|
|
#4381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
Hm, oddany do użytku będzie jak się dom zbuduje
czyli jakoś w wakacje, pewnie w połowie albo pod koniec aj, a chciałabym już
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwiatki to nakleiki na ściane, tak?
|
|
|
#4383 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiatki to raczej będą namalowane na ścianie, albo z szablonu, albo sama naszkicuję jak nie znajdę nic ciekawego w necie, nie wiem jak to zrobię żeby było w miarę ładnie ale spooooko
farbą namalowane
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
ywon, Moo dzieki dziewczyny
w brzuchu mi wszystko lata, ledwo trafiam w klawiature. porazka. nerwy takie ze hej! 3majcie kciuki ![]()
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie denerwuj się Piękna, będzie dobrze!
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
boje się troszkę tego próbnego testu...troszkę, a jednak
|
|
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
A piszesz jutro? :P
|
|
|
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
probnego?
![]() laski no jakos poszlo. byl w miare latwy, ale ja juz wiem ze narobilam glupich bledow ![]() mam nadzieje na 40 punktow. OBY ! no a dzisiaj czeka mnie jeszcze duzo nauki bo jutro bedzie masakraaaa
|
#4390 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolajn, w niektórych szkołach 2 klasa gimnazjum ma dzisiaj próbne testy takie jak Wy, tylko że Wy już macie oficjalne
i pewnie u Pati taki był widzisz, jakoś poszło, będzie dobrze przecież no będzie 45 punktów, o ![]() Jezus Maryja, wstałam dzisiaj o wpół do 12 wcześniej wstałam przed 7 bo musiałam kumpeli kupić telefon na allegro a licytacja się po 7 kończyła, posiedziałam tak z pół godziny i poszłam znów spać no fakt, musiałam sobie odespać, ja na okrągło jesiem niewyspana...
|
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
aa takie buty !
![]() o apropo to nie wiem w czym jutro isc ![]() niiie no 45 to nie bedzie ![]() ![]() juz wiem ze mam -4pkt ;/ no aleeee trudno sie mowi nie?
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
no jak ja bede miala z mat-przyr 30 to bede zadowolona
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie było źle...wydaje mi się, że dobrze mi poszło
|
||
|
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
Mm to dobrze nawet
Z resztą nawet jak mało pkt będziesz mieć z testów, to możesz uzbierać dodatkowe za oceny, wolontariat, itd...Ja na wszelki wypadek tak robię xD Już na przyszły rok :P Mam kilkanaście pkt za wolontariat i zawody : } A dziś wstałam o 9 : o Poszłam do sklepu, posprzątałam łazienke, umyłam podłogę w kuchni, i zaczęłam robić obiad ^-^ Jestem z siebie dumna Jeszcze odkurzę, dokończe obiad i odgruzuję pokój ;p Ale mnie wzięło na sprzątanie, jak nigdy (hahah to chyba przed okresem, moja mama też tak ma xD)A jak wam mija dzień dziewczęta? Ojj Karolajna jutro podwójnie trzymam za Ciebie kciuki ) Nie lubię matmy x3A ty Olasia też piszesz te testy? |
|
|
|
#4398 |
|
Wtajemniczenie
|
tak za wolontariat dodaje się chyba 5 pkt, ale ,musisz tam byc przez caly rok szkolny...
Monika, ładny bedzie pokoik daj zdjęcia jak już bedzie gotowe![]() ja pakuje swoje graty do kartonów i nastawiam się psychi8cznie na malowanie i meblowanie ![]() u nas nie ma żadnych próbnych testów... na szczescie ![]() Karolajn, a do jakiej szkoły się potem wyvbierasz? liceum, technikum? jaki profil? ja mam zamiar isc do liceum (najlepszego w miescie lol hah^^) na profil językowy-europejski, czyli, żeby się dostac muszę mieć: 5 z polaka, 5 z histy, 5 z jeyka obcego i 5 z gegry, to na bank się dostanę najgorzej z gegrą bedzie, ale... eh kurde, jeszcze tylko rok do egzaminu masakra, ja nie zdam
|
|
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
z zamknietych mam 19/20
ale mam nadzieje ze wiecej niz 9 pkt nie strace...no ale nie wiadomo...chromciu wybieram sie do liceum, do humana. chcialabym sie dostac do jednego z najlepszych liceow w miescie bo jest tak klasa ktorej nie ma w innych (europejska) no i jest to za***i.ste liceum jedno z najbardziej rozrwykowych liceow ![]() orientujecie sie moze czy wolontariat liczy sie tylko w 3 roku nauki w gim, czy moze byc w 1/2 klasie?
|
#4400 |
|
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się, że tylko w 3 się liczy... tak samo jak np. ja teraz byłam na olipiadzie wojewodzkiej z polaka i to mi sie nie liczy do pkt na koniec gimnazjum, bo to trzeba sie w 3 klasie dostać.
19/20 to super
|
|
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam dowiedziałam się że za wolontariat to tylko punkty z 3 klasy się liczą. U nas na wolontariat dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy brali większość z 3 klas, bo u nich ważne są te punkty. Pani mówiła że napewno nas weźmie w 3 klasie, a teraz dajmy tym starszym sobie dorobić do punktów na koniec
![]() Dzięki Chroma dam zdjęcia, dam żeś teraz powiedziała, nie zdasz, dobre sobie ![]() Karolajna, oczywiście najbardziej rozrywkowe liceum w mieście, wiadomo Casanova musi mieć dużo imprez, dużo towaru do rwania, dużo zabawy, dużo rozrywki
|
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
Ja słyszałam że wolontariat się liczy 2 lata... Ale nie WOŚP... Tylko musisz zbierać tam żywność na Boże Narodzenie dla biednych, itd... I chyba z 10 pkt się za to dostaje... Ale nie wiem :p
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to harcerzem trzeba byc chyba, nie ?
![]() Boze, dziewczyny. Nie ma przerw tygodniowych miedzy postatmi? Wchodze i mam po stronie do nadrabiania? Codziennie nowa subskrypcja? Czy ja aby na pewno wciąż jestem na wymierającym fątku 1994 ? ![]()
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
no się rozkręciło;D
|
|
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
Niee... Ja normalnie brałam udział w takiej akcji... Hahah i nawet tv przyszła i przeprowadzali ze mną wywiad xD Ja tam luz, bo myślałam że to na regionalny kanał idzie... Hahah a to poszło w wieczornych wiadomościach na tvp1 xDD To była porażka wtedy xD Podpytam się cioci, ile za ten wolontariat, bo ona jest sekretarką w liceum, i wam powiem dokładnie
![]() Olasia, hehe coraz więcej nas, i coraz więcej piszemy To chyba dobrze :P Niedługo pewnie druga część wątku się pojawi
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
ywonicia, to juz prawie 4500
![]() ![]() O kulfa mać ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Dziewczyny, ja to juz pisalam raz ale chce jeszcaze raz ![]() bede mogla zalozyc II ? niez eby to bylo cos tegom ale jak nie ja to chce I post miec w nowym watku bo mam wazna wiadomosc do zaalarmowania dla wszystkich wizazanek i musi to byc na widoku i tak sobie opomyslalam ze mozemy kto ma najwiecej postow zakladac ![]() no i ja teraz mam 830 na tym watku a po mnie monika z 597 wiec ja jakby II a ona III , potem jest chromcia, pytajnik, karolajna itd.
|
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
Heh ja jak wcześniej mówiłam, mi tam obojętne kto założy, możesz być ty
Byleby była II część :P a potem III, IV, V, VI, VII itp itd xD
|
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh mi też dynda i powiewa kto będzie zakładał nawą część
![]() A wątek wymierał JAK MNIE TU NIE BYŁO, o ! hahah nie ma to jak wrodzona skromność ale żeby nie było, ja żartuję, wcale tak nie myślę nie jestem osobą konieczną na tym wątku ![]() U mnie z wolontariatu to tylko jest WOŚP, i to za 2 punkty tylko szkoda że codzienne klikanie na stronkah typu Pajacyk się do tego nie liczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

czyli jakoś w wakacje, pewnie w połowie albo pod koniec
aj, a chciałabym już 

będzie 45 punktów, o 

hahah nie ma to jak wrodzona skromność