|
|
#4682 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 1994
Dziękuję, dziękuję ^_^ Dziś też miałam zawody, i też 1
Tylko że dziś nie walczyłam, bo nie miałam zawodniczek w wadze :PJa raczej też tylko na tym wątku się udzielam, raz na jakiś czas jeszcze gdzie indziej, ale to jak mam jakąś sprawę, albo coś :p |
|
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
|
Elos dziewoje
Witam Oluskka i Kochanaa gadać coś o sobie ![]() Ywon, gratulejszyn ![]() Karolajna, Chroma, zgadzam się z Wami. Na wizażu siedzę już tylko tutaj, reszta mi się znudziła czasem coś poczytam, czasem przeglądam wątki z których mogę czerpać jakieś potrzebne mi informacje, ale piszę tylko tu. Ostatnio rzadko ![]() W ogóle ostatnio nie mam na nic czasu... Jak nie nauka, to wyjazd do miasta do sklepów budowlanych (wczoraj np. od 9 rano do 8 wieczorem, bo trasa dość daleka ) i mi cały dzień wypada, to gazetkę zrobić, to jechać na kółko historyczne, to robić szkolną eurowizję... Zapierdziel niesamowity. Do tego jeszcze wyjście ze znajomymi gdzieś i nawet nie mam czasu tu wbijać. A co dopiero to wszystko ogarnąć i napisać coś sensownego. O, dzisiaj muszę napisać dialogi do eurowizji. I znów mam mało czasu. Pf. Masakraa.
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
ooj byle do wakacji
Olaś, Sabat Czarownic to taki wątek na społecznościach ;P eek musze robić referat
|
|
|
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu. A ja nie chce wakacji
wakacje zlecą jak z bicza trzasł, a potem 3. klasa... I jeszcze ta monotonia nic się nie dzieje, a ja jestem coraz starsza, coraz mniej beztroski, coraz więcej problemów... Eh. Głupie to czas płynie zdecydowanie za szybko. Moja doba powinna mieć 48 godzin, o. A z drugiej strony chcę wakacje, bo w końcu sobie odpocznę ![]() No nic, idę pisać te dialogi. Znacie może jakieś ciekawostki o Niemczech? albo śmieszne opisy postaci z bajek? Królewna Śnieżka, Śpiąca Królewna, Kot w Butach, Jaś i Małgosia, Czerwony Kapturek ? Boziuu, nie wiem jak ja to napiszę
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
E tam, ja chce wakację, ale do 3 klasy to mi sie nie spieszy
![]() a o Niemczech nie wiem nic ciekawego... chociaz może powinnam, bo tu gdzie mieszkam, to byłą kiedyś niemiecka wioska i u mnie na lące bytł taki dom takich ludzi Niemców, co tu czasem przyjeżdzają,żeby oglądać:d i zawsze jak przychodzą do nas na kawe to zostawiają 10 euro :p to możesz napisać, bo u siebie w Niemczech tez tak robią jak sa u kogoś.;p nic więcej nie wiem
|
|
|
|
#4690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() booooony jak ja mam malo czasu na wszystko. na jutro musze sie nauczyc na poprawe z ktorej musze dostac 6. tylko jak ja to zrobie?!
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
jest tu kto puk puk?
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
|
|
|
|
#4695 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też.
Walić taką eurowizję, tyle czasu na to straciłam a nawet 3 miejsca nie było, a dalszych nie mówili. I wszyscy zgodnie mówią że pierwsze miejsce nie należało się 2a. Nikt nie wie czemu oni wygrali. Cóż, ma się wtyki w jury to tak jest. Pff.
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeej;D
|
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej laski, co tu tak cicho??!
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem wlasnie ..
300 postow jeszcze . o . Jak bedzie z 4980 to dobrze byłoby aby najwięcej du dziewcyzn były, bo otwierać II część, bez dziewczyn 94` to tak lipa .. A chodiz mi o to, ze jak bedzie II to jaks czas sobie pobedzie w ' nowe watki ' i wtedy zwali nam sie tutaj tłum .. zapewne większość osób z ok. 10-20 postami, ktorzy popisza kilka .... minut, ale luuz .
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
tsa, albo w ogóle gdzieś laski poginą i nikt nie będzie tu pisać... tzn w 2 cześci. i kto w końcu nowy wątek zakłada? Ty Olaś czy jednak Monika?
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
jak Wam mija dzień?;D
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
tseheh Olaś musisz się porządnie rozpisać
![]() a swoja droga jestem ciekawa, co tam masz do powiedzenia w tym apelu :P tzn ogólnie to mowilas kiedyś, że jak ktos ma napisac jednego posta itd to niech sie nie odzywa, ale jestem ciekawa jak to bedzie wyglądalo w "orginale" i czy ktoś się dostosuje..
|
|
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
boooze a ja taka zabiegana ciagle!
a jutro jade na wycieczke i musze jeszcze pozmywać, spakować sie, wyjsc z psem i zmasochizowac a moi starzy jak zwykle na caly weekend wyjechali
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
a dzieki dzieki!
a w ogole to za dwa tygodnie zostane matka chrzestna! ![]() kupilam malej Natalce dzisiaj sukienke w h&m i wylicytowalam male slicznutkie conversy !
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
ee to do chrztu trzeba tylko być bierzmowanym, wiek to sie nie liczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

gadać coś o sobie 
czasem coś poczytam, czasem przeglądam wątki z których mogę czerpać jakieś potrzebne mi informacje, ale piszę tylko tu. Ostatnio rzadko 
) i mi cały dzień wypada, to gazetkę zrobić, to jechać na kółko historyczne, to robić szkolną eurowizję... Zapierdziel niesamowity. Do tego jeszcze wyjście ze znajomymi gdzieś i nawet nie mam czasu tu wbijać. A co dopiero to wszystko ogarnąć i napisać coś sensownego. O, dzisiaj muszę napisać dialogi do eurowizji. I znów mam mało czasu. Pf. Masakraa.

wakacje zlecą jak z bicza trzasł, a potem 3. klasa... I jeszcze ta monotonia
nic się nie dzieje, a ja jestem coraz starsza, coraz mniej beztroski, coraz więcej problemów... Eh. Głupie to
czas płynie zdecydowanie za szybko. Moja doba powinna mieć 48 godzin, o. A z drugiej strony chcę wakacje, bo w końcu sobie odpocznę