|
|
#1501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
Za***iste, ej.
|
|
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
haha ! nareszcie . chyba pierwsza jestes
|
|
#1503 |
|
Raczkowanie
|
juz sie zaczelam martwic ze nikomu sie nie podobaja bo takie brzydkie sa
|
|
#1504 |
|
Rozeznanie
|
Nie... Czemu?
Śliczne są. Jak już Olasia moja droga wspominała takie trochę jak trampki. Mi się podobają.
|
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
ogolnie to szczerze mowiac nike nie ma jakis super oryginalnych butow najciekawszy w nich jest znaczek "nike" i to tyle co mi sie ogolnie w najkiczach podoba ale moje faktycznie sa swietne xdd
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
na wiosne kupuje conversy jakies takie dziwaczne bym chciala
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej laski własnie...
Ja tu już chciałam prosić Zuzę o nie pisanie postu pod postem. Ale... Gdzie się podziała edycja posta?!?!
|
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
yyy ja mam ja obok "Cytuj" pod swoja wiadomoscia
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Oo jest. A przed chwilą nie było... ^^
Ej to Zuza proszę Cię o nie pisanie posta pod postem.
|
|
|
|
#1510 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie też chciałam ją o to poprosić. Ale... masz rację.
Miejmy nadzieję, że to tylko chwilowe czy coś... :/edit: Ja już mam...
|
|
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo ja też.
|
|
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
dobra juz nie pisze jeden pod drugim nie ma sprawy . wlasciwie to nawet nie zauwazylam ze tak ciagle robie
|
|
#1513 |
|
Wtajemniczenie
|
noo i gites.
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
jakie mialyscie srednie na koniec roku?
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
eeeee...
5,2 ale ja nie lubię mieć takiej średniej Znaczy... mnie to tam wisi i powiewa Mi sama taka wychodzi Poprostu nie mam problemów z nauką. Od zawsze. Ale wiecie. Znajdą się ćwoki od razu Że kutfaaa trochę zazdrości i już że jaki to ja kujon nie jestem itepe Ale jak trzeba na spr podpowiedzieć To on pierwszy chętny do kolejki Jak ja takich widze to mnie normalnie trafia. ;d
|
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia gadaj, co jest?
|
|
|
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
opowiedz o tym .
|
|
#1519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4,75, ale i tak najwyższa w klasie (ma klasa 2a poziom )To tak. Chyba porobię zdjęcia wszystkim moich butów, co się będę pierdzielić ![]() Od razu mówię: nie mam najków srajków, ani conversów, ani adidasów z adidasa. To jakby co, żeby szoku nie było... ![]() Olasia, co jest? edit: Converse, fajne te buty. Faktycznie trampkowe;] edit2: idę pisać notkę na blogu. Może wrócę, może nie. Baj |
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Już opowiadałam, mam nadzoieję że czytal;yście moje laf stori . echh ./
wiecie, co ? Pan X jednak nie idzie do OHP .. będzie dalej w moim gimnazjum. boże, nie zniose patrzenia na niego dzień w dzień, przypominania sobie wszystkiego .. no nie zniosę Boże, dlaczego .. ;(( chcialam zapomnieć, żeby nie bolało, żeby .. ech . A tak co ? Nico . Znowu On będzie. A teraz do tych, które odeszły: Dziewczyny, no prosze Was. Już szczególnie Ty Majko, bo jesteś tutaj od samego początku, wiesz co się tutaj dzieje itp. Tak pusto bez Ciebie, bez twoim wypowiedzi, bez twojego avatara .. Na prawdę czytam Twoje posty. I ty karolajn, już sie zrobił mały porządek. Może pomyślałyście, że to ironia, że jestem taka 'poważna' ale tak wyszło. To dla żartów, bo przeciez nie będziemy robić z tego wątku jakiegoś drętwego czegoś .. No wróćcie bo się rozpłacze chyba ;(( wszystko się komplikuje. I jeszcze Przemek noie poszedł do OHp. Zabiję się zaraz. Będe go widziała itp ciągle .. I on mnie ;(( i w ogóle. Boże, dlaczego ;(( Ja chcę, żeby on poszedl do ohp . ;( i tak nie będzie do shl chodził, a tam przynajmniej dostanie zawód. A tak ja co? nie będę mogła normalnie funkcjonować. Będe myśleć, że byc może on gdzieś tu w szkole jest. A co najgorsza to to, że przed tem jak sporadycznie do skzoły przyszedł to go widziałam, nawet jak nie chciałam, to widziałam .. patrzyłam itp. A teraz? teraz nie będę wiedziała gdzie jest i czy jest w ogóle. Do palarni tez nie pójdę, bo kwa z kim ? Z tymi drętwymi dzirewczynami z klasy ? Tam dareczek tylko pali. Nie, nie .. nie chodzi o to, że ja pale a o to, że .. kurde no. On tam był zawsze . :/ prawie, po lekcjach .. o ile w skzole był. No nie ważne .Jak ja mam sobie poradzić.. ;(( chciałabym mu to wszystko móc powiedzieć .. Ale jak .. nie mam jak. Boże, gdybym go mijała i powiedział do mnie cześć .. czy coś to po prostu .. Nie kuźwa, nie chciałabym :/ Bym narobiła sobie nadzieji . Ale cholera, chciałabym no bo by byla ta nadzieja .. nadzieja , że keidyś sie wszystko ułoży . Ta, kiedyś? Wszystko ułozy>? Ale kur..wa mać co ma się układać? Nic nie ma swojego miejsca i jak może się coś układac (tj. te wszystko) skoro nie ma niczego? Pogmatfane to wiem, przepraszam za kolejny haos ale ja to pisze i płacze po prostu . Boż.. gdybym ja się we wrześniu zgodziła ;(( ****..a gdybym się zgodziła to bym gdzie w cholerę dzieci teraz miała ;/ Kurde, Olka, nie mysl tak . Dobra, zapomnijcie, że to napisałam, ale wiecie co usłyszałam od jego kolegi .. Ale co z tego że usłyszałam skoro zapomniałam a potem z nim byłam? Byłam, kuźwa, aż tydzien. Dobra, ja o 23 spadam .
|
|
#1521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czekam Chromuś na te zdjęcia. Olasia pisz co jest...? edit: Ja czytałam. To już wiem o co chodzi... Ale co Ci odpowiedzieć nie wiem. :/ Dlatego nic nie napiszę. |
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam
bożeee . zabiję się, zaraz, juz, na miejscu . jestme do tego zdolna. jakbym sie więcje nie odezwała to przeopraszam ;(( pewnie we mnie zwątpicie itp., ale ja nie umiem sie podnieść. nie ptorafię.. z jednej stny sie ciesze ze będzie, ze go moze zobacze a z drugiej .. z drugiej po prostu płaczę, siedze i płaczę i nie wiem co ze swoim ***an...ym życiem zrobić .
|
|
#1523 | |
|
Raczkowanie
|
dziwię się, że czternastolatki tak klną. ;]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
Ohohooo
Jakie zgodne nagle. xD To co my tu, "kujonice" same. ![]() Oluś... Uspokój się... Ja nie wiem co ci mam powiedzieć, wybacz, nie powiem nic. Najgłupsze co ja mogę zrobić, to ci coś doradzać. Bo ja nic doradzić, nie umiem, mój najdłuższy związek nawet miesiąca nie miał. Więc coś jest nie halo. Coś robię źle. ;d Więc ja tak tylko skomentuję, że jestem z Tobą. ;** |
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OPrzepraszam za te wyrażenia, ale postaraj się mnie zrozumieć. jestem w takim anstroju, ze szok. No a Malwa14 by z pewnościa potwierdziła ze ja ptoirafię być poważna, prawda ?
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge go przecież koraytaami unikac;(( kurde , jakie to wszystko skomplikowane . ;(( ehm . zapodam slynny tekst. POCHLASTAM SIę I BęDę POCHLASTANA i tak zrobie . kurde . Idę spać, nie mam nawet siły iść wziąć prysznicu. Ale chyba to zrobię. (okres. oO )
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
To pochlastanie na wszystko pomaga.
Ej. Ale prysznic też.
|
|
|
|
#1528 |
|
Rozeznanie
|
Potrafisz Olu, potrafisz...
Pytasz mnie się o to już któryś raz z kolei. Ja też jestem z Tobą. edit: To my musimy jakiś poradnik napisać. Np. Jak pochlastanie pomaga w życiu... |
|
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie co Wam powiem?
Idę. Nastrajać się na poważny humor Ale taki, żebym sie nie poryczała ...jutro na pogrzeb. ![]() bye. ;** Edit: Ja pisałam dzisiaj kumpeli poradnik randkowy bo panikuje jak jakiś mały dupek w przedszkolu |
|
|
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
Papa... No to ja też zmykam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

Śliczne są. Jak już Olasia moja droga wspominała takie trochę jak trampki.

)