1994 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 20:50   #781
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94
Dot.: 1994

Więc na początku do Lanessy, bo znając mnie, to ja już potem zapomnę, z główki wyleci i lipa
Wszystkiego Naj Naj

A teraz cosik tam o mnie wg waszych wymogów

1. Imię? Hania
2. Data urodzenia? 02.03 '94
3. Co tam na bierząco u Ciebie? Nie narzekam. Okej, może i narzekam, ale to najwyżej bd głowe zawracać w postach
4. Jak Ci idzie w gimnazjum (oceny, zachowanie)? Zadowolona ze świadectwa? Aaa zadowolona. Najfajniesza szkoła w jakiej byłam
5. Gdzie na wakacjach byłaś/jesteś/będziesz? A w mieście moim cały czas. Czekam na przyszłe (Witaj, Portugalio... mm... )
6. Na jakie jeszcze wątki wizażowe wchodzisz? Ołł... Co mnie tylko zainteresuje. Więc na wszystko ;p od pazurków, przez włoski, modę i metamorfozy, po gry i pogaduchy różnej maści
7. Jesteś dziewicą? ( pytanie autorstwa Chromonikielni ) a i owszem
8. Masz chłopaka? Jak tak to go troszkę opisz nie mam
9. Opisz swój charakter, jaka jesteś, co lubisz itd itp? spontaniczna. wygadana w chooy (myslę, że widać już po samych odpowiedziach xP) lubię, dobra, KOCHAM śpiewać... Ołłł... Masakra. Teraz wakacje, przerwa w zajęciach i od razu świruję bez tego
10. Jak się zaczęła Twoja przygoda z tym portalem? A nawet nie pamiętam, jakoś przypadkiem, pewnie pisane mi to było, bo teraz to ja tu już codziennie po kilka godzin spędzam
11. Często kłócisz się z rodzicami? jak powiem, że codziennie, to moze być trochę niedopowiedziane xD
12. Zdarza Ci się kupować ciuchy na allegro? ajj niekoniecznie. ciuch to ja jednak przymierzyć muszę co innego dodatki, torby czy inne pierdoły..
13. Co zrobić żeby było nas na tym wątku więcej? aaa tam więcej. Nie liczy się ilość, a jakość ;p
14. Jaki masz styl? (ciuchy, fryzura, makijaż) mój własny, jedyny. inspirowany tylko innymi stylami.
15. Jakie książki czytasz? że tak powiem- ambitne. polonistka mnie uświadomiła w gim o tych wszystkich pierdółkach miłosnych dla nastolatek, co to się tego naczytywałam w cholere, a co to każda praktyczie tę samą historyjkę miała. Teraz się wzięłam za poważniejsze rzeczy
16. Jakich kosmetyków używasz? zostawmy to moze na czas, gdy będę miała jakieś trzy wolne dni do opisywania ich xD
17. Próbowałaś już papierosów, akloholu, narkotyków? dragów, fajek czy innego świństwa wolałabym nigdy nie tykać, procenciki jednak.. noo, zdarzyło mi się parę razy
18. Masz samochód? (a raczej czy Twoi rodzice mają ) jes (omg... doczekaliśmy się krótkiego answera spod mojej klawiatury... chociaż... cóż, teraz już nie )
19. Masz jakieś postanowienia na wakacje? Jak tak to jakie? pielęgnujemy i zapuszczamy pazurki i włoski. maltratowałam, te pierwsze obgryzaniem, drugie prostowaniem (zresztą do teraz prostuję... ;/)
20. Jakie masz zwierzaki? papużkę i kosztniczkę. drugiego nie lubię. aaa noo.. plus brat, rzecz jasna
21. Jaką masz figurę i jakie masz zdanie o niej? chudzielec... noo widziałam ładniejsze, ale narzekać tak całkiem nie mogę (aczkolwiek zawsze coś się znajdzie ^^)
22. Jakie filmy lubisz? Często chodzisz do kina? komedyjki romantyczne oraz filmiki psychologiczne.
23. Lubisz swoją klasę? Jak się dogadujecie, jesteście zgrani? aj. uwielbiam. Bosko
24. Oglądasz "Modę na sukces"? pozostawiłam ten nałóg babci, ja jestem uzależniona jedynie od "Pierwszej miłości"
25. Nosisz gorsety? nie zdarzyło mi się jeszcze xD
26. Wstaw swoją fotkę, koniecznie! A to moze podepne do pytania 28
27.
Czytasz jakieś gazety, magazyny? czasem zdarza mi się, ale ogólnie nie bardzo
28. Podaj link do profilu na Naszej-Klasie ja to może fotka.pl zastąpię? jak kto chętny to zapraszam (jak niechętny, to też, bo ja taka miła jestem i w ogóle xDDD) www.DontAsk94.fotka.pl ...Ooooooo jaaaaaaa cieeeeee....... Właśnie się skapłam, jakie ja stare fotki mam... Cóż..
DontAsk94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 23:37   #782
chromonikielnia
Wtajemniczenie

DontAsk, witam u nas zajrzałam na fotkę Nieźle, nieźle...

Dorotko Kochanie, wszystkiego najlepsiejsego

Ej Monia, nie bulwersuj żesz się tak ja jestem Emoo po noszę getry w paski, jestem pozerem, bo nie słucham trv metalu tylko Evanescence OMG

Hyhhy^^ fajne te EMOtki
chromonikielnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 23:51   #783
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

iii tam. ;p

a ja również witam
i wszystkie pozostałe ;***
Stary 2008-08-12, 23:53   #784
chromonikielnia
Wtajemniczenie

witam a teraz się żegnam, bo wybywam do mego łoża bajoooł
Stary 2008-08-13, 09:52   #785
Maizy
Rozeznanie

Witam nowe dziołchy

Wszystkiego najlepszego dla Lanessy.
Tęsknimy za Karolajną.
DontAsk, ładna laska jesteś. I fajny masz ten naszyjnik na tej szarej fotce.

Wiecie, ostatnio przed spaniem myślałam sobie, czy w przyszłości będę chciała mieć dzieci.
Z ciekawości obejrzałam na youtubie poród. Maaaatko boska. Nigdy więcej takich filmów przed snem. No i tak was podpytam.

Chciałybyście w przyszłości zostać dumnymi mamusiami?
Stary 2008-08-13, 11:30   #786
Monika1994
Wtajemniczenie

Hania noo nareszcie się trafiła jakaś rozgadana! bardzo dobrze że tak dużo napisałaś o sobie, chociaż co nie co wiemy a jak się nie będziesz udzielać to masz odwiedziłam Cię, dałabym ocenkę ale nie umiem jaka ja intelygentna jestem śliczniasta jesteś

Aga, ja wczoraj naprawdę nabuzowana byłam i mnie byle pierdoła wkurzała jak nie wiem dzisiaj już jestem spokojniejsza ale fajnie mi się bulwersowało

Oo tak tak, jak my strasznie tęsknimy za Casanovą...

Daria, więc ja odpowiem bez oglądania jakichkolwiek filmów na youtubie nie lubię dzieci, dzieci jakoś szczególnie do mnie nie lgną i dzieci mieć nie chcę może z wiekiem mi się to zmieni, ale teraz myślę sobie że dziecko mi nie jest potrzebne do szczęscia. Nie chodzi mi o to, że ciąża i poród to takie straszne przeżycia, chodzi mi o dalsze wychowanie dziecka nie mam cierpliwości do dzieci, denerwują mnie i całe życie już jest podporządkowane takiemu bachorowi. Ani na imprezę się nie pójdzie, ani nie można się bardziej zawodowo realizować, ani nie ma się czasu dla wielu znajomych, kasy się wyda na dziecko w chol..e i ogólnie zmienia się caaałe życie. Taki jest mój pogląd na to wszystko. Może mi się z wiekiem jeszcze zmieni, jakiś dzikich instynktów doświadczę, albo mnie mój facet do tego namówi albo wpadnę noo, ale jak już się zdecyduję na dzidziusia to napewno Wam powiem czekam na odpowiedzi innych dziewczątek
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Monika1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 11:43   #787
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Cytat:
Napisane przez Maizy Pokaż wiadomość
DontAsk, ładna laska jesteś. I fajny masz ten naszyjnik na tej szarej fotce.
Noo bo ja wiem. Jakoś niekoniecznie A za wisior dziękować

A co do Moniki... Huehue. Ocenki dać nie idzie, bo mogą tylko chopacy Którzy zresztą niespecjalnie dają, nie żebym ja się im dziwiła, ale okej okej...

A co do dzieciaków. Ja też moze się wypowiem bez tych filmików porodu. Raz obejrzałam przez przypadek ale o aborcji i ryczałam jak bóbr 2 godziny... Takie małe istotki tak zabijane okropnie... Jezuuu.... A one takie malutkie, np jedno to było na monecie i nie zajmowało nawet połowy... Ale już wyglądało jak taki mały ludek, nie jakiś tam plemnik... Główkę miało, rączki, nóżki i w ogóle... Taka kruszyna mała... Łeeeee...... (Kontynuując moją wypowiedź na temat PORODÓW I DZIECI, bo oczywiście już musiałam zboczyć z tematu..) Dzieci bym chciała mieć, ale dopiero jak się ze tak to ujmę ustatkuję. Studia skończę, dobrą pracę bd mieć i w ogóle, wtedy można myśleć o dzidzi. Chociaż, szczerze powiedziawszy, to ja bym chyba wolała zaadoptować, bo ja się ogólnie wszystkiego boję co boli. A poród to do najmilszych nie należy. Jeszcze dupa tam, jakby to miało chwilę boleć i po sprawie... Ale nie, jak to się np potem ciągnie 8-12 godzin O masakro...
Stary 2008-08-13, 11:58   #788
malwa14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monika1994 Pokaż wiadomość
Hania noo nareszcie się trafiła jakaś rozgadana!

Ej no... Bo będę zazdrosna... ;]

DontAsk ja też sobie na fotkę zajrzałam... Ładne foteczki... :p

A co do tych dzieci... Hmmm... A bo ja wiem. Jeszcze mam czas na takie decyzje.

A co do tych filmików chyba mam szczęście, że nie wpadłam jeszcze na pomysł ich oglądania. Bo i ja pewnie bym sobie trochę popłakała czy coś...
malwa14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 12:40   #789
JKYAFD
Raczkowanie

No hej Dziewczynki ;***

A więc muszę trochę nadrobić:
# Dorotka wszystkiego najwspanialszego zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i czego tam sobie jeszcze chcesz
# Hania witam Fotki fajne są, bo Dziewczyna ładna. I proszę mi się tataj nie wypierać bo ja swoje wiem
# Aga co do tych dzieci to mnie jakoś też tak nie ciągnie na razie. { ale to chyba dobrze nie? } jakoś tak w ogóle takiego instynktu macierzyńskiego nie posiadam no nie wiem to się w przyszłości okaże, więc nie mówię nie, i nie mówię tak
# Malwina ja jakoś też nie trafiłam na te filmiki, i również mnie jakoś nie ciągnie. Po co sobie dostarczać takich ważnień no nie?
# Karolajna tęsknimy!
# Olusia ja tam również nie rozróżniam tego wszystkiego z tym hh. Ale spróbuję się jakoś dokształcić bo mimo że nie słucham, to nie muszę być taka ciemna masa nie?
# Monika fajny nowiutki avatar. Takie to oko....WIELKIE A podpis taki prawdziwy

A ja sobie uciekam, będę wieczorkiem i mają być tutaj wszystkie Dziewczynki zrozumiano? Bo jak którejś nie będzie to { }
Narka, Szparka

#Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego.
{ }

JKYAFD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 12:44   #790
Monika1994
Wtajemniczenie

Aaaa to takie buty muszę skasować to moje konto na fotce też oglądałam kiedyś filmiki o aborcji. Fakt, miłe nie było, ale jakoś szczególnie mną nie wstrząsnęło. Tylko taki nieprzyjemy dreszcz na plecach i jeszcze jedno. Hania, mi się wydaje że można sobie wybrać czy chce się rodzić naturalnie czy cesarką. Jeżeli boisz się bólu to drugie rozwiązanie pewnie byłoby dla Ciebie lepsze ale możemy o tym pogadać za jakieś 10 lat, czyli wtedy, kiedy będzie nasza pora na bachora że tak powiem

Malwinka nie zazdrość, Ciebie też kocham

Edit. Hehee Julka bo ja mam takie wielkie oki, ooo bo wiecie, to moje oko jest a te płomienie to zrobiły się same, nie żebym je jakoś domalowała czy coś, ja tylko przestawiłam kolory na PS, patrzę, a tu takie zaje.iaszcze płomienie wyszły mówiłam, diablica od urodzenia jak nic nawet mam już zajęte miejsce przy samym tronie Czarnego Pana (wiecie, taki co piekłem rządzi ) kiedyś byłam Czarną Panią, ale mi z Czarnym Panem nie wyszło i po rozstaniu zostało mi miejsce, ale tylko w roli sługi jaaakie ja pierdoły klepię, ludzie
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Stary 2008-08-13, 12:57   #791
JKYAFD
Raczkowanie

Monia ale to na serio Twoje oko? Bo tak sobie wywnioskowałam ale jakos wierzyć mi się nie chcę. Bo ten makijaż taki bajeczny
A że Czarna Pani jesteś to na sie już dawno domyślałam

#Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego.
{ }

JKYAFD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:22   #792
malwa14
Rozeznanie

Ja też się zastanawiałam czy to na pewno Twoje oko... Śliczny ten makijaż. A że diablica to gołym okiem widać...

To dobrze, że mnie też kochasz... Gdyby było inaczej to bym focha strzeliła...
Stary 2008-08-13, 13:41   #793
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Noo. Zostawmy raczej narazie ten temat bachorków ;p

A oko kurczę... Serio myślałam, że to ściągnęte skądś czy coś. Masz dziewczyno wprawę w makijażu, ajjjjjj
Stary 2008-08-13, 13:46   #794
Monika1994
Wtajemniczenie

No moje, seryjnie, najmojsze z moich oków Naprawdę jest moje. Chcecie to Wam pokażę pierwowzór przed przerobieniem w PS, nawet na wizażu jest ten makijaż to w niemałym stopniu ingerencja PS, ale sama też coś tam zmalowałam dorobiłam rzęsy i przyciemniłam, żeby był lepszy efekt otóż proszę bardzo, pierwowzór, żeby nie było wątpliwości to na dole hehee

A tak w ogóle to nie jest mi do śmiechu ale taam, mniejsza. Nie chce mi się o tym gadać.
Stary 2008-08-13, 13:55   #795
malwa14
Rozeznanie

A czyli coś tam jednak przerabiane było... I tak ślicznie...

Szkoda, że nie jesteś w najlepszym humorze. Ale wspomniałaś że nie chcesz o tym mówić. Więc nie będziemy.

A gdzie reszta dziewuch? Udzielać mi się tutaj.
Stary 2008-08-13, 14:01   #796
Monika1994
Wtajemniczenie

Noo raczej przerabiane, ja na codzień takim ogniem w oczach ludzi nie straszę ani makijażem zresztą też dziękuję, cieszę się że się podoba noo, ludź-baby, udzielać się!
Stary 2008-08-13, 15:10   #797
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Omg, to pozostaje jeszcze zazdrościć, że umiesz PS obsługiwać. Ja to się ograniczyłam do załadowania zdjęcia, a PL wersji ściągnąć nie umiem ;/
Stary 2008-08-13, 16:47   #798
Monika1994
Wtajemniczenie

Będę bardzo skromna i skromnie powiem że jako tako umiem się PS-em obsługiwać jakoś sama się nauczyłam metodą prób i błędów, zresztą cały czas się uczę bo uwielbiam to przerabianie fotek Mi jakoś brat ściągnął polską wersję, długo długo chodziło i było dobrze, ale coś się spiepszyło i nie chodzi może brat naprawi mam nadzieję że naprawi, bo jak nie to się zastrzelę bez Photoshopa więc od razu mówię, że jak by któraś chciała podrasować co nie co swoje fotki to ja służę pomocą (ale to dopiero jak będzie chodziło )

Aaale mnie łeb bolii tabletkę wzięłam, może przejdzie
Stary 2008-08-13, 17:28   #799
malwa14
Rozeznanie

Ja też coś tam próbuję się uczyć na tym PS... A czy mi to wychodzi...? Tego już nie wiem. ( Na szczęście nie ograniczyłam się do samego załadowania zdjęcia... ) Też zazdroszczę Ci Monika tych umiejętności... Ale widzę, że Ty masz polską wersję. Może jakieś mi zdjęcia przerobisz... ( Jak będę miała takie do przeróbki... ) Także melduj jak Twój PS będzie działał.

Ehhh... Zdenerwowałam się... Musiałam trzy razy pisać tego samego posta bo mi się usunął... (Co prawda dużo nie musiałam przepisywać, ale zawsze coś... :p)

Ja zmykam będę może później...
Stary 2008-08-13, 17:35   #800
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Ajjj nie Cię jedną, mnie też tak głowa boli, że nic zrobić nie umiem... ;/

A ile ci działał? Nie miałaś przypadkiem takiej wersji próbnej? Boo ja własnie nie wiem, czy on przypadkiem płatny nie jest, ze ja nigdzie nie umiem ściągnąć działającej polskiej wersji... eheh...

A tak w ogóle to jakiś przymoolasty dzisiaj dzień.

I teraz coś zdeka dziwnego... Mam ochotę upiec ciasteczka xD Nie wiem co mnie naszło.. O masakro... Poprostu mam chcicę na pieczenie ciastek. pierwszy raz w życiu... Ale na chceniu się chyba skończy, bo połowy produktów z przepisu- brak ;p

Ja też jak zbiorę dupę na jakąś sesyjkę (już się tak zbieram drugi miesiąc xD) to moze bd chętna na jakieś przeróbki ;***

...Nabiłam sobie dzisiaj na poczcie guza... Bez komentarza... ^^
Stary 2008-08-13, 17:46   #801
malwa14
Rozeznanie

Oj... Że przymulony dzień to prawda... Że guza sobie na poczcie nabiłaś...? Ehhh... - na pocieszenie :p

Rzeczywiście. Naszło Cię to pieczenie ciaseczek... Ja to bym chętniej pomogła zjeść... :p (dobrze, że nie widać tego po mnie... wtedy bym miała tłuszczyk do spalania )

A gdzie reszta dziewcząt? Czekamy i czekamy... I nic...
Stary 2008-08-13, 17:46   #802
Monika1994
Wtajemniczenie

Dobra dziołchy, jak będzie chodziło to zamelduję

Ja miałam jakąś wersję bez ograniczenia, chodziło dłużej niż 30 dni mój brat ma jakieś tajemne źródła i mi wytrzasnął taką fajną wersję a taka chcica na upieczenie czegoś też mnie czasem nachodzi, ale zazwyczaj zaraz przechodzi i nici z ciacha

Dobra, teraz to ja sobie idę i nie prędko wrócę. Nie ma mnie
Stary 2008-08-13, 17:48   #803
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Będziemy tęsknić i wzdychać i szlochać... ;**

No taa, bo ja mądra, zagapiona w komórkę i nie widzi filaru szerokości 2 metry.. -.-
Stary 2008-08-13, 17:49   #804
malwa14
Rozeznanie

No właśnie... Ja też miałam kończyć... Coś mnie podkusiło posiedzieć sobie z Wami jeszcze chwilkę na forum... Także ja idę... Będę później...
Stary 2008-08-13, 17:50   #805
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

To za Tobą też xD
Stary 2008-08-13, 20:50   #806
karolajna_roro
Wtajemniczenie

czesc dziewczynyy
no na chwile moge siasc do kompa, ale zaraz wychodzimy

na poczatek witam wszystkie nowee
karolajna jestem milo mi jak wolicie to casanova

Dorotka! spoznione wszystkiego najlepszego! niech Ci sie wiedzie jak najlepiej!

ciesze sie ze tesknicie moje kochane, ja tez za wami tesknieee

dzisiaj caly dzien strasznie lało wiec pojechalismy sobie do golebiewskiego do tych basenow i w ogole

no musze konczyc, to do kiedystam

nareczka szpareczka

karolajna_roro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:01   #807
chromonikielnia
Wtajemniczenie

Co do dzieciów, najpierw szkoła, studia, dobra praca i odpowiedni kandydat na ojca- potem dziecko (może do 40 urodzę? ), ale chciałabym cesarkę jak już.

Monia, ja też lubiem photoshopa a jaką wersję masz?

Misiek już się drugi dzień nie odzywa, a był dzisiaj przy kompie no. Już nie wiem, niby kocha a tu takie coś... Jutro mamy pół-rocznicę^^

Z mamą dzisiaj czyściłam chodnik, tzn podwórko Potem wypiłam pół szklanki Reddsa, dostałam pałera i zrobiłam bez przerwy 40 brzuszków Potem łyknęłam trochę Reddsa i następne 50 brzuszków Potem znowu trochę Reddsa i o, troszkę mnie zmogło. Jestem taka śpiąca... [po niecałej puszce reddsa?!]

Stary 2008-08-13, 22:02   #808
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Pracowity dzionek, widzę

Nie lubię brzuszków... Nienawidzę... ^^
Więc i podziwiam za wytrwałość. ;p
Stary 2008-08-13, 22:11   #809
Maizy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chromonikielnia Pokaż wiadomość
Potem wypiłam pół szklanki Reddsa, dostałam pałera i zrobiłam bez przerwy 40 brzuszków Potem łyknęłam trochę Reddsa i następne 50 brzuszków Potem znowu trochę Reddsa i o, troszkę mnie zmogło. Jestem taka śpiąca...
Jaki smak tego Reedsa ? Dziś znalazłam w lodówce malinowy. Spróbowałam tak sama od siebie, no ale nie podeszło mi. Tak jakbym piła wodę z sokiem malinowym.
Stary 2008-08-13, 22:47   #810
Monika1994
Wtajemniczenie

Mmmm... Reds... Yummy

Karolanja ajajaaaj jak my tęsknimy

Aga, wersję PS mam tego... noo... CS3 10.0 chyba, ale pewna nie jestem a z Miśkiem sama spróbuj pogadać, może coś go gryzie i nie chce Cię martwić? nie wiem... Słaby łebek masz, ale gratuluję tych brzuszków I pół-rocznicy też gratuluję, już kawał życia ze sobą jesteście

A ja jeszcze Wam powiem, powiem Wam, powiem Wam że ja nawet tak bardzo piwa nie lubię nie no, wycofuję to, jednak już lubię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości