1994 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-10, 12:34   #661
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99
Dot.: 1994

mONIKO, POdaj mi jeszcze raz adres tej storny co tma sie te babke ma ;P
Stary 2008-08-10, 12:35   #662
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Pewnie to dziwne, ale moj ojciec to nie ejst dla mnie trudny temat. Pil, zostawil nas, zginal (tylko do cholery, nie wiem jak zginal! Nie wiem gdzie on ma grob!). I zostawil pokrecone losy a mi talent plastyczny I mocny charakter, wiec mimo calego sk***lstwa jestem mu wdzieczna.
Moj wujek pije . Takie cyrki sie robią, że hej . Nie przyznaję się że go znam . Eh . Nie lubię go .
Ale to choroba jak każda inna . O .
Stary 2008-08-10, 12:36   #663
Monika1994
Wtajemniczenie

Ja niestety pokoju nie pokażę, bo jak zwykle mam burdel i mam pokój z bratem, więc za stylowo nie jest pokażę Wam za jakiś rok, jak się przeprowadzę mogę Wam jedynie załączyć zdjęcie budowy mojej chałupy, ale nawet jeszcze nie ma tam zalążka mojego pokoju, więc... miałam wczoraj myśleć nad tą listą, ale malowałam paznokcie a potem mi się chciało spać i

Oo jacieee ale kolorowe baloniki fajnie tam miałyście na tej imprezie ja chyba niedługo ognisko zrobię, nie wiem... Nie wiem kogo zaprosić ale dobra, mniejsza ahaa, i my z kumpelą nakręciłyśmy naszą wersję Lost, czyli "Podgubieni ". Miałyśmy taką bekę że się we łbie nie mieści

Mi też przykro Dorotko, naprawdę smutne, że tyle młodych osób ma z alkoholu zabawę i fun, a nawet sobie nie zdają sprawy że tylu ludzi przez to ginie ale skończmy temat, to bardzo delikatna rozmowa i nie będziemy o tym gadać bez Twojej wyraźnej potrzeby lub ochoty

edit. dopiero doczytałam nowe posty. To dobrze że to nie jest dla Ciebie trudne, lepiej przecież być twardym a nie się załamać. I dobrze że go całkiem nie znienawidziłaś. Naprawdę podziwiam

Ja u chłopaków zwracam uwagę na oczy, uśmiech, sylwetkę, no i ofc charakter ale z wyglądu właśnie najbardziej oczy i uśmiech
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Monika1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:41   #664
olasia99
Zakorzenienie

Moniko, ignorujesz mnie

Widze że z tych sposóbow to na nc, no trudno .
Stary 2008-08-10, 12:41   #665
Monika1994
Wtajemniczenie

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/parrain.php?userId=794838 proszę Olu

Ja Cię nie ignoruję Oluś, naprawdę przepraszam, ale umysłem jestem w kuchni przy obiedzie i zapomniałam wyszukać tego linka a o jakich sposobach mówisz? to o dziewictwie?

Dobra, idę jeść
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Stary 2008-08-10, 12:42   #666
olasia99
Zakorzenienie

myslę że wystarczy http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/

edit:
dl;aczego ona jest goła
Stary 2008-08-10, 12:45   #667
karolajna_roro
Wtajemniczenie

Monika no u nas tez niezla bk byla
i smacznego

a co to za strona w ogole?

co tam slychac u wass ?

ja niedlugo bede leciec
i pewnie bede wieczorkiem krotko ale bede

karolajna_roro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:45   #668
Monika1994
Wtajemniczenie

Eeej niee, nie wystarczy! jak się chcesz rejestrować to zrób to przez ten link, to praktycznie tak samo, nic Cię nie kosztue, a ja dostanę wirtualne pieniążki no chyba że nie chcesz mi pomóc

edit. bo musisz ją ubrać! kurde, zarejestrowałaś się już i nie przez mojego linka no dobra, nie to nie

Karolajna u mnie po staremu właśnie na mnie czeka obiad, a ja ciągle nie mogę się oderwać od tego wątku no nic, idę. Co u Ciebie?
Stary 2008-08-10, 12:46   #669
Maizy
Rozeznanie

Lanessa, tęsknisz za nim ?

tak w ogóle to dzień dobry. ;*
widzę, że nowy temat obrałyście - chłopcy
musi być wysoki, wysportowany i z poczuciem humoru, ideałów nie ma, więc nie szukam.

idę do kościoła, napiszę później.
Stary 2008-08-10, 12:49   #670
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maizy Pokaż wiadomość
Lanessa, tęsknisz za nim ?

tak w ogóle to dzień dobry. ;*
widzę, że nowy temat obrałyście - chłopcy
musi być wysoki, wysportowany i z poczuciem humoru, ideałów nie ma, więc nie szukam.
Za kim...?
Ano poczucie humoru konieczne i spontaniczny! Ja jestem baaaaardzo spontaniczna tak wiec mi to potrzebne

Monia, jej, jaka ty..mila
Chcialabym pogadac z kims kto rozjasnilby mi rodzine od strony ojca. Ale o moich losach nie ma co mowic, bo to bardzo nieciekawa historia. Bardzo.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:49   #671
karolajna_roro
Wtajemniczenie

a u mnie calkiem, calkiem
w sumie to nic ciekawego
a ja na obiad nie bede miala nic
no chyba ze pojedziemy do jakiejs restauracji jak juz rodzice wroca

Stary 2008-08-10, 12:53   #672
Monika1994
Wtajemniczenie

Dorota, a co ja niemiłego zrobiłam/powiedziałam?
Stary 2008-08-10, 12:56   #673
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monika1994 Pokaż wiadomość
Dorota, a co ja niemiłego zrobiłam/powiedziałam?
Wlasnie nic.
Mialam na mysli, ze jestes bardzo kulturalna, taktowna i az mi sie tak cieplo zrobilo

Tyle ze ja ukladam dziwnie zdania
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:56   #674
karolajna_roro
Wtajemniczenie

a co do chlopakow to moj koniecznie ma byc wysportowany. musi cos trenowac! najlepiej siatke

kurdee mam czkawkeee

Stary 2008-08-10, 12:57   #675
olasia99
Zakorzenienie

Monika, kurna mać . Napisz jakis proadnik. A ska wziąć pieniądze? tylko za rozesłanie ?? cyz opracowac czy cos. pomuszcie mi ;((( ;PPPP
mowie jak 7 latka, nie >?
Stary 2008-08-10, 13:03   #676
Monika1994
Wtajemniczenie

Aaaj Dorota to mnie nieźle wystraszyłaś, ja myślałam że zrobiłam coś nie tak i Ty to tak ironicznie mówisz łee tam, ja nie jestem taka znowu kulturalna... nie no, jestem, ale tylko jak się staram

Casanova, BUUU! przeszła czkawka?

Olasia zaraz Ci wszystko wyjaśnię napiszę wszystko co i jak, ale na notatniku narazie, bo to będzie trochę trwało zaraz postaram się wkleić i Ci jakoś pomóc

Dziewczyny, jem bitą śmietanę z wiśniami prosto z garnka aaaale pyszna chcecie trochę?
Stary 2008-08-10, 13:06   #677
karolajna_roro
Wtajemniczenie

O BOZEE! ZAWAL SERCA! nie strasz taak!
ale ok, przeszla

ja chce, ja chceee!

Stary 2008-08-10, 13:07   #678
olasia99
Zakorzenienie

ty nie jedz a pisz
Stary 2008-08-10, 13:11   #679
karolajna_roro
Wtajemniczenie

ox dziewczyny ja lece
bede wieczorkiem jakos to wam powiem co i jak bo chyba jutro wyjezdzam

narka szparkaa
(widzialam ze bardzo wam sie to spodobalo )

Stary 2008-08-10, 13:13   #680
Monika1994
Wtajemniczenie

Ahahaha straszna jestem, wieeeem kiedyś jak zrobiłam taką straszną minę na wzór Klątwy do lustra, to się potem bałam iść do łazienki po ciemku masz śmietanyyy! *rzuca śmietaną*

Ola, nie nerwowo, już zjadłam zaraz się wezmę za pisanie

edit. Szparka!
Stary 2008-08-10, 13:20   #681
olasia99
Zakorzenienie

zaraz ? zaraz to za długo . pisajta już wżeee
Stary 2008-08-10, 13:32   #682
Monika1994
Wtajemniczenie

Już piszę powiedz mi jeszcze jedno. Jak u Ciebie z Angielskim? Rozumiesz to wszystko co jest na tej stronie? Bo to zdecydowanie by pomogło ale jak nie znasz to i tak jakoś damy radę i powiedz mi jeszcze, co ja mam Ci wytłumaczyć, tak dokładniej? Napisałam już sposoby na zarabianie kasy, a nie wiem co jeszcze pisać
Stary 2008-08-10, 13:38   #683
olasia99
Zakorzenienie

Ja edytuje . Wszystko bez ładu i składu, trzeba jeszcze raz, przepraszam. Mam nadzieję że nie dostanę bana za usunięcie całej poprzedniej wiadomości. Tak, trzeba myśleć, zanim się coś doda.
to tak:
Angielski znam w miarę dobrze, a jak nie to słownik. Tylko, że mam wszystkie rzeczy w pudłach póki nie skończy się remont i nie mogę znaleźć. Nie mogę nawet znaleźć aparatu.
O informacje dotyczące MB chodzi mi podstawowe, jakoś sobie poradzę. Szukałam poradników - nie znalazłam więc wszystko w Twoich rękach Do dzieła !
* jak chcę kupić różne rzeczy to klikam na ADD i tam po prawej stronie się pokazuje lista, co chcę kupić . I jak kupić ? Bo jakoś niektóre rzeczy kupiłam, ale nie wiem na co kliknęłam, niestety.
* Jeżeli chcę kupować, to oczywiście następna gwiazdka brzmi : jak zarabiać kasę.
* Które miejsca co oznaczają w mieście
* Jak kupię zwierzątko to jak się nim opiekuje
* Niektóre gry są trudne . Z nich się zarabia pieniądze zapewne ? Niektórych mi już zabroniono. Czyli, że mogę grać raz dziennie w jedna ? Nie rozumiem .
* O co chodzi w tej grze z pocałunkami ? Grałam i przejść nie mogę .
* Malować się to można tylko usta i oczy ? Jak nie to co można jeszcze i w jaki sposób
* Jak mieć chłopaka ? Skąd chłopak się bierze ? To są prawdziwi gracze jacyś ? Jak nie to jemu tez muszę coś kupować ? Na jakieś dance poszłam . Dobrze zrobiłam ? Poszłam tam i nie mogę wejść w te miejsce gdzie jest poszukiwanie chłopaka. Jest napisane: "You have already tried to find a boyfriend today! Take it easy bimbo - don't try too hard - thats not cool!.
Don't over do it - try again tomorrow!!!" ... Tam na głowym profilu, gdzie pisze ile ona waży, jak wygląda itp. sa po prawej dwa kwadraty. Jeden to taniec drugi, wyżej to coś z chłopakami. Nie mogę w te wyżej wejść bo weszłam do tańca. Dlaczego?
* Jak się najeść to wiem, ale tam jest jeszcze zadowolenie i thirst jakiś . Co to te thirst i jak to podwyższyć ? I jak zadowolić ? Mam przy thirście i zadowoleniu 0 % . To dobrze ?
* Jak przejść do następnego levelu ?
* Nie jestem pewna, ale chyba kupiłam dom :P Gdzie on jest ?
* Mam coś takiego: (przypuszczam że 63 to pieniądze, a 143 to co to ? )
63 Bimbo Dollars
143 Bimbo attitude
* Moje statystyki są takie : (czyli, że mam tego thirsta za mało i jedzenia ? Czyli wesolości za dużo, tak ? ) Thirst : 0 % Hunger : 0 % Happiness : 102 %
Jak się ubrać i malowac to wiem. Ale cos myślę, że za mało tego malowania. Tylko oczy i usta ? Acha, i czesać umiem. Fryzury tez takie sobie. oO

Edytowane przez olasia99
Czas edycji: 2008-08-10 o 13:58
olasia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 14:14   #684
Monika1994
Wtajemniczenie

Więc tak. Zarabiasz poprzez kilka sposobów.

1. Znajdujesz pracę (zakładka City -> potem na dole Job Center -> tam klikasz Start the training course i zaczynasz trzydniowe szkolenie, po 3 dniach dostaniesz pracę i będziesz codziennie zarabiać 50 Bimbo Dollars).
2. Masz chłopaka (zakładka My Bimbo -> My boyfriend -> i tam ten pierwszy przycisk żeby zacząć szukać chłopaka. Nie znajdziesz go od razu, a możesz szukać tylko 2 razy dziennie. Jak znajdziesz to będziesz zarabiać codziennie 50 BD.)
3. Grasz w gry (zakładka Games -> gry na kasę: Mastermind, Scratch games. Grasz i dostajesz kasę.)
4. Możesz doładować sobie konto sms'em lub z konta internetowego, sms jest za 10,89 czy coś koło tego i dostajesz 10 000 BD.
5. Jak już będziesz w 4 rundzie to możesz wysyłać link do znajomych, żeby rejestrowali się przez niego, i wtedy dostajesz 500 BD jak będziesz chciała to możemy się kiedyś tak nawzajem dofinansowywać
6. Możesz zarabiać biorąc udział w takich jakby wyborach miss za kasę (na boku jest napis Challenges, tam z boku wybierasz jakąś inną dziewczynę i jeżeli ona przyjmie wyzwanie, zaczynają się zawody. Serwis poróbnuje która z Was jest drożej ubrana, ładnie uczesana i umalowana, zgrabniejsza i szczęśliwsza, liczy się też trochę BA, czyli Twoje punkty na całym serwisie. Ta która wygrywa zgarnia kasę, o którą się założyłyście, a to która przegrywa płaci )

A teraz poodpowiadam na pytania

Ja zaczynalam od ubrania tymi podstawowymi rzeczami, potem starałam się wypełniać misje (ostatnia zakładka, Goals. Tam masz wszystko co musisz zrobić żeby przejść na następny poziom.

Ciuszki kupujesz w Nine's, klikasz na wybrany ciuch, pojawia się on w tabelce po prawej stronie. Jak masz już wybrane couchy i chcesz zapłacić, klikasz Proceed to checkout i masz kupione ciuszki

W mieście kolejno:
- agencja nieruchomości, tutaj możesz kupić lub wynająć mieszkanie
- bank, tutaj możesz wybrać sposób płatności żeby dostać BD, tam np. możesz zapłacić tym sms'em
- klub, tam możesz znaleźć chłopaka (pierwsza opcja) lub potańczyć (druga opcja), co poprawia Twój nastrój
- siłownia, jak kupisz karnet (300 BD) to możesz tam ćwiczyć i chudnąć, jeśli jest taka potrzeba
- biuro pracy. Tam przechodzisz szkolenia żeby mieć pracę
- supermarket. możesz kupić jakieś jedzenie lub słodkości, których nie ma jeszcze w zakładce "shop"
- sklep. Tu kupujesz jedzenie, picie, jedzenie i picie dla zwierzaka, kartę na siłownię i takie tak różne pamiętaj, że Bimbo nie może być głodna! (ja czekam aż będzie miała jakieś 40-50% głodu pragnienia i wtedy ją karmię, żeby była na 0% jak będziesz ją karmić za często to przytyje)
- sklep z ciuchami
- centrum urody. Tu możesz iść do fryzjera, kosmetyczki (malujesz tylko usta i oczy), solarium, peeling (rozjaśnia skórę)
- sklep zoologiczny. Tu kupujesz zwierzaka lub różne akcesoria dla niego
- biblioteka, tutaj zdobywasz punkty IQ (potrzebne potem w pracy i w zdobywaniu kolejnych poziomów)
- klinika, tutaj możesz sobie zrobić operacje plastyczne lub porozmawiać z psychologiem (poprawia nastrój)

nie radzę kupować zwierzątka tak na wstępie, bo na nie też sporo wydajesz, musisz je karmić, chodzić na spacery, myć chyba, a jak je zagłodzisz to odbierają Ci 1/3 wszystkich punktów bardziej dla zaawansowanych

w niektóre gry można grać raz, w niektóre 2 razy dziennie. na początku wydają się trudne, ale jak potem będziesz miała wprawę to ułożysz trudne puzzle w minutę

w grze z pocałunkami musisz całować wyskakujących chłopaków jak nazbierasz punkty na dany poziom to dochodzą punkty ogólne czasem jest jakiś błąd i jak już się wygra, to się resetuje i trzeba od nowa grać, i tak w kółko nie całuj tego bruneta w zielonym, bo on odejmuje punkty xP więc jak grałaś i nie możesz przejść, to pewnie to ten błąd.

Zdobywanie chłopaka już opisałam wyżej napiszę jeszcze raz. na tej głównej stronie klikasz pierwszy kwadrat z napisem My boyfriend, ten pod spodem to Twoje mieszkanie klikasz tego boyfrienda, a potem to pierwsze. skoro wyskakuje Ci ten napis to znaczy że dzisiaj już go szukałaś, ale nie znalazłaś chłopak to nie jest prawdziwy gracz, nic z nim nie musisz robić, on tylko daje kasę

No jak poszłaś na tańce to dopiero za 30 minut możesz robić coś dalej. Ten komunikat co skopiowałaś to znaczy, że nie możesz już dzisiaj szukać chłopaka, musisz czekać do jutra

Thirst to pragnienie. Wodę musisz pić, albo mleko sojowe jak masz 0% to jesteś całkiem napita im więcej procent tym bardziej jej się chce pić zadowolenie to im więcej procent tym bardziej jest szczęśliwa, na początku to masz chyba 100%

dom raczej wynajęłaś. fizycznie to go nie ma, ale on codziennie dostarcza Ci punkty i codziennie za niego płacisz. dom jest potrzebny do przechodzenia kolejnych leveli, więc dobrze że go kupiłaś

Bimbo Attitude to Twoje punkty. Zdobywasz je na multum sposobów, od mieszkania, przez gry, po chodzenie do fryzjera

Poprawiasz nastrój chodząc na tańce lub jedząc jakieś smakołyki, czekoladę, truskawki itd

Mam nadzieję że to już wszystko i że napisałam to dość zrozumiale nie chce mi się czytać od początku, najwyżej będą drobne błędy jak by co to pytaj i nie martw się, nie zbanują Cię, ja tak zrobiłam już 2 razy i nic mi nie jest
Stary 2008-08-10, 14:37   #685
olasia99
Zakorzenienie

Jak tka robilam więcje niż dwa razy .. no jakos sobie poradze . ;PP tlyko ja juz na tych tancach jestem troche wiecej niz 30 min . jak z nich wjsc ;> jaka jest prawidlowa waga ? ja waze 127.82 Lbs
mozna tutuaj umrzec ?
edit: nie rozumiem tych misji . ;/
a o co chodzi w tej grze mastermind ?? ;P
Stary 2008-08-10, 14:49   #686
Monika1994
Wtajemniczenie

Można umrzeć, jak najbardziej można też zachorować... ja nie będziesz karmić Twojej Bimbo to tak będzie a z tych tańców to samo wychodzi, jak się skończy odliczanie tam to zobaczysz komunikat że Ci się polepszył nastrój i znowu możesz iść chłopaka szukasz TYM PIERWSZYM PRZYCISKIEM, nie na tańcach idealną wagę masz podaną na stronie głównej, jest to 127 Lbs. Nie musi być zawsze idealnie, ja miałam już lekko ponad 129 i lekko ponad 124, a to naprawdę małe odstępstwa
Stary 2008-08-10, 14:57   #687
olasia99
Zakorzenienie

okej , ja idę . Na gadu będę hyhy ^^11207311
Jutro popatrze .
Nic sie nie stanie jak zostawie ja na jakies 16 godizn samą ?

Stary 2008-08-10, 15:03   #688
Monika1994
Wtajemniczenie

Nic a nic się nie stanie ja ją zostawiałam na jakieś 2 dni, żyła i miała się dobrze, tylko troszkę głodna była zaklikam do Ciebie na Gadu
Stary 2008-08-10, 15:08   #689
olasia99
Zakorzenienie

fajnie . Tylko, ja nie wiem czy mam wciąż subskrypcję na eragg jeżeli nie to mnie nie będzie . Mam takiego wewnętrznego lenia że nie pojde do sklepu ^^
Albo nie, okeeej . Mam subskrypcje ^^
Cya LACHONY ^^
Stary 2008-08-10, 15:15   #690
K!nguśś
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to K!nguśś

O, witajcie dziewczyny!
Wreszcie znalazłam wątek odpowiadający mojemu rocznikowi. Przejrzę temat cały potem, bo teraz zmykam do parku pobiegać i poćwiczyć z psem nową sztuczkę - cofanie (szkolenie klikerowe)

Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie.

Paolo Coelho
K!nguśś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości