|
|
#2881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
ja też tak chce ! jutro mam spr z maty. to nic że nic nie rozumiem ;p
|
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
martysia a co teraz macie?
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
równania i nierówności.
niby łatwe ale nie z ta babą. co dzisiaj tak cicho ?! |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
a tak jakoś
|
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
ja miałam z równań 3 ze sprawdzianu, więc nie pomogę
![]() i miałam drugi z matmy dzisiaj, z funkcji i będzie 5 na półrocze ![]()
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
rtysia, weź daj jakiś przykład, może jeszcze coś pamiętam
|
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny oszalalam
dzisiaj mielismy probe poloneza i to jest tak ze tanczymy w dwoch turach. i ON mial tanczyc w tej samej turze co ja, ale sie okazalo ze tanczymy w roznych i sie zapytal czy bd z nim tanczyc i w ogole..tancze z nim poloneza! ![]() oszalalam chromciu macie funkcje w 2 klasie ja mialam na poczatku 3! i dostalam 4+ (a z nazym nauczycielem to jak 5+ )na na na na na na !
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
ja nawet nie wiem co to funkcje są...
![]() aa karolajna to cudownie!! xd opisz mi go z wyglądu ;]
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
haha karojna jaka zakochana
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie karolajna, gratuluję !
![]() Dziewczyny, zabijcie mnie,a el pojechałam do galerii po karmę dla królika (ciekawo czemu wybrałam tę najl;epszą i największą ) i znowu kupiłam kolejną bluzę i bluzkę .Nie mogę ![]() mama to mnie zabije jak z pracy wróci
|
|
#2891 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejołek dziewczyny
![]() ![]() Rubinko, że się tak ordynarnie wyrażę, przecież Ty niezła d.pa jesteś! jeszcze przydałoby się zdjęcie twarzy z bliska żeby coś tam więcej określic bo figurę to Ty masz bardzo fajną, za takie patyczkowate nogi to ja bym wiele oddała no i co z tymi facetami w końcu, jaki masz do nich stosunek? no i tegoo, ja też jestem debilem to na naszej klasie w Twoich gościach, szare takie, to ja ![]() Olcikk zazdroszczę tych wakacji w NY jaaak ja bym chciała tam jechać... ![]() Karolajna cieszę się Twoim szczęściem Kochana ja się wczoraj pokłóciłam z Sebem, no raczej sobie bardzo szczerze pogadaliśmy, niekoniecznie miło ale już jest lepiej, dzisiaj w szkole nie było tak INACZEJ niż zawsze ale i tak jakoś było napisałabym kiedy było najfajniej, ale lepiej nie tak publicznie, brecht ) polonezem to świetna sprawa, widzisz, jeszcze sam Cię poprosił! mówiłam że będzie dobrze ![]() Lizaku, masz coś do zakochanych? Ola bidulka, ile Ty przy sobie kasy nosisz że Ci na karmę, bluzkę i bluzę starczyło? (wciepowaj -> wrzucaj jak by ktoś nie zrozumiał )
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
Monia - niestety nie widzę kto mnie podglądał..
a weź mnie zaproś do znajomych!! i dzieki za te komplemetny xdd buu mój stosunek do facetów .. yyhh mmm.. zalezy do jakich haha ja sie tylko utwierdzam w przekonaniu że jestem debilem Wogole.. ja miałam 3 chłopaków juz ale to był jakiś żal a nie chodzenie więc wiecie.. xd zazdroszczę Ci tego faceta! gdzieś Ty go znalazła??!! ![]() i dobrze że była szczera rozmowa między wami.. niekoniecznie miła ale coś teges się pewnie wyjaśnilo! Olaa - dawaj mi te bluzy!! pokaż zdjęcia
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszło zapro
![]() a no zgadzam się, większość chłopaków w naszym wieku to dzieci ale mo Seba niee on jest dość dojrzały jak na swój wiek, tzn. nie ma takiego kiełbie we łbie jak niektórzy kocham jego inteligencję i że można z nim o wszystkim pogadać, a nie jak z niektórymi, ile to się wypiło ostatnio i iloma rowami się wracało do domu znalazłam go kiedyś na boisku, tzn. od boiska zaczęła się nasza bliższa znajomość bo z widzenia znałam go wcześniej i do moich kumpelek zarywał, więc można powiedzieć że go znałam, o nie wiem co mi odwaliło, ale ja sama do niego i jego kilku kolegów poszłam i to o jego plecy się oparłam (siedział na ławce, ja usiadłam tak jakby za nim, byliśmy obróceni plecami do siebie ), celowo o niego właśnie i zaczęliśmy gadać potem przyszły też moje kumpele, ale i tak gadaliśmy dalej i tak się jakoś stało że jego koledzy sobie poszli, moje koleżanki poszły a ja siedziałam z nim pamiętam jeszcze, deszcz padał, a nam się nie chciało iść, siedzieliśmy sobie tak... ale w końcu musiałam iść bo by mi autobus uciekł, prawie się spóźniłam no i potem to jakoś samo poszło, zaczęliśmy pisać i ten tego, no byliśmy ze sobą, zerwaliśmy, potem oboje uznaliśmy że to był błąd i znów jesteśmy, ha się rozpisałam ![]() Olaaa chcemy bluzy
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
![]() ![]() To widzę że fajne oparcie na ławeczce miałaś! a tak wiedziałaś od razu że to ten xd że z nim chcesz być? Łaa żeby znaleść faceta inteligentnego, z którym można o wszystkim pogadac to chyba trudno..
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z początku traktowałam to jak zabawę, sama nie wiem dlaczego wtedy do niego poszłam, nie umiem tego wytłumaczyć racjonalnie jakieś wyczucie miałam chyba nie żeby mi się tak spodobał od pierwszego wejrzenia, żebym planowała go "wyrwać" od dawna.. Niee, to był totalny żywioł chciałam sobie trochę z nim pożartować no a potem sama nie wiem jak to się stało że zaczęliśmy to poważniej traktować nie sądziłam że się tak zaangażuję, naprawdę ![]() Dziękuję Ci kochana za te komplementy, ale chyba przesadzasz, ja "piękna" ? Hih, jasne
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha
ale piękna też nie A w ogóle to nie cwaniakuj tylko te fotki dawaj
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
cz 1 ;pp zaraz zeedytuje i opisze ;p
1. moja sekson bluza za 25 zł z dzisiaj ;D 2. moja sekson koszulka z dzisiaj za całe 25 zł ;p psem w okyularkyach ;dd 3. tez kupiopne w styczniu nie wiem skad to sie wzielo ;p 4. ta bluza za 39 ; dd 5. nie wiem z czym to nosic ;/ kupilam razem z bluza z pkt 4 .
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2009-01-16 o 18:11 |
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
cz2 ;p
1. nie wiem z czym to nosic , nie wiem po co kupilam ;p do tego za duzo ;D bo nie byla mniejszych ale całe 14.90 2. dekold pkt 1 3. moja emo oldschool retro bluza ;D też ze stycznia . nie mialam anir auz na sobie, co o niej myslicie ? ;> (49 ; ooo ) kurdee pisalam ze to w grudniu kupilam, to wszystko ze stycznia jest jakby cos nie chce juz edytowac ;p
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
hej moniczko zaproś mnie do znajomych xD http://nasza-klasa.pl/profile/5006786
|
|
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
ola - śliczne bluzeczki
ta w krooopy mi się b.podoba ! ha i pies rządzi! ![]() monia - to ciekawie i interesująco. planujesz z nim ślub wziąść? i jestes naprawde śliczna! lisaa jak żyjesz ?? ![]() mam manie na punkcie całuusków xdddd ;**** ale mi się nudzi.... eehh ogląda ktoras z wam one tree hill albo plotkare ?
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
ano żyję ;D jutro idę do przyjaciółki na noc
|
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
aa to się pewnie bedzie działo ;D
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
noo bedziemy poematy pisać
Jacy chłopcy?? Ostatnia rzecz jaką bym chciała xD przeciez oni mnie nie interesują
|
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
jak to nie??
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
no nie xD
a poematy to wiecie o DWOCH takich nauczycielach ^^ już 5 cześci jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

ja mialam na poczatku 3! i dostalam 4+ (a z nazym nauczycielem to jak 5+

) i znowu kupiłam kolejną bluzę i bluzkę .

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale już jest lepiej, dzisiaj w szkole nie było tak INACZEJ niż zawsze ale i tak jakoś było

xd