|
|
#3931 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: 1994
Cytat:
a to tu więcej siatkomanaczek jest, tak? ![]() oo wcale nie jesteś powalona zaręczam,gdybyś widziała ile ja emotek zużywam na gg albo w smsach... ale ja je lubię i już
|
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
No przecież napisałam SIATKARKA, już nie bądź taka skromna
a no, znajdzie się kilka ![]() Łee tam, ja i tak jestem powalona, nie zaręczaj za mnie bo tak bez jednej rączki to biednie na świecie i teraz zasunę obrzydliwym, żenującym żartem który wbił mi się w pamięć, skojarzył w tym momencie i mnie czasem śmieszy (jak mam fazę ), ponieważ jestem powalona właśnie oto on:- Co ma 2 łapki i krwawi? - Pół pieska. ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#3933 |
|
Przyczajenie
|
![]() no ja na szczęście (? ) nie mam pamięci do takich rzeczy... chociaż jak mi się nawinie jakiś dziwny tekst przed oczy to brechtam godzinę...sama nie wiem z czego bywa
|
#3934 |
|
Wtajemniczenie
|
siatkowkaa
|
#3936 |
|
Wtajemniczenie
|
Karo, dobrze, że Ci się nic nie stało takiego.. i obyś szybko wróciła do grania
![]() Monika, genialny ten żarcik mwahahaha ![]() tez tak mam, że jak mnie cos napadnie to brechtam z nie wiadomo czego :Plasiczka, bardzo ladne kolczyki, ja tam sie na razie ograniczę do bransoletek z muliny
|
|
|
|
#3937 |
|
Przyczajenie
|
Ja tam mam 156 cm wzrostu ale "trenuję" siatkówkę, bo po prostu ją kocham
Tyle że w moich okolicach to ciężko o jakiś porządny klub,żeby chociaż trenować częściej,bo ja chodzę na trening który jest raz w tygodniu(;/) u nas w szkole,ok. 3,4 godziny. więc to naprawdę mało ![]() ale jestem absolutną fanatyczką ogladania meczów w tv ale i na żywo chociaż za duzo okazji, aby obejrzeć mecz na hali nie mam. Najbliższe rozgrywki Plusligi są w Rzeszowie, czyli jakies 90 km ode mnie.. ![]() ale cóż ![]() tak właściwie u nas w szkole siatka nie jest bardzo rozpowszechniona,ale znajdzie się kilka takich jak ja ale znajdzie się też kilka takich,które kochają nie tyle siatkówkę,ile siatkarzy. A szczególnie trójcę: Kadziu,Winiar i Mariuszek ![]() ![]() Ja tam do nich oczywiście nic nie mam,od razu mówię
|
#3938 |
|
Wtajemniczenie
|
taaak nic nie mam, ehe
tutaj każda tak mówi![]() za to ja jestem totalną sierotka jeżeli chodzi o sport- jakikolwiek a szkoda, bo brakuje mi takiej zyciowej pasji :/ewentualnie mogę iść na rolki, trenuje któraś z Was rolkowanie?
|
|
|
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rolkuję ale tylko tak sobie ot, nie jakoś wyczynowo
chociaż w zeszłym roku na Dniu Sportu w szkole miałam 2 miejsce w jeździe na rolkach (przegrałam jedynie z chłopakiem który wygrywał od 3 lat, teraz już go nie ma w naszej sql ) a w tym roku nieskromnie liczę na zwycięstwo ![]() a jak już o sporcie gadamy to ja tam lubię i nawet mi wychodzi (skromnie tym razem ) piłka nożna (bramkarz ! ), koszykówka, lekkoatletyka, gimnastyka... Lubię no ![]() Lasiczko (jak się do Ciebie zwracać, hm? ), widzę że mieszkasz na takim zadupiu co ja u nas w gimnazjum i ogólnie w okolicy jest BOOM na siatkówkę, ciągle jakieś zawody, mecze... Mamy to szczęście że nam niedawno dużą halę wybudowali więc jakoś dajemy radę ale ja nie lubię siatkówki i nie umiem za bardzo grać, pf ![]() Dobraa, ja się żegnam kolorowych snów moje Robalki kochane
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2009-03-25 o 22:55 |
|
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale coz, czasu brak. A gimnastyke artystyczna cwiczylam w wieku 6 lat, skonczylam jak mialam 10. No wlasnie, co do uprawiania sportow, to polecam tenis .Dobranoc Wam .
|
|
|
|
|
#3941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak wgl
|
|
#3942 |
|
Wtajemniczenie
|
Elo elo
Ja tam nie trenuję jakoś szczególnie żadnego sportu, tylko wymieniam to co na WFie mi pasuje i jakoś wychodzi a żeby tak dodatkowo jakiś sport to raczej nie mam takiego ![]() Karola, a tak napewno nigdy przenigdy nie będziesz mogła grać? biedna Nora, nie wiem jak Ty to robisz, ja bym już dawno spała nad książką
|
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh tzn moge sobie pograc o tak-o ale zeby tak ostro trenowac to nie bardzo
z reszta brak czasu i wgl. w liceum bede chodzic na sks bo tam sie tak bardzo nei przemecze a bede grac tak tylko dla przyjemnosci..co tam lasencjeeeee?
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
Chociaż dobre i to
![]() "Lasencja" to raczej nie do mnie ![]() A u Ciebie Karola? I u Was, lasencje?
|
|
|
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
U mnie spoko
, powinnam teraz uczyc sie do jutrzejszego testu z matmy, ale jak narazie nie moge oderwac sie od parodii "Zmierzchu" |
|
|
|
#3947 |
|
BAN stały
|
hej laseczki ;*
znalazłam ten wątek więc dochodzę do Was rówieśniczki ;D rocznik '94 górą ; DD . |
|
|
|
#3948 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwonka, co sie stałooo?
Nora, bym powiedziała "poka poka" ale nie chcę parodii skoro nawet oryginału nie obejrzałam ![]() Witam nee napisz coś o sobie, jak mamy się do Ciebie zwracać (jak sobie życzysz ) itepe itede
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2009-03-26 o 22:07 |
|
|
|
#3949 |
|
Wtajemniczenie
|
a no u mnie nic takiegoo
![]() boze chce juz wakacje! bulgaria czekaaaaa hahaha ![]() ![]() nee witam
|
#3950 |
|
BAN stały
|
mam na imię Jowita
możecie mówić tak albo tak jak mam nick ;D .Pochodzę z okolic Legnicy . Chodzę do 2 klasy gim . Odliczam dni do wakacjii ;DUwielbiam sport muzykę itp ;D
|
|
|
|
#3951 |
|
Wtajemniczenie
|
na mnie Bługaria nie czeka, ale naje..ć się zawsze można Ja z jednej strony chcę wakacje, bo się przeprowadzę w końcu ja bym chciała mieć znowu 5 lateK ![]() Aaj, nakręciłam się na piosenki Kumka Olik i Happysadu hyh
|
|
|
|
#3952 |
|
Zadomowienie
|
A tak ogólnie... Dół, Dół i jeszcze raz dół
![]() Oo ja teraz też mam faze na Happysad ^^ I na Strachy na Lachy ^^ (szczególnie Raissa) :P |
|
|
|
#3953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam faze na kid cudi - the prayer iii crossing coldwater - 52 saturdays (ogladacie serial KAYA na mtv? ja to uwielbiam bo to wlasnie z tego! i jeszcze maui fever jest fajne )oken ja spadam narka szparka
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
O jejku
![]() Szparka Karolinko
|
|
|
|
#3955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ale u mnie afera w szkole sie zrobila. Kolega, ktory jest zagrozony z francuskiego poszedl do dyrektorki i powiedzial, ze cala klasa(czesc, ktora chodzi na francuski) chce przepisac sie na niemiecki(choc to nieprawda!). Cos tam zaczal gadac, ze babka zle uczy, bo on jest "orlem" z angielskiego i hiszpanskiego . Poprostu mnie zatkalo jak to uslyszalam. On jest najgorsza osoba z ang & hiszp w klasie(doszedl w tym roku do naszej klasy i zamierza sie wypisacAh, wreszcie sie wygadalam .
|
|
|
|
|
#3956 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa, no to poka poka
ja tego nie widziałam a to mały gnojek z tego chłopka, się będzie panoszył niech się cała klasa przeciwko niemu postawi to zobaczycie czy dalej będzie taki prO i niechże się wypisuje, wolna droga i tego Ci życzę, a tymczasem podąrzam nynać bajó bajó
|
|
|
|
#3957 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ;* dawno tu nie zaglądałam, ale obiecuję,że nadrobię ;D
Co u was? jaka macie pogodę? |
|
|
|
#3958 |
|
BAN stały
|
ywoncia czemu dół ?
;* bedzie dobrze
|
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemano
![]() U mnie pogoda aktualnie trochę wietrzna, ale słońce świeci, w miarę ciepło pewnie za 15 minut śnieg spadnie a jak pogoda u pozostałych? a u mnie nudy, i tyle
|
|
|
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
alohaa
![]() a pogoda taka w kit tylko zeby snieg zniknal to bedzie dobrze ![]() moo dzieki za wspanialy komentarz
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

i jak tak sobie patrzę, to ja jednak jestem powalona
tyle śmiejących sie minek w jednym poście 

) nie mam pamięci do takich rzeczy... chociaż jak mi się nawinie jakiś dziwny tekst przed oczy to brechtam godzinę...sama nie wiem z czego

) a w tym roku nieskromnie liczę na zwycięstwo

biedna
hahaha
. Ale u mnie afera w szkole sie zrobila. Kolega, ktory jest zagrozony z francuskiego poszedl do dyrektorki i powiedzial, ze cala klasa(czesc, ktora chodzi na francuski) chce przepisac sie na niemiecki(choc to nieprawda!). Cos tam zaczal gadac, ze babka zle uczy, bo on jest "orlem" z angielskiego i hiszpanskiego
. Poprostu mnie zatkalo jak to uslyszalam. On jest najgorsza osoba z ang & hiszp w klasie(doszedl w tym roku do naszej klasy i zamierza sie wypisac