|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Cytat:
A teściowie pierwszy raz u Ciebie będą? ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
|
|
#3572 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli następuje tzw poznanie
|
||
|
|
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Aż żal było mi wychodzić spod kołdry, tak miło było u niego Chciałabym już z nim mieszkać ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
|
#3574 |
|
Winter is coming
|
uu tasiulek to musisz się postarać
![]() Ja jestem kuchenna niezdara, nie umiem gotować i nie lubię. W kuchni najbardziej lubię zmywać Potrafię zrobić parę prostych potraw, ale to musi mi się chcieć, na co dzień to jem to co moja mama zrobi (która też za gotowaniem nie przepada, ale trochę jej się odmieniło całkiem niedawno i wielu rzeczy się nauczyła), a jak jest coś, czego nie lubię (mięso inne niż kurczak ) to jem warzywa na patelnię albo szpinak i tyle Moja teściowa miała ambitne plany, żeby mnie nauczyć gotować, ale nic z tego nie będzie ;] jakby przyszła do mnie na obiad, to bym zamówiła żarcie z knajpy
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiece wiary w siebie. Przeciez jak mowia, przez zoladek do serca mezczyzny.Ja lubie przepisy Nigelli, tylko ze trzeba je doprawic
|
|
#3576 |
|
Winter is coming
|
ojj nie nauczę się, próbowałam przez 5 lat na studiach
Poza tym nienawidzę tego, stanie przy garach jest dla mnie koszmarem. No i nie lubię mięsa, więc odpada wszystko co zawiera w sobie coś innego niż kurczak.Chłop już się przyzwyczaił, nie wygląda na niedożywionego Za to kanapeczki robię za☠☠☠iste
|
#3577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja uwielbiam szczególnie jak jest bardzo kwaśny ja już byłam w kościele ale ledwo co zdążyłam przez tą zmianę czasu my mamy gdzieś pojechać z okazji tego że mam jutro urodziny ale nie mam pomysłu gdzie mieliśmy gdzieś do baru na piwko ale niestety nie mial wolnego;( i chyba gdzieś na spacer i na pizze może do krakowa albo gdzieś bo śliczna pogoda![]() ![]()
|
|
|
#3578 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewczyny.
u mnie dzisiaj jedziemy na obiad do moich rodzicow. eh weekend sie konczy i znowu normalny tydzien i tz dopiero w czwartek widze ale mysle sobie ze jeszcze troszke, wytrzymac jeszcze kilka miesiecy i to sie zmieni.
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiulek będzie miał wizytację
![]() kurka i tak zaraz w święta![]() Jeju... moja teściowa też musiałaby brać przykład ze mnie ![]() A my od kościoła dopiero idziemy, Tż musiał odespać tę godzinę
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wszystko jasne heh byleby jedna drugiej sali nie zajęła ![]() I reszcie dziewczyn dzięki za przywitanie ![]() Ja dziś tylko miałam 2 godzinki snu, rano do pracy a teraz idę w kimę ![]() Połówka niestety pracuje do 22, no ale ktoś musi pracować, by ktoś inny mógł leżeć
|
|
#3581 |
|
BAN stały
|
U mnie poznanie nastąpi dopiero jak wybiorę salę i zaklepię, żeby nie wtrącali się do tego
Tak uznałyśmy z mamą, że będzie najlepiej
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi też się od razu ten film przypomniał ![]() Cytat:
Więc myślę, że będzie ok
|
||
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Niech moja tesciowa nawet nie probuje mi sie wpierniczac do mojego slubu, ona juz swoj miala
![]() A ja wlasnie wstalam z drzemki popoludniowej. Czekam na telefon w sprawie pracy, oby sie udalo im szybciej zaczne pracowac, tym szybciej zaczniemy odkladac pieniazki Czekam na maila z mojej sali.... Ciekaw co mi madrego napisza.
|
#3584 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja przyjaciółka jest totalnym antytalentem kulinarnym, miała ogromne chęci bo chciała gotować dla swojego faceta bo wszystkie sobie opowiadałyśmy jakieś przepisy, porady itp. Ale ona się w kuchni tylko frustrowała bo nie miała wyczucia na przykład przy dodawaniu przypraw. I czasami jej kotlety aż ociekały curry a innym razem były jałowe W końcu jej luby powiedział jej żeby skończyła te cyrki i on przejmuje "kuchenną pałeczkę" i ten system się u nich sprawdza. Byłam nad jeziorem cisza spokój tylko czuć zapachy grilla z domków letniskowych bo ludzie już sobie na weekendy zjeżdżają... Stwierdziłam że muszę sobie kupić jakiś zgrabny rower i odstawić w cholerę samochód i autobusy
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie gwiazdy
![]() u mnie leniwy weekend u rodziców, dopiero wróciłam do Krakowa i tak myślę jak wieczór zagospodarować... ![]() a co do poznawania to nasi rodzice znają się już od dawna ![]() wczoraj byliśmy oglądać kolejną salę, całkiem łądna ale daleko no i na 2014 jeszcze nie robią zapisów
|
|
#3586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepiej jakiś taki miejski zgrabny Ostatnio widziałam fajny w Tesco, ale prawie 700zł
|
|
|
|
|
#3587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jakoś mi to dziwnie zabrzmiało, że Twoja Mama bardziej uprzywilejowana i jej zdanie się liczy a teściów nie ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
lepiej już iść na coś w rodzaju pchlego targu i kupić używany
|
|
|
#3588 |
|
BAN stały
|
No będę tak szukać, może ktoś znajomy będzie miał do sprzedania to sobie tylko odmaluje na miętowo kupie kosz i śmigam
![]() Wpadłam własnie na bloga chyba jednej z najbardziej "rozpoznawalnych" blogerek i nie wiem...czy one tak ślepo podążają za modą nie patrząc na swoją budowę anatomiczną? Czy tylko ja mam wrażenie że w tym gorsecie wygląda strasznie? |
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym uskutecznila ![]() A ja chce stacjonarny rowerek
|
|
#3590 |
|
Winter is coming
|
te blogerki to często wyglądają delikatnie mówiąc dziwnie
![]() kupujcie rowery, świetna sprawa ja sprawiłam sobie rok temu, w sklepie rowerowym za niecałe 600 zł ;] Tylko trzeba patrzeć, czy się chce typowo miejski, czy też na jakieś dłuższe wyprawy. Moi rodzice mają taką typowo miejską damkę, bez przerzutek i na cienkich kołach - wyprawa gdzieś dalej to masakra, o czym przekonała się wczoraj moja siostra ![]() ja z kolei rozglądam się za kostiumami jednoczęściowymi, bo od kwietnia uderzam na basen
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
A czytałyście nie tak dawno artykuł na onecie, o tym ile zarabiają blogerki? Byłam normalnie w szoku. Wychodzi na to, że mają tak po prostu zawód
tylko ciekawe jak długo..
|
#3592 |
|
Konto usunięte
|
mysle, ze dlugo internet to jednak potega
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3313473 9]mysle, ze dlugo internet to jednak potega[/QUOTE]
One same to chyba nie? Jakieś zastępczynie się znajdą, bo jeśli jest wzrost to musi być i spadek Poza tym, to się kiedyś "przeje".
|
|
#3594 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Konto usunięte
|
wiesz co, mam troche kontakt z ta branza i powiem Ci tak: sa dziwczyny ktore staraja sie jesczez w to wcisnac ale juz na rynku miejsca na nie nie ma, te ktore sie na poczatku wybily beda jeszcze plynac na gorce bo jest potrzeba na takjie blogi - poza tym wiekszosc z tych najszeciej odwiedzanych jest sponsorowana przez duze firmy ubraniowe ktore tak latwo nie dadza dziwczynom odejsc
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały dzisiejszy dzień z TŻ marudzącym, że po co czekać do 2014, skoro można wziać ślub w 2013
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam nikogo kto w tym siedzi, wiec nie wiem jak to wygląda od zaplecza.
Niektóre marki charakteryzują się tym, że są np. dla nastolatek, młodzieży i uderzają w ten rynek, przez blogerki, które są w tym wieku. Ale za 6 lat, charlize będzie miała 30-stkę na karku, i nie wydaje mi się by dla nastolatek była wzorem (nie mówię, tu o aktorkach, modelkach bo jednak wydaje mi się, że to trochę inny poziom i inne zafascynowanie). Blogerki się wybiły bo były takie normalne, zwykłe jak każda z dziewczyn, ale za 6 lat czy będzie to samo? Wiadomo - będą zwolennicy i przeciwnicy, ale to chyba o to chodzi
|
#3598 |
|
Konto usunięte
|
za 6 lat jesli nadal to sie utrzyma to bedzie prowadzila bloga nadal dla swoich rownolatek i wtedy pod swoje skrzydla zgarna ja zara czy h&m a new yorker czy reserved wyrobi sobie nastepna blogerke ktora trafi w target
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to młodzi nakręcają rynek tekstylny, to młodzi biegną za trendami...
Sama zresztą napisałaś "jeśli nadal to się utrzyma". Pogadamy za 6 lat
|
#3600 |
|
Konto usunięte
|
rynek tekstylny nakrecaja Ci ktorzy maja pieniadze: dzis sa to rodzice nastolatkow, za 6 lat beda to dzieci tych rodzicow kupujacy sobie ciuchy juz za swoja kase. mamy coraz mniej mlodych i coraz wiecej kampanii targetuje sie w osoby 20-40 a nie 15-20
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

A teściowie pierwszy raz u Ciebie będą? 
Czyli następuje tzw poznanie 
Moja teściowa miała ambitne plany, żeby mnie nauczyć gotować, ale nic z tego nie będzie ;] jakby przyszła do mnie na obiad, to bym zamówiła żarcie z knajpy 
ale mysle sobie ze jeszcze troszke, wytrzymac jeszcze kilka miesiecy i to sie zmieni.

im szybciej zaczne pracowac, tym szybciej zaczniemy odkladac pieniazki

ja bym uskutecznila