|
|
#4801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
Olasia, ja wiem rozumiem cię, bo np ja mam przewidzianą atytmię ;/
Siedzę sobie na geografii normalnie a tu nagle przestaje mi bić serce i tak z 10 sek. i tak nabieram powietrza a nie mogę koleżanka się najpierw śmieje a jak widzi że jestem cała blada to prawie ryczy I dopiero potem miserce wraca ale bije powoli. Monika, że tak powiem zrobili nas w balona i nie było ![]() Ale 'podobno' jutro mam
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo... Ale mój tata mówi, że narazie może jest to przez dojrzewanie,
ale jak długo bd mi się to utrzymywać to muszę się do lekarza zgłosić. I o tyle dobrze, że rzadko mi się to zdarza i nie tak gwałtownie jak u mnie niektórym w rodzinie. A blada jestem z tego bo zawsze się wystraszam.
|
|
#4804 |
|
Wtajemniczenie
|
Tinulka, straszne, ta choroba! matko, dobrze, że mi nic nie dolega...
no nic mi nie dolega, oprócz tego, że mam wszystkie mozliwe zmiany naskórne i wysypki..:p Olaś zdrowiej nam tu szybko |
|
|
|
#4805 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale to nie jest jeszcze choroba
Na 80 % jest to przez dorastanie,bo coraz rzadziej mi się to zdarza, ale zawsze jest to 20 % ale nie choroba, tylko genetyczne
|
|
#4806 |
|
Wtajemniczenie
|
ahaa.. w takim razie wybacz, dziwne, nigdy się nie spotkałam z takim czymś
|
|
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależ ja się nie obrażam ;D
O maj gudnes taka jestem nawalona ( w sensie,żeśpiąca) że ledwno co stukam w klawiere
|
|
#4809 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak będzie się to często powtarzać to pewnie że pójde. Dobra lecę paa
|
|
#4810 |
|
Wtajemniczenie
|
pa
a ja ide we wtorek do dermatologa z moją wysypką. Wyłazi mi na udach i pośladkach takie dziwne coś, wygląda jak pryszcz, ale jak się to wyciska to wychodzi taka ropa i potem strup, a potem ślad zostaje. W sumie mi to tak rybka i tak nie noszę krotszych spodniczek niż do kolan, ale jak wyskakuje mi to na pośladku to potem robi mi sie taka wielka rana\, poza tym boli jak siedzę... na razie smaruję tormentiolem, ale wolę iść do lekarza, tak mnie tyłek boli od tego, że szok
|
|
|
|
#4811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to byl jakis tradzik utajony/przeniesiony czy cos takiego ![]() dostalam zel Isotrexin i pomoglo wrocilam! siedzialam tam ponad 2 godz ale efekt jest cudowny mam sztucznego paznokcia (zel) ale w ogole tego nie widac! jestem megazadowolona i kupilam sobie sukienke i butki ![]() i ogolnie fajny dzien ale padam. pozdrowionka kochaniutkie
wystarczy karolajna ![]() Edytowane przez karolajna_roro Czas edycji: 2009-05-28 o 22:12 |
|
|
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
Tina, ale masz przewalone z tym serduchem, jejku...
Współczuję. Mam nadzieję że Ci się to nie rozwinie i nie będzie z tego żadnej choroby i jak, miałaś zawody? ![]() Oj, ja do dermatologa to kiedyś z trądzikiem chodziłam niby nie był taki nasilony, ale jednak wolałam wyleczyć. I co? Niewiele mi ten dermatolog pomógł, teraz stosuję to co sobie sama wyczytam i wybiorę i praktycznie nie mam już trądziku ![]() Karolajn, cieszę się Twoim szczęściem jakie sobie te butki kupiłaś? I sukienkę? ![]() Łihihih, były zawody w nogę dziś najpierw wszystko było pod znakiem zapytania, bo pogoda tu u nas okropna, pada ciągle i zimno. Ale jednak zawody były 4 miejsce mamy na 4 brałam tylko w jednej połowie jednego meczu pani powiedziała że ja za rok będę mogła sobie pograć, bo druga bramkarka to w 3 klasie jest no i mi pasowało, nie nagrałam się a punkty są wpuściłam 1 gola, ale w pierwszej połowie tego meczu nasza bramkarka wpuściła 3 a napastniczki nie wbiły żadnego, więc i tak raczej nie było szans
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4813 |
|
Wtajemniczenie
|
Grałam
Przegrałyśmy o 2 pkt ;/ Ale co tam i tak już mam 2 medale ![]() I bd grała jeszcze 2 mecze
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
wow same sportsmenki normalnie :P
Karolajn, a drogi był ten Isotrexin? Bo nie wiem, na jakie koszta mam się przygotować a jaka ukienka? jakie buty?![]() Moni, ja też własnie jak pójde teraz z wysypka to powiem, żeby mi przepisała mi coś na blizny po tradziku... bo miałam takie krostki na ramionach i głupia zaczęłam wyciskać... i wyciskam czasem tak, że nie moge sie opanowac, jakby mi to jakąś przyjemność sprawiało, a tylko szkodzi... no a z buzią jakoś daję radę, zamaskowuję podkładem i jakoś wygląda ![]() A jaide na wesele do takiej koleżanki i upatrzyłam sobie sukienkę piękną i niedrogą ![]() rożowa taka fuksja troche zgaszona... ja i różowy- zaskakuję samą siebie w czarną kratkę- imołek do kolan, na biuście trochę zmarszczona, pod biustem tasiemka czarna i na dole czarna koronka, cudna ![]() |
|
|
|
#4815 |
|
Wtajemniczenie
|
To jak kupisz to wrzuć zdjęcia też chemy popodziwiać
|
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
oka
![]() tylko niech Karo wrzuci swoją i buty
|
|
|
|
#4818 |
|
Wtajemniczenie
|
aloha
chromciu Isotrexin..hmm nie pamietam dokladnie ale jakos pomiedzy 20-30 zl ![]() a sukienka jest taka fuksjowa wlasnie roz/fiolet czy cos z h&m. dosyc gleboko wycieta jutro zostane matka chrzestna i w niej bede to wam wrzuce zdjecia z chrzcin ![]() a buty tez z h&m. takie zwykle satynowe, plaskie peep-toe
|
#4819 |
|
Wtajemniczenie
|
a to fajnie, czekamy na zdjęcia
a ten żel to w sumie jeszcze przystępna cena.. a nie zostały Ci blizny po tych krostkach?Olaś, łats ap? czym sie tak zsiarałaś? ;p |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam na dwór i poszłyśmy z koleżanką zapalić (
.. jednorazowo) i potem po koleanke, która powiedziała, że może na trochę, bo o 18:30 idzie spotkać się z kimś. No i wyciągnęłyśmy od niej kim był ten kimś . I tob yl chłopak, ktory swiruje do duuzo dziewcyzn,m w tym do mnie ( ![]() ) no i potem ich sledzilysmy ... Omgg ... i zapytalysmy sie jakiegos chlopaka w ktora strone poszli i pokazal nam w ktora ^^ i dealam mu za to lizaka . NI szlysmy, pol miasta za nimi chyba ... I szli objęci (Park, tryz alejki . Stoimi na SRODKU ulicy i w ktora strone .. no to wybralysmy taka jedna, biegniemy ... gadamy ze nie znajdziemy itd .. i do mnie kol ' no, nie przejmuj sie moze jeszcze ze soba nie chodza .. ' i tak pieprzyc zaczela i ja stoje jak wyryta a ona idzie dalej . A oni siedzieli na murku za drzewami i WSZYSTKO slyszeli ! Omggg ... I ucieklysmy stamd i jak debilki jakieś biegniemy .. I omgg . nie moge. na gadu teraz jest .. Jak ja mu w oczy spojrze wiemm .. debilki z nas ^^
|
|
#4821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj olasiaa tobie to zawsze sie cos takiego przydazy nie martw sie na zapas
|
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Olka, Ty jak coś wymyślisz
nie wiem, co bym zrobiław takliej sytuacji... może obróć to jakoś w żart, że sie umówiłyście z tą kolezanką, ktora z nim byla na randce, ze bedziecie za nimi lazic, zeby np ocenic jak sie on zachowuje wzgledem niej i potem jej doradzic czy z nim ma byc czy nie;d nie wiem to jeszcze bardziej bed sensu, ale ja bym cos naściemniała![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- mam nadzieję, że mi też nie zostaną blizny.. zobaczymy jeszcze, co ta lekarka powie, mam nadzieję, że to nie okaże sie nic poważnego. |
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze w tym jest to, z e pisal do mnie dwa dni temu, ze zmieni do mnie anstawienie, ze bedzie odzywal sie w szkole czesciej, ne tylko czesc ... na podworku itd.
Pisal to dwa dni temu, a oni spotykaja się od zeszlej soboty .. ide spac.
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
ups, to faktycznie kicha... może spotkajcie się we 3 i pogadajcie razem, tylko nie pobijcie sie o tego kolesia
we 3 w sensie on, ty i ta koleżanka.
|
|
|
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
Chroma, ja mam teraz tylko blizny na buźce, ale nie papram się podkładami bo wiem że to tylko pogorszy stan mojej cery. Wyglądam jak wyglądam, ale nakładam tylko matujący, transparentny puder i wsio
cery jak pupa niemowlaka to ja nigdy nie będę mieć, trudno ![]() Pokazujcie zdjęcia tych ciuszków ![]() Ola, a nie dało się tego jakoś inaczej odegrać? Że to wcale nie ich szukacie, czy coś? Ooj laska, Ty zawsze coś ciekawego odwalisz teraz tylko naodkręcaj, naściemniaj i będzie dobrze aa tak w ogóle, to kto tu na kogo leci, Ty na niego czy on na Ciebie? Bo nie wiem (dostałam wczoraj kolanem w głowę, zrozumcie niekumatego człowieka )
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4826 |
|
Wtajemniczenie
|
ok dziewczyny ja jade, bo te chrzciny to nie w moim miescie
![]() paa
|
#4827 |
|
Wtajemniczenie
|
No leć Kochana, leć, pozdrów dzieciaczka od ciotek z forum
![]() Gram w The Sims 2
|
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
hejj...
przepraszam. ale za sprawą Moni wrócilam jak tam dziewuszki ?
|
#4829 |
|
Wtajemniczenie
|
Paaati ty jesteś juuuż???? ;******
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Sooł Idę na chrzciny .. i czy pasuje iść w takiej krótkiej czarnej sukience?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

I dopiero potem mi

Na 80 % jest to przez dorastanie,

na razie smaruję tormentiolem, ale wolę iść do lekarza, tak mnie tyłek boli od tego, że szok