![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy zgniniemy... a.d 2012
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chyba nie wierze w ten koniec swiata w 2012 mimo wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie wierze... juz tyle koncow swiata bylo,ze uuu...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie bedzie konca swiata ![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
z powodu topnienia lodowców woda i powietrze nad nią się ochładza, co daje jako taki efekt ochłodzenia, ale to tylko etap przejściowy do ocieplenia, bo w końcu i tak jest stały ubyek masy lodowców, a huragany itp wiążą się z ociepleniem klimatu. zawsze były mini epoki lodowcowe i mini ocieplenia, a to składa się na większe okresy stałych zmian klimatu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
A ja wierze,ze koniec swiata moze nastapic..Ale nie wierze ze ktos przepowie,ze to bedzie tego i tego dnia i to sie stanie.To po prostu kiedys pewnie bedzie.Moze za 20 lat,a moze za 3 miliardy..Ale watpie,zeby ktos to byl w stanie przewidziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
To mamy jeszcze kupe czasu,ja bede sie martwic za 3 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie chce! nie lubie zimna ![]() [ale to juz nie dozyjemy ![]()
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
że tak powiem, pożyjemy zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
BAN stały
|
z tego co ja widze wszedzie pisza co innego..Ja niedawno czytalam ze sie ugotujemy przez dziury ozonowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
a z wyborem papieża, było coś takiego, że nasz Jan Paweł II coś wspomniał o czarnym papieżu. gdzieś coś o tym słyszałam i z tego względu go nie wybrali, choć przyznam, że wiele osób bardzo przeżywało, czy aby na pewno oni nie zbagatelizują tego wyboru papieża i najzwyczajniej w świecie nie wybiorą czarnego. choć w jakiejś przepowiedni jest, że po Polaku ma być nie Niemiec, a po Niemcu czarny... ahh to wszystko już się miesza.
tak samo kiedyś ktoś mi mówił, że koniec świata nadejdzie, gdy antychryst zapanuje, tylko... o kim w końcu jest mowa ? ![]() o ociepleniu klimatu też słyszałam. lodowce mają topnieć. z tego co pamiętam to chyba z przepowiedni Matki Boskiej, cześć Polski ma ocaleć. wiecie co ? pogubić się można...
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
hmmm - to jak Ziemia zacznie sie kręcić w druga strone to będzie "szatanistycznie"
no i wszyscy sie przewrócimy dopiero dzisiaj odkryłam ten wątek - nie wiem czy smiac sie czy płakać, zwłaszcza "wogule obyta i bywala w swiecie kolezanka" mnie ubawiła oraz Pani liczaca cykl 5 czy jak to tam szło hasłem festiwalu szantowego pare lat temu było "Kraków żąda dostepu do morza" - myślicie, ze organizatorzy przewidzieli zatopienie połowy kraju? a moze to oni sa winni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak macie dziewczyny jakieś linki dotyczące tych przepowiedni to dawajcie ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
BAN stały
|
Aha i jeszcze tutaj jest cos ciekawego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
To ja juz nic kompletnie nie rozumiem...
![]() No coz... co ma byc to bedzie... BTW. O tej porze to tylko zaczaiłam,ze tak na prawde urodzilam sie w roku 1995 ![]() ![]()
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
jestescie chrzescijankami? jesli tak, to powinnyscie wiedzec, ze musi sie jeszce wypelnic wiele proroctw, wiem ze nikt nie zna tego dnia, ale 2012 wydaje sie byc zawczesnie. musza jeszcze byc przesladowani chrzescijanie, maja byc zabrani do nieba, ma byc antychryst...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
ja jestem ateistką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
BAN stały
|
Ja wierze w Boga ale nie chodze do Kosciola..(ale chrzest i komunie mam:P bierzmowania z kolei..nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiele proroctw...to prawda.. Antychryst juz sie "urodził" podobno.. Mowia,ze to Bin laden ![]() ![]() A tak powaznie,to tylko teorie geologow,astronowmow,nied okladne obliczenia,tylko strasza ludzi... Choc moze rzeczywiscie nie powinno sie tego lekcewazyc ,nie wiem.. Moze od roku 2012 sie wszystko zaczac... Nie koniecznie byc koniec swiata,ale przepowiedziane byly kataklizmy,ze zginie mnostwo ludzi...zostanie ich niewiele... i ocaleni gdy znajda siebie nawzajem to radoscia dla nich bedzie ich wlasny widok.. Tak malo nas zostanie.. To tak jakby znaleźć czterolistna koniczyne.. Potem bedą życ,az znow ogarnie ich pycha... żądza władzy... Wtedy nastapi ten "upragniony" sąd ostateczny... gdy bedą sądzeni zywi i umarli.. Co do tego jak bedzie i co,wie tylko Bog,a od nas zalezy czy pozwolimy na to wszystko czy nie.. Jesli tak bedzie jak mowia to tylko sami sobie bedziemy winni... Bog dał nam wolny wybór.. Albo sie opamietamy i bedziemy zyc zgodnie z wszelkimi zasadami albo nie... Nic nie dzieje sie bez przyczyny...a i wszystko ma swoj cel.. Wszystkie tragedie,kataklizmy,ktore juz trwaja...nie dzieja sie ot tak sobie... to jest dopiero poczatek.. Tak bylo w przepowiedniach... i sprawdzaja sie.. Ile ludzi ginie codziennie,coraz to nowsze tragedie... Tak mi kiedys opowiadala prababcia...bardzo mądra kobieta.. Wystarczy zobaczyc co sie dzieje na swiecie.. wszystko sie sprawdzi w koncu.. Ale kiedy? Nie wiadomo.. Mam nadzieje,ze nie za 4 lata.. ![]() Sory,ze tak sie rozpisalam,to tak ode mnie co sadze na ten temat. ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Dla mnie to jak prognoza pogody...prawie nigdy nie jest tak jak mówią.
Na świecie istnieje tyle proroctw i przepowiedni, że obojętnie jaka katastrofa by się nie wydarzyła ktoś tam już ją wcześniej przewidział. Ja sama sobie przewiduję że tego feralnego dnia jedynym moim zmartwieniem będzie to czy puszczą mnie wcześniej z pracy :P
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
kiedyś muszę wam przyznać miałam swietny, bardzo realistyczny sen o koncu świata. bardzo podobały mi sie reakcje na to ludzi we snie - było ogłoszone w telewizji w tym snie, że za dwa dni słońce wybuchnie i życie na ziemi zostanie zniszczone, że naukowcy wiedzieli o tym wcześniej ale nie mowili o tym, bo nie ma mozliwości ratunku i nie chcieli wszczynać paniki, mówili też, że smierć będzie porównywalna do śmierci w epicentrum bomby atomowej.
ludzie we śnie zostali na całym świecie zwolnieni z pracy i ... zaczęli imprezowac - grillowali, odwiedzali się nawzajem, godzili sie ci, co byli zwasnieni... piekne. i w tym snie żałowałam że nie zdąrzylam się pożegnać z tymi co daleko ode mnie mieszkają... piękna atmosfera. a gdy już był koniec, potem widziałam planetę w ciemnościach, czułam wielki spokój i wiedziałam, że juz nie ma totalnie nic... i wbrew pozorom to było naprawdę wspaniałe uczucie... sorki za wylewność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
La Moderatoiure
|
Kiedyś czytałam coś o tym na forum paranormalni
![]() ![]() ![]() ![]() Ja w to nie wierzę, w "ten" koniec świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż mnie namawiał do wzięcia kredytu w 2011 na jakieś kosmiczne pieniądze i przehulanie tego widowiskowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Ty sie smiej, ale banki juz zacieraja rece - ilosc oszolomow na tym swiecie jest zastraszajaca, kupa ludzi wezmie kredyty "na koniec swiata"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Ja jestem wierną chrześcijanką i wierzę w to, że nikt nie zna dnia ani godziny. Nie zmienia to faktu,że trochę boję się tych przepowiedni... całkowicie się pogubiłam w tym wszystkim. Jednak moje motto dalej brzmi " carpe diem - żyj chwilą" i nie zmienię tego przekonania.
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
a przepowiednie Nostradamusa ? Trzecia Tajemnica Fatimska, czy to nie ta, którą znał tylko Jan Paweł II ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.