|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 1994
hehe ;d ze nie zadzwoni
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
OmG ahaaaa...
![]() Teraz zaczaiłam. xD Myślę, że zadzwoni. A jak nie to... Niech się wali na ryj. ![]() Albo niech się pochlasta I bd pochlastany. ^^ |
|
|
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
no tak xd ale jednak wole niepochlastanego i nie walnietego w ryj
)
|
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak zadzwoni to nie bedzie.
|
|
|
|
#1565 |
|
Rozeznanie
|
Converse zadzwoni na pewno
![]() A spróbowałby nie. To jak już Haniuś mówiła pochlastany niech będzie. Ale do tego nie dojdzie, bo... oddzwoni.
|
|
|
|
#1566 |
|
Wtajemniczenie
|
A wgl co tam laski u Was?
Ej właśnie. Jest któraś co prostuje włoski ale tak raczej codziennie tu? Bo ja se nowej szukam prostownicy I może możecie coś polecić. Byle ceramiczna, z regulacją temp i jonizacją. I byle nie powyżej 250 bo jeszcze mi nie tytło nic na łeb.
|
|
|
|
#1567 |
|
Rozeznanie
|
A u nudy ogólnie. Ale jak sobie pomyślę, że do szkoły już jutro, to mnie normalnie coś bierze.
![]() Ja nie prostuję codziennie włosów. Ale moja siostra owszem. Polecam Remingtona. Najlepszy jest. A jaki to model musiałabym sprawdzić... |
|
|
|
#1568 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używam, chodź bardzo rzadko prostownicy Eltron xd mi odpowiada, za dużych wymagań nie mam ;p
|
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo o Remingtonach słyszałam.
To weź tam looknij na nazwe. ![]() Bo ja własnie mam wymagania duże, bo jak codziennie to nie dość że musi być dobra, to jeszcze tak diametralnie włosów nie niszczyć (o ile się moje da jeszcze bardziej zniszczyć. xD) |
|
|
|
#1570 |
|
Rozeznanie
|
Mam jeszcze prostownicę z Philipsa, ale to nie jest taka, by używać jej na co dzień. Nie chodzi mi tu o niszczenie włosów.
A tamta to jest chyba CS5002... Tak mi się z wyglądu zdaje. Ona widzę jest teraz dużo tańsza. Ale jonizacji nie ma. :/ A jeszcze jest taka z rowenty nowa LISSIMA CLIP tylko, że tu prostujesz włosy susząc. Ale jest z jonizacją. Tylko nie wiem na ile jest ona dobra. Ale też jest to chyba nie najgorsza firma. Remingtona jestem pewna. Można kupić też jakąś inną prostownicę tej firmy... Bo produkty do włosów są tam dobre. Model S1031 też powinien być dobry. Chociaż nie wiem, bo nigdy nie używałam. Jest regulacja temperatury tam, jonizacja, ceramiczne płytki jeśli się nie mylę. Pooglądaj sobie w internecie prostownice.A i jeszcze na KWC na wizażu pooglądaj prostownice...
|
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaah Malwinko dziękuję Ci za taki przegląd.
![]() No ja właśnie tak się zastanawiałam nad tą S1031.
|
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
ja prostuje wlosy . ceramic taka fryzjerska jakas podobno nie niszczy a na koniec jedwab do wlosow . ten szampon z nivea "efekt bez prostownicy" pomaga sa w miare proste ale nie takie zapalki jak lubie wiec jeszcze prostuje ;d
|
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki xd wiecie ze zadzwonil ;d ok 18 to bylo
serce mi jeszcze skacze
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja prostowałam taką za***..istą . Melissa czy tam Mellisa .. firma nie znana ale była po prosatu świetna . prostowałam codziennie ![]() przy dobrym uzywaniu wam cos takiego sie by nie przytrafilo ale ja , yh szkoda gada
|
|
|
#1575 |
|
Raczkowanie
|
ja po prostowaniu daje zeby mi sie wlosy nie elektryzowaly . to sie stosuje przed zeby sie nie niszczyly wlosy pewno, tak?
|
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
pewno nie beda ;d ale ja lubie na wyprostowane klasc
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakiego używacie?
Bo własnie jedwabiu jeszcze też dobrego nie znalazłam. ![]() Edit: A mówiłam, że zadzwoni. ![]() Co mówił? |
|
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
aa no powiedzial ze wygralam niespodzianke jak sie spytalam jaka to powiedzial ze jesli chce to zobacze we wtorek o 17 i sie spytal czy mi pasuje i ogolnie to wyciagnelam wreszcie od niego jak ma na imie ;d śliczniee i ma sliczny glos i wyglada na jakies 17 18 lat ;D jak sadzicie nie za duzo?
wyglad ... przecietnie ladny nie jest boski ale ze brzydki tez nie mozna powiedziec bozee dziekuje ze mi zeslales tego aniolaa tylko ja to wszystko zfajcze znajac zycie nie bedzie tak dobrze :|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam gorszy problem
|
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
Gites bedzie.
Jak już się jakiś pojawia to jest fajnie. Gorzej jak na horyzoncie żadnego w miarę... O.o |
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym wszyscy chlopacy na nia leca (nie wiemc zmeu ... nawet ci staaaarsi) i dzisiaj jakies panny ją zaczely wyzywac od suk i szmat ze sie puszcza itp . a to nie jej wina ze ten kazik zaczal ja obejmowac itp wiec ja nie wiem czy jak jakis sie pojawi to fajnie. a cala akcja pod moim oknem byla . ;/ poza tym ja mam podobny problem do niej .. z mamą szłam a taki piotrek do mnie siema slońce [19l]
|
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
ojj pewno mama ci zyc nie daje ;/ znam to do mnie kolega w sylwestra przyszedl ok 23 bo wiedzial ze nigdzie nie wychodze no i niestety moi rodzice tez byli na chacie ;/ jeszcze zeby bylo fajniej to na bance przyszedl moja matka to mnie trula przez dwa tygodnie doslownie
no wiecie szczegolowe informacje kto to skad sie wzial z kim ja sie zadaje a potem afera ze sie zadaje z takimi ... bla bla
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() )i kurde do tje pory mi truje ;/ a to bylo rok temu .. ale ten kazik to nawet ładny tylko ze bez zebow na gorze;PP wybili znaczy ma ale albo krzywy od wybicia albo cos tam i wiecznie naje.b.a.n.y.. ;/
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee chodziło mi o to raczej w drugą stronę.
Tzn jak ty sobie jakiegoś wylookasz. ![]() Bo wtedy to już coś tam możesz działać, próbować go poznać itp... ![]() A jak żaden Ci w oko nie wpada? To kicha Przynajmniej dla mnie. Ale cóż... Idzie jesień. Ciaplaka, deszcze, moje włosy to jedna masakra wielka I podejrzewam, że ktoś się pojawi i u mnie Bo ja mam jakiś taki talent Że w taki prze.je.bany czas To zawsze se kogoś znajduję... |
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak samo jak ja tęskniłam za tym jednym
Co Karolcia teraz z nim kręci. Do wczoraj. ;/ Szłam i go mijałam I on mnie widział i poznał, napewno, bo się gapił jakby mnie chciał wzrokiem zabić. Ale udawał, że mnie nie zna... -.- I w ten oto sposób się z niego już wyleczyłam do końca. Eheh... |
|
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
heloł laski, przyszłam się przywitać i życzyć udanego rozpoczęcia roku szkolnego
![]() w końcu wakacje za 10 miesięcy, to całkiem niedużo xD
|
#1590 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaak, w sumie to tuż tuż...
Masakra Jutro jeszcze fajnie, heh Ale od wtorku to piekło Tzn lekcje. Bo resztę, to ja uwielbiam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

)

Tylko nie wiem na ile jest ona dobra. Ale też jest to chyba nie najgorsza firma. Remingtona jestem pewna. Można kupić też jakąś inną prostownicę tej firmy... Bo produkty do włosów są tam dobre. Model S1031 też powinien być dobry.