![]() |
#1171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Cytat:
Nie poszłam do bierzmowania... Myślę o dokonaniu apostazji ale myślę i myślę a im dłużej nad tym myślę tym bardziej się waham... Mam duuużo argumentów za i kilka przeciw... Problem w tym, że sama nie wiem już jak to jest... W Boga wierzę ale ostatnie czego pragnę to utożsamianie się z bredniami kościoła :| Więc nie wiem... Ale, nie będę się rozwodziła na temat wiary bo uważam, że to sprawa indywidualna... Powiem tylko, że ja uważam, że wszystkie te moherowe babcie, obrońcy krzyża i zwolennicy rydzyka, którzy uważają się za prawdziwych i prawych katolików chyba nie są nimi do końca... Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje :P ![]() Rany, byłam dziś u lekarza i stałam trzy i pół godziny w kolejce... Polska służbo zdrowia, jesteś zueeem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do wiary i kościoła to popieram w 100% to co napisałaś - bardzo spodobał mi sie spot wyborczy PO z tego roku o tym jak pokazali te babcie spod krzyża i jak tam się zachowywali i tekst "oni pójdą na wybory" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie się jeszcze podobał spot Ruchu Palikota związany z opodatkowaniem kościoła: http://www.youtube.com/watch?v=etJ0S...eature=related ![]() ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2011-11-07 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wcześniej rejestrowałaś się rano i miało się wizytę popołudniu ![]() Ale teraz zmienili. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | ||
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() -synku, masz 5 lekcji a pakujesz tylko jedną książkę? -bo ja tato mam 5 religii, 5 religii, 5 religii... (echo) ![]() a ja jestem wcześniej w mieszkaniu bo w katedrze w której miałam mieć język nie ma prądu ![]() Mamusiu... 25 października tego roku TŻówki 2009 założyły IV część wątku. A dziś, 7 listopada zakładają V ![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2011-11-07 o 16:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie co, mnie się osobiście wydaje że nasz wątek jest trochę słabo otagowany i przez to ciężko go znaleźć... ja na przykład też znalazłam ten wątek tylko dlatego że masz go w podpisie ![]() Jakby dodać więcej, trafniejszych tagów to może by się więcej dziewczyn do rozmów znalazło ![]() Sporo dziewczyn zakładało wątki o związkach z 2007roku bo nie mogło znaleźć naszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ale masz racje. teraz spojrzałam i mamy tylko 2 tagi ![]() tylko musi się pojawić Orlica żeby to zmienić... ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Tagi TŻówek 2009: miłość, tżtówki, związek, związki rozpoczęte w 2009
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
właśnie - gdzie Orlica?
![]()
![]() |
#1179 |
Rozeznanie
|
No nie wiem czy to jest takie fajne. Załóżmy, że gdzieś wyjeżdżasz, nie ma Cię 2 tygodnie, a potem wchodzisz na wątek i nie wiesz co się dzieje, bo już nowy jest w zaawansowanym stadium.
![]() |
#1180 |
Konto usunięte
|
Jestem i poprawiłam tagi
![]() Sorry, że nie piszę tu zbyt dużo - wypadłam tu trochę z obiegu, byłam w szpitalu i w ogóle LIPA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
V88 - w sumie racja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- No to dla Orlicy zamiast bacika - ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() nowy wątek po 2 tygodniach to przesada. ale to co u nas też niedobrze... ile nas tu się w miarę regularnie udziela? 7-8 może? a tam 20 osób na pewno. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30374868] Sorry, że nie piszę tu zbyt dużo - wypadłam tu trochę z obiegu, byłam w szpitalu i w ogóle LIPA ![]() ojej, opowiadaj, co ci było? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Konto usunięte
|
Pojechałam do szpitala w poniedziałek rano, bo bolał mnie bark
![]() A dalej przekopiuję z bloga ![]() Leżałam w szpitalu przez 8 dni, ponieważ wykryto u mnie samoistnie powstałą odmę płucną. Dzień dłużej i zapadłoby mi się całe płuco... Musiałam leżeć na jednym boku przez cały ten czas, albo ewentualnie na plecach, ale wtedy z dwukilowym ciężarkiem na żebrach. Ciągle byłam na przeciwbólowych kroplówkach. Teraz wypisano mnie do domu, ale muszę przez tydzień zostać w łóżku, też na boku albo z ciężarkiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
na przekór do celu
|
Jak to mówią, póki nie idziesz do lekarza to jesteś zdrowy
![]() Ale dobrze że to wykryto ![]() Biedna ![]()
![]() |
![]() |
#1185 |
Konto usunięte
|
Próbowano mi to tłumaczyć po lekarsku, ale tak na chłopski rozum, z tego, co ja zrozumiałam, to chodzi o to, żeby płuco musiało się bardziej wysilać przy nabieraniu powietrza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30375028]Pojechałam do szpitala w poniedziałek rano, bo bolał mnie bark
![]() A dalej przekopiuję z bloga ![]() Leżałam w szpitalu przez 8 dni, ponieważ wykryto u mnie samoistnie powstałą odmę płucną. Dzień dłużej i zapadłoby mi się całe płuco... Musiałam leżeć na jednym boku przez cały ten czas, albo ewentualnie na plecach, ale wtedy z dwukilowym ciężarkiem na żebrach. Ciągle byłam na przeciwbólowych kroplówkach. Teraz wypisano mnie do domu, ale muszę przez tydzień zostać w łóżku, też na boku albo z ciężarkiem...[/QUOTE] Brzmi to wszystko strasznie. Biedna ![]() ![]()
![]() |
#1187 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30375028]Pojechałam do szpitala w poniedziałek rano, bo bolał mnie bark
![]() A dalej przekopiuję z bloga ![]() Leżałam w szpitalu przez 8 dni, ponieważ wykryto u mnie samoistnie powstałą odmę płucną. Dzień dłużej i zapadłoby mi się całe płuco... Musiałam leżeć na jednym boku przez cały ten czas, albo ewentualnie na plecach, ale wtedy z dwukilowym ciężarkiem na żebrach. Ciągle byłam na przeciwbólowych kroplówkach. Teraz wypisano mnie do domu, ale muszę przez tydzień zostać w łóżku, też na boku albo z ciężarkiem...[/QUOTE] Ło matko i córko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2011-11-07 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ayo22 ja kocham informatykę w każdej postaci, programowanie, utk, systemy itd ![]() moja miłość zaraz po TŻ ![]() bojatoja mój pies to Karol, a kot Kluska ![]() po za tym ja np nie mam bierzmowania. po za tym dziewczyny nie wiem, czy wiecie, ale podatku nie odprowadzają księża, jeśli jest kościół opodatkowany tylko my, ludzie płacimy podatki ale za to na tacę dawać nie musimy, a jak ktoś nie wierzy to płaci na kulturę. Orlico zdrówka i współczuję tego szpitala ![]() to teraz ja się pochwalę tym, co od wczoraj udało mi się zrobić ![]() więc! Zrobiłam sprawozdanie(16 str), odwiedziłam babcię, pomogłam posprzątać TŻ-towi po "powodzi", nauczyłam się i dobrze napisałam klasówkę z matmy, upatrzyłam fryzurę na studniówkę, naprawiłam 2 komputery w szkole, nauczyłam się o stało i zmienno przecinkowych, byłam z TŻ na mieście po rzeczy zimowe do auta, i trochę pracowałam, co by sobie na waciki zarobić ![]() a teraz padam z nóg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1190 |
Wtajemniczenie
|
pfee, szalejesz...tyyyle rzeczy zrobić :O! Gratki
![]() Ja na przykład nie byłam na studniówce... myślałam, że może z biegiem czasu będę tego żałowała, ale póki co wcale nie żałuję... Chodziłam do pseudo elitarnej szkoły i niestety nie można było zapraszać ludzi 'z zewnątrz' co wiązało się z tym, że nie mogłam zaprosić na studniówkę mojego TŻta bo on nie chodził do mojej szkoły... no i nie poszłam... Za to rok wcześniej byliśmy na studniówce TŻta i było megaczadowo ![]() A kiedy masz studniówę, zdradzisz ![]() Orlica to dobrze że jest z Tobą i Cię wspiera ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2011-11-07 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() z tego 300 z maturalnych, a dziewczyny 3 w maturalnych ![]() ja myślę, że bez TŻ-ta też bym nie poszła, bo bym się nie bawiła tak, jak z nim ![]() lecę laski zakuwać z angola ![]() może jeszcze wpadnę, a jak nie to jutro nadrobię na programowaniu ![]() miłego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1193 |
na przekór do celu
|
a ja powinnam siąść do tego kolokwium (wiem, przynudzam już z nim) ale siedzę na Wizażu
![]() przynajmniej trochę rysunków zrobiłam. jakaś dziwnie śpiąca jestem, a wstałam o 9:30 ![]()
![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - do roboty
![]() ![]()
![]() |
#1195 | |
after hours
|
a ja się nudzę w pracy
![]() trzeba się będzie zebrać za 2 tyg, wziąć książkę i w tydzień nauczyć się całego materiału z semestru, to pojadę sobie zaliczę ćw, będę miała mniej w styczniu ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() fajnie miałam, nie powiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1196 |
Wtajemniczenie
|
Dzieeeń dobry bardzo
![]() Właśnie wstałam i melduję się! Co prawda nie na długo bo zaraz lecę robić właśnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
Też się witam i zmykam zaraz do kwiaciarni zamówić wieniec - wczoraj zmarła moja babcia
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Ruda -
![]()
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
Ruda- cały ubiegły rok był taki dla mnie... zmarły trzy znajome/bliskie mi osoby.... Więc rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szprycha174 dzięki i śliczny ten osiołek ![]()
![]() Edytowane przez ruda1984m Czas edycji: 2011-11-08 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.