Szczęśliwie zakochane od 2007 roku! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 21:01   #271
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!

Oczywiście też lubię dostawać prezenty, ale krępuję się, kiedy jest ich aż zbyt dużo
Nie lubię, kiedy wydaje na mnie pieniądze, zamiast wydać je na własne konieczne wydatki... Bywa tak, że coś mi kupi, a potem ciuła grosz do grosza np. na bilet miesięczny...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 21:06   #272
awgusta
Та еще штучка ^^

Post Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26427979]. Bywa tak, że coś mi kupi, a potem ciuła grosz do grosza np. na bilet miesięczny...[/QUOTE]
Boże, jakie poświęcenie Ja mogę o Takim tylko pomarzyć. Gratuluje chłopaka i zazdroszczę bardzo......
Stary 2011-04-18, 08:04   #273
Syla_
Zakorzenienie

Heeej dziewczyny Poniedziałek zaczął się słonecznie! Przynajmniej w moim mieście ;-) Jak u Was? Ciężki tydzień przed Wami?

Ja jutro jadę do obcych ludzi sprzątać mieszkanie... a raczej dom jednorodzinny,boję się . !

Syla_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 09:22   #274
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja od mojego nie dostaje prezentów, na początku dostawałam teraz nie. Czasem kupi mi jakiegos łakocia.
Ale mnie to nie bardzo przeszkadza. Może dlatego, ze wiele razem przeszliśmy. Może dlatego, ze mamy wspólną kasę

ale mi się spać chce

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 09:48   #275
awgusta
Та еще штучка ^^

S łoneczko świeci, żyć się chce!!! Nawet to, że dzisiaj jest poniedziałek mi nie przeszkadza
Scio jak sie ma wspolną kasę to już przezenty tak nie cieszą to jak byś sama sobie kupowała przezent . My nie mieszkamy razem i każdy ma swoj rachunek, a prezentów nie dostaje od niego nigdy (łakocie i różne pierdułki nie mogę nazwać prezentem).
Stary 2011-04-18, 10:05   #276
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez awgusta Pokaż wiadomość
S łoneczko świeci, żyć się chce!!! Nawet to, że dzisiaj jest poniedziałek mi nie przeszkadza
Scio jak sie ma wspolną kasę to już przezenty tak nie cieszą to jak byś sama sobie kupowała przezent . My nie mieszkamy razem i każdy ma swoj rachunek, a prezentów nie dostaje od niego nigdy (łakocie i różne pierdułki nie mogę nazwać prezentem).
Własnie. zreszta moj twierdzi, ze on nie mie kupować prezentów, ze lepiej jak sama sobie kupie. rozleniwił się. Bo na moje 21 urodziny to sie wysilił, bo wspomniałam kiedyś przechodząc obok kwiaciarni, ze bardzo lubie słoneczniki i na urodziny dostałam takiego, tylko ze był to ogromny plakat w antyramie, bo taki nie zwiędnie nigdy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 11:10   #277
ruda1984m
Raczkowanie

Hej hej nadrobilam Was i widze że o prezentach był mowa jesli chodzi o moją połówkę to Ł ma dobry gust jeśli chodzi o biżuterię a ciuchy - jeśli coś mi się spodoba ( a jestem wybredna) to każe mi sobie coś wybrać on wtedy zapłaci i jest prezent dla mnie wczoraj byliśmy na zakupach z jego rodzicami, spodobał mi się zegarek za parę groszy, ale że nie powinno się kupować sobie zegarków to sprezentował mi go przyszły teść trochę mi było głupio ale strasznie mnie namawiali więc w podzięce teść dostał buziaka ode mnie wogóle teściów będę mieć fajnych a jak wasze relacje wyglądają?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 11:20   #278
awgusta
Та еще штучка ^^

Cytat:
Napisane przez ruda1984m Pokaż wiadomość
jesli chodzi o moją połówkę to Ł ma dobry gust jeśli chodzi o biżuterię wogóle teściów będę mieć fajnych a jak wasze relacje wyglądają?
pochwalisz się co ostatnio twoj Ł. kupił Tobie z biżuterii? Chodzi mi o zdjęcie, Jestem strasznie ciekawa

Moj M. ma tylko mamę, mogę powiedzieć, że sie lubimy . Natomiast moi rodzicę, niestety, nie akcepują M. Jest mi z tego powodu bardzo przykro i ciężko, bo święta się zbliżaja a Tż nie jest mile widziany w mojej rodzinie, i dlatego święta musimy spędzić osobno

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Bo na moje 21 urodziny to sie wysilił, bo wspomniałam kiedyś przechodząc obok kwiaciarni, ze bardzo lubie słoneczniki i na urodziny dostałam takiego, tylko ze był to ogromny plakat w antyramie, bo taki nie zwiędnie nigdy
Jaki praktyczny . Mój mi kiedyś świecę sprezentował może myslał, że przyda się na jakiś romantyczny wieczór
Stary 2011-04-18, 11:38   #279
ruda1984m
Raczkowanie

Cytat:
pochwalisz się co ostatnio twoj Ł. kupił Tobie z biżuterii? Chodzi mi o zdjęcie, Jestem strasznie ciekawa
Proszę.. jakość słaba bo foto z tel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0317.jpg (75,0 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-04-18, 12:12   #280
awgusta
Та еще штучка ^^

ruda1984m ładny komplet Twój Tż ma dobry gust

Edytowane przez awgusta
Czas edycji: 2011-04-18 o 12:13
awgusta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 13:32   #281
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Syla_ Pokaż wiadomość
Heeej dziewczyny Poniedziałek zaczął się słonecznie! Przynajmniej w moim mieście ;-) Jak u Was? Ciężki tydzień przed Wami?

Ja jutro jadę do obcych ludzi sprzątać mieszkanie... a raczej dom jednorodzinny,boję się . !
O tak, w końcu słońce, w końcu ciepło! Dzisiaj w przerwie między zajęciami spotkałam się z moim M. na plantach, zjedliśmy drugie śniadanie, po czym zamiast wrócić na zajęcia zostałam zgarnięta do domu na hmm... wagary powiem tyle, że warto było

Syla_ nie obawiaj się jutrzejszego wyzwania, niech wiosenna aura doda Ci sił, mi też jakoś przede wszystkim poranne wstawanie z łóżka idzie lepiej kiedy świeci tak ładnie słońce będzie dobrze!

Cytat:
pierdółki i łakocie to takie codzienne prezenty, które nie wymagają większych nakładów pieniężnych i można sprawić sobie nawzajem taką przyjemność częściej, co oboje uskuteczniamy bo to po prostu to lubimy jednak jak już ja dostaję coś konkretnego od M. to (dziwnym trafem, naprawdę nie wiem czemu ) najczęściej również jest to biżuteria
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 17:08   #282
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda1984m Pokaż wiadomość
Hej hej nadrobilam Was i widze że o prezentach był mowa jesli chodzi o moją połówkę to Ł ma dobry gust jeśli chodzi o biżuterię a ciuchy - jeśli coś mi się spodoba ( a jestem wybredna) to każe mi sobie coś wybrać on wtedy zapłaci i jest prezent dla mnie wczoraj byliśmy na zakupach z jego rodzicami, spodobał mi się zegarek za parę groszy, ale że nie powinno się kupować sobie zegarków to sprezentował mi go przyszły teść trochę mi było głupio ale strasznie mnie namawiali więc w podzięce teść dostał buziaka ode mnie wogóle teściów będę mieć fajnych a jak wasze relacje wyglądają?
Mi też wydawało się, że teściów będę mieć fajnych Teściowa pokazała różki około pół roku przed ślubem. Z chęcią dalej mówiłaby co mamy robić np. nie życzy sobie żebyśmy pili alkoholu, nawet jednego piwa bo od razu awantura(kiedyś jak widziała, że pije piwo z butelki to powiedziała mojej bratowej że wyglądałam jak żul ). Że po ślubie to już nie pasuje nam nigdzie wychodzić, bo co ludzie powiedzą, jak się wybudujemy to ona sprzedaje dom i wprowadza się do nas A jakby dowiedziała się, że nie zawsze chodzimy do Kościoła to z miesiąc wypominałaby nam to, a ona umie pokazać fochy. Oj dużo by tu pisać zwłaszcza o niej. Widziałam ich ostatnio na wigilii, teraz zobaczę się znowu w te święta.
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 17:15   #283
awgusta
Та еще штучка ^^

Coś cicho się zrobiło
Chyba wiosna przyszła w końcu na dobre. Majówka coraz bliżej.

Cytat:
Napisane przez lupinka
jednak jak już ja dostaję coś konkretnego od M. to (dziwnym trafem, naprawdę nie wiem czemu ) najczęściej również jest to biżuteria
Bo jemu na Tobie zależy, dlatego się stara (tak myśle)

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Mi też wydawało się, że teściów będę mieć fajnych Teściowa pokazała różki około pół roku przed ślubem. Z chęcią dalej mówiłaby co mamy robić np. nie życzy sobie żebyśmy pili alkoholu, nawet jednego piwa bo od razu awantura(kiedyś jak widziała, że pije piwo z butelki to powiedziała mojej bratowej że wyglądałam jak żul ). Że po ślubie to już nie pasuje nam nigdzie wychodzić, bo co ludzie powiedzą, jak się wybudujemy to ona sprzedaje dom i wprowadza się do nas A jakby dowiedziała się, że nie zawsze chodzimy do Kościoła to z miesiąc wypominałaby nam to, a ona umie pokazać fochy. Oj dużo by tu pisać zwłaszcza o niej. Widziałam ich ostatnio na wigilii, teraz zobaczę się znowu w te święta.
bojatoja współczuje, Z dala od niej ale chyba Twój mąż nie będzie tym pomysłem zachwycony ....
Stary 2011-04-18, 18:30   #284
201701251209
Konto usunięte

Cytat:

U mnie też słonecznie, ale wiatr chłodny, także kurtki nie zdejmowałam

Nie bój się, bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja od mojego nie dostaje prezentów, na początku dostawałam teraz nie. Czasem kupi mi jakiegos łakocia.
Ale mnie to nie bardzo przeszkadza. Może dlatego, ze wiele razem przeszliśmy. Może dlatego, ze mamy wspólną kasę

ale mi się spać chce
A no właśnie. My tez sobie jakichś prezentów nie robimy. Mamy wspólną kasę także mówimy sobie tylko "kup coś sobie i już"
No ale Tz niespodzianki czasem mi zrobi.
Ostatnio urwał się z pracy i przygotował ekstra obiadek. Było romantiko, że ho ho

Ide zrobić jakąs wiosenna kanapeczkę i zapykam w Simsy

Edytowane przez 201701251209
Czas edycji: 2011-04-18 o 18:31
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 08:18   #285
lupinka
Zadomowienie

Dzień dobry! Kawa się u mnie skończyła to poranek mam z zieloną herbatą dzisiaj już nie jest tak słonecznie w Krakowie jak wczoraj ;/
Cytat:
Bo jemu na Tobie zależy, dlatego się stara (tak myśle)
och, tego to ja akurat jestem pewna, że mu zależy
Cytat:
Mi też wydawało się, że teściów będę mieć fajnych Teściowa pokazała różki około pół roku przed ślubem. (...) Widziałam ich ostatnio na wigilii, teraz zobaczę się znowu w te święta.
o teściach to w ogóle jest temat rzeka... jedni mają fajnych i nie narzekają, inni takich sobie ale też pewnie starają się nie wchodzić na wojenną ścieżkę... ja po pewnym przypadku w mojej rodzinie stwierdzam, że w relacji synowa-teściowa bardzo ważna, o ile nie najważniejsza jest postawa męża (syna). jeśli będzie stał po stronie małżonki i swojego związku to będzie dobrze. teściowej się czasem chyba za dużo wydaje a syn opuścił gniazdko mamusi i tworzy własny dom i własną rodzinę...

a i jeszcze jedno. mieszkanie w jednym domu to chyba zwykle nie jest najlepsze rozwiązanie. czasem nawet dwa domy dalej od siebie to i tak za blisko :P
Stary 2011-04-19, 17:12   #286
awgusta
Та еще штучка ^^

Jak wam dziewczyny wieczór mija? Mi pracowicie, zaraz idę myć okna
Stary 2011-04-19, 17:13   #287
Konto usunięte

Cytat:
Ja już dziś umyłam w całym domu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 17:45   #288
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Ja dzis odpuszczam obie mycie, jutro się za to wezmę
Stary 2011-04-19, 17:56   #289
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:

bojatoja współczuje, Z dala od niej ale chyba Twój mąż nie będzie tym pomysłem zachwycony ....
No nie jesteśmy zachwyceni. Kobieta nie rozumie że chcemy mieszkać sami

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
o teściach to w ogóle jest temat rzeka... jedni mają fajnych i nie narzekają, inni takich sobie ale też pewnie starają się nie wchodzić na wojenną ścieżkę... ja po pewnym przypadku w mojej rodzinie stwierdzam, że w relacji synowa-teściowa bardzo ważna, o ile nie najważniejsza jest postawa męża (syna). jeśli będzie stał po stronie małżonki i swojego związku to będzie dobrze. teściowej się czasem chyba za dużo wydaje a syn opuścił gniazdko mamusi i tworzy własny dom i własną rodzinę...

a i jeszcze jedno. mieszkanie w jednym domu to chyba zwykle nie jest najlepsze rozwiązanie. czasem nawet dwa domy dalej od siebie to i tak za blisko :P
Masz rację, temat teściów to jest temat rzeka. Ja o moich mogłabym pisać i pisać. Ogólnie nie lubię tego tematu.

Mój Tż zawsze staje po mojej stronie

Cytat:
Mi też dzień minął pracowicie. Na szczęście wczoraj już umyłam okna Dzisiaj pomyłam inne rzeczy, ale jeszcze nie koniec Najgorsze dla mnie jest pieczenie ciast, robienie sałatek, gotowanie. Nie mogę doczekać się soboty wieczór, gdzie będę mogła zrobić coś dla siebie. Założę sobie pewnie hennę na brwi, parafinkę na dłonie, jakąś maseczkę na twarz. Lubię takie dni gdzie mogę zrobić sobie dzień relaksu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 18:00   #290
Syla_
Zakorzenienie

Cytat:

Mi też dzień minął pracowicie. Na szczęście wczoraj już umyłam okna Dzisiaj pomyłam inne rzeczy, ale jeszcze nie koniec Najgorsze dla mnie jest pieczenie ciast, robienie sałatek, gotowanie. Nie mogę doczekać się soboty wieczór, gdzie będę mogła zrobić coś dla siebie. Założę sobie pewnie hennę na brwi, parafinkę na dłonie, jakąś maseczkę na twarz. Lubię takie dni gdzie mogę zrobić sobie dzień relaksu
Mycie okien mam już za sobą,dziś - MISJA BIGOS
Też chcę już sobotę. Relaks,oj relakss to jest to,czego mi trzeba.

Stary 2011-04-19, 18:08   #291
V88
Rozeznanie

Mi dzisiaj również dzień minął pod znakiem wielkich porządków. Mycie okien, podłóg, trzepanie dywanów, prasowanie... Padam. Czuję wszystkie mięśnie, najbardziej te w nogach. Oj, ładnie się dziś porozciągałam. Najbardziej przy wieszaniu firanek, czego szczerze nie cierpię.
Stary 2011-04-19, 18:54   #292
awgusta
Та еще штучка ^^

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26459538]Ja już dziś umyłam w całym domu [/QUOTE]
Zostawiłam sobie na jutro jedno okno, rąk nie czuje..

Cytat:
Napisane przez bojatoja
No nie jesteśmy zachwyceni. Kobieta nie rozumie że chcemy mieszkać sami
może jej kiedyś przejdzie.....
Stary 2011-04-19, 23:41   #293
Szprycha174
Zakorzenienie

A ja dziś balowałam Kumpela (BUNIA) miała 26-te urodziny, więc z drugą kumpelką(ANIĄ) i z flaszeczką Nalewki Babuni (bo słodka ) oraz prezentem- pojemną torebką w kolorze morskim, którą jubilatka sobie wymarzyła, spędziłyśmy wieczór w Buniowej kuchni
Czy u Was też najfajniejszym miejscem do rozmów jest kuchnia??
Szprycha174 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-20, 07:07   #294
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szprycha174 Pokaż wiadomość
Czy u Was też najfajniejszym miejscem do rozmów jest kuchnia??
tak, szczególnie w czasie imprez, nie ma to jak migracja na niekończące się rozmowy w kuchni xD

a ja sprzątanie i gotowanie mam przewidziane na dzisiaj i jutro i po pojutrze ... jakoś zawsze tyle jest do zrobienia przed tymi Świętami ;/ a same w sobie tak szybko mijają, niestety

no ale w niedalekiej perspektywie majówka, więc znowu chwila wolnego
Stary 2011-04-20, 07:16   #295
Konto usunięte

Jak najbardziej No, nie u mnie w domu, bo tu imprez żadnego typu (poza "grzecznymi" urodzinami domowników) się nie robi (za duża rodzina, za mało miejsca...), ale na domówkach u znajomych zawsze ostatecznie ląduje się na pogaduchach w kuchni albo w jakimś skupisku poduch

A ja właśnie oddałam próbki do badań i może wreszcie dowiem się, czemu mój układ pokarmowy świruje... Od jakichś dwóch miesięcy właściwie po każdym posiłku mam mdłości, cały czas niemal boli mnie żołądek... Masakra :<
Stary 2011-04-20, 10:59   #296
ruda1984m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
a ja sprzątanie i gotowanie mam przewidziane na dzisiaj i jutro i po pojutrze ... jakoś zawsze tyle jest do zrobienia przed tymi Świętami ;/ a same w sobie tak szybko mijają, niestety
U mnie podobnie z tym sprzątaniem. Dzisiaj mam już za sobą troche kuchni, mój pokój i wejście - schody i panele na ścianach

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26466494]
A ja właśnie oddałam próbki do badań i może wreszcie dowiem się, czemu mój układ pokarmowy świruje... Od jakichś dwóch miesięcy właściwie po każdym posiłku mam mdłości, cały czas niemal boli mnie żołądek... Masakra :<[/QUOTE]

Oby to nie było nic poważnego
Zmyłam sobie pazurki i zaraz je pomaluje na żółto
Stary 2011-04-20, 12:08   #297
Syla_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26466494]Jak najbardziej No, nie u mnie w domu, bo tu imprez żadnego typu (poza "grzecznymi" urodzinami domowników) się nie robi (za duża rodzina, za mało miejsca...), ale na domówkach u znajomych zawsze ostatecznie ląduje się na pogaduchach w kuchni albo w jakimś skupisku poduch

A ja właśnie oddałam próbki do badań i może wreszcie dowiem się, czemu mój układ pokarmowy świruje... Od jakichś dwóch miesięcy właściwie po każdym posiłku mam mdłości, cały czas niemal boli mnie żołądek... Masakra :<[/QUOTE]

Przechodziłam to samo.
Wyleczyłam się sama,siemiem lnianym

Stary 2011-04-20, 20:49   #298
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Przechodziłam to samo.
Wyleczyłam się sama,siemiem lnianym
Tak tak, siemie jest super Ja sobie żołądek wykończyłam antybiotykami i polopiryną w tabletkach. Bolał non stop, a jak byłam głodna to po prostu aż się kuliłam z bólu.
2 dni picia siemienia i było po sprawie
Stary 2011-04-22, 19:11   #299
bojatoja
Zakorzenienie

Coś tu ciszą zawiało

Jak tam przygotowania do Świąt?
Spędzacie je razem z Ukochanym?
Nasze to będą pierwsze wspólne Święta po ślubie hehe
Szkoda że tyle szumu, pracy wokół tego wszystkiego, a tak krótko trwają. Powinny już dzisiaj się zacząć
Stary 2011-04-22, 19:17   #300
Konto usunięte

Nie ciszą - usunęło posty, które były napisane w nowej chwilowej wersji forum oj, motają...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości