|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W drugi dzień to sie czuje jak w agonii..leże i umieram..i płacze z bólu..ale na szczescie wtedy moge liczyc na Moja Mamusie..ktora zrobi herbatki albo potrzyma za reke kiedy przychodza najgorsze bole...skoro przy @ przezywam takie katusze to nawet nie chce myslec jak wyglada porod
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja ciotka mówiła, że miała tak bolesne @ , że poród przy tym to był pikus;/;/wiecie... fajny ten wizaż... można pogadać... i nasz wątek sie ruszył... a ciekawe co sie podziało z dziewczynami które założyly ten wątek
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Wiecie co siedze dzisiaj nad zdrowiem publicznym i jakos nie chce wejsc mi to do glowy moze przez ta pogode ![]() A to ja odpowiem ze mam |
|
|
|
#2495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
osobiście jestem tego przykładem...no własnie fajnie że coś sie ruszyło..ale cały czas mało dziewczyn pisze![]() wwweeerkachociaż jedna ![]()
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pisze dalej notatki z anatomi;/ bo je szukam i uzupełniam;/;/ i wiesz też mi sie nie chce... jaka pogoda u ciebie?? u mnie ślicznie...
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ciagle patrze jak jestem czy ktoras cos nie napisała... a to, że mało osób pisze to oznacza, że mało takich VIPÓW jak my;p nasz rocznik is THE BEST!! ![]() |
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czesto słabne... ale wtedy zostaje w domku.. boję się jak mi padnie kiedyś na studia;( bo u nas tylko raz można nie być na ćwiczeniach;(
|
|
|
|
#2501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec wiesz.... ![]() Ślicznie? u mnie pada, pochmurno i zimnooo---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
jak mowie TŻ ze siedzy na kompie to juz nie pyta dokladnie gdzie bo wie... ze wizaz
|
|||
|
|
|
#2502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też pogoda beznadziejna...szaro ,buro i ponuro i deszcz pada eh ![]() Cytat:
![]() Moge zadać nie dyskretne pytanko? Długo jesteś "po"?:P oczywiście jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj
|
|
|
#2503 | ||
|
Zakorzenienie
|
No pewnie zadnych
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo dokladnej daty nie pamietam, a Ty pamietasz? tak bedzie 2 lata i 6 miesiecy cos takiego |
||
|
|
|
#2504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm..no jasne że pamietam nawet mniej wiecej godzine... ale ja ogolnie mam dobra pamiec jesli chodzi o daty..ale oczywiscie nie te z histyA więc...6 maja 2oo6 ok 22 ![]()
|
|
|
#2505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja nie pamietam a ile bylas wtedy z TŻ?
|
||
|
|
|
#2506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłam z nim hm...coś lekko ponad 4 miesiace...mało??hm...ale przyznam sie szczerze,że wtedy góre wziely emocje..choć już od dłuższego czasu toczyły sie miedzy nami takie rozmowy że oboje chcemy i wgl..tylko kwestia była dnia kiedy to sie stanie:P
|
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie tez gdzies tak bylo ale chyba 6miesiecy ale znam dziewczyne ktora byla z chlopakiem ponad 2 lata i nic, rozstala sie, zakochala w innym i z nim po 1 miesiecy bycia razem przezyla swoj pierwszy raz |
||
|
|
|
#2508 |
|
Zadomowienie
|
6 dni
a u Ciebie? Choć w 5 i 6 dzień to wkładka wystarcza bo to takie plamienie niewielkie
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie my podobne
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciebie też mama pociesza ,że po porodzie nie bede miała takich bolesnych i mi sie skrócą?![]() Już wiele razy jak byłam już tak maxymalnie zdesperowana i wykończona tym bólem..to mówiłam mamie że sobie dzidzie zrobie żeby tak nie cierpiećDziewczyneczki Moje Kochane spadam na "Pierwszą miłość" będe po ![]()
Edytowane przez Ewusiek18 Czas edycji: 2009-10-21 o 17:55 |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idz idz potem mi opowiesz jak tam Magda z Pawlem i Daria z Patrykiem |
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czuje sie zaszczycona![]() ![]() Kurcze..nie obejrzałam bo ciocia przyszła..i dopiero teraz poszła eh... jutro muszę obejrzeć powtórke
|
|
|
#2513 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja mysle
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- No wlasnie ![]() Pochwale sie wam ze dzisiaj pierwszy raz sama palilam w piecu
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem z Ciebie dumna zdolna dziewczynka![]() No pomimo moich wspaniałych umiejętności streszczania odcinka chyba najlepiej będzie jak sama obejrzysz powtórkę ![]() Oglądasz film na jedynce?tzn masz zamiar? "Za młody na ojca"![]() Mam nadzieje że w razie czego też moge liczyć na jakieś małe pocieszenie z Twojej strony?
|
|
|
#2517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to sie mecz oglada a ze jeden telewizor wiec nie ma opcji ze przelacze Cytat:
Kochana my zawsze jestesmy z Toba wiec wiesz my zawsze doradzimy, wysluchamy, pocieszymy a ja napewno
|
||
|
|
|
#2518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Proszę streszczenie filmu: "Susan i Dan Freemanowie tworzą zgodną i szczęśliwą rodzinę. Mają 18-nastoletnią córkę, Alex, sprawiającą drobne problemy wychowawcze, i młodszego o 3 lata syna, bardzo grzecznego i spokojnego. Dowiedziawszy się o zaległościach w nauce Franceski, koleżanki z klasy, Matt oferuje jej pomoc. Młodzi zakochują się w sobie. Wkrótce okazuje się, że dziewczyna jest w ciąży. Ta wiadomość jest szokiem dla obu rodzin. Rodzice Franceski postanawiają oddać dziecko do adopcji. Początkowo Matt się zgadza, ale wkrótce zmienia zdanie." Może być fajny ![]() Więc uciekam oglądać...Dobranoc i do jutra
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
A juz myslalam, to dobrze
na mnie mozesz liczyc kochana![]() Cytat:
i nie bedzie reklam
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
kurde dziewczynki miałam okres dostać we wtorek i gówno a nie okres;( nic nie ma.... spóźnia mi się;( myślicie, że to może być przez antybiotyki?? Bo w ciąży na bank nie jestem:P uprzedzam pytanie... ale ja mam zawsze regularne;/;/ a na sobote nie chce mieć bo myślimy jechać do kina
bo miałam iść na weselicho ale mój Tż musiał iść do pracy bo pracuje w restauracji i nie chcą za bardzo dawać wolnego więc stwierdziłam z przyjaciółmi , że kino... a jak będzie boleć to nic z tego;( bo w pierwszy dzień zwykle spędzam koło łazienki z płaczem.... Ewusiek co do twojego pierwszego razu to ja wcale nie uważam , że za krótko Poprostu emocje biorą górę i uważam , że lepiej z emocjami niż tak... zaplanowane i w ogóle bo aię człowiek bardzo stresuje podobno;p a opowiecie jak to było??;>![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- zjem płatki posprzątam dom i do anatomi:P:P mam nadzieje, że któraś się na wizażu pojawi... bo wieczorami wracają moi bracia i nie mogę wejść ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- kurczak dziewczyny smutno mi jakoś... nikogo ani tu ani na gg... włączyłam sobie jakieś radio internetowe... idą na tym jakieś disco-polo... nie powiem, że uwielbiam ale lecą smutne piosenki to sobie posmutam wezmę sie za tą anatomię... skończe i bedzie sie trzeba brac za naukę... pożądną nauke...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

ostatnim razem w drugi dzień prawie w szpiatlu wylądowałam..tak mnie brzuch strasznie bolał..do tego mi było niedobrze i słabo mi sie robiło...koszmar jakiś
najważniejsze żeby zarówno chłopak jak dziewczyna byli gotowi i zdecydowani na ten krok...i byli świadomi konsekwencji jakie mogą sie z tym wiązać...bo wiadomo zabeczpieczenia zabezpieczeniami...ale żadne nie dają 100%-cent pewności...znam osobiście dziewczyny które zaszły w ciąże przy regularnym stosowaniu tabletek
<3

u mnie pada, pochmurno i zimnooo

jestem z Ciebie dumna