|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
Dobranoc Karolciu
![]() Martynko, da się, oczywiście że się da nie ma rzeczy niemożliwych ja się na przykład dowiedziałam dzisiaj, że jakaś tam rodzinka mojej kumpeli, jej kuzyn i kuzynka to poznali się już w przedszkolu i chodzili potem całą podstawówkę razem do klasy, i już w przedszkolu jakieś pytania do tego kuzyna "a która dziewszynka Ci się najbardziej podoba?" "Kasia" (ta właśnie kuzynka). I oni są małżeństwem teraz no i jak to możliwe, znali się tyle lat, całe życie się praktycznie znali i się tak zakochali że są małżeństwem, nie znudzili się sobą... budujące ![]() Lizoku ja nie jestem imołs to że tak mi mina i grzywka wyszły to już tam noo. Cicho, sio od Imołka
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
nie kryj się
wszyscy wiemy, kim jesteś naprawdę!
|
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie jestem Emo. Ehh, odechciało mi się żartów... Humor mi się popsuł. Wkur..a mnie była mojego chłopaka. Wk..wia mnie że oni utrzymują ze sobą kontakt. Wkur..a mnie że ciągle ze sobą piszą i czasem gadają w szkole, na przykład dzisiaj. Wku..ia mnie że ona go pozdrawia na swoim fotoblogasku. W..rwia mnie że nie wiem czy między nimi jest wszystko do końca skończone. Ona cała mnie wku..ia. Eh. Idę stąd, nie będę Wam smęcić. Pa pa
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się
|
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
oj wróciłam z olimpiady;]
super był artykuł, esej i rozprawka, napisałam rozprawkę na temat "czy chciałbyś byc uczniem szkoły sław?" czy jakos... tam ta szkola slaw bylo opisane, że tam chodzą dzieci i sie uczą na bycie gwiazdą, tzn taniec, spiew, nagrywanie w studiu i inne pierdoły.. to to napisałam. Monika, wszystko będzie dobrze... Dobrze, że moja poprzedniczka miesszka na drugim końcu Polski
|
|
|
|
#2947 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, dzięki dziewczyny za pocieszanie
![]() Chromcia, dobrze masz, też bym chciała ją wywieźć na drugi koniec Polski, koniecznie gdzie na ma internetu i zasięgu i fajnie miałaś z tą olimpiadą, u nas na konku to pierwszy etap polegał na napisaniu rozprawki na jeden z 3 tematów do wyboru, a ten kolejny będzie w formie testu pierwszy etap mi bardzo pasował, bo lubię pisać, ale ten test to coś czuję że mi nie pójdzie za dobrze... ![]() Haa byłam dzisiaj na zakupach, wydałam trochę kasy ale i tak jestem hepi chociaż mi się humor poprawił... kupiłam sobie mieszankę chińskich warzyw i sos sojowy, będę pichcić obiad
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2009-01-17 o 15:23 |
|
|
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
Monia współczuje
Nie martw sie jakąś szmatą, jesteś napewno miliard razy lepsza i on to wie!! ![]() Chromonikielnia - to super olimpiada a dobrze Ci poszło ?? ![]() ja już skończyłam sprząć cały dooomm !! i właśnie zjadłam haha xd Laski, jak było na tych nockach waszych z kumpelkami
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaś, ja dopiero dzisiaj na noc wybywam
noc z soboty na niedzielę kurcze, dalej z Sebem jakoś nie tego, inaczej tak, eh. No nic, idę pichcić. Bajo laski
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem teraz u mojej połówki (w sensie, że przyjaciółka xD) i bedziemy nocowac
nastepne poematy juzsie szykują^^ |
|
|
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrów i ucałuj przyjaciółkę, Lizaczku
i miłej zabawy a ja z moimi dziołchami wymyśliłyśmy, że sobie kupimy winko.. ![]() Olu a cóż to za ciasteczka?? ![]() Moja "chińszczyzna" jest okropna, zrobiłam i nie zjadłam bleee
|
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
nie wszyscy mają talent kucharski
xd
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszło nieźle, ale nie sądzę, żebym się dalej dostała... no to pocieszyłaś ![]() ale to chyba bardziej kwestia wprawy niż talentu... a ja umiem robic chińszczyznę tylko, że ja robię bez mięsa
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
heh
no cóż. Ale masz racje napewno równiez wprawy.
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja doslownie przed chwilka z party wrocilam
![]() fajnie bylo... ...ale troche mi smutno bo ostatnio od jakiegos czasu moje dwie przyjaciolki wszystko razem robia, nic mi nie opowiadaja, nie mowia, razem wszedzie chodza...dzisiaj sie nawet ze mna nie przywitaly i nie pozegnaly... ![]() apropo talentu kucharskiego to moj rowna sie 0 xd albo nawet -3
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
Karolajna, nie martw się
Wiesz co, myslę ze jedna z nich mogła sobie ubzdurac jakis problem z Tobą, zeby miec tą drugą na wyłącznosc.. i dlatego tak własnie Ci zrobiły. Ja bym na Twoi m miejsu poszła do tej bliższej jak będzie sama i zapytała o co chodzi o powpdy tego zachowania!
While there are others who want each moment to last forever. Edytowane przez Rubinka01b Czas edycji: 2009-01-18 o 11:28 |
|
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej no
ja umiem gotować, tylko chyba składniki miałam nie te albo po prostu nie te kubki smakowe, żeby mi chińszczyzna smakowała ![]() ale gotować umiem, nie myśleć sobie i ciasta umiem piec i w ogóle wszystko umiem, brecht Chromciu, jak by u nas tak było to ja bym się na bank nie dostała dalej ![]() ale nadal trzymam kciuki żebyś się dostała ![]() ![]() Karolajn, głupia sytuacja.. Porozmawiaj z nimi, to chyba będzie najlepsze rozwiązanie
|
|
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiem ze musimy pogadac ale bedzie ciezko... bo my jestesmy razem w klasie i nigdy nie bedzie tak ze ktoras z nich bedzie sama..no chyba ze jedna nie przyjdzie do szkoly... smutno mi bo nie wiem dlaczego tak sie dzieje
![]() no ale niewazne bo ja was ostatnio ciagle moimi problemami zajmuje.. co u was?
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
Karolajn, to może pojdziesz do jednej z nich? z mojego doświadczenia wiem ze lepiej na początku porozmawiać z jedną.. bo gdyby coś to moze naskoczyc podwojna sila... wiesz o co chodzi
ale będzie dobrze! i nie zajmujesz nas swoimi problemami ![]() Monia - dobra dobra! tyy kucharzu zdolny jakie ciasta robisz???
While there are others who want each moment to last forever. Edytowane przez Rubinka01b Czas edycji: 2009-01-18 o 12:38 |
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolajn, może trafi się jakaś sytuacja że nie będą razem w tej szkole i wtedy jedną złap i pogadaj
będzie dobrzee, jeśli to przyjaciółki to rozmowa pomoże ![]() Kaś ![]() ja to różne piekę, jakie mi mama każe upiec to biorę przepis i hejaaa! tzn. mama mi pomaga przy niektórych ciastach, bo ja nie lubię składników odmierzać i takie tam ale samo robienie ciasta to lubię i umiem jaka jestem skromna, gaaad.. A u mnie, to ja spałam dzisiaj ze 6 godzin, bo od kumpeli o 4 przyszłam
|
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Monia, a dobre Ci to wychodzi ? xd
chociaż obstawiam że tak )
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
No baa, pewno że dobre
najgorzej to ja mam na święta, muszę piec np. biszkopt i dla mojej rodzinki i jeszcze dla mojej cioci, bo mi najlepszy wychodzi, hih na te święta upiekłam 3 ciasta na przykład wszyscy zjedli, wszyscy żyją, dobrze jest
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() było .. fajnie, ale nie miałyśmy coli i zasnełaysmy po 2 ![]() nie pozdrowilam przyjaciolki bo pozniej juz nie wchodzilam na wizaż ale w szkole jej przekaze idę na obiadek
|
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
hmm a co pichcisz pysznego??
|
#2969 |
|
Raczkowanie
|
ale fajnie
ja lubie placki piec na uroczystości klasowe xd
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
ma może któraś skaner i książke z gery z wikinga ?;>
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

nie ma rzeczy niemożliwych 
wszyscy wiemy, kim jesteś naprawdę! 

pierwszy etap mi bardzo pasował, bo lubię pisać, ale ten test to coś czuję że mi nie pójdzie za dobrze... 
kupiłam sobie mieszankę chińskich warzyw i sos sojowy, będę pichcić obiad 

Nie martw sie jakąś szmatą, jesteś napewno miliard razy lepsza i on to wie!!
kurcze, dalej z Sebem jakoś nie tego, inaczej tak, eh. No nic, idę pichcić. Bajo laski 

ja umiem gotować, tylko chyba składniki miałam nie te albo po prostu nie te kubki smakowe, żeby mi chińszczyzna smakowała