|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
u nas to bedzie wydazenie na fb - bo moj TZ pracuje jakby z internetem, chcemy zeby ludzie ktorzy nie moga dostac zaproszenia papierowego (bo sa np bardzo daleko) dostali je chociaz internetowo + bedziemy miec swoja strone z dojazdami, fotami, informacjami i kontaktem + w dniu slubu bedziemy miec relacje "na zywo" dla tych co nie moga byc z nami osobiscie
wszystko to wymyslil TZ, bo on ma paru znajomych i w niemczech i w czechach o ktorych wiemy ze na 100% nie przyjada na same 15 minut slubu cywilnego
|
|
|
|
#3362 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja lubię być tajemnicza i na pewno będę chciała pełnej dyskrecji...Chciałabym żeby wiedziały tylko te osoby które zostaną zaproszone
nie czuję potrzeby rozdmuchiwania tej informacji.
|
|
|
|
#3363 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem czy to jest rozdmuchiwanie skoro wydazenia moga byc prywatne
|
|
|
|
#3364 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3365 |
|
BAN stały
|
Zrobiłam już babeczki
Obudziłam tż do pracy zaraz pójdę po mój ukochany chleb orkiszowy i trzeba będzie rozpędzić dzień
|
|
|
|
#3366 |
|
BAN stały
|
Ja wychodzę na praktyki, na szczęście od 9 do 11.20, więcej mnie tam trzymać nie chcą bo wszystko umiem i tylko się nudzę
i marudzę przy okazji :P
|
|
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
ja siedze na zajeciach. Nuda straszna. Dobrze ze mam neta i moge was podczytywac
|
|
|
|
#3368 |
|
Konto usunięte
|
a macie juz wybrane piosenki na pierwszy taniec?
|
|
|
|
#3369 |
|
Przyczajenie
|
Teraz z czystym sumieniem mogę śledzić wątek, dowiedzieć się czegoś, bo podjęliśmy decyzję, że ślub na początku 2014r
pozdrawiam |
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Duśka!
Dziewczyny mają już niektóe pozałatwiane rzeczy, a niektóre tak jak ja nie ![]() Ja nie zamierzam rozdmuchiwac informacji o moim ślubie, nie mam fb, TŻ też nie więc kto ma wiedzieć, będzie wiedział. Tylko nie wiem co będę musiała babci zrobić żeby nie rozgadała tego połowie klubu seniora....
|
|
#3371 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie niby jeszcze jest tyle czasu, ale chcąc zorganizować wesele u nas np. czeka się ok 2 lat na salę:/ więc przygotowania czas zacząć
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Sala którą ja chcę ma jeszcze wolne terminy np. w marcu właśnie albo w listopadzie na ten rok, więc jeszcze nie panikuję
![]() Mieszkam na wsi, ale w okolicach namnożyło się ostatnio mnóstwo sal i restauracji, hoteli, więc jest w czym wybierać
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj wśród nas ![]() opowiadaj coś o Was
|
|
|
#3374 |
|
Przyczajenie
|
My będziemy w przyszłym tygodniu się dowiadywać o wolne terminy, ale myślę, że w zimę mało par decyduje się na wesele więc nie powinno być większego problemu
U nas też jest niby dużo sal, ale... zawsze jest jakieś "ale" nasłuchałam się, że jedzenie niedobre, że strasznie drogo i tak z większością tych sal jest coś nie tak....A już macie konkretną datę ustaloną?
|
|
|
|
#3375 |
|
BAN stały
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3291435 6]a macie juz wybrane piosenki na pierwszy taniec?[/QUOTE] całe moje życie wiem jaka będzie nasza pierwsza piosenka (no ok, nie całe życie, ale zawsze o tej marzyłam):
http://www.youtube.com/watch?v=I3gBWto3Bfo |
|
|
|
#3376 |
|
Przyczajenie
|
mala_czarna witaj
![]() hmm... w sumie nie wiem co mogę powiedzieć o nas, bo nie wiem co chcecie wiedzieć a nie chce Was zadręczać swoimi opowieściami
|
|
|
|
#3377 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja jeszcze nic poza datą i na 90% wybrałam salę ale nie zaklepałam, bo ja chcę w maju, a z majem aż takiego szału nie ma
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Przyczajenie
|
misiadelko cześć
![]() U nas też jak na razie wstępna data, może w przyszłym tygodniu uda się coś więcej ustalić masz rację maj to nie jest aż taki wzięty miesiąc chociaż u nas w kościele terminy na dwa lata do przodu od kwietnia do września nie ma szans... masakra jakaś
|
|
|
|
#3379 |
|
BAN stały
|
No ja nie wiem jak u nas w Trójmieście, bo nie chcę właśnie tutaj tylko gdzies z daleka od tego co mam na co dzień (ale już niedługo, po slubie budujemy dom)
Jak na razie mam trzy sale, ale jedna jest w hotelu *** i to chyba zadecyduje o wyborze - to mały hotel z 80 miejscami i dzięki temu będę mogła wynająć calutki hotel dla naszej rodziny (nie wszyscy goście się zmieszczą, ale na pewno nie wszyscy będą chcieli nocować, bo moja rodzina będzie miała niedaleko)Natomiast są jeszcze dwie sale- jedna również z miejscami noclegowymi, fajne miejsce, jeszcze tam nie byłam, muszę zobaczyć (Tasiulek wie o jaką chodzi bo tam była) I jest jeszcze trzecia opcja która wyskoczyła tak nagle, bo nie brałam jej pod uwagę ze względu na brak noclegów, a okazuje się, że właśnie buduje się tam część hotelowa Także jestem prawie pewna tej pierwszej, tym bardziej, że już skomponowałam menu z menagerką (chciałam, żeby TŻ-towi było miło i ułożyłam menu pod TŻ-ta bo niektórych rzeczy on nie je- np. rzeczy w galarecie)
|
|
|
|
#3380 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pozostają nam "tylko" nauki przedmałżeńskie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam sale zaklepaną i orkiestrę bo niestety wymyśliliśmy sobie dość oblegany termin bo 16 sierpień a 15 sierpień(piatek)będzie wolny wiec fajnie
|
|
#3382 |
|
Przyczajenie
|
A wybieracie salę z cateringiem czy załatwiacie same kucharki? U nas niewiele sal ma pokoje dla gości więc tym i tak nie będziemy się sugerować, na szczęście bo nie mielibyśmy większego wyboru.
ane3kaa zazdroszczę terminu będzie cieplutko, fajnie... a u nas styczeń/luty... zimno, ciemno i ponuro
|
|
|
|
#3383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie będzie problemu, chyba, że soboty będą zajęte przez studniówki i imprezy karnawałowe ![]() Cytat:
jak wyglądały zaręczyny, kiedy, ile się znacie... wywiad środowiskowy![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 |
|
Przyczajenie
|
anULka248 hej
![]() U nas raczej studniówki i tego typu imprezy robi się w szkołach Jak wszystko chcecie wiedzieć to ostrzegam, że będzie długo i nudno a ja chyba powinnam przeczytać to forum od deski do deski żeby Was nie pytać o coś co już zostało napisane, bo przyznam, ze czytałam, ale kilka stron opuściłam |
|
|
|
#3385 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na wtorek jestem umówiona z księdzem to pogadam z nim szczegółowo |
|
|
|
|
#3386 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie a nie wiecie co ma się zmienić i jak???
|
|
|
|
#3387 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
AnULka248 nawet nie wiedziałam, że takie problemy mogłyby być Ale akurat ten dzień chciał TŻ, bo ja uparłam się na maj, a on na czerwiec, więc 1. dzień będzie w maju a poprawiny w czerwcu Oby była pogoda
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
jest cała masa plotek, podawałyśmy gdzie na poprzednich stronach linki ale nie chce mi się szukać
![]() ogólnie kurs ma trwać długo, chyba pół roku (ale nie jestem pewna) i wymagany będzie jakiś staż narzeczeński ![]() ale to tylko teorie a co wejdzie w życie to zobaczymy!
|
|
#3389 | |
|
BAN stały
|
cytat z wp.pl
Cytat:
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
ten fragment przypomniał mi wszystkie przekleństwa jakie znałam/znam i jakich jeszcze się nauczę.....
2015 Edytowane przez mala_czarna_21 Czas edycji: 2012-03-14 o 16:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

wszystko to wymyslil TZ, bo on ma paru znajomych i w niemczech i w czechach o ktorych wiemy ze na 100% nie przyjada na same 15 minut slubu cywilnego

i marudzę przy okazji :P

będzie cieplutko, fajnie...
a u nas styczeń/luty... zimno, ciemno i ponuro