![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Oglądaliście może 'Odlot'? Niby animowany a wylewam na nim zawsze morze łez...
Tak samo jak na Curious Case of Benjamin Button ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
na przekór do celu
|
Nie, tego nie wiedziałam... Z animowanych mam od niedawna faworyta: "Zaplątani" jak dla mnie lepsze od Shreka i innych takich
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BFEJzWi9fcc
![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
No oczywiście, że oglądałam... (kameleon moim faworytem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze "Dzień dobry. Jesteś moim nowym panem i ja Cię kooocham!" ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Ja kocham w sumie wszystkie stare bajki Disney'a, z Królem Lwem, Pocahontas, Tarzanem itd na czele ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
na przekór do celu
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28376167]U nas to raczej on się wykręca
![]() ja muszę czasami go blokować, bo dochodzi do zbyt jednoznacznych ruchów w tramwaju pełnym ludzi itp. ![]()
![]() |
![]() |
#516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A propos Odlotu mi się przypomniały fajne teksty: 'Nazywam się As, właśnie Ciebie poznałem i koooocham Ciebie' 'Tamten Pan powiedział,ze mogę pojmać ptaszysko i kocham Jego,bo jest moim nowym Panem" "To jest moja niewola a Ty w niej jesteś,dlatego na Ciebie skaczę!" "Proszę Ciebie, daj się pojmać" Kocham Asa całym serduszkiem ![]() ![]() W ogóle polecam tę bajkę.....jest całkiem życiowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Proszę, proszę, jak to się wątek rozkręcił
![]() ![]()
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Konto usunięte
|
http://hahahaha.fr/
Miłych schizowych snów! ![]() Zakończyłam dziś chyba moją robótkę na zlecenie i mam nadzieję, że obędzie się bez poprawek, bo wyjeżdżam i nie będę miała kiedy na czas poprawić... Trzymajcie kciuki ![]() Czy jestem naprawdę jedyną osobą, która nie lubi wesel? Dla mnie to jedna wielka wieś :< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28399982]
Czy jestem naprawdę jedyną osobą, która nie lubi wesel? Dla mnie to jedna wielka wieś :<[/QUOTE] Czasem może i rzeczywiście wieś. Najczęściej wszystko jest takie sztuczne... Jak tak gadam ze znajomymi o weselach, to większość ma podobne zdanie. Jedynym plusem jest to, że przynajmniej można się najeść różnych dobrych rzeczy ![]() Ja planując moje wesele chciałam na początku żeby jednak było takie tradycyjne, dużo gości, itd. a teraz jak już zaczęła się organizacja wszystkiego to marzę o tym, żeby już być po, bez tych wszystkich ceremonii i przedstawień i mieć mojego M. tylko dla siebie ![]()
![]() |
#521 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#522 |
na przekór do celu
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28399982]Czy jestem naprawdę jedyną osobą, która nie lubi wesel? Dla mnie to jedna wielka wieś :<[/QUOTE]
A nawet jeśli wieś, to co z tego? ![]() Co jest złego we wsi? Ja tam wesela lubię. Jakoś dla mnie nigdy nie jest sztucznie, można się wyszaleć i nikt nie patrzy na ciebie jak na wariatkę bo bawi się razem z tobą, no i wspomnienia na całe życie ![]()
![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie byłam na jednym weselu - takim już w dorosłym życiu
![]() Ale nastawiam się na wesele mojej przyjaciółki za rok. I nie zamierzam być jakaś ... powściągliwa ![]() I pochwalę się - będę też świadkową ![]()
![]() |
#524 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Widzę, że jednak naprawdę jestem jedyna ![]() No trudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
na przekór do celu
|
o, chciałam być zawsze świadkową - z tym że zawsze slub brały starsze ciotki lub odległe kuzynostwo więc na razie nie miałam okazji
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28406059]Dla mnie to ta gorsza odmiana wsi
![]() Widzę, że jednak naprawdę jestem jedyna ![]() No trudno ![]() No to jednak jesteś jedyna ![]() A ty nie chcesz wesela swojego?? ![]()
![]() |
#527 |
Konto usunięte
|
Hehe, no wiesz, ja bym najchętniej ograniczyła się do jakiegoś uroczystego obiadu + ciast itd, ewentualnie potem kolacji, bez tych wszystkich zabaw, tańców itd
![]() W sumie już z TŻem doszliśmy do porozumienia (on bardzo pro-weselny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
na przekór do celu
|
Tańce są najlepsze
![]() Choć do niektórych zabaw mam uprzedzenia. Denerwuje mnie to że czasami ciągną człowieka na siłę, lub każą robić dość przesycone erotyką rzeczy. Pamiętam jedno wesele, do zabawy poszła siostra mojego TŻta z mężem, była ona w 4 miesiącu ciąży ale chudzinka taka że prawie nie było widać. I chodziło o to żeby tak przytulać się do partnera, żeby brzuchami ścisnąć balon tak by pękł, potem usiąść na nim, poskakać itp. No to siostra TŻta powiedziała prowadzącemu że rezygnuje, ale ten: "Nie nie, nigdzie pani nie idzie" (do mikrofonu cały czas), no to ona mu mówi że jest w ciaży i boi się że coś może się stać, a tamten: "W ciąży? Taka chudzina, nic nie widać, nie wymigasz się śliczna" ![]() Jej mąż wyrwał natrętnemu wodzirejowi mikrofon, coś tam mu powiedział i usiadł z żoną do stołu. Tak samo nas (mnie i mojego TŻta) chciał do tego wyciągnąć, ale tu wkroczyła żona wodzireja i powiedziała: "Nie, za młodzi są na takie wyczyny" - no i racja, ktoś mógłby się zgorszyć bo ten balon trzeba było ściskać baaardzo różnymi częściami ciała... Ale to tylko raz spotkałam takiego nachalnego prowadzącego.
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2011-07-28 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam na tym polu doświadczenia, ale na tym jednym weselu była babeczka i facet - on grał i trochą śpiewał, ona prowadziła i śpiewała. Wszystko z klasą i fajnie
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#530 |
BAN stały
|
Haha, oto wesele moich marzeń:
-wszyscy goście przyjeżdżają do kościoła i na przyjęcie wynajętym przez nas garbusem -wesele "amerykańskie" na powietrzu -same tańce i obowiązkowo KARAOKE!!! -żadnych durnych zabaw -menu na stole, żeby nikt nie miał o nic pretensji -przy każdym stole butelka wódki, wina i szampana. Ktoś chce więcej to musi iść do baru sobie kupić (byłam w irlandii na takim weselu). -muzyka różna (disco polo też, ale nie przede wszystkim) - w kościele skromna biała suknia, na przyjęciu też skromna, ale już koktajlowa a nie ślubna -po otrzepinach wyjeżdżam z TŻ w podróż poślubną, a reszta się bawi, ewentualnie ustalę godzinę końcową wesela -obowiązkowa lista prezentów (tanich, ale takich jak chce, koleżanka dostała miksery, mikrofale i potem musiała to sprzedawać) Wiem, że i tak to wszystko niewypali, ale jest to wesele marzeń, bo jak chodzę na wesela znajomych to nieraz jestem w szoku. Bójki, zabawy na siłę, ojciec czy wujek robiący wiochę, noworodki do rana u matki na rękach, spanie przy stole, zespół nieumiejący ani grać ani śpiewać, męczarnia z gośćmi do siódmej rano etc. Spotkałam się nawet z weselem podzielonym na pół tzn. część gości była do dwudziestej, a część od dwudziestej. Nie wiem tylko co na to wszystko mój TŻ ![]() Bo krytyka rodzina i znajomych raczej nieunikniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
na przekór do celu
|
gdzie widziałaś noworodki na weselu? noworodki to w szpitalach raczej nie?
![]() A propo dzieci, to teraz mi się przypomniało - u mnie zawsze było tak, że jak ktoś miał malutkie dzieci to zwykle przychodził z nimi na godzinkę, dwie, potem ktoś po maluchy przyjeżdżał i zabierał do domu a rodzice bawili się dalej. Byłam też raz na weselu bez dzieci - sztywno niesamowicie. To twoje wesele ogólnie jest bardzo amerykańskie, czytając twój post przewijały mi się przed oczami amerykańskie komedie romantyczne ![]() Koncepcja z weselem na powietrzu mi się dość podoba, ale sala i tak by musiała u mnie być ![]() Co do sukni to mam już w wyobraźni wymarzoną i nie, nie jest ona skromna czy prosta ![]() ![]() Mnie polskie wesela się podobają, mamy swoją tradycje i nie chce od niej odchodzić ![]() Także u mnie będzie tradycyjnie ![]()
![]() |
![]() |
#534 |
BAN stały
|
Dobra, niech będzie, że to niemowlęta. Mimo wszystko widok usupiających dzieci jest żenujący. Nie pozwoliłabym, aby moje dziecko męczylo się całą noc. Od opieki jest rodzina, znajomi, ewentualnie opiekunka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
na przekór do celu
|
Często jest tak, że to dziecko tupie, krzyczy i płacze bo chce zostać
![]() Gdy ja byłam 3-letnim "noworodkiem" tez tak robiłam ![]()
![]() |
![]() |
#536 |
BAN stały
|
Kochana, trzy latka to juz starośc przy tym co jest nieraz po weselach. Ja własnie mówię o tych maleństwach około roczku. Bo rodzicom się chce bawić! Jak chce im sie imprez to trzeba sie bylo zastanowic albo nad robieniem dzieci albo nad braniem ich na wesele. A tupiącemu trzylatkowi też się da przetłumaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
na przekór do celu
|
No nie wiem, do mnie argumenty rodziców nie docierały
![]() No i chyba kiepski powód na "nierobienie" sobie dzieci ![]() ![]() I nie wierzę że na weselach są tylko niemowlęta ![]() A i wdzięczna bym była za nienazywanie "kochaną" ![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2011-07-28 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Jesteśmy z tż od 22 sierpnia 2007, dużo razem przeszliśmy m.in. wyjazd tż za granicę, ale już mieszkamy razem i jest nam ze sobą dobrze ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() SPD? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
na przekór do celu
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.