|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 1994
dlugiee??
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
aa jedne na strone z zeszytu, drugie na 3 strony xD
wiecie, zakochana para |
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
oł to pewnie zboczone xdd
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
nawet bardzo
Edytowane przez lisa009 Czas edycji: 2009-01-16 o 19:06 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż, przy prawdziwej miłości rymami moga być dwie osoby
![]() Macie gg ? to pewnie bedziecie wiedzieć co to za emotki. radekl 19:03:04 <przytul> Ja 19:03:49 ;* radekl 19:04:22 <buziak> <lol2>xd Ja 19:04:47 ;d;d Ja 19:04:49 <sex> xD radekl 19:04:58 <hahaha> Ja 19:06:10 xD radekl 19:07:21 o a ;d jednak zostaje przy tym ze bardzo Cie lubie <lol2> Ja 19:08:10 <cwaniak2> radekl 19:08:39 co tam Ola nadal nie chce miec chlopaka ;>? ![]() Ja 19:08:54 nie wiem radekl 19:09:13 hehe;p Ja 19:09:18 zależy jakiego ;> ;d umiem flirtować ?
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2009-01-16 o 19:10 |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
OJAAAAA
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
:sex: xD
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
haha
|
|
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
umie umie filtrowac ola xdd
seeexx xddd
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
DontAsk94 ! kochanie pisz ! ;**
dzisiaj byłam na sankach z klasą. to nic ze to było w środku lekcji a do szkoły wróciłam cała mokra przez nich i przez NIEGO. |
|
|
|
#2925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brunet brazowe oczy wlosy zazwyczaj postawione na zel ![]() ![]() i w ogoleee xd martysia to taki bardzo dorosly podryyw ![]() ____
|
|
#2926 |
|
Raczkowanie
|
... jednym słowem "och i ach".
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
ta, wszyscy chłopacy z klasy mnie podrywają , no jasne <lol2>
ale co poradzić, że mam do czynienia z chłopami w moim wieku. ale jeżeli chodzi ci o niego, nie jest dziecinny. jest inny niż chłopacy w moim wieku. dojrzały, jak może zawsze pomoże, interesuje się innymi ludźmi... dużo czasu z nim spędziłam, dużo w tym czasie sie działo... nie zawsze było super, nie chodzi mi teraz o niego, ale był przy mnie wtedy, zachowywał się jak przyjaciel.. |
|
|
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
Lisa Ty pierdoło
![]() Kaśka my już zaręczeni jesteśmy. I jestem z nim w ciąży. Pozamacicznej. W kolanie. i dziękuję Ci po stokroć za te komplementy ![]() ![]() ![]() Ola, fajne masz to wszystko a o tej emo oldschoolowej bluzie myślę, że jest bardzo fajna również czy umiesz flirtować.. hmm.. ja to ujmę tak, że ja to robię po prostu w inny sposób Karolajn, ten boy to musi być niezłe ciacho że taka Casanova dla niego głowę straciła ![]() wysok, ciemny, brązowe oczy... Mniam ![]() Martyś, ten Twój to podobnie do Seba właśnie. Co się tylko działo (po tamtym naszym zerwaniu aż do tego chodzenia ), on zawsze mnie pocieszał, dał się wyżalić, zawsze mogłam z nim pogadać, po prostu był. Ale nie chciałam się z nim przyjaźnić, bo nie czułam do niego tego, co się powinno czuć do przyjaciela.. A wyszło w końcu jak wyszło Więc wiesz, nie skreślaj jeszcze wszystkiego, wszystko się może zdarzyć... Ale aż dziw bierze, że on taki nie dziecinny i dojrzały a tak dziewczyny traktuje, "weź i rzuć" może jeszcze coś będzie z tej Waszej przyjaźni..
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez ide do znajomej na noc
, i też gadaliśmy z znajomymi że moja kol. jest w ciazy poza macicznej .
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie będzie żadnej przyjaźni, bo ja go nigdy jako przyjaciela nie będę traktować.
I wiesz może dla niego to nie było dziecinne...w końcu nic mi sie obiecywał. Gadał rózne rzeczy że z mojego powodu zerwał z dziewczyną, bo ciągle o mnie myślał. ale w tym czasie jak on z nią był byłam dla niego przyjaciółką, on mi sie żalił i w ogóle. i jak już dłużej gadaliśmy, powiedział że z nas nic nie będzie, bo on nie chce stracić takiej przyjaciółki jak ja. a jak kiedyś byśmy zerwali ze sobą, to napewno nie było by tak jak wcześniej... ja i tak go podziwiam za to ile on wytrzymał przytulając mnie i pocieszając... no ale nie stety stało jak sie stało... dzisiaj mi opowiadał w szkole że dziś też do niej jedzie i w ogóle... jakoś musze to wytrzymać. jutro jade na kulig, rozerwe się. Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2009-01-16 o 21:22 Powód: pamięć ;d |
|
|
|
#2931 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i dzieciata też ;p;pfajnie mieliście, że byliście dobrymi przyjaciółmi. Przynajmniej zdążyliście się dobrze poznać, u nas było inaczej. Od razu byliśmy nastawieni, że to będzie od razu związek. Potem był żal, łzy były, bo nie poznałam go dobrze a wpakowałam się w poważny związek (bo od początku właściwie taki był). Ale już przeszło. Jest fajnie ![]() Elka, dawaj ten poemat, a nie ![]() Jutro mam olimpiadę rejonową z polskiego!! trzymać kciuki![]() Napaliłam się na jedne spodnie Takie coś jakby z lekka gumowy ciemny dżins, taki rozciągający, z daleka jak skóra wygląda nie mierzyłam, bo nie miałam czasu, ale widziałam, że był rozmiar, jaki noszę, więc jak znowu będę w mieście to popatrzę jak będą;]
Edytowane przez chromonikielnia Czas edycji: 2009-01-16 o 21:24 |
||||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
nie dam poematu bo nie chce miec pozniej problemu
sorry aa Monika to ty, właśnie nie wiedziałam kto to |
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
wszyscy ida do kolezanek na noc, a ja ide na impreze
ot co! chromciu zaciekawilas mnie opisem tych spodni! jak kupisz to koniecznie zdjeciee! ![]() i na wszelki wypadek nie-dziekuje bd 3mac kciuuki ![]() Monika, no niedosc ze mniam to jeszcze sportowiec a ze ja tez jestem sportowiec to to dla mnie wazne xdmartysia, ty to biedna jestes..ja nie za bardzo wiem co ci poradzic, nigdy nie bylam w takiej sytuacji... ale wiem ze dasz rade
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
nom jak kupie spodnie to dam^^
Martynka, wierzę, że dasz radę |
|
|
|
#2935 |
|
Wtajemniczenie
|
musze dać, bo inaczej nie dam rady, i też chce widzieć te gacie ! ;dd
karolajna, to coś trenujesz? nie wiedziałam. |
|
|
|
#2936 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh Martyś trudna sytuacja
![]() może jak poznasz kogoś innego, zakochasz się, to Ci przejdzie ta miłość nie do końca przyjacielska do niego... Łoo Agatko nie rozumiesz mnie za pierwszym razem jak ze sobą byliśmy, to wcześniej nie było żadnej przyjaźni, nie było nic tak się z niczego wzięło tylko teraz, za tym razem dużo lepiej go znam, ale nie wiem czy to co było między nami po zerwaniu można nazwać przyjaźnią... Jakoś przypomina mi się cytat z "Wiedźmina", kiedy Yen mówiła Ciri co czuje do Geralta (wiem że nie wiecie o co chodzi ). Nie pamiętam dokładnie, ale było coś w stylu "łączy nas tęsknota, wspomnienia... Ale nie miłość" oczywiście bardziej poetycko i piękniej napisane coś takiego. Tęsknota, wspomnienia, chemia... Ale nie przyjaźń, nie mogłam się z nim przyjaźnić skoro go wcześniej kochałam. To tyle moich wyjaśnień ![]() ej, ja jadę na konkurs kuratoryjny z polskiego we wtorek przeszłam szkolny etap i dalej jadę powodzenia Lizakuuu Tyś jest jednak niezła tak, to jaa, jes ij em, hir łi ar itd itp. to szare takie z dziubkiem i grzywą na bok xDKarolajn... sportowiec... aaaaah...
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2937 |
|
Wtajemniczenie
|
noo
![]() ON trenuje noge a ja moje zyciowe lowe czyli siatkowke ![]() ok spadowywyuje laski moze mi sie przysni ![]() narka szparka I love love
|
#2938 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co nawet próbowałam kogoś innego poznać.
jest taki jeden, fajny i w ogóle. niektóre to by mi go zazdrościły, bo fajny z niego chłopak. ale co ja zrobie, jak nie ma chemii ? jak to nie jest to co ja powinnam czuć... myślałam że jak kogoś poznam to o nim zapomne. nie udało się ;d ale kurde fajnie jest tak najpierw sie długo przyjaźnić, a później być ze sobą. ostatnio przeczytała cytat w tym rodzaju :"miłość zrodzona z przyjaźni jest najpiękniejsza" ale czy tak sie da ?? no to gratuluje moniczko ;** będę trzymała kciuki , jak nie zapomnę oczywiście ;d chromciu, nie myśl sobie że za ciebie nie będe ;d jasne że będę ;dd |
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
imołsie ty się nie odzywaj! |
|
|
|
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika, ja wiem o co kaman Tobie, tylko źle to ujęłam no
dzieki, Tobie tez powodzenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

, i też gadaliśmy z znajomymi że moja kol. jest w ciazy poza macicznej . 
ja mialam na poczatku 3! i dostalam 4+ (a z nazym nauczycielem to jak 5+

powodzenia