|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
ja już zaczęłam prawko. i jestem po pierwszej jezdzie... strasznie sie stresowalam, a okazało się że przejechałam sobie z instruktorem wokół parkingu i wyjechałam na miasto
zdolna jestem :P i już się nie mogę doczekać tego plastiku...
|
|
|
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
ojj i ja bym wolala miec to juz za soba. wyjezdzilam juz wszytskie godziny ale na egzamin zapisuje sie dopiero po wakacjach boi wyjezdzam na cale dwa miesiace;/ 3majcie kciuki
/2 czerwca 18stka
|
|
|
|
#1893 |
|
Wtajemniczenie
|
zegnam sie z Wami na 3 dni
jade na wycieczkę do krakowa zakopanego i słowacji .. paa
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo to teraz jeszcze mniej.
Ja właśnie wczoraj wróciłam z Mojej klasowej wycieczki do Zakopanego... Było zajefajnie (żeby nie przeklinać) oczywiście jak to w takiej dużej grupie ludzi były różne zgrzyty Ja sama już chciałam przywalić z liścia jednemu koledze, ale się opanowałam. Jak to w górach łaziliśmy całe dnie po górach 2dni były spokojne chodzenie po Krupówkach Gubałówka a inny basen xD W końcu zobaczyłam niektórych chłopaków w negliżu ale niestety nic nadzwyczajnego. Aaaa! I pochwalę się Byliśmy pierwszą grupą, która weszła PIESZO na Kasprowy (1987m n.p.m.) Bo reszta nygusów wjeżdżała kolejką Lece coś porobić bo chce Mi się spać, ale nie chce tracić dnia... *W ogóle mam nadzieje, że ten weekend się nie zmarnuje i Moi chłopcy z klasy wykombinują coś z okazji wymiany pol-niem, która teraz jest w Mojej szkole xD
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
ja już na pierwszej jeździe jeździłam bezproblemowo po mieście
już się nie mogę doczekać kolejnej jazdy, która jest jutro bardzo miłego instruktora mam i przyjemnie się jeździ
|
#1896 |
|
Rozeznanie
|
a mi jeszcze został tydzień szkoły...../
ocenki zresztą z większości przedmiotów już wystawione// z jednej strony fajnie a z drugiej niezbyt...troche osób odemnie z klasy nie zda..z roku na rok coraz mniej...ech
|
#1897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? ja w środe wróciłam z zakopanego też fajnie było ale straaaasznie zimno i nikomu sie nie chciało wychodzić z ośrodka ;|..
|
|
#1898 |
|
Zadomowienie
|
Ooo ale Wam dobrze
A ja wczoraj zrobilam imprezke urodzinowa dla rodzinki (zrobilam wczesniej bo 7 czerwca mnie nie bedzie w PL ) A jutro robie ognisko dla znajomych I zapraszam Was hehe Traficie?
|
|
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wiecie co Dziewczyny? Jak wracaliśmy (bo jechaliśmy pociągiem) to mieliśmy 6h wolnego w Krakowie i chyba wybiorę się na studia właśnie tam. Tyle przystojniaków to Ja raczej nigdy nie widziałam w jednym miejscu, a tym bardziej nie mogę nawet na małą część ich liczyć w Moim mieście... Oczywiście raczej do tego nie dojdzie, bo ode Mnie to za daleko, no ale naprawde byłam b.mile zaskoczona ![]() Jeśli powiesz Nam skąd jesteś to może przyjdziemy... (:
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miasto i klimat boski ![]() A propos facetów, to studiuje tam koleś, który chodził do mojego liceum w tamtym roku i strasznie mi się podobał. Więc to chyba też jest powód za tym aby sie postarać i iść tam na studia Boże, ale ze mnie naiwna romantyczka On pewnie nawet mnie nie kojarzy
|
|
|
#1901 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
A ja chciałabym studiować we Wrocławiu... Wiecie może jak tam z cenami
Tzn o wszystko mi chodzi, mieszkania, inne koszty, komunikacja. Chcielibyśmy mieszkać z TŻ ale chyba bedzie ciężko pogodzić studia z pracą... A na UŚ ani Politechnike Śląską jakoś mnie ciągnie :|
|
#1902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. ceny z tego co wiem to są takie średnie .. moj kolega za 2 pokojowe mieszkanie płacił 400zł .. wynajmował je z chyba 2 kolegami .. jeśli o komunikacje chodzi to on jeździł cały rok na gape .. dzisiaj ide do niego na 20-urodziny to sie popytam co i jak
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
ale cisza w wątku....
noo nie ma o czym pisać? wszystkie tematy wyczerpane? ja to zaraz lece sie uczyc histori....nie cierpie, juz mi nie dobrze, trzeba kuć to wszystko na pamięć , nie no masakra jakaś... buźka dziewczęta../
|
#1904 |
|
|
A ja dzis miałam 1 egzamin z CAE - speaking. I miałam nadzieję, że sobie wynik tym poprawie a tu było źle
Nie zdam tego egzaminu Angelka wypytaj i zdaj relację czego się dowiedziałaś!
|
#1905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jak weszłam to kolega był już 'lekko' niewyraźny :PP .. wiem tylko tyle ze w 5 osob wynajmowali 2-pokojowe mieszkanie, wyremontowane i w miare w srodku miasta i płacili łącznie z opłatami każdy po 400 zł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam jakiś kiepski wieczór dzisiaj, bo dzień ogólnie był w sumie normalny.
Poza tym, że u Mnie w szkole jest paru głupich nauczycieli i np dziś (strajk) musiałam iść do szkoły na 1lekcje...A jeszcze szlak Mnie trafił bo to był polski. I jeszcze nauczyciele się Nas głupio pytali po co na 1lekcje przychodziliśmy, a znając życie gdyby Nas nie było to by mieli pretensje, że nie przyszliśmy. I dogódź tu takim... W ogóle jestem po okresie ;P a wszystko Mnie wkurza. I jeszcze fajny kumpel Mnie olewa...woli tępe i wypacynkowane laski, ale na tylko na ile Go znam to może robić to Mi na złość, ale Ja nie dam po sobie poznać, że jestem zazdrosna...no bo troche jestem ![]() O! I się wyżaliłam, bo jakoś tak nie miałam komu; Moja najlepsza kumpela też jakoś z humorem na bakier...
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
Zegnam sie z Wami na 3 miesiace
Zycze Wam udanych wakacji |
|
|
|
#1908 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu
? gdzie wybywasz ? liczymy na jakąś pocztówkę .. heh ..
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
umarło?
|
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
raczej
![]() NASZ OSIEMNASTKOWY KALENDARZ
18 styczeń -Flames 25 luty - Zanetka007 3 marzec - Michasia222 10 marzec - Tusio 20 marzec - Dusiaczek15 21 marzec - Michalewa 1 kwiecień - Evvcia 8 kwiecień - Angelkaa 25 maj - Nicoolka 29 maj - Blair 4 czerwiec - Zabka5 - sto lat sto lat !5 czerwiec - Hollus 7 czerwiec - Magdzialenk@ 18 czerwiec - Little.b.blue 21 czerwiec - Tamonita 23 czerwiec - Kika17 9 lipiec - Shewa 14 lipiec -Freedka 21 lipiec - Zuzek9 28 lipiec - Miss90 10 sierpień -Martik77 4 wrzesień - Mariolka16 12 wrzesień - Kasienka.b 21 wrzesień - Es. 20 październik - Ladzia_15 21 listopad - Magdallen21 Wszystkiego naj naj naj żabko ![]()
|
#1912 |
|
|
A mi sie chce plakac ;(
Spadł mi jedne kolczyk, prezent walentynkowy od TŻ
|
#1913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi tez sie chce płakać alee to z innych powodów...straszne te moje zycie, tylko sie zabić Stoo lat stoo lat żabko
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
4 czerwca - Żabka5
5 czerwca - Hollus Dziewczynki! Wszystkiego naj, naj, najlepszego! Spełnienia wszystkich nawet tych najskrytszych marzeń!
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
NASZ OSIEMNASTKOWY KALENDARZ
18 styczeń -Flames 25 luty - Zanetka007 3 marzec - Michasia222 10 marzec - Tusio 20 marzec - Dusiaczek15 21 marzec - Michalewa 1 kwiecień - Evvcia 8 kwiecień - Angelkaa 25 maj - Nicoolka 29 maj - Blair 4 czerwiec - Zabka5 5 czerwiec - Hollus - sto lat sto lat !7 czerwiec - Magdzialenk@ 18 czerwiec - Little.b.blue 21 czerwiec - Tamonita 23 czerwiec - Kika17 9 lipiec - Shewa 14 lipiec -Freedka 21 lipiec - Zuzek9 28 lipiec - Miss90 10 sierpień -Martik77 4 wrzesień - Mariolka16 12 wrzesień - Kasienka.b 21 wrzesień - Es. 20 październik - Ladzia_15 21 listopad - Magdallen21 wszystkiego naj naj naj ![]()
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za zyczonka
|
#1917 |
|
Raczkowanie
|
ja również dziękuję za życzenia
|
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdzialenka tobie także sto lat! (chodz troszkę spóżnione
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
magdzialenk@ 1oo lat 1oo lat!
Nie było Mnie tu parę dni, ale jakoś wątek Nam poupadł... angelkaa widzę z podpisu, że jutro szykujesz się na małe wrażenia i stesowanko. Ja na szczęście mam już to za sobą teraz tylko czekam aż szanowny wydział komunikacji wyda Mi kartonik uprawniający do jazdy! Nie mogę się już doczekać! Powodzenia życzę i będę trzymać jutro kciuki... *nie dziękuj!
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i gratuluje .. jutro chyba padnę trupem jak mnie wywołają
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

zdolna jestem :P i już się nie mogę doczekać tego plastiku...

bardzo miłego instruktora mam i przyjemnie się jeździ 
) A jutro robie ognisko dla znajomych
Ale miasto i klimat boski ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
On pewnie nawet mnie nie kojarzy
Tzn o wszystko mi chodzi, mieszkania, inne koszty, komunikacja. Chcielibyśmy mieszkać z TŻ ale chyba bedzie ciężko pogodzić studia z pracą... A na UŚ ani Politechnike Śląską jakoś mnie ciągnie :|

pocztowki oczywiscie wysle