![]() |
#601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszyscy zginiemy... a.d 2012
Wlasnie pamietam jak mowili,ze bedzie koniec swiata w 2000 roku,tak czekalam,bo akurat mialam ciezki rok
![]() ![]() Jesli chodzi o 2012 to bylam w kinie na tym filmie i koniec swiata przedstawiony na filmie wprawil mnie w strach.... Sama nie wiem co o tym myslec,ale bede pewnie juz po slubie,wiec wymyslilam,ze caly grudzien bedziemy sie z przyszlym mezem bzykac,zeby chociaz milo spedzic ostatnie chwile ![]() ![]() ![]()
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2012! Armagedon;D Koniec świata jest blisko;)
wsumie bym się nie zdziwila tym końcem świata...
bo jak człowiek zaczyna się bawić w Boga i zaczyna kreować człowieka (a do tego prawo ma tylko Bog) to możemy sobie narobić bigosu... ![]() mam na myśli postępy naszej genetyki ale nie sądze by to bylo 21.12.2012 ;p nie znamy dnia i godziny, bardziej prawdopodobne że bedzie to jutro niż że będzie to akurat 21 12 2012;p ale ciekawe...jak to będzie, jak ludzie się będą zachowywać, część w to wierzy, druga część nie wierzy ale będzie miala przeciez jakies watpliwosci itd.... nawet ja chociaz to wysmiewam;p może wojsko będzie musiało wyjść na ulice by utrzymać ład no pożyjemy zobaczymy ale jestem strasznie ciekawa ![]() a film beznadziejny, taki chwytliwy temat mogli by to lepiej zrobic ;[ ale ponoc za rok znowu ma wyjsc jakis film o tej samej tematyce, moze bedzie lepiej zrobiony ![]() ahaaaa i ja jestem za młoda na koniec swiata więc proszę - BEZ JAJ : ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-12-03 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
pamiętam jak koniec świata miał być w 2006 roku, tak pisał Fakt i ja wtedy takie gały
![]() ![]() ale potem poszłam po rozum do głowy i pomyślałam sobie, że Fakt to szit- to po pierwsze, a po drugie to to, że te wszystkie tragedie są już na świecie od niepamiętnych czasów tylko teraz już się ich nie nagłaśnia... to tak jak z tą świńską grypą, srają po gaciach, a na zwykłą więcej ludzi umiera... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mogę wiedziec nie dużo, ale zawsze więcej niż Ty ![]() Cytat:
![]() oo dokładnie tylko ja do tego dłącze zakupy swojego życia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Zadomowienie
|
Pamiętacie dziewczyny jak był grudzień 1999 roku i nie pamiętam czy na Polsacie czy innym programie po reklamach dawali odliczanie do końca świata z ogniem w tle? Np 5 dni do końca świata czy za 5 dni może być koniec świata, coś w tym rodzaju.
Pamiętam jak w sylwka przygotowałyśmy świeczki, latarki a tu taki wał bo nic się nie stało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
BAN stały
|
A mi coś świta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
ja pamiętam tylko,że straszyli 1999 rokiem,bo niby 3 szóstki odwrócone,liczba szatana i koniec świata,bla bla
![]() po 2012 ciekawe jaką datę strzelą... a film beznadziejny tak btw..
![]() |
#609 |
Konto usunięte
|
Kurde, dlaczego koniec ma być przed świętami i sylwestrem?
![]() Wolałabym 1 stycznia o północy, wielka, ostatnia w życiu impreza sylwestrowa kończąca żywot ziemi. Ale by sie działo. ![]() Do tego odpowiednia ilośc procentów i żaden koniec świata niestraszny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Przyczajenie
|
słyszałam ze ma być to w 2012 ale nie wiedziałam ze 21 grudnia. To znaczy, że zginiemy wszyscy w moje urodziny
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Końca świata nie może być w 2012 bo się niebo nie wyrobi z klientami.
Bedzie korek do bram raju. W koncu przed 21 grudnia 2012, wszyscy zostali ostrzezeni, więc mogli się wyspowiadać i nie bedzie grzeszników ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
BAN stały
|
To jak mam umrzec w tym 2012 to nie chce ani do nieba ani do piekla
![]() Chętnie natomiast widziałabym się w jakiejś krainie Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
hmm kobiety i dzieci sie ocala i w tym jeden maly pryszczaty brzydki gruby mezczyzna uznawany za kobiete z powodu dlugich wlosow. co Wy na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
nie no nie moze byc konuiec swiata w tym 2012 moze tylko grzesznicy którzy w to nie wierza poumierają, bo inaczej w niebie i piekle straszny tłok bęzie, jak w supermarkecie a to raj ma być
![]() moze faktycznie zostana kobiety i dzieci które dostana dar do samo zapładniania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Przyczajenie
|
Koniec świata w 2012
Witajcie! Temat może wydawać się dziwaczny, ale chciałabym prosić Was o pomoc. Piszę pracę magisterską dotyczącą m.in. końca świata w roku 2012, taka mała analiza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Komplikatorka
|
Dot.: Koniec świata w 2012
Słyszałam o tym (radio), nie interesuje mnie, nie szukam informacji, nie wierzę, nie bałam się 1999/2000.
![]() |
#619 |
Rozeznanie
|
tak, ja słyszałam o końcu świata w2012r. dowiedzialam sie o tym z telewizji (byl taki program:strefa tajemnic itam bylo o koncu swiata), mowilismy o tym na religii w szkole i szukalam troche info otym w internecie, bo jest to interesujacy dosyc temat. Nie wierze w to, ze swait sie skonczy w 2012, wogole nie wierze, ze sie skonczy- nie umiem sobie tego wyobrazic, wydaje mi sie, ze koniec swiata to takie metaforyczne nazwanie smierci i kazdy z nas taki koiec swiata przechodzi, oczywiscie to moje zdanie i nie chce nikogo tym urazic, byc moze sie myle. Aaaa i przejscie 1999-2000 wogole nie bylo dla mnie przerazajacy pod tym wzgledem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
mój TZ stwierdził wczoraj, że skoro za 2 lata koniec świata a do tego czasu nie zdąży dorobic sie wymarzonego auta, to go ukradnie
![]() nie wierzę, nie boję się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Kalendarz Majów kończy sie 21 grudnia 2012. Znalazlam gdzies w sieci artykul. Pisalo tam cos o przebiegunowaniu magnetycznym Ziemi.
Moj facet szukal informacji kiedys :P Osobiscie sie tego nie boje, tak samo jak 99/00. Pożyjemy, zobaczymy. Te wszystkie "nowinki" skrecono w calosc i powstalo 2012 The Movie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam ten film 2012 ale jakoś nie ruszył mną wcale. Słyszy sie o tym chociażby na forum bo jeszcze się zdarza że ktoś założy wątek o końcu świata i się przypomina że to ma niby nastąpić :P
Nie wierze że to się stanie jednak jak będzie już bliżej "końca" czyli koło 20 grudnia 2012 możliwe że będe czuc jakiś tam nie pokój bo pewnie wszędzie będzie o tym że "jutro konieć świata". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
BAN stały
|
Wiele informacji na temat proroctw o końcu świata w 2012 roku znajdziesz na stronie takiej organizacji: www.nautilus.org.pl . Część ludzi wierzy, że w grudniu 2012 roku nastąpi jakiś kataklizm, który spustoszy ziemię, są na ten temat również i książki, natomiast inna część ludzi wierzy, że nastąpi duża transformacja świadomości ludzkiej i to bardzo odbije się pozytywnie na jakości życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
2012 się nie boje,99/00 mnie nie ruszył
a koniec śwata fizycznego punktu widzenia nastąpi z pewnością - chociażby dlatego, że takie słońce się wypala - w dłuższej perespektywie, albo z racji tego,że nie dbamy o ziemie - w krótszej perespektywie mało to glaktyk zniknęło ?... nasza też kiedyś się swojego końca doczeka, pewnie ktoś już coś wymyśli żeby się gdzieś przeniesc/wyniesc
![]() |
![]() |
#625 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... wykupią za 60 tys. euro domek na jego działce w RPA ![]() Facet jest już milionerem. on na wikipedii - http://pl.wikipedia.org/wiki/Patrick_Geryl fizyk - amator. ![]() Jest też opcja, ze jeśli włożymy zwłoki któregoś faraona do specjalnej trumny, to ona odbije promieniowanie i to ocali Ziemię... ale najpierw musimy wysłać pieniążki na rozwój projektu ![]() EDIT: Uwaga, nowy projekt: ![]() Cytat:
Edytowane przez larva Czas edycji: 2010-01-18 o 17:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#627 |
BAN stały
|
Patrick Geryl się kreuje na naukowca. Mam dużo wątpliwości co do tego Pana. Jest bardzo katastroficzny, a przy tym lubi pieniążki za bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Nie powiem facet dobrze kombinuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierzę w żadne paranormalne zjawiska, ani w żadne końce świata. za 5 miliardów lat zgaśnie Słońce i wtedy na pewno życie na Ziemi przestanie istnieć. chyba, że wcześniej tragiczne kataklizmy zmiotą nas z powierzchni, czy też choroby, wielkie meteoryty ;d i inne zjawiska natury czy to ziemskiej czy kosmicznej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki wszystkim za odpowiedzi! Mam nadzieję, że ten temat jeszcze bardziej się rozwinie, dzięki Wam mogę na niektóre sprawy spojrzeć trochę inaczej i analizować pod różnymi kątami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.