![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Ja dziś już nic nie robię, natchnęło mnie na wiosenne porządki
![]() Patrzcie co znalazłam: http://www.fotofilmkowalik.pl/2011/lipdub/ to już chyba lepsze niż ten, który ostatnio był tu wstawiony z The time of my life ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
BAN stały
|
Mi się marzy takie jasne, skandynawskie wnętrze jakie obserwuje na tym blogu http://fotballfrue.no/ ale boje się że to wszystko szybko zacznie żółknąć szarzeć i że za czyściłabym się na śmierć żeby to wszystko utrzymało biel.
Lubię tę piosenkę ale jakoś wykonanie mnie już nie przekonuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Piękne
![]() i ganek z wiklinowym fotelem ![]() Ale rzeczywiście ciężko utrzymać to w czystości. Ja mam tylko ściany w kolorze ecru i po roku są szare w rogach przy oknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziś poczułam wiosnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Dopiero wróciłam do domu.. padam
![]() Słoneczko pięknie świeci, ale czemu takie mroźne powietrze ![]()
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
BAN stały
|
Bry Bry zaczynam pracę z kawusią i jogurtem z żurawiną i orzechami mniaaam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Raczkowanie
|
ja do slubu jeszcze musze schudnac z 4 kilo:p dobrze ze czasu jeszcze duuuzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Pysznie
![]() Ja dziś zrobiłam sobie wyjątkowo obrzydliwą owsiankę, bo nie miałam w domu żadnych ciekawych dodatków. Od razu odechciewa mi się jeść, zawsze to jakiś sposób ![]() Mi zostało jeszcze 5kg, właśnie od piątku zaczęłam znowu odchudzanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
BAN stały
|
Anulka ale ty ćwiczysz, i być może waga nie leci w dół ale ciało się ładnie "rzeźbi"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Raczkowanie
|
anulka widze ze dazymy do tej sami wagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, właśnie najlepiej byłoby spaść do tych 53kg, a potem dopiero fajnie rzeźbić, ale może być tak jak mówisz... brzuch już mam twardy, aż Tż się dziwi ![]() Ooo, to będzie raźniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
ja mam niewiele wiecej - 167 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
3cm mogą robić dużą różnicę
![]() dziewczyny, doznałam dziś szoku, uświadomiono mi, że lepsze zespoły muzyczne mają już pozajmowanie terminy na 2014 ![]() W ogóle, orientujecie się ile biorą takie zespoły? Ten który mam na oku bierze 4200 za dwudniowe w tym roku. Więc za jednodniowe biorą pewnie 2400. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Raczkowanie
|
anulka, ja dzwonilam do zespolu foto i kamery i wszyscy kazali mi dzwonic pazdziernik, listopad, bo to za odlegly termin. Zespol jedynie wpisal nas oloweczkiem. Ale bez zadnej zaliczki. Nasi biora 4 tys plus nocleg i paliwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Też tak myślałam, dlatego zdziwiło mnie to... i jak pytam o 2014 to nie mówią, że za wcześnie, zobaczymy...
czyli te 4200 to nie tak dużo ![]() W sumie powinnam zostawić wybór zespołu Tż, w końcu to on chciał zespół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam e-maile do sal i mają wolne terminy na 2014, do zespołów też - również mają wolne terminy.
Co do cen zespołów - pisałam do trzech - jedni chcą 4500+dojazd, drudzy - 5000zł, a trzeci prosił o podanie miejsca wesela, by wysłać odpowiednią ofertę (a ja jeszcze sali nie mam ![]() Mam dwa zespoły na oku (znajomi mojego taty) i zobaczymy, może jakiś rabacik będzie ![]()
#3169 |
Zakorzenienie
|
Te 4200 to na dwa dni biorą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Co myślicie na temat takich filmików?
http://www.youtube.com/watch?v=_H_uJ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=-mCHs...eature=related
#3171 |
Zakorzenienie
|
My nie robimy poprawin. Tzn. może zrobimy takie dla rodziców i brata C. w domu mojego narzeczonego, albo na ogrodzie jak będzie pogoda
![]() A co do tych filmików - to nie w moim stylu. W sumie fajnie by to wyglądało jako podziękowanie dla rodziców puszczone na weselu, ale pewnie stworzenie takiego filmiku wiąże się z dodatkowymi kosztami (tak jak sesja narzeczeńska), a my budżet mamy ograniczony...
#3172 |
Raczkowanie
|
my niestety mamy poprawiny w cenie. Ale traktuje je jako obiad a nie drugie wesele. Jaki masz budzet? Ja zalozylam ze rodzicow poprosimy po 20 tysiecy a sami uciulamy przez dwa lata 10 a sukienke kupie sobie sama:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
My sami odkładamy i nasz budżet to 25000. I mam nadzieję, że się w nim zmieścimy. Albo ewentualnie troszkę poza wykroczymy, ale wg obliczeń powinniśmy się zmieścić
![]()
#3175 |
Zakorzenienie
|
My kiedyś jak liczyliśmy to nam wyszło ponad 40 tysięcy, ale to były ceny dużo zawyżone... Potem jeszcze raz policzyliśmy i wyszło ponad 30 tysięcy... Aż w końcu stwierdziliśmy, że część rzeczy można załatwić po znajomościach, suknię będę szyła najprawdopodobniej, więc koszty się zmniejszą
![]()
#3176 |
Konto usunięte
|
czy tylko mnie tak boli glowa czy to cisnienie sie zmienia i wszystkich?
my z TZ chcemy razem z podroza poslubna (ktora zajmie nam wiekszosc kosztow :P) chcemy wydac 20 tys.... max 25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
My nie liczyliśmy podróży poślubnej. Najprawdopodobniej przeznaczymy na nią część pieniążków, które dostaniemy w prezencie. Myślę też, by to była oferta last minute, wtedy zaoszczędzimy troszkę. No i nie od razu po ślubie, tylko koniec sierpnia/września.
#3179 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- tyle ze my nie mamy takiej opcji jak last minute ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||
BAN stały
|
Mi zostało schudnąć z 5 kg, 6 juz za mną
![]() ![]() ![]() W tym lub w przyszłym tyg. idę do znajomej dietetyczki, która jest naprawdę skuteczna. Mój przyszły teść schudł UWAGA 50 kg, miał chorobliwą otyłość, która zagrażała jego życiu, teraz zrobił się fajny facet tylko skóra mu wisi. Ja sali szukam, ale u nas zapisy są na luzie, więc rezerwować będę chyba w wakacje albo i po. Mam na oku na razie: http://www.dwor-magnat.pl/galeria.html (ale ta sala z okrągłymi stolikami!) z tym, że przeczytałam dziś bardzo niepochlebną opinię i aż płakać mi się chce, bo do tej pory był to mój faworyt ![]() http://www.pod-lipami.com.pl/galeria/sala-japonska/ tutaj musiałabym jednak domówić więcej mięsa, bo wydaje mi się mało, mało jest też świeżych opinii necie http://www.adler.kaszuby.pl/index.php?xa=wesela ta sala bardzo podoba się mojemu tżtowi, można wziąć białe pokrowce, bo te zielone są średnie, ale mi się wydaje mało miejsca dla 100 os., muszę tam jechać... poza tym jest najblizej mojego miejsca zam. http://dworeknablotach.pl/wesela.html tutaj bardzo podoba mi się miejsce, jest tam pięknie, ale sala nie do końca mi odpowiada, bo wygląda na ciemną, choć koleżanka tam miała i bardzo sobie chwaliła... a ona nie wybrałaby byle czego. tylko... bardzo daleko mojego miejsca zamieszkania jest ta sala... http://wichrowe.info/galeria/oaza-zdrowia/ sala oaza zdrowia, nie ta druga. tylko, że oni ze wszystkim wychodzą najdrożej... nawet za wypożyczenie pokrowców na krzesła liczą sobie 6 zł/szt ![]() http://www.szarlota.pl/organizujemy/...kaszybach.html tutaj też jest pieknie, nad jeziorem i oferta przystępna ale coś co dyskwalifikuje to brak klimatyzacji... choć bardzo nad tym ubolewam, a napisali mi na moje pytanie o klimę tak: Cytat:
EDIT: My pewnie gdzieś pojedziemy w podróż poślubną, ale nie wiemy gdzie.. w tym roku jedziemy do Turcji i w góry. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-03-06 o 21:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.