|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
nie utop się, weź ze sobą kółko do pływania, albo chociaż kaczuszkę gumową to się będzies miała czego chwytać jakby co
![]() edit: idę spać, zmogło mnie papapa
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
No wiec, o szamponie ;>>>>
Jako niepoprawna skladzistka, fanka pieknych wlosow, bardzo uwazam na szampony odzywki i kosmetyki. Sama mialam dlugie i piekne wlosy...poki je mialam
|
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bojaj się Aga, ja się za nic nie będę chwytać, żadne kółeczka mi nie potrzebne, a co gorsza kaczuchy
![]() ![]() Ja też lubię piękne zdrowe włosy, ale jakoś nie zwracam uwagi na skład szamponu raczej mama kupuje, ona nie ma czasu bawić się w składy chemiczne wszystkich chemiczności w naszym domu zazwyczaj myję włosy dwoma rodzajami szamponu, najpierw jakiś taki na oczyszenie włosów i skóry głowy (do włosów przetłuszczających się), drugi z odżywką (jak poprzedni), w wakacje jeszcze do tego sama odżywka ja tam lubię moje włosy, ale za szczególnie mocne ani gęste ich nie uważam są zdrowe, ale jednak troszeczkę zniszczone xP ale dziewczyny ma MM zachwycały się moją fryzurą, nawet moje włosy nazwały GĘSTYMI ![]() EDIT. Dorotka sobie poszła, a ja chciałam o włoskach pokonwersować... jeszcze tak wspomnę, że kiedyś to ja miałam cudooowne włosy, bo były blond i do pasa z wiekiem mi zciemniały i ja je głupia obcięłam jak tu później będę to ma tu być przynajmniej jedna dziewucha skora do rozmowy, bo jok ni to jo ni wim! ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
co do wlosow to ja namietnie zapuszczam (no wiecie skrzyp, pokrzywa, tran, specjalny szampon na porost wlosow, wcierki itp itd )no ja musze konczyc. lece sie pakowac. ![]() nie wiem czy zdaze jeszcze zajrzec wiec na wszelki wypadek juz sie zegnam ![]() nareczka szpareczka! buziaaki pamietajcie ze was sprawdze czy tesknilyscie, szczegolnie Monikee! ![]() wracam 17.08 !
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też zapuszczam, ale nie stosuję jakiś preparatów na to ani nic, poprostu ich nie obcinam
![]() Ja już tęsknię jak by co no to do 17. baw się dobrze busska, narka szparka
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#726 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
![]() Ja też jestem z 1994. :P Chyba trochę późno tu dotarłam, ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie.?
|
|
|
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
Witam moje rówieśniczki...
Jak miło wiedzieć, że nie jestem tu sama. Pozdrawiam. |
|
|
|
#728 |
|
Przyczajenie
|
Szukałam już wcześniej wątku o roczniku 1994, ale nie znalazłam. Chyba źle szukałam.
![]() Jak Wam mijają wakacje, 14.?
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was 'nowe' dziewczynki
oczywiście przyjmiemy Was z otwartymi ramionami, bo my są otwarte kobitki, lubimy ludziów poznawać i w ogóle to się tu wszystkie bardzo lubimy i giteśnie jest ![]() A ja jestem zdrowo poj...na, jak widać na załączonym obrazku powyżej (czyt. w tym co napisałam, co piszę do tej pory w tym wątku i pisać będę)
|
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
Witam nowe!
AAAA! Oderwalam 1/15 blatu na tort przypadkiem, jak on teraz wyglada???????? AAAA!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Chyba zrobie nowy Mam urodziny to mam prawo ![]() I bedzie czterowarstwowy.Kurcze, ni wiem. Hym hym. |
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to sie stało Doroto?
Kiedy masz urodzinki? dzisiaj?
|
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie mogłabyś tego blatu włożyć w środek tortu i wszystko kremem zkleić?
|
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooj nie nerwuj się, jeszcze naprawisz ten tort
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
o jakim wy szamponie gadacie ?
witam nowe . No i nasa K!NGu$$!@ gdziesz poszedła . Nie ma jej . ooo ![]() Będe tęsknić za moją wiedźmą kochanoł . Pamietaj ze kotecek moze sie rozpuscic to wroc 17 . jeszcze mi w balety jakie pojdziesz^^ i nie wrocisz ![]()
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
1. Imię? Malwina
2. Data urodzenia? lipiec 1994 3. Co tam na bierząco u Ciebie? a dobrze, dziękuję ;p 4. Jak Ci idzie w gimnazjum (oceny, zachowanie)? Zadowolona ze świadectwa? nie jest najgorzej... ze świadectwa zadowolona ![]() 5. Gdzie na wakacjach byłaś/jesteś/będziesz? oj za dużo opowiadać... 6. Na jakie jeszcze wątki wizażowe wchodzisz? na różne... często na gry7. Jesteś dziewicą? ( ) jestem8. Masz chłopaka? Jak tak to go troszkę opisz nie mam9. Opisz swój charakter, jaka jesteś, co lubisz itd itp? trudno jest opisywać samą siebie... ![]() 10. Jak się zaczęła Twoja przygoda z tym portalem? sama nie wiem :p tak jakoś wyszło... ![]() 11. Często kłócisz się z rodzicami? nie kłócę się 12. Zdarza Ci się kupować ciuchy na allegro? oczywiście 13. Co zrobić żeby było nas na tym wątku więcej? czekać... ![]() 14. Jaki masz styl? (ciuchy, fryzura, makijaż) swój przede wszystkim... no i się nie maluję (chyba, że na specjalne okazje) 15. Jakie książki czytasz? ciekawe ![]() 16. Jakich kosmetyków używasz? oj różnych ![]() 17. Próbowałaś już papierosów, akloholu, narkotyków? nie 18. Masz samochód? (a raczej czy Twoi rodzice mają ) tak19. Masz jakieś postanowienia na wakacje? Jak tak to jakie? nie mam żadnych 20. Jakie masz zwierzaki? obecnie nie mam 21. Jaką masz figurę i jakie masz zdanie o niej? jestem dosyć szczupła... a zdanie o swojej figurze mam dobre ![]() 22. Jakie filmy lubisz? Często chodzisz do kina? najbardziej to komedie... 23. Lubisz swoją klasę? Jak się dogadujecie, jesteście zgrani? nie jest najgorzej. choć mogłoby być lepiej 24. Oglądasz "Modę na sukces"? ![]() 25. Nosisz gorsety? nie 26. Wstaw swoją fotkę, koniecznie! może kiedy indziej... ![]() 27. Czytasz jakieś gazety, magazyny? czytam 28. Podaj link do profilu na Naszej-Klasie to może innym razem...
|
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Olaa, gadamy o takim czymś co się nazywa szampon do włosów i się tym włosy myje od czasu do czasu... To znaczy wiesz, cywilizowani ludzie tak robią
Ooj Malwina nie chce dać fotki żadnej, nie chce się opisać nawet... buu, czemu wszystkie nowe laski takie skryte są? może my jakieś niesympatyczne się wydajemy, cooo, wątkowe wyjadaczki??
|
|
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Cicho głuptasie, niech się nowe nabiorą że nie gryziemy a potem będzie co na ząbki wrzucić
i ja nie mam uja seksocholiczko Karolajna potwierdzi, Casanovo, powiedz jej że ja nie mam uja! przecież sama widziałaś w jacuzzi że nie mam...
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Ja ogladam mode na sukces!!
I wlasnie wkurza mnie Sally ktora wsadza nos w nie swoje sprawy, ot. Karolajna, jakie wcierki? ;> Ja niedlugo z sokiem z czarnej rzepy i pietruszki na glowie
|
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
Przewidziało Ci się. Mówię Ci, Ty na głodzie jesteś i wariujesz
![]() Dorota, a po co Ci te soki z zieleniny na głowie?
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
sama jestes na glodzie. jak jak juz to na seksoholicznym . a seksoholik umie rozpoznac siusiora od siusiorki .
nie jestem pedofilem ^^ ja po prostu zwracam uwgaę na płeć ^^
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
No może kiedyś dodam jakąś swoją fotkę. Tylko, że większość mam akurat z moimi koleżankami. :p Ale się nie martwcie. Moniczko ja się właśnie tego obawiałam... :p Bo słyszałam, że gryziesz...
W lepszych przypadkach połykasz w całości... No ale jak chcesz to troszkę opowiedzieć o sobie mogę... :p A więc tak... Jestem szczupłą brunetką o piwnych oczach... Uwielbiam oglądać 'Gotowe na wszystko' i różne komedie. Jaka jestem? To już pytanie z kategorii tych trudniejszych... Ale mam nadzieję, że z czasem wyrobicie sobie zdanie na mój temat...
|
|
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mnie Sally też trochę wkurza:/ ale to jest niesprawiedliwe, że jej Brook zayebaua firmę ;] ale dziecko Brook to będzie dziecko Ridge'a, ale każdy będzie myślał, że to jest dziecko Nicka, bo Sall podmieni wyniki testu na ojcostwo, O.! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
Oj ja się tam na tym nie znam...
Troszkę tam jednak jest pomieszane... olasia99 - możesz mówić jak chcesz... mi to różnicy nie sprawi... a jeśli zwracasz uwagę na płeć to ja od razu deklaruję, iż jestem dziewczyną
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak Wy rozumiecie tą modę na sukces, przecież to pomieszanie z poplątaniem
ja nie jestem na głodzie, ja sobie umiem radzić Malwa, Ty się nie bój, ja gryzę ale na wyższych szczeblach znajomości, wiesz, takie małe sado maso ale Tobie to nie grozi, ja za dziewczynami nie przepadam w kwestii gryzienia też jestem brunetką o piwnych (noo, raczej brązowych) oczach, a czy szczupłą to raczej wątpię i też lubię Gotowe na wszystko mogłabys jednak tak troszkę opisać swój charakter, poczytaj początkowe strony wątku, my tam o sobie pisałyśmy to wcale nie takie trudne, naprawdę
|
|
|
|
#750 |
|
Przyczajenie
|
ODPOWIEDZI.
![]() 1. Imię? Gosia 2. Data urodzenia? 23,03,1994r. godz. 21:50 ![]() 3. Co tam na bierząco u Ciebie? Jak najlepiej, dziękuję. 4. Jak Ci idzie w gimnazjum (oceny, zachowanie)? Zadowolona ze świadectwa? Jest ok, chociaż mogłoby być lepiej. 5. Gdzie na wakacjach byłaś/jesteś/będziesz? Byłam w Wiedniu, i chyba będę jeszcze raz. ![]() 6. Na jakie jeszcze wątki wizażowe wchodzisz? Aa różne. ![]() 7. Jesteś dziewicą? ( ) Tak.![]() 8. Masz chłopaka? Jak tak to go troszkę opisz JESZCZE nie. ![]() 9. Opisz swój charakter, jaka jesteś, co lubisz itd itp? Hmm.. Jestem jaka jestem. :P Lubię tańczyć [t. towarzyski, hip-hop], zwierzęta [szczególnie psyy ], czytać książki oraz grać w koszykówkę. 10. Jak się zaczęła Twoja przygoda z tym portalem? Weszłam przez przypadek, kiedy szukałam czegoś na google.pl 11. Często kłócisz się z rodzicami? Ostatnio bardzo rzadko. ![]() 12. Zdarza Ci się kupować ciuchy na allegro? Tak. 13. Co zrobić żeby było nas na tym wątku więcej? Polecać go wszystkim laskom '94. ![]() 14. Jaki masz styl? (ciuchy, fryzura, makijaż) Hmm.. w sumie to normalny. Makijaż: podkład, transparentny puder, i czasem kredka. Fryzura: fajna. Brązowe, asymetryczne włosy w grzywką, którą często upinam do góry. Ciuchy: jak każda dziewczyna. ![]() 15. Jakie książki czytasz? Różne. Najczęsciej przygodowe.16. Jakich kosmetyków używasz? Mam wymienić wszystkie.? 17. Próbowałaś już papierosów, akloholu, narkotyków? Alkoholu. Ale ciii.. ![]() 18. Masz samochód? (a raczej czy Twoi rodzice mają ) Jasne. :P19. Masz jakieś postanowienia na wakacje? Jak tak to jakie? Miałam. Uczyć się codziennie 10 słówek niemieckich. Ale nie wyszło. ![]() 20. Jakie masz zwierzaki? Mam: kota Kicię, psa Tolę oraz szynszyla. ![]() 21. Jaką masz figurę i jakie masz zdanie o niej? Normalną. ;] W sumie jest ok. ![]() 22. Jakie filmy lubisz? Często chodzisz do kina? Komedie [romantyczne] horrory. Ojj, dawno nie byłam .. ![]() 23. Lubisz swoją klasę? Jak się dogadujecie, jesteście zgrani? Jest ok. :P 24. Oglądasz "Modę na sukces"? ![]() 25. Nosisz gorsety? Nie. 26. Wstaw swoją fotkę, koniecznie! ![]() Jest w awatarze. ;]27. Czytasz jakieś gazety, magazyny? Jasne. 28. Podaj link do profilu na Naszej-Klasie http://nasza-klasa.pl/profile/4837548 noo niech Wam będzie.:P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

papapa

jak tu później będę to ma tu być przynajmniej jedna dziewucha skora do rozmowy, bo jok ni to jo ni wim! 

i ja nie mam uja seksocholiczko
ale Tobie to nie grozi, ja za dziewczynami nie przepadam w kwestii gryzienia
mogłabys jednak tak troszkę opisać swój charakter, poczytaj początkowe strony wątku, my tam o sobie pisałyśmy