![]() |
#4112 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
na czarno?
spodnie czarne, zakiet albo marynarka, pod to jakas ciemna bluzka, raczej elegancko i ciemno. A czyj to pogrzeb, jesli wolno spytać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Wtajemniczenie
|
myślę że np. czarna spodnica ołówek, czarne rajstopy kryjące/cieliste (albo czarne spodnie) + czarna bluzka/ew. ciemna(np.śliwkowa)+w miare eleganckie buty np.balerinki/jak masz to obcasy
a co sie stalo? ![]() ![]()
wystarczy karolajna ![]() Edytowane przez karolajna_roro Czas edycji: 2009-04-06 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zadomowienie
|
Mojej koleżanki z klasy mama umarła...
![]() ![]() Uh, jednak to będzie biała bluzka, czarne spodnie i ofc trampki xD Osobiście bardzo średnio lubię nosić obcasy... Właściwie butów takich nie mam xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Wtajemniczenie
|
no to przykro...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .!
#4116 |
Wtajemniczenie
|
Jak już tak gadałyście o snach, to ja też wspomnę że ostatnio mam takie durne sny że szok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ola Tobie się same jakieś szumowiny śnią, strzeż się ![]() ![]() Chroma, mówisz że cały Twój dzień jest zaplanowany co do minuty, więc może spróbuj zburzyć ten schemat? Daj sobie trochę luzu, czasu na relaks... A jak już Ci się zbiera na płacz, to z takich radykalnych metod mam jedną ![]() ![]() ![]() ![]() Coś widzę że możemy tu założyć klub złamanych serduszek ![]() ![]() Ywoncia, przykro z powodu tej kobiety ![]() Karolajn fajna ta bluzka, ale ja jakoś siebie w niej nie widzę, nie mój styl ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zadomowienie
|
Była w wieku mojego taty... : (
Hee a mi już po rozpaczanie po utracie eksa minęło ![]() A jutro nie idę do szkoły ^^ Bo mam zawody... : ( Boję się :P Ale dam z siebie wszystko ![]() A co tam laseczki u was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Wtajemniczenie
|
Ola, szumowiny, czyli takie marginesy społeczeństwa, mafia, ćpuny i to co tam pisałaś
![]() Iwoncia, jakie zawody? ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie fajnie, wróciłam z siedmiokilometrowej rowerowej wyprawy na lody z kumpelami ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
![]() no w sumie mojego eks tez się do tej grupki zaliczy ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Zmierzch ![]() Scena w której edek mowi dla belka ze ją do siebie zaprasz ![]() ![]() mlodo, pieknie, uroczo, seksonowo, slicznie, az sie zakochalam ![]() Albo emcz baseballu . Ahhh i mój rathbone < 33333333333333333333 (jasper ![]() kocham ich ![]() i doktorek ![]() za to nie trawię kellana (emmett). cipowaty taki jest ze szok ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 |
Wtajemniczenie
|
Hah
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Wtajemniczenie
|
A ja tam się jaram Jamesem, ale oczywiście w jego normalnej wersji - Cam Gigandet
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pojutrze urzadzamy na naszym watku party ![]() ![]()
![]() |
#4128 |
BAN stały
|
ywoncia też bym, chciała się zemścić na byłym haa ! tylko jak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, z tym moim mega konkrolowanym zyciem to już teraz bedzie trochę inaczej przez kilka dni. Teraz kończą się rekolekcje, święta zaraz, potem egzaminy, majówka, bedzie duzo wolnego czasu i odpocznę, trochę się odstresuję.. eh
![]() a nie mam fbl. Miałam mieć, ale jak zobaczyłam, że juz każdy to ma to odechciało mi się. |
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Przyczajenie
|
hey mogę się dołączyć ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Wtajemniczenie
|
InFact no jasne
![]() ![]() ![]() opowiedz cos o sobie ![]() a ja fbl nie mam. u mnie w miescie jak ktos ma to tylko zeby sie wylansowac i byc 'fajnym' ;/ ![]()
#4132 |
Zakorzenienie
|
Jestem kmega wyprowadzona z równowagi, cała się gotuję
![]() Możesz, ale pod jednym warunkiem (przepraszam ![]() ![]() Zeby zalagodzic - witam serdeczenie ![]() Jak ja zobaczylam ile osób sie przez nasz wątek przewinęło i ilu z nich zapomniało (hm , 6 nas teraz ? czy 7 jest ) ![]() ![]() ![]() Zaraz coś rozwalę ![]() ![]() ![]() czy ja jestem taka durna, mając np. 5 z gegry , 6 z polskiego , 5 z angielskiego , ale mając same kosy z fizyki ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4133 |
Wtajemniczenie
|
Ola, ale czemu szorować włosy??
![]() ![]() Karolajn, party z jakiej okazji? ![]() Nie mam fbl, dla mnie to głupota wrzucać codziennie fotkę kubek w kubek taką jak dnia poprzedniego, no może różniącą się przekrzywieniem kącika ust o 3 stopnie. Jak chcę sobie popatrzeć na swoje fotki to włączam wybrany folder i oglądam, nie czując potrzeby unaoczniania każdego mojego profilu twarzy całemu światu ![]() ![]() ![]() ![]() InFact witam ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2009-04-08 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Raczkowanie
|
Witam. :mrgreen: I ja jestem z tego jakże pięknego rocznika 1994. :P
Jeśli mogę to chętnie się dołączę. Stawiam pierwsze kroki na forum i za bardzo nie wiem gdzie się odezwać. Sądzę, że to miejsce jest idealne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Raczkowanie
|
Milusio xD.
Jak narazie fajnie mi w dziale 'kulturalnie'. Ogólnie to fajnie tu i super atmosfera. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Wtajemniczenie
|
Ola, a co, Ty farbowałaś?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enthia witamy, witamy ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Raczkowanie
|
O sobie?? Nie lubię o sobie pisać, no ale zgoda.
Lubię fantastykę: Tolkien, Rowling, Sapkowski. I muzykę też: rock, muzyka alternatywna, new age, folk. Sportem nie pogardzę: głównie lekko atletyka. Ogólnie kocham poznawać świat. A teraz muszę już iść, bo siedzęjuż dobre kilka godzin na komputerze, a to dobrze o mnie nie świadczy. Więc pa i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Wtajemniczenie
|
Sapkowski, Sapkowski...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.