewno bardzo boli, poza tym boje sie uszkodzen i zakazen. fajnie to wyglada pod bluzka, ale to chyba nie dla mnie...chyba, ze mi odbije. ![]() biore sie za poprawianie ocen! i chce schudnac troche. moze do wrzesnia bede miala ladny,plaski brzuszek. wtedy sobie machne kolczyk w pepku ![]() ![]() kurcze...czy wy tez czujecie, ze tak ciezko bedzie zdac do 3. klasy?...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

ale jeśli chodzi o jakiekolwiek planowanie imprezy- podejrzewam, że będzie na dworze tzw. barbeQ xD o pogodę raczej nie muszę się martwić, choć sierpień bywa zdradliwy...

? ja w lipcu z 2 tyg popracuje a w sierpniu na 2 tyg nad morze z tz i znajomymi (czyli powtorka z tamtego roku 

nie uwzglednil mojego np, a przy okazji jakichs dwudziestu paru osob